YORUMLAR
Toplam 37 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Yeni CHP diyenler Gitsinler Yeni Parti Kursun 13 Ağustos 2011 Cumartesi  12:35

Bursa İl kongresi en güzel cevap oldu.Yeni CHP diyenler gitsinler yeni parti kursunlar...Değilse biz onları Kurultayda zaten göndereceğiz. Ulusal Sol

Yorumu oyla      3      3  
1 Temmuz 2011 Cuma  09:56

yaşasın 3 silahşörler

Yorumu oyla      5      4  
genç kalmış geç 30 Haziran 2011 Perşembe  14:00

evet Bülent DOLUNAY nasıl olduda baykal mualifi oldu bu soru komik çünkü Bülent DOLUNAY herzaman chp aşkıyla genel başkanlara saygı duydu şu an sıfatı antalya millet vekili olan BAYKALA kim neden ve nasıl mualif olsunki KILINÇTAROĞLUNA destek verilmesi kafarda doğal bir şey yoktur ve bugün diri güçlü bir yapılanma varsa BülenT DOLUNAYIN statüsel ve sıfatsal olarak buda onun efendiliği dürüstlüğü ve siyaseti çirkinleştirmeden yapması gelelim Yusuf MERİÇ e Antalyada batının örgütlenmesinde yıllardır emek vermiştir ve siyaseti okuyabilen ileri görüşlü bir siyaset adamıdır ne Önder SAVA nede Deniz BAYKALA saygısızlık yapmamıştır ve böyle bir süreçtede genel başkanımızın yanında ve kadrosunda olmuştur saydığınız 3. silahşör Yasin KARASU yıllarını gençlik kollarına vermiş siyasette hep cesur olmuş muratpaşa ilçe danışmada Süleyman EVCİLMEN i cesurca eleştirmiş ildanışmada Özer ÜLKENE faşist demiş siyasette şovelyeleşmiş bir arkadaşımızdır evet bu 3 silahşör çok iş yapar

Yorumu oyla      9      8  
ombusmand 30 Haziran 2011 Perşembe  13:20

sayın genel başkanımız kılıçdaroğlunun arkasındayız.tam destek veriyoruz.kaldı ki deniz baykalın milletvekili olaram meclise girmemesi. sadece danışman olarak kalmasından yanaydım.tüm c.h.p. lilere sevgiler ve selamlar.

Yorumu oyla      6      4  
eyk 30 Haziran 2011 Perşembe  11:41

siyaset kadrolarla yapılır alt tarafda ne güzel kadrolar sıralamış arkadaşlarımız keşke il yönetimide bu tarz görev dağılımlarıyla listelene bilseydi dar kutupçu yanlızlaşmış yanlızlığından ibrahim demire sarılmış kongrede eleştirdiği önder önene sarılmış bir il başkanı yönetimi zaten yok ortada ben sadece acıyıyorum özer ülkene hayatta kazara geldiği ve hazmedemediği il başkanlığı yüksele bildiği en yüksek makam olacaktır kendisinin ve imza harekerti bangır bangır geliyor kılıçtaroğluna destekte boynumuzun borcudur bizler deniz baykal genel başkanken onada saygı duyduk ama onun köşkte yada köşesinde oturmasını istiyoruz artık yürekleriyle siyaset yapan herkese selam

Yorumu oyla      7      4  
30 Haziran 2011 Perşembe  09:25

Kutlu.... olsun

Yorumu oyla      5      5  
İmzacılar 30 Haziran 2011 Perşembe  08:30

bu hareketin arkasındaki kişiler diye başlayan imzacılar isili arkadas..o kadar ismi vermissin ama sunu sormadan edemeyeceğim.................... -ee ?

Yorumu oyla      6      4  
deniz aydın 29 Haziran 2011 Çarşamba  17:56

birisi A takımı meric,dolunay vb. den olusuyor falan demis....yahu adamlar destek yayınlıyor.engel olmuyor...madem bunlar hizipçi insanlar, niye bu kadar endişeleniyorsunuz ki; baykal'ın 5 imza topladığı yerde ,bu adamlar 15 imza mı toplayacak(!) :))

Yorumu oyla      11      5  
mehmet kaya 29 Haziran 2011 Çarşamba  17:49

sayın kardeşlerim özer ülken baykaldan umudunu yitirmiş ,kılıçdaroğluna sarılmış bir görüntü çiziyor.bırak yönetimi destekleyenleri engellemeyi...otur istifanı hazırla...destek yazısı yayınlayanların ellerinden öperim ..sonucta kılıcdaroğlu baskanlıgındaki parti son 20 yılın en yüksek oyunu aldı..ayrıca sayın baykal artık susmalı...antalya vekillerini kendisi hazırlamasına ragmen turkiye den her ilde oy oranı artarken antalya da dustu...bunun sorumlusu baykalın kendisidir.

Yorumu oyla      10      3  
mete yıldırım 29 Haziran 2011 Çarşamba  17:45

Benim bildiğim kadarıyla, Yusuf Meriç il başkanlığı ile ilgili bir düşüncesi yok,kaldı ki parti meclisi mücaadelesi veren bir isimin kalkıpta il başkanlığına talip olması biraz garip kaçar.

Yorumu oyla      9      6  
Malkaçoğlu 29 Haziran 2011 Çarşamba  17:15

Sayın Battal Gazi, Sizin desteklediğiniz milletvekili deniz baykal'da bunu doğru bulduğunu söyledi.Sanırım gönlünüzden hala deniz baykal genel başkan olsun isteği geçiyor.Size şunu belirteyim.O kişi bu saaten sonra başa gelemez.Onun selam verdiği bile gelemez.O dönem bitmiş ve kapanmıştır.

Yorumu oyla      9      3  
Haydar ÖZDEMİR 29 Haziran 2011 Çarşamba  16:57

Kimin ne yapmak istediğini açıkça söylemesi gerektiğine inananlardanım.Hiç bir şekilde kıvırtmanın anlamı yoktur.Herkesin olduğu gibi Partimizin de mert insanlara ihtiyacı vardır.Parti meclisi değişsin söylemiyle yola çıkmak ve sonra da Genel Başkana vurmak erdemli kişilerin işi olamaz.İyi niyetli partililerimizin,Tv.kanallarını gezip CHP'ye ağzında salyalar akıtarak,nasıl hakaret ettiklerini takip etmelerini öneririm.

Yorumu oyla      6      3  
Battal Gazi 29 Haziran 2011 Çarşamba  16:13

CHP, 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinden bazılarına göre % 26 başarılı bir oy oranı ile çıktı, bazılarına göre ise buna başarı denmedi. Şimdi birlik beraberlik zamanıdır, ne yapıyoruz arkadaşlar, ben bildim bileli Atatürk'ün partisi her genel ve yerel seçimler sonrasında karışır. Başarılı olsalar da karışır, olmasalar zaten daha çok karışır. Nedir bunun hikmeti, tutturmuşsunuz bir Özer Ülken yok istifa etsin, yok partililere söz geçiremiyor falan..Ayıptır günahtır ya..Balık baştan kokar der atalarımız, o da ne demek şimdi demeyin lütfen, dün anlı şanlı "CHP" tarihinde bir ilke imza attı. Meclisteki milletvekili yemin etme törenlerine genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla katılmadı, BDP ise başka bir nedenden dolayı boykot etti, neticede BDP nin dümen suyunda gitti. Hiç aklınız alıyor mu, koskoca Atatürk'ümüzün kurmuş olduğu parti ne hallere düştü. Şimdi bir kara senaryodan bahsediliyor, Ak Parti hükümeti kurduktan ve güven oyu aldıktan sonra, en kısa zamanda hadi erken seçime derse ne yaparlar, %50 yi bırakın ak parti sırf CHP nin yapmış olduğu bu gereksiz protestolar yüzünden %70 lerde 80 lerde oy alıp tek başına iktidara yürür. Demedi demeyin..Aklınızı başınıza devşirin..

Yorumu oyla      5      12  
29 Haziran 2011 Çarşamba  15:47

Yusuf Meriç'in il başkanı olabilmek için başlattığı bir sürece benziyor

Yorumu oyla      7      14  
29 Haziran 2011 Çarşamba  15:37

özer ülken görevden alındığı gün Antalya'da sular durulur ve herşey yoluna girer.Genel Başkana ve Genel Merkeze yakışır bir il başkanı ile Antalya çok farklı olacaktır.Kanaatımce Özer Ülken'in görevden alınması yada düşmesi an meselesedir.

Yorumu oyla      12      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  15:34

Arkadaşlar isimler bana göre çok önemli değil.Burada şunu dikkatle vurgulamak gerekiyor:Birincisi, Özer Ülken hep siyasi yanlışlar içinde olup Antalya'da partiyi kutuplaştırmış ve birbirine düşürmüştür.Kimse tarafından saygı gösterilmeyen ve sevilmeyen bir il başkanıdır.Bana göre, her kim yada kimler Kılıçdaroğlu'na destek amacıyla imza toplamışsa doğruyu yapmıştır.Soruyorum size.Yanlış bunun neresinde?Bence yanlış olan il başkanı olacak kişinin elini kolunu bağlaması ve sürece destek vermemesidir.Var gücü ile imzacılara destek toplamaya çalışmasıdır.İl Başkanı açıkça Baykal ve imzacılara taraf olmuştur.Bence imza süreci sonunda derhal görevden alınmalıdır.

Yorumu oyla      12      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  15:31

Bence özellikle Yusuf Meriç ve Bülent Kemal Dolunay ismi üzerinde durmak lazım.İmzaları bu arkadaşlar bizzat giderek toplamışlar.Acaba İl Başkanına bilgi vermeden, gizliden gizliye bunu yapmak ne kadar doğru?

Yorumu oyla      5      15  
29 Haziran 2011 Çarşamba  15:28

Bence Bekir Kumbul başta olmak üzere enver barış, osman selen gibi isimlerde imza sürecinde etkin olmuş olabilir.

Yorumu oyla      6      8  
Mehmet Çiller 29 Haziran 2011 Çarşamba  15:25

Sevgili yorumcular ,isimlerinizle yorum yapmaya neden çekiniyorsunuz? Sayın Ülken artık şaşırdı.Hala kendi kendini bitiriyor! Ben şahsen yerine Ümit uysal ,Devrim kök,Alican deveci gibi parti aşığı kişilerin gelmesini arzuluyorum...

Yorumu oyla      23      8  
29 Haziran 2011 Çarşamba  15:16

Bu imzaları Özer Ülken'e rağmen kim topladıysa gerçekten emeklerine sağlık. Özer Bey bir kez daha anlasın kimsenin onu takmadığını.

Yorumu oyla      8      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  14:39

isimler yazmak kolay bu isimleri yazan arkadaş keşke kendi isminide yazsa

Yorumu oyla      8      3  
imzacılar 29 Haziran 2011 Çarşamba  13:03

bu hareketin arkasındaki isimleri tek tek söylüyorum: Başkan Yusuf Meriç Eşbaşkan Bülent Kemal Dolunay İkinci Başkan Yasin Karasu Genel Sekreter İlkay Budak Baş Danışman Muzaffer Ayhan Yönetim Kurulu başkanı Meral Kaya Ombudsman Prof.Nurettin Oğuz Kadın Kolları sorumlusu Günseli arkan Dış İşleri Gökhan Kutlug İçİşleri Mehmet Yılmaz bilgi işlem mürsel coşkun Sağlık sorumlusu nefi kara yönetim kurulu üyesi yıldız gençlik kolları sorumlusu ? şimdi siz tahmin edin.bu kadronun il başkan adayı kim?parti meclis adayı kim? milletvekili adayı kim?

Yorumu oyla      9      14  
yeni il başkanı bülent sekreteri yasin 29 Haziran 2011 Çarşamba  12:55

İl yönetiminden istifalar alınacağı süreçte yusuf meriç başta olmak üzere, yasin karasu ve bülent kemal dolunay gece gündüz çalıştılar.ne yaptılarsa yönetimi düşüremediler.şimdide kendilerini bu arkadaşlar kılıçdaroğlu'nun antalya temsilcisi olarak gösteriyorlar.kurultay delegelerine soruyorum?bu 3 arkadaşa imza verirken hiç düşünmedinizmi?neden bu 3 isim sahnede diye sormadınızmı kendinize.bu arkadaşlara farkında olmadan prim yaptırdınız.eğer bülent dolunay bu süreçten sonra il başkanı olarak atanırsa hiç şaşırmayın ve üzülmeyin.bakalıö bülent-yusuf ve yasin üçlüsü antalyada fırtınalar estirecekmi?

Yorumu oyla      7      15  
Bülent Dolunay-Yasin Karasu-Yusuf Meriç A TAKIMI 29 Haziran 2011 Çarşamba  12:48

Bu hareketin arkasındaki isimler biliniyor zaten. BÜLENT KEMAL DOLUNAY-YUSUF MERİÇ VE YASİN KARASU.Bu arakadaşlardan yasin karasuyu siyasi istikrar içinde olmasada Baykal düşmanı olduğu için anlıyorum.Yusuf Meriç zaten siyasi yanlışlar içinde davranmıştır her zaman.Bülent Kemal Dolunayı anlamıyorum.Nasıl oluyorda baykal karşıtı oluyor.Danışıklı dövüşme bunamı deniyor acaba?Bu arkadaşların amacı acaba Bülent Kemal Dolunayı il başkanımı yapmak?Yasin Karasu bu durumda il sekreteri olacaktır.Peki Yusuf Meriç nereye aday?

Yorumu oyla      8      12  
29 Haziran 2011 Çarşamba  11:33

Özer Ülken bir şeye kötü diyorsa o muhakkak iyi ve doğrudur.Bu nedenle imza toplayan arkadaşları kutluyorum.

Yorumu oyla      13      5  
29 Haziran 2011 Çarşamba  09:06

Bu açıklamayı yapacağına istifa açıklaması yapsaydın.O zaman doğru yaptığını söylerdim.Antalya senin yüzünden zorla 5 vekil çıkardı.Vekil sayısı artmasına rağmen biz yerimizde saydık.Kongre öncesi Baykal karşıtıydın seçildin Baykal'ın kapısında yatmaya başladın.Ne tutarsız bir siyaset anlayışı bu. Sen delegelerin gönlünde bittin.Antalya'da seni kimse önemsemiyor.Senin yerinde olmak istemezdim ama eğer olsaydım hemen istifa eder giderdim.Ayrıca u açıklamayı yapacağına yüreğin yetiyorsa genel başkana destek imzası ver.Baykalcılar için sert konuş.Hadi görelim sayın Ülken?

Yorumu oyla      10      6  
29 Haziran 2011 Çarşamba  09:02

Özer Ülken kendisini kurtarma hamlesi yapmaya çalışıyor aklınca.Ne yapsa nafile.Genel merkez üzerine kocaman bir çarpı atmıştır artık bu imza sürecinden sonra

Yorumu oyla      6      5  
29 Haziran 2011 Çarşamba  09:00

Aklınca genel merkeze şirinlik yapmaya çalışıyor.Sen il başkanı olarak öncülük edip destek imzası toplama sonra da toplayanlar için çık ve konuş.Ayıptır ya kardeşim.İstifa et çek gir partiden.Senin gibi il başkanı istemiyoruz.Örgüt hiyerarşisinden bahsediyorsun birde.Sen değil misin Baykal gelince il binasından Kılıçdaroğlu'nun resimlerini indirip Atatürk'ün resimlerini astıran.Baykal gidince de yine Kılıçdaroğlu resimleri astıran.Bu ne biçim bir hiyerarşi?

Yorumu oyla      6      4  
özer görevden alınıyormu? 29 Haziran 2011 Çarşamba  08:36

Özer Ülken açık ve net olarak kurultay istemektedir.Bu durumda bu imzaların toplanması son derece doğaldır.Bence kendisini görevden alınma korkusu sarmış durumda.

Yorumu oyla      10      4  
y.e.e 29 Haziran 2011 Çarşamba  08:19

bizi rezil ettiğin yetmiyormuş gibi bide açıklama yapıyorsun.bu açıklamadan önce yapacağın tek açıklama istifa açıklaması olması lazım bırak artık bu şovanistliği megaloman başkan...

Yorumu oyla      9      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  07:45

baykalcısın sende sy özer..baykal antalyadayken baykalcı baykal ankaraya gidince antalyada kılıçtaroglucusun olmaz böyle..

Yorumu oyla      11      4  
Delegelere sözü geçmeyen il başkanı 29 Haziran 2011 Çarşamba  00:37

kendi kurultay delegelerine bile hakim olamayıp birilerinin Kılıçdaroğlu lehine imza toplayabildiği durumda bu kişi niye hala il başkanı olarak tutuluyor?Bence bu durumdam sonra kesinlike koltuğunda tutmazlar Özer Ülken'i..Genel merkez bunun kurultay delegelerine bile sözü geçmiyor niye tutayımki der ve görevden alır geçer..Zaten milyonlarca şikayet gitti özer hakkında ve genel merkez bıktı artık bu kişiden.

Yorumu oyla      10      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  00:34

4 temmuz imzaların son gün tarihi..nasıl olsa kesinlikle imza toplayamayacak muhalifler.peki 5 temmuz'da kim tutacak özer'i görevde?Özer ülken dönemi bitmiştir değerli arkadaşlar.

Yorumu oyla      12      4  
zoruna mı gidiyor Bay Ülken? 29 Haziran 2011 Çarşamba  00:32

Özer ülken senin devrin seçim öncesi kapanmıştı.Şeçimde hezimete uğradın.Hala ağzın kapanmıyor.Kendi kendine açıklama yapıyorsun.Toplanan imzalar Kılıçdaroğlu lehine olunca zoruna mı gidiyor bay Ülken?

Yorumu oyla      9      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  00:31

Kim topluyorsa eline kolun sağlık...Sen Baykal'ın arkasında dolaşacağına kendin il başkanı olarak toplasaydınya bu imzaları.Açta bak gör Chp'nin internet sayfasında destek veren kurultay delegesi ve il başkanlarını.Utanıp başı öne eğileceğine ve özür dileyeceğini çıkıyor bir de pişkince açıklama yapıyor.

Yorumu oyla      12      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  00:30

Ülken sen konuştukça batıyosun ya....Vallaha billaha bırak sen bu il başkanlığını...Yalova Kaymakamı misali seni bir Allah'ın kulu bile ciddiye almıyor...İstifa et çek git dükkanına...

Yorumu oyla      9      4  
29 Haziran 2011 Çarşamba  00:18

Özer Ülken her zaman olduğu gibi yine saçmalamış..Baykal'a destek olunması için noterden imza vermeleri konusunda kurultay delegelerini baskı yapıyor İl başkanı.

Yorumu oyla      11      5