YORUMLAR
Toplam 47 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
önder günel 5 Temmuz 2011 Salı  13:14

öncelikle sav ve baykal döneminde yöneticilik yapanlar son dönemdeki samimiyetsiz çalışmaları ile iktidara yönelik bir amaçları olmadıklarını açıkça orta koymuşlar ve hizipçi ve faşizan yönetim düşüncelerini tescilletmiş durumdalrdır.şuana kadar inadına baykal inadına sol desteklerimizi hiçe sayarak gösterdikleri tavırdan dolayı hakkımı helal etmiyorum.artık saygı görmek isiyorlarsa bi kenara çekilsinler ve gölge etmesinler.antalyada bir yöneticilik kadrosu bitmiş sadece idare etmeye çalışan bir parti kadrosu ortada kalmıştır benim verdiğim oyumun ve desteğimin hesabını verebilecek insanların göreve gelmesi umudu ile doğruların ve haklıların yanında olan CHP anlayışı ile zafere kadar yılmadan çalışalım.önce kendimiz inanalım ki halkın huzuruna öyle varalım.çıkarcıların ve kimlik takıntısı olanrın partisi olmasına kesinlikle izin vermeyelim,bu uğurda çalışanlara destek olalım.

Yorumu oyla      4      3  
4 Temmuz 2011 Pazartesi  10:55

ANKARA degisecek yeni il baskan› MURAT KARAYALCIN KEMAL Bey'in teklifini kabul etti.S›ra ANTALYA'da

Yorumu oyla      5      4  
serdar 4 Temmuz 2011 Pazartesi  00:04

antalyayı yazıyorsunuz türkiyeyi neden yazmıyorsunuz sahiller elden gitti istanbul eski oy oranın dan aşağıda çorum tokat erzincan sivas nerede onuda yazın diyarbakırda güney doğuda oy patlayacaktı onlarıda yazında adil olun biraz akp gibi adaletli görünüp adaletsiz yazmayın ilk önce ankara yönetimi değişsin antalya nasıl olsa değişir

Yorumu oyla      6      3  
partili 3 Temmuz 2011 Pazar  23:40

şunu bilinki sizler partiyi bu kadar rezil etmenize hiç bir partili müsade etmez ilk önce seçim bildirgesinin 126.cı sayfasını okuyun ondan sonra baykala laf atın. sizin yeni chp.nin yeni yüzünü görün .deniz baykal bir liderdir amarikadan hiç bir zaman icazet almadı bunu bilin chp o bıraktığında 100/29.du birbirmizle uğraşmayı bırakıp HİÇ OLMASSA PARTİLİYSENİZ PARTİYE ZARAR VERMEYİN

Yorumu oyla      6      8  
CHP'li Kudret Ailesi 3 Temmuz 2011 Pazar  10:45

Emekleri geçen değerli arkadaşları tebrik ediyorum.Baykal ve Önder Sav'ın yapamadıklarını yapmışlar.Baykal'ı kendi memleketinde bozguna uğratıp tüm türkiye'deki chp'li delegelere mesaj vermişler.Kurultay için gerekli imzanın toplanmasına engel en önemli durumlardan birisini yaratmışlar.Emekleri geçen Yusuf Bey'e,Bülent Kemal Bey'e,Gökan Bey'e,Yasin Bey'e,Nurettin Bey'e,Muzaffer Bey'e,İlkay Hanım'a,Yıldız Hanıma'a,Günseli Hanım'a,Barış Bey'e ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Yorumu oyla      12      7  
CHP SEVDALILARI 2 Temmuz 2011 Cumartesi  22:31

Akdeniz deklarasyonu Özer'in başını kesin yer.Artık Genel Merkez Özer'in hiçbirşeyi kontrol edemediğini anlamış oldu.Bence gelecek hafta sonu yapılacak olan parti meclisi toplantısı sonrası özer görevden hemen alınır.Yerine de büyük ihtimalle Yusuf Meriç veya Bülent Kemal Dolunay atanır.Kendilerine şimdiden hayırlı olsun.Bir senedir Özer'in mahvettiği partimizde eksik olanları yeni il başkanı hemen giderir umarım.CHP SEVDALILARI

Yorumu oyla      10      6  
Atatürkçü chp'li 2 Temmuz 2011 Cumartesi  21:22

Bu kadar zor ve tarihi bir görevi başarıya ulaştıran arkadaşlarımıza teker teker plaket vermeyi isterdim.Sizler sayesinde bir dönüm noktası başarı ile aşıldı.Hak edenlere gereken cevap bu deklarasyon ile hepsinin ağzını kapattıracak şekilde verildi.Tarihe Baykal'ı memleketinde hezimete uğratıp siyaseten emekli eden insanlar olarak geçeceksiniz.

Yorumu oyla      11      5  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  21:20

Antalya ve partimizi açısından tarihi bir eşik değerli arkadaşlarımız sayesinde aşıldı.Bundan sonra Genel Merkeze de tarihi bir görev düşüyor. Özer Ülken'i hemen görevden almak.Akdeniz Deklarasyonu ile tarihi bir noktada kritik bir müdahalede bulunarak Baykalcıların tüm dirençlerini kıran arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum.Hepiniz sağ olun,var olun.

Yorumu oyla      10      4  
chp li 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:57

fetullaha selam gönderen ve örgütleri cemaatlare teslim eden deniz baykal ve onun askeri özer artık tamamen partiden istifa etmeli

Yorumu oyla      11      4  
yenilikçi arkadaşlara selam 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:53

o kadar değil.deniz baykal korku imparatorluğu yaratmadı. tayyip erdoğanla karıştırdın herhalde.anvak baykal milletvekili bile olmamalıydı.akil adam olarak kalmalıydı.partimizin üzerine ölü toprağı serpen özerin suyu ısındı. sayın yusuf meriç ve onun sevgili arkadaşları.nurettin oğuz bülent kemal dolunay günselin arkan gökhan kutlu yasin karasu ilkay budag sağulun. böylesi önemli ve tarihi bir sorumluğu yerine getirdiniz. aslında bu görev ilin yani özerindi.ama o sorumluk bilinci özerde ne arar.ARTIK GİT ÖZER

Yorumu oyla      7      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:47

Bundan sonra sıra kraldan çok kralcılık yaparak Baykalcılık şiarlarıyla ayakta kalmaya çalışanları bulundukları parti görevlerinden söküp atmaktır.

Yorumu oyla      8      3  
ben c.h.p. li bir atatürkçüyüm 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:43

kılıçdaroğluna desteği organize eden başta yusuf meriç bülent dalanay muzaffer ayhan gökhan kutluş yasin karasum gülseli arkan ilkay budan mehmet yılmaz abi sağolun yaaaa.ders verdiniz baykala ve özere.devamını bekleriz

Yorumu oyla      7      4  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:41

DENİZ BAYKAL THE END.......FİLMİN ADI ANTALYA'DA HEZİMET VE SİYASİ SON.......

Yorumu oyla      8      4  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:40

Bu partiden çok insanlar gelip geçmiştir fakat parti her daim baki olmuştur.Bu onurlu mücadelede her zaman hatıralarda saygı ve sevgi ile anılacak insanlar olarak, yusuf meriç,bülent kemal dolunay,gökhan kutlu,nurettin oğuz,yasin karasu,ilkay budak,barış akıncı,muzaffer ayhan ve onlara destek verenler korku imparatorluklarını yıktıkları için hatırlanacaktır.

Yorumu oyla      5      3  
CHP GÖNÜLLÜLERİ 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:37

Yıllarca partiye kök salmış ve korku imparatorluğu yaratmış bir insanı kendi memleketinde hezimete uğratıp, köklerini kopartıp darmadağın etmeye başaran yüce insanlara isimlerini teker teker saymak istemiyorum ama yusuf meriç-bülent kemal dolunay-gökhan kutlu-nurettin oğuz-yasin karasu-ilkay budak'a ve diğer arkadaşlarına saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz.Sizler kimsenin cesaret edemediği birşeyi büyük bir sorumluluk bilinci ile yerine getirdiniz.

Yorumu oyla      7      3  
Yakın Çağ 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:34

İl Başkanı kesinlikle orta çağ karanlığından bizi kurtarıp yakın çağ'a sıçratan, bir devri tarihe gömen iki değerli insandan Yusuf Meriç ya da Bülent Kemal Dolunay olmalıdır.

Yorumu oyla      6      3  
Bir devir böyle bitti!!!!!! 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:32

Baykal'ı Antalya özelinde hezimete uğratarak hükümranlığına son verdiren başta Yusuf Meriç,Bülent Kemal Dolunay,Gökhan Kutlu,Yasin Karasu, Prof.Nurettin Oğuz'a ve ismini yazamadığım tüm değerli ve yürekli dostlara ayrı ayrı çok teşekkürler.CHP Antalya sizlere minnettar.Bir devri kapattınız ve yeni bir devir başlattınız.

Yorumu oyla      7      3  
ayıptır. 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:28

bunca yıl başkanlık yapmış deniz baykala yapılan bu hareketi kınıyorum. deniz baykal olmasaydı antalyada 2 milletvekili çıkardı.ama gün birleşme günü. ya sizde ya bizde buluşalım

Yorumu oyla      3      9  
eskici 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:25

eski alıyorum.eskiiiii.deniz baykal ve emir eri özer..nerdesiniz.sizi artık bu örgüt kurtaramaz. gittiniz

Yorumu oyla      6      3  
yeni il örgütü 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:23

yeni örgüt belli oldu.il başkanı yuf meriç ya da bülent dolanay.gerisi mi dr nefi dr nurettin yasin karasu gökhan kutluk günselin arkan ilkay budak mehmet yılmaz.gelmiş geçmiş olsun özer başkan.

Yorumu oyla      7      3  
C.H.P li ahmet ve Ercan 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:05

aslan yusuf meriç.ve onun arkadaşları.helal olsun. tek tek sayayım mı.nurettin oğuz bülent dolunay günseli arkın ilkay budak gökhan kutlu yasinimiz nefi kara doktor. elinize kolunuza sağlık. baykala bu hareket son darbe. onur varsa istifa eder.parti AKP ye karşı demokrasi savaşı aaçıp yemin etmeme eylemindeyken baykal ve önder sav post peşindeler.tarihe gömülecekler.ne yapsalar boş

Yorumu oyla      7      3  
adı bende saklı 2 Temmuz 2011 Cumartesi  16:00

arkadaşlarım başta yusuf meriç olmak üzere bülent dolunay. muzaffer ayhan gökhan kutlu.günseli arkın.nurettin oğuz. niyazi nefi kara.enver barış.hacer keskin.ilkay budak.hepinizin ellerinize sağlık.baykala unutamayacağı bir desr verdiniz.bundan sonra il başkanı olarak örgüte hayat verecek ve toparlayacak yusuf meriç ya da bülent dolunay olmalı.tüm c.h.p.lilere selam olsun

Yorumu oyla      6      3  
ne oldum deme ne olacağım de!!!!! 2 Temmuz 2011 Cumartesi  15:46

Neydim demeyeceksin ne oldum diyeceksin sayın Baykal.........!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Yorumu oyla      6      3  
Baykal'ı uyku tumaz 2 Temmuz 2011 Cumartesi  15:45

Baykal üzüntüsünden uyku bile uyuyamaz bence

Yorumu oyla      6      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  15:44

Önemli olan kimin imza topladığı değildir.Yapılması mutlak gerekli olan bir şeyin yapılmış olmasıdır.Emekleri geçenlere sonsuz teşekkürler.

Yorumu oyla      6      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  14:30

Baykal soğuk terler dökmeye başlamıştır herhalde.Yusuf Meriç'e,Bülent Dolunay'a,Gökhan Kutlu'ya,Yasin Karasu'ya ayrı ayrı helal olsun.Kimsenin yapamadığını yaptılar.

Yorumu oyla      7      3  
merkez 2 Temmuz 2011 Cumartesi  14:19

Antalya'da birilerinde, Genel Merkez'in izdüşümünü Yusuf Meriç ve arkadaşlarının yapacağının netleşmesiyle bir korku ve panik havası seziyorum.Artık bu noktadan sonra yeni oluşumların merkezi belli olmuştur.

Yorumu oyla      7      3  
Halis Şen 2 Temmuz 2011 Cumartesi  14:17

Yusuf Meriç Deniz Baykalcı değildir.Yusuf Meriç Cumhuriyet Halk Partilidir.Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 33.kurultaydan beri yanında dimdik durmaktadır.Bildiğim kadarıyla bu konuda hiçbir tereddüt duymadan gereğini yapmaya devam etmektedir.Bu konuda hiçbir kuşku da duymuyorum.

Yorumu oyla      7      3  
mustafa koca 2 Temmuz 2011 Cumartesi  13:55

bir arkadas meriç'e baykalın kurmayı demiş,çalışma arkadası demiş,baykal'a nasıl karsı cıkar falan demiş.... o arkadasa sunu soylüyorum;siyaset kişilere bağlı bir kurum değil ideolojiye baglı bir kurumdur...kişi yanlış hareket ediyorsa tabikide muhalif olunmalı...Sayın Meriç'e dik durup karsısına baykal ve sav 'ı aldıgı için tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      8      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  13:20

Yusuf Meriç nasıl oluyorda Baykal'a muhalif oluyor?Eski kurmaylarından değilmidir baykalın?Bence bir taktik izliyorlar baykalcılar?Yusuf Meriç Baykal'ın antalyada tescilli bir çalışma arkadaşı olduğu unutulmasın.İl başkan adayı kim çıkıp söylesin sayın meriç?

Yorumu oyla      5      12  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  11:29

Kılıçdaroğlu halkın gönlünü fethetmiş bir genel başkandır.O varsa biz de varız.Ne baykal'ı ne de Sav'ı istemiyoruz.Neden istenmedikleri halde partiyi karıştırmaya çalışıyorlar.

Yorumu oyla      8      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  11:23

Bir tek isteğim var.Deniz Baykal-Önder Sav'ın ihraç edildiklerini görmek.Çünkü fazlasıyla hak ettiler.Bir çift sözüm de Osman Kaptan'a:Sayın Kaptan senin yerinde olsam özer gibi inat etmezdim.İstifa eder bağımsız kalırdım.Çünkü CHP'de Antalya'da senin kadar nefret edilen başka bir insan yok.Nefret edilmede özer birinci sen ikinci durumdasım.

Yorumu oyla      7      3  
baykal seni istemiyoruz!!!!!!!!!! 2 Temmuz 2011 Cumartesi  11:10

Halk sonuna dek Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında.Eğer Baykal bir şekilde geriye dönseydi yemin ederim partiden istifa edip gidecektim.Kurultay delegelerinin sağduyulu iradesi partiyi eski başarısız insanlardan kurtardı.

Yorumu oyla      7      3  
2 Temmuz 2011 Cumartesi  11:08

Antalya'da yepyeni bir dönem başlıyor.Baykal'ın ve Sav'ın baskılarından arınmış yepyeni il ve ilçe yönetimleri ile daha başarılı bir genç CHP oluşacak.Muhaliflerin imza başarısızlığı onların siyasi sonları olmuştur.

Yorumu oyla      7      3  
teşekkürler 2 Temmuz 2011 Cumartesi  11:07

akdeniz deklarasyonunu başarıya ulaştıran, Yusuf Meriç'e,Bülent Kemal Dolunay'a,Gökhan Kutlu'ya,Yasin Karasu'ya,Barış Akıncı'ya,Nurettin Oğuz'a,İlkay Budak'a,Muzaffer Ayhan'a,Mehmet Yılmaz'a sonsuz teşekkürler

Yorumu oyla      10      3  
iki ihtiyar emekliye ayrıldı!!!!!!!! 2 Temmuz 2011 Cumartesi  10:56

Bundan sonra Baykal ve Önder Sav'ı müzelerde göreceksiniz.İkiside siyaset mesleğinden hem yaş haddinden hem de siyasi affedilmeyecek yanlışlarından dolayı emekliye ayrılmışlardır.Torunlarını büyütsünler,balık tutsunlar,kitap okusunlar.Ama şunuda belirteyim.Bu insanlar yanılıpta chp'nin kapısından içeri girmeye çalışmasınlar.Büyük bir protesto ile karşılaşırlar.Yazık yaşlı ve ihtiyar insanlar nede olsa.

Yorumu oyla      8      3  
Elveda baykal 2 Temmuz 2011 Cumartesi  10:14

Yaşasın Yeni CHP dönemi...Baykal diyerek nara atanlar ve peşinden koşanlar bir gerçeği artık görsünler:Halk Baykal'ı İSTEMİYOR.Halk Kemal Kılıçdaroğlu'na GÜVENİYOR.ONU İSTİYOR.....O kadar mutluyumki,Baykal memleketinde bile bu durumlara düştü.Şükürler Olsun.

Yorumu oyla      8      3  
Mehmet Çiller 2 Temmuz 2011 Cumartesi  08:30

Peşinden koştukları Baykal ve Ülken'in bittiğini sayın İbrahim Akkaya ve Songül Başkaya anlayabileceklermi acaba?Merak ettim de!?

Yorumu oyla      10      3  
YENİ CHP 2 Temmuz 2011 Cumartesi  00:27

DENİZ BAYKAL SİYASETEN SIFIRI TÜKETMİŞ DURUMDADIR.GEÇMİŞ OLSUN KENDİSİNE VE PEŞİNDEN KOŞANLARA.YENİ DÖNEM YENİ CHP.....

Yorumu oyla      13      4  
hey 1 Temmuz 2011 Cuma  23:53

3 silahşorun işi yine bu

Yorumu oyla      9      3  
Haydar ÖZDEMİR 1 Temmuz 2011 Cuma  20:52

Partimizin delegeleri,Baykal ve Sav döneminde seçildiler.Amma hiç fark etmiyor.Sağduyulu delegelerimiz,parti yararı gündeme geldiği zaman nasıl davranacaklarını çok iyi bilirler.Hele intikam ateşi ile yananlarla,yitirdikleri koltuğu hak etmediği halde geri almaya kalkışanlara gerekli dersi verecektir.Bu konuda hiç bir endişem yoktur.Amma bu imzayı toplamaya çalışlanlara bir ders olurmu?Hiç sanmıyorum.

Yorumu oyla      13      4  
Deniz Baykal Dönemi Bitmiştir!!!! 1 Temmuz 2011 Cuma  19:34

Deniz Baykal tamamıyla siyaseten bitmiş durumdadır.Bu saatten sonra peşinden gidenler bile teker teker ayrılırlar.Antalya'da hezimete uğraması Onun açısından çok üzücü olmalıdır.Demekki güvendiği yıldıray sapan,osman kaptan,arif bulut gibi milletvekilleri baykalı antalyada kurataramamış.Şimdi kafasına dağlara taşlara vursun deniz baykal.Ne hatalı liste yapmışım diye.Baykal'ı siyaseten bitmiş durumda görmek bir CHP'li olarak mutluluk verici.

Yorumu oyla      12      4  
1 Temmuz 2011 Cuma  18:26

il başkanı özer ülken imzaladımı acaba?

Yorumu oyla      4      9  
baykal'ın hazin siyasi sonu 1 Temmuz 2011 Cuma  18:15

Zavallı Baykal.Kendi memleketinde hezimete uğramış.Bu imzalar deniz baykal'ın siyasi sonu demektir.

Yorumu oyla      12      4  
mete yıldırım 1 Temmuz 2011 Cuma  18:13

gerçekten,baykal'ın baskısında olan antalya'dan bu kadar güzel bir siyasi mesaj çıkacağını sanmıyorudum...imza veren arkadaslara tesekkurler ve saygılar.sizler antalya'nın yolunu açacak dürüst siyasetçilersiniz!

Yorumu oyla      8      3  
1 Temmuz 2011 Cuma  17:53

Deklarasyonda imza çalışması içinde bulunanlara sonsuz teşekkürler.

Yorumu oyla      25      5  
baykala iyi bir ders 1 Temmuz 2011 Cuma  17:45

Yüreklerine sağlık, ellerine sağlık kurultay delegelerimizin...Baykal ve Sav'a;'a iyi bir ders verdi Antalya.

Yorumu oyla      20      3