YORUMLAR
Toplam 26 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
SİNE-İ MİLLET ZAMANI 5 Ağustos 2012 Pazar  10:35

CHP PAYANDA OLAMAZ!SİNE-İ MİLLET ZAMANI! ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN..BU ŞEHİTLER HATIRINA,AKAN KANLARIMIZIN DEĞERİ OLMASI İÇİN,ANAYASA ÇALIŞMALARINDAKİ KİRLİ OYUNU BOZALIM!ÇÜNKÜ ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYE GİDİYOR!ÜLKEMİZ SAVAŞA GİDİYOR!BUNU ENGELLEYECEK TEK GÜÇ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR.AMA ASLINA DÖNMESİ GEREKİR!DENİZ BAYKAL,HALUK KOÇ,ADNAN KESKİN,İLHAN CİHANER,İSA GÖK,EMİNE ÜLKER TARHAN,MUHARREM İNCE,ALİ RIZA ÖZTÜRK,GÜRKUT ACAR,YILDIRAY SAPAN,ARİF BULUT,OSMAN KAPTAN SİZE HERZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖREV VAR BUGÜN!CESARETLİ OLUN!GENEL MERKEZİ UYARINIZ!GEREKİRSE SİNE-İ MİLLET YAPINIZ. "CHP PAYANDA OLAMAZ KAMPANYASI "İÇİN HAYDİ TÜRKİYE!HAYDİ ANTALYA!HAYDİ ULUSALCI GERÇEK CHPLİ MİLLETVEKİLLERİ! YCHP NİN AKP İLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞÜ:ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ İŞBİRLİĞİNİ İYİ GÖZLEMLEYİN EY YENİ CHP LİLER!VE UYANIN ARTIK LÜTFEN! Emine Ülker Tarhan, "CHP Anayasa çalışmalarında AKP nin payandası olmayacak "dedi..Bravo ama Emine ÜLKER TARHAN yalnız kalmamalı.Tüm Antalya Milletvekilleri dahil Hepimiz destek mesajı verelim.Kampanya başlatalım..Haydi CHP liler oyunu bozalım.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunu da fax,mail,mektup mesaj yağmuruna tutalım.. Bu sahne Karşılıklı danışıklı döğüş sahnesi..Kemal Kılıçdaroğlu görevini yerine getiriyor.Deniz Baykalın düşürülmesinden sonra ona verilen görev bu zaten..Türkiyenin Anayasa sorunu yok.Burada amaç sadece Kürtlere özerklik verecek bir anayasal düzenlemenin yolunu açmak,değiştirilemez denilen ilk 3 ana maddeleri değiştirmek..YCHP nin görevi de AKP nin bu Anayasa politikalarına destek vermek..Kemal Kılıçdaroğlunun bazen hırgür çıkarır gibi gözükmesi de işin gerçek gözükmesi için yapılan bir durum.Ama CHP tabanı,İl /İlçe Örgütleri ve Halk bunu yemez,yemeyecektir,yememelidir; susmamalıdır!Gerçek CHP liler Oyunu bozacaktır;bozmalıdır!SAYIN DENİZ BAYKALI FİKRET BİLA VE STAR TELEVİZYONUNDAKİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ,DENİZ BEYİN DAHA FAZLA DETAYLARI KONUŞMASINI ;EYLEME GEÇMESİNİ İNSANLARIMIZI AYDINLATMASINI ,İL İL ANADOLUYU DOLAŞMASINI BEKLİYORUZ.GAZİPAŞALI KEMALİST SOLCU

Yorumu oyla      6      3  
Ne efsane Ya! 29 Temmuz 2012 Pazar  17:40

ne efsanesi ya.Ümit Uysalı Antalyada kimse sevmiyor.Kendi memleketinde dahi sempatik görmeyeni fazla.aldığı oy belli efsaneden bahsediyorsun.

Yorumu oyla      8      4  
........ya cevap 28 Temmuz 2012 Cumartesi  15:46

.....Umıt Uysal Parti meclisinde yarı oy oldığını gazetelerde ifade etmek zorunda kalmış.yani 472 oy yokmuş.yarısını aldığı halde başlangıçta bilerek asparagas haber yaptırdılar başarıvarmış gibi.Yedek listeye bile girilememesi başarı mı.Dünkü 27.7 de sabah akdenizde çıkan Haluk Öncelin yazısını okumanızı öneririm." bu gömlek Devrim Köke dar geldi" diye bir yazı ile Haluk Öncel çok güzel özetlemiş yaşananları.

Yorumu oyla      8      4  
ADA 23 Temmuz 2012 Pazartesi  17:57

DÖNSÜNDE PARTİ BARAJ ALTINA GİTSİN BÖLÜNSÜN...ÖYLE Mİ RAHAT EDECEKSİNİZ...ŞİMDİLİK KAVGA ÇIKARMASI DİYE DEDİKLERİ YAPILIYOR..

Yorumu oyla      4      8  
20 Temmuz 2012 Cuma  13:57

DENİZ BAYKAL YENİDEN GENEL BAŞKANLIĞA DÖNECEK.GÜCÜNÜ İSTEMEDİKLERİNİ TEK TEK PARTİ MECLİSİ LİSTESİNDEN ÇIKARTARAK GÖSTERDİ.

Yorumu oyla      11      6  
20 Temmuz 2012 Cuma  13:56

Anahtar listede olmadığı halde 472 oy alarak Parti Meclisi Yedek Listeye seçilme başarısı gösteren Efsane İl Başkanımız Ümit Uysalı yürekten tebrik ediyoruz

Yorumu oyla      6      12  
.............. 20 Temmuz 2012 Cuma  12:27

baykala yapılanlara karşı çıkanlara yalaka adamcı diyorsunuz ama devrimci ve sarıgülcü ümitçiler sizler gibi yalakasını gazipaşadan kaşa kadar kimse görmedi....

Yorumu oyla      11      5  
mustafa can 19 Temmuz 2012 Perşembe  21:19

Sözünü ettiğiniz pankart alkış değil büyük tepki aldı ve hemen toplatıldı.Siz neden söz ediyorsunuz.Pm de 4 üyemiz vardı.Bu nasıl devrim.!!!

Yorumu oyla      8      5  
Bedel 19 Temmuz 2012 Perşembe  15:15

Deniz Baykalı hafife alanlar bedelini böyle öderler.ödeyecekler de.

Yorumu oyla      12      4  
,,,,,,,,,,,,,,, 19 Temmuz 2012 Perşembe  10:39

ÜMİT BEY PM YE GİREMEDİ.DEVRİMİ ANTALYADA BAŞLATAN DEVRİM BEY İŞİ ANKARADA SONUÇLANDIRAMADI..YAZIK OLDU ÇOK YAZIK....

Yorumu oyla      10      5  
Böyle Başa Böyle Traş 19 Temmuz 2012 Perşembe  09:48

Devrim Kök istifa etmelidir.Çünkü artık başarılı olma imkanı kalmadığı,Genel Merkez tarfından dikkate alınmadıkları ortaya çıkmıştır.Geçmişte Sarıgülcü olmalarının cezası bu sanırım.Zaten Ankarada birbirlerine düşmüşler.Akaydın ekibi ile tartışma yaşanmış.Bu ekip Antalyada yerel seçimleri kaybettirir.O nedenle şimdiden istifa etmelerinde parti için hayır var.Demedi demeyin.

Yorumu oyla      11      4  
selcuk dargun 18 Temmuz 2012 Çarşamba  23:24

arkadaslar sonuc nedir?Devrim`e Antalya`dan basladik ama sahi Antalya`dan herhangi biri parti meclisine girdimi yahu?Antalya`dan %40 oy aliyor parti ama parti meclisinde Antalya yok,ne güzel Devrim`e Antalya`dan basladik,nasil yani?...

Yorumu oyla      12      5  
Tek Yol Kemalizm! 18 Temmuz 2012 Çarşamba  21:29

Sayın İSA GÖKÜ İZLEDİĞİ SİYASET VE CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM.KURULTAYDA BELİRTTİĞİ GÖRÜŞLERİNE KATILIYORUM. Siyaseten birşey olup olmamak ta çok önemli değil.Önemli olan inandığını savunma cesareti gösterebilmektir.En azından onurlu bir mücadele yapıyor;Siyaseti ticaret aracı olarak ,şahsi siyasi ikbal aracı olarak değil ;İDEOLOJİ olarak,HALKA VE HAKKA HİZMET OLARAK görüyor ve diyoruz ki:"Bu parti Atatürk'ün partisi olup halkçı ve devrimci yönü ile ağır basmalıdır,Emperyalizme ve İşbirlikçilerine karşıdır,hiç kimse gaflet, delalet ve hiyanet içerisinde olmamalıdır." O nedenle inanız tüm kalbimle söylüyorum Deniz Baykal ve Kemalist CHP Satıhtır! Satıh savunulmalıdır. BÜLENT KOCABAŞ-GAZİPAŞA

Yorumu oyla      15      4  
boş 18 Temmuz 2012 Çarşamba  20:01

ne devrim damgası ya.bo çıktı.boş

Yorumu oyla      14      4  
ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ 18 Temmuz 2012 Çarşamba  17:34

Kemalizmden Bahsedip,yılların siyasetçisi olup,il başkanı olup Kemal Kılıçdaroğlu ve Sarıgül gerçeğini anlamayanlara,anlamak istemeyenlere Güçten Yana olanlara ,siyasi ikbal peşinde koşarken yalakalık ve yandaşlık yapanlara aşağıdaki Kemalist Gençlik İnisiyatifinin ve Barış Yarkadaşın 17.7 tarihli yazılarını okumasını öneririm.

Yorumu oyla      15      3  
Anlayana Sivri Sinek Saz 18 Temmuz 2012 Çarşamba  17:14

Kemalizmden Bahsedip,yılların siyasetçisi olup,il başkanı olup Kemal Kılıçdaroğlu ve Sarıgül gerçeğini anlamayanlara,anlamak istemeyenlere Güçten Yana olanlara ,siyasi ikbal peşinde koşarken yalakalık ve yandaşlık yapanlara aşağıdaki Kemalist Gençlik İnisiyatifinin ve Barış Yarkadaşın 17.7 tarihli yazılarını okumasını öneririm.

Yorumu oyla      15      3  
Barış Yarkadaşın Kurultay Yorumu 18 Temmuz 2012 Çarşamba  16:55

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      15      3  
Barış Yarkadaşın yorumu: 18 Temmuz 2012 Çarşamba  16:44

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      14      3  
Kemalist Gençlik İninsiyatifini Kutlarım 18 Temmuz 2012 Çarşamba  16:14

"SN. BARIŞ YARKADAŞ Düşüncene yüreğine kalemine sağlık. Bizler senin gerçek düşüncenin bu olduğunu biliyoruz. Bugün kü kurultay C.H.P'de işgalin tamamlandığı gündür. Neo_liberaller ve cemaatçiler partiye el koymuş durumdadır. 2002'de Kemal Derviş'le başlayan liberalleşme tamamlanmıştır. Sizin C.H.P içinden yada dışından gelişecek Kemalist Muhalefete katkı koyacağınıza inanıyoruz. SELAMLAR.. KEMALİST GENÇLİK İNİSİYATİFİ" Ben de Kemalist Gennçlik İnisiyatifinin görüşlerine katılıyor,destekliyorum ve kutluyorum bu bilinçte oldukları için.Elbet işgal ve işbirlikçileri bir gün defedilecektir Kurtuluş Savaşında olduğu gibi.. Kemalist Solcu

Yorumu oyla      22      4  
......... 18 Temmuz 2012 Çarşamba  15:00

devrim kök olmazsa olmayacakmısınız.hepiniz baykalcılara laf atıyorsunuz ama siz onlardan daha fazla adamcısınız.

Yorumu oyla      13      5  
MUSTAFA DÜZENLİ 18 Temmuz 2012 Çarşamba  14:09

DEVRİM KÖK ABİMİN HER DAİM YANINDAYIM!

Yorumu oyla      8      15  
mustafa 18 Temmuz 2012 Çarşamba  13:57

ümit uysal tüm dualarımız seninle!!! devrim başkan! sen hep ilkleri başardın! tek yol devrim

Yorumu oyla      8      17  
18 Temmuz 2012 Çarşamba  10:25

Ümit Uysal anahtar listede

Yorumu oyla      14      14  
18 Temmuz 2012 Çarşamba  10:11

Ankara'da birileri engellemeye çalışıyor diye Ümit Uysal gibi birikimli ve değerli bir siyasetçinin önü kesilemez.Ümit Uysal başarılı bir avukattır.Efsane bir il başkanıdır.Partimize katkı koyabilecek en önemli siyasetçilerden biridir.Antalya'nın gururudur.Kendisini bugün hem PM'de hem de MYK'da görmek istiyoruz.Yolun açık olsun BAŞKANIM

Yorumu oyla      12      14  
18 Temmuz 2012 Çarşamba  10:09

Ümit Uysal'a karşı kimlerin ne yatığını çok iyi biliyoruz.Ne yaparlarsa yapsınlar Ümit Uysal PM üyesi olacak.Güçlü olan kazanır

Yorumu oyla      11      15  
İNADINA SOL İNADINA ÜMİT UYSAL 18 Temmuz 2012 Çarşamba  10:01

Desteklerimiz Ümit Uysal için..Ümit Uysal'ı PM üyesi MYK üyesi olarak görmek istiyoruz

Yorumu oyla      13      19