YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Melek Ulker 7 Şubat 2011 Pazartesi  18:12

Hadini bilmeyen bir kişiye ders verilmiş bu yazıyla helal olsun görüyorum ki kimse halla akılanmaış halla üste çıkma telaşı ..

Yorumu oyla      14      3  
behzat ç. 7 Şubat 2011 Pazartesi  15:26

Ey a.ç.; "biz Türk toplumu" derken sen nereden Türk toplumu oluyorsun, hangi zümreyi temsil ediyor kim adına ölen birinin ardından yorum sallayacak kadar Hıncal'laşıyorsun? Türk ve İslam dini olarak dininin gereklerini ne kadar yerine getiriyorsun ki, başkalarına yetecek kadar dilin uzayabiliyor.

Yorumu oyla      15      4  
GÖZDE GÜRER 7 Şubat 2011 Pazartesi  15:10

Sayın a.ç., Sizin fikrinize saygı duyuyorum ya yetmez mi :)))) Saygılar... Not: Çünkü toplumun çoğunluğu tembel, başka kasıt aramaya gerek yok!bknz. ülkedeki okur- yazar-düşünür oranı!

Yorumu oyla      12      3  
a.ç 7 Şubat 2011 Pazartesi  14:20

tembel toplumdan kastın ne kı o zaman . burda elstırdıgın hıncal uluc degılmı.sız onun fıkırlerıne nıye saygı duymuyorsunuz o zaman . ben sadece dusundugumu soyluyorum.

Yorumu oyla      4      15  
GÖZDE GÜRER - BU YAZIYI YAZAN 7 Şubat 2011 Pazartesi  11:17

"Topluma hakaret edici kelimeler" derken ??????? :))))))) Düşündüğünüz,Söylemek istediğiniz,Söylediğinizi sandığınız, Söylediğiniz,Karşınızdakinin duymak istediği, Duyduğu,Anlamak istediği, Anladığını sandığı ve Anladığı arasında farklar vardır. Dolayısıyla insanların birbirini yanlış anlaması için en az 9 ihtimal vardır. Siz kaçıncısınız Sayın a.ç. :)))))

Yorumu oyla      16      3  
a.ç 7 Şubat 2011 Pazartesi  10:38

çok güzel sözler soylemıssın ama topluma hakaret edıcı nıye kelımeler kullanıyorsun burda konu aldıgın hıncal uluc degılmı .onun kullandıgı kelımer degılmı . ama suda bı gercek kı bız turk toplumu olarak evlı bırının baska bırısının evıne gıtmesı hıc uygun bı davranıs degıl turk ve ıslam dını olarak .....

Yorumu oyla      6      17  
E. Sir 5 Şubat 2011 Cumartesi  12:54

Neyin gerçek neyin doğru olduğunu sadece O' biliyor... Hıncal Uluç'a sadece şu yönden katılıyorum. Evli ve çocuklu bir kadının, O saatte ilkkez tanıştığı iddia edilen bir adamın evinde ne işi vardı? Neden çocuğunun yanında değildi? Bağrımıza bastığımız Barış Manço'da başka bir kadının yatağında, aldığı viagra hapları yüzünden geçirdiği kalp kriziyle ölmemişmiydi? Peki hepsini unutalım... Antalya Acısu'da gencecik bir kızın cesedi bulundu... Onun öncesinde ailesi günlerce onu aradı... Sokalara resimlerini astılar. Cesedi Acısu'da bulundu. Neden öldü? Bilmiyoruz... Aslında merak bile etmedik. Şimdi soruyorum bu kızımızın ölümünü tartışmamız için illa medyatik mi olması gerekiyordu?

Yorumu oyla      12      18  
Timur 5 Şubat 2011 Cumartesi  11:07

Kardeşim evinize ekmek götürmenin mücadelesini verin... bilmem bu şununla evliyken yatmış.bilmem bu gaymiş, bilmem bu bu haltı yemiş. sizeneeeeeeeee Bu haltları yiyen sizin ananızmı,bacınızmı,teyzenizin kızımı, kendi kızınızmı? bırakın böyle medya maymunlarıyla uğraşarak vakit öldürmeyi... Hayat Sinemada seyridelen flime benzer? seyredersin biter... Zamanınızın ne kadar değerli olduğunu untmayın.HADİ KENDİ İŞİNİZE BAKIN...

Yorumu oyla      7      25  
Hasan 5 Şubat 2011 Cumartesi  04:27

% 99'u müslüman olan ülkemde işine gelmeyenler şunları söyler: "Namaz kılmakla müslüman olunmaz", "İçki içmekle müslüman olunmaz." "Oruç tutmakla müslüman olunmaz"...vs Nasıl müslüman olunur? Nasıl namuslu olunur? Bunlar toplumun değerleridir.Ahlak ve din kurallarıdır.Bu yazıyı yazan kişi aldatma, aldatılma eylemlerine duyarsız davranışlarda bulunan kişidir.Toplumun önde gelen bireyleri örnek yaşam teşkil ederek hayatlarına daha dikkat etmek zorundadır.Konuda anlatılan "Belki sarhoştu" kelimesi zaten olayı netliyor.Sarhoş olarak işlenen kabahatlar, işlenen suçun yada hatanın derecesini arttırır.Açıklama getiremez kimse.Bunu savunma olarak kullanamaz kişi.Ölen şahsın bu dünya ile ilişkisi bitmiştir.Diğer dünyada yaşayacakları onu ilgilendirir.Tabi ki bu dünyadan götürdükleriyle.Ölmeden önce yaptıklarımıza aynaya bakar gibi bakmalıyız.Çocuklarımızın ve sevdiklerimizin yüzüne gururla bakmak için.Eğer inancımız varsa ahirette bu dünyada yaşadığımız onurumuz gibi şerefimiz gibi orada da aynı şekilde hesap verebilmek için. Allah hepimize akıl ihsan eylesin.Yolundan kimseyi saptırmasın.

Yorumu oyla      12      23  
Alican 5 Şubat 2011 Cumartesi  01:01

yazının tamamını okursanız adamla hiç tanışmadığını o gece barda tanışıp evine gittiğini görürsünüz.bu her insanın hakkıdır.yanlış olan şey defne joy fosterın muhteşem bir insan gibi gösterilip yaptığı şeyin güzel olduğunu bilinçaltına sokma çabasıdır. not:yazının saçma bölümü konunun kadınlığa dayandırıldığı bölüm.erkek yapsaydı bişey olmazdımı demiş adam. http://www.haberadanzye.com/Guncel-hincal-uluc-defne-joy-foster-icin-ne-yazdi-8836.html yazının tamamı.

Yorumu oyla      4      25  
GÜLİZ 4 Şubat 2011 Cuma  18:34

yazıyı her kim yazsıysa ellerine sağlık...hıncal uluş kendi gibi kadını erkeğin malı gibi gören hemcislerinin zihniyetsizliğini dökmüştür kaleme... siz buna çok güzel bir cevap yazmışsınız. tekrardan kaleminize, zihniyetinize sağlık...

Yorumu oyla      29      6  
VAH GİDENE VE GERİDE KALAN KUZUYA!!!!!!!!! 4 Şubat 2011 Cuma  17:24

harika bir yazı Hıncal Uluç 'a iyi bir ders veren bir kaç satır süper tebrik ediyorum....

Yorumu oyla      37      5  
Erman Kalafat 4 Şubat 2011 Cuma  17:22

Defne Joy'un ölüm haberini ilk duyduğumda "vay be, allah rahmet eylesin" dedim kendimce kapattım konuyu. Sonra arkadaşının evinde ölü bulunduğunu öğrendim benim için yine orada kapandı konu. Ki bunu öğrenmek için haber sayfalarında bir yere tıklamaya gerek yok. İmleci gezdirirken karşımıza çıkıyordu haber... E kim bu Defne Joy? Bize ne ki her gün sayfa sayfa haberi var? Haber sayfalarında Yanlışlıkla bir yere tıklasak Defne Joy haberi çıkıyor karşımıza... Benim bildiğim Defno Joy'un çok büyük bir öneminin olmadığı Türkiye için. Karakter olarak iyimiş, kötüymüş bize ne ki? Eğer sayfa sayfa Defne Joy haberi göreceksek olayın iç yüzünü tam olarak öğrenmek gerekir o zaman. "İyiydi, hoştu" diye tekrarlayan papağandan farkımız olmalı ki araştıralım. E araştırınca da ne yaptığı ortaya çıkıyor... E madem şu an onu konuşuyoruz, madem popüler, yanlışını doğrusunu söylemek gerekir. Bu yüzden Hıncal'a hak veriyorum. Ya koyun gibi "allah rahmet eylesin" deyip olayı kapatacağız, ya da sürekli medyaya taşıma gereği duyuyorsak en ince noktasına kadar araştırıp fikirlerimizi söyleyeceğiz.

Yorumu oyla      8      36  
gürsel gürer 4 Şubat 2011 Cuma  17:09

eline diline sağlık gerçekten çok güzel sanki bana tercüman olmuşsun defnecim nur içinde yat gözdecim allah yolunu açık etsin

Yorumu oyla      28      5  
Nesrin Kaplan 4 Şubat 2011 Cuma  13:52

harika bir yazı... hıncal uluç kendini ne sanıyor anlamıyorum. tek bilen o... hepimiz koyunuz... oh iyi bir ders olmuş...

Yorumu oyla      33      6