YORUMLAR
Toplam 19 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
özge erel 25 Ağustos 2011 Perşembe  09:15

sayın manyaslıoğlu sizin gibi düşünmeyenlerin zekasından şüpheleniyorsan sen zaten başta büyük bir diktatörsün.chp li olamazsın. seninle aynı düşünmeyenleri aptal yerine koyarsan hemde geneli kendi partililerinin buluştugu bir sitede chp zaten oy falan toplayamaz. bence sayın vekilim sizde bu konuyu bırakın.sanırım bir tuzağa düşürüldünüz. hemen herkes alevi kürt vekil diye size saldırdı hemde partililerimiz. antalya hassas bir şehir. bu tip konularda parti olarak taraf olmayalım.

Yorumu oyla      20      4  
mert ozler 25 Ağustos 2011 Perşembe  09:00

sayın vekil bu firmayı akp işbirlikçisi diye yargılayınca %50 oy almış bir partinin tarafları tarafından zaten otomatikman desteklendi.birde orda çalışanlardan chp mhpli varsa onlarında desteğini aldı.e sayın vekil şimdi sen kime hizmet ettin?bir köydeki sıradan bir dava için bir partiyi taraf ilan ettin ve belkide kendi tarftarlarınında tepkisini aldın.

Yorumu oyla      34      5  
sidar tuncel 24 Ağustos 2011 Çarşamba  15:17

CHP eski Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tomanbay, şarkıcı Bülent Ersoy’un CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a yönelttiği, “12 Eylül döneminde sahne yasağımın kalkması için bir parti genel başkanı benden servet istedi” yönündeki iddiaları üzerine, bir televizyon programına telefonla katılmış ve CHP lideri Baykal’dan söz konusu iddialara açıklık getirmesini istemişti. Tomanbay'ın bu açıklamalarını dinleyen ve Baykal'a yönelik iftiralar içerdiğini belirten CHP Antalya Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan, Tomanbay'ı arayarak bir telefon görüşmesi yaptı. Sapan bu görüşmenin üzerinden geçen 1,5 yılın ardından 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ankara 2. Sulh Ceza Mahkemesi CHP eski Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tomanbay’ın, CHP Antalya Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan hakkında açtığı davayı karara bağladı. Mahkeme, “tehdit, kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” suçlarından açılan davayı, Tomanbay’ın lehine sonuçlandırdı. CHP Antalya Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan, CHP eski Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tomanbay’a “hakaret” ettiği gerekçesiyle, 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sapan, Tomanbay’ı “tehdit” ettiği için de ayrıca 6 ay hapis cezası aldı

Yorumu oyla      27      6  
berrin 24 Ağustos 2011 Çarşamba  15:16

sayın vekil kars lı olarak ne çabuk köyleri öğrendiniz. ne rantınız var o köydede yargıya giden konulara müdahil oluyorsunuz???işte chp nin bu dönemki vekili.

Yorumu oyla      38      6  
ayşe karalar 24 Ağustos 2011 Çarşamba  13:46

bu chp zihniyetını gerçekten anlamak zor bu kadar kopya olmaz bir beyefendi dıyorkı akaydının varsa bir yolsuzluğu ile alakalı belge mahkemeye götürsünler güzelde ya kılıçtaroğlu hukumet hakkında hergun aynı suclamaları yapmıyormu madem bu işer belgeyle oluyor o niye yapmıyor guldurmeyın adama kalın kafalar kım allah görüyor debelenip durdunuz millet size oy vermedi hala aynı kafadasınzı ne denırkı aynen devam edin sapana soulan sorulara cevap verseye kendi çöplüğüne bakmayanlar eleştireyemeyenler gerçekci olamaz onun derdi yukarda bir yer kapmaktır bunu hala anlaamdınızmı adamın antalya ile ne alakası var nerelı olduğu bile bilinmeyen mechul bir zat beyefendi

Yorumu oyla      26      8  
dilek demir 24 Ağustos 2011 Çarşamba  11:29

bu kadar sehitler varken gundeme neler getiriyorlar.mahkemelik seylerfe robin hood culuk oynayacagina sayin vekil teror belasini gundemine al biraz.

Yorumu oyla      39      5  
serhan ertan 24 Ağustos 2011 Çarşamba  11:02

bir elmalılı olarak konuyu çok iyi biliyorum.köylüler başta bergamadan birilerini getirip yürüyüşler yaptırdılar.sonra baktılarki kullanılıyorlar.işi bıraktılar.biz mermer ocağının oldugu yere eskiden bira içmeey giderdik.kuytu uzak diye.bence köyden 2-3 km rahat uzak.

Yorumu oyla      38      5  
berdan 24 Ağustos 2011 Çarşamba  10:38

tekkeköyünü yakından biliyorum.ordaki mermer ocağının türbeyle hiç alakası yok.hatta protestoya giden bir arkadaş dalga geçiyordu.yürüyüşte yarı yolda geri dönmüş.arada 2 km den fazla mesafe varmış:)ocaktada köyden bir sürü işçi çalışıyor.ocakta çalışan aşçı yı tanıyorum.ayrıca firma sahibi hintlilerin ortağıda eski devrimci bir ailenin çocuğuymuş:)yani sayın vekil yine dogrulanmamış bilgilerle bizi rezil ettin.

Yorumu oyla      61      8  
zeliha 24 Ağustos 2011 Çarşamba  10:33

saklıkentteki mermer ocaklarından birisi dyp eski il başkanıymış.ve de ciddi bir akp karşıtı. 5-6 tane mermer ocağı var orada ve hepside yani akp limidir?ayrıca akp li olsaydılar bizim düşmanımızmı olacaklardı? bu vekil neye istinaden akp işbirlikçileri demiş:)yine birileri bunun önüne bişeyler koymuş oku diye oda araştırmadan okumuş.yazık.gittikçe prestij kaybediyor partimiz bunlar yüzünden.tekke olayındada sürekli chp bunu öne sürerek açıkçası mezhepçilik yapıyor. yeter bıktık bu haberlerden.mahkemeler var uğraşsın herkes konusuyla.

Yorumu oyla      60      8  
serra coşkun 24 Ağustos 2011 Çarşamba  10:26

vekil hiç görmediği bir türbe ve taş ocağı hakkında yorumlar yapmış.türbeye gitseydi türbeyle ocagın uzaktan yakından alakasının olmadığını görecekti.ayrıca orası mermer ocagı taş ocagı değil.türk ortaklı bir firma.ayrıca basına sürekli demeç veren birisi var oda dernek temsilcisi değil.abdal musa derneği davadan vazgeçmiş zaten.bildiğim kadarıyla ordaki köylerden pek çok işçide çalışıyormuş.yine birisinin yanlış bilgilendirmesinden olan bize oluyor.halkın gözünde chp küçük düşüyor:(

Yorumu oyla      58      9  
Bahadır Manyaslıoğlu 24 Ağustos 2011 Çarşamba  08:54

Yapılan yorumları okuyorum da, bu yorumları yapanların, doğanın katledilmesiyle, halkkartı bir tutanların insanlığından şüpheleniyorum! Çok güvendiğiniz, "bir gün size de gerekecek olan" hukuk var kardeşim! Varsa Akaydın'ın usulsuz bir durumu, mahkemeler ne güne duruyor? Suçu olanın cezasını versin mahkemeler.. Ama "yürütmenin durdurulması" yönünde Dur Dağı eteklerinde faaliyet gösteren işletmelere karşı alınan bir iptal kararı var ve uygulanmıyor. Sn.Sapan bu konuya dikkat çekiyor. Ama kafası kalın olanlar hala ufak meselelerle uğraşıyor. Yazıklar olsun!

Yorumu oyla      8      66  
ahmet oran 24 Ağustos 2011 Çarşamba  00:06

Gözünüz var ama görmüyorsunuz,kulaklarınız var ama duymuyorsunuz en kötüsü ağzınız var ama konuşmuyorsunuz.Tabiat ve kültür varlıklarını koruma kurulları bir madde ile lağvedildi.Hoşçakal Beydağları,Çıralı,Saklıkent ...Çekirge sürüleri sizleri ranta çevirmek için harekete geçti bile.İkinin biri size söylüyorum doğa kıyımları başladı katliamları yakındır.Siz hala ufacık şeylerle uğraşın

Yorumu oyla      7      69  
ayşe karasoy 23 Ağustos 2011 Salı  18:18

sayın sapan yargı kararlarına rağmen hocan halkkatla milleti soyuyorya onada birşeyler deseniz ne oldu susuyorsunuz tık yok sizinkıler soyunca sesiniz çıkmıyor başkaları soyunca sesiniz yuksek perdeden maşallah kendi çöplüğünüze baksanıza hiç objektif değilsiniz milletin vekili olun bence chp nin değil ozamn bu halk siz alkışlar sizin belediyeleirnizce desteklenen iş pas edilen şirketler korunan kollanan işletmeler babalarının hayrınamı yapıyor bu işleri sizin örgütlerinize para aktarmıyorlarmı destek vermıyorlarmı biliyorsunuz bunları sanırım bilmiyorsanızda çok cahil kalmışsınız demektir bu işlere iğneyı cuvaldızı biliyorsunzu değilmi .........

Yorumu oyla      63      7  
arıfe arifgerek 23 Ağustos 2011 Salı  18:14

sayın sapan herzamnkı gibi yıne rolunu işyi oynuyor nedense hep akp lıler köşeyı dönuyor diye açıklıyor ama ya kör ya sağır antalya buyukşehirde muratpaşad malı götürenleri görmuyor ee işte ne kadar doğru olduğu ortada verilen görevleri harfiyen yapıyor saten bu siteden başka ona yer verende yok ha birde iki gazete var yandaş medya onlar sayın sapan şu halkkarta olan rantı yemeleri dudeni muratpaşa belediyesi hırsızlıklarını buyukşehirdekı diyer işlerde kı akçeleri kımlere işlerşn paslandığını acıklasın cesareti varsa burdan soz veriyorum ilk seciçde oyumu chp ye vereceğim hodrı meydan bunların sizhniyeti bu akplıler yapar yasak haram kul hakkı rüşvet köşe donmece ama kendileri yapınca haktır suc yoktur iki yüzlülük bu olsa gerek bu millet yemiyor sayın sapan objektif değilsiniz dun antkartı yerden yere vurdunuz bugun sus pu oldunuz niye dun halk ekmeği olmadık şekilde eleştirdiniz sonra başına genel md olunca antalyanın en guzel ekmeği dediniz dun birlerini kültür sanat işleri pas edilip trilyonet ermekle sucladınzı bugun susuyorsunuz allah aşkına bir soru önergesi verin buyukşehirin kultur sanat işlerini baskı işlerini ve ses ışık sistemlerini kım yapıyor ben eminimkı siz bu milletden özür dileyeceksiniz hepimiz aynıyız diyeceksiniz hadi sayın vekilim soz sizde buyrun icraata

Yorumu oyla      53      8  
coşkun hancı 23 Ağustos 2011 Salı  17:32

"Örgüte destek" doğruysa eğer tuz kokmuştur..buna akp tarafından cevap verilmelidir.yoksa akp ve bu yardımı alanlar bunun altında kalır.

Yorumu oyla      12      58  
23 Ağustos 2011 Salı  17:15

orayı biliyorum.türbeyle uzaktan yakından alası yok.duyduguma göre bazı örgütler ordaki mermerciyi kaçırmaya çlışmış ki kendiler çalışsın. türbeye gittiğimdede anladım.türbeden baktım ortada taş ocağı falan yoktu.

Yorumu oyla      59      9  
mehmet yücesoy 23 Ağustos 2011 Salı  17:12

sayın dursun bey, belki sayın vekilimiz size ara sıra akıl danışıp soruyordur ne yapsam da gönülleri fethetsem diye! eğer adam gibi adam, dürüst vekil ise hocaya sorsun bu halkkart ve ulaşım rezaletinin hesabını, biz de saygıyla eğilelim önünde! yoksa bu tiyatrolara tokuz! hadi hepimizin vekili, antalyanın gururu, sor da görelim!

Yorumu oyla      53      7  
TİMUR İNANÇ 23 Ağustos 2011 Salı  16:56

HİNTLİLERİN İŞBİRLİKÇİLERİNİ ÖĞRENMEK O KADAR ZOR DEĞİL VEKİLİM? ANTALYADAKİ VE İSTANBULDAKİ ŞAŞALI HİNTLİ DÜĞÜNLERİNE HANGİ SİYASETÇİ YADA YAKINI (YANDAŞI) KATILMIŞ YADA ÇİÇEK YOLLAMIŞ? BAKILDIĞI ZAMAN ORTAYA ÇIKACAKTIR???

Yorumu oyla      10      57  
ne onemi var 23 Ağustos 2011 Salı  16:55

Ne olacak al gülüm ver gülüm . Onlar secimde aldiklarini diyet olarak geri veriyorlar. Olan antalyanin dogasina oluyor. Ama buna tepki verecek millet nerde ? Aziz nesinlik bir olay....

Yorumu oyla      10      57