YORUMLAR
Toplam 29 yorum var Onay bekleyen 13 yorum var.
SORU VE SORUN 9 Ekim 2012 Salı  23:59

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ilk genel başkan seçildiği kurultayda " Artık her görev için ön seçim olacak" dedi mi?..Ben oradaydım..EVET DEDİ..BEN DE ALKIŞLADIM..VE SONRASI ANTALYADA ÖNSEÇİM YAPILMADI,MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYDIM..ÖN SEÇİM OLACAK GİBİ ÇALIŞTIM..ÖN SEÇİM OLMADI..ÖNCE LİSTEDE VARMIŞIM,SONRA ÇIKARILMIŞIM(*BAZI HABER SİTELERİNDE BU BİLGİ MEVCUTTUR) GİRDİ LİSTEYE DEDİLER GÖREMEDİM..ÖNEMLİ DEĞİL..BİZLERİ;TABANI TEMSİL EDER DİĞER ARKADAŞLARIMIZ.. GELDİM MEMELEKETİMDE PARTİ ÖRGÜTÜM GÖREV VERDİ İLÇE SEÇİM KOMİTESİNDE ÇALIŞTIM,GÖREVLENDİRİLDİM..PARTİMİZİ MAHALLEMDE BİRİNCİ PARTİ ÇIKARDIK ARKADAŞLARIMLA BERABER ATANIN İSİM VERDİĞİ İLÇEDE...DÖNELİM KURULTAYA..PEKİ SONRA NE DEDİ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKANIMIZ O İLK SEÇİLDİĞİ,HEYECAN ESEN O KURULTAYDA?.." ÖN SEÇİM OLACAK HEM DE KAYITLI ÜYE İLE!"..HEP BERABER ALKIŞLADIK..DESTEKLEDİK.. PEKİ BU VERİLEN SÖZLER TUTULDU MU ALLAHIN AŞKINA SÖYLEYİN?!PEKİ ŞİMDİ NE DİYOR SAYIN GENEL BAŞKAN."" YERELSEÇİMLERDE ANKET YAPILACAK,CHP NİN SAĞLIKSIZ BİR ÜYE YAPISI VAR!"...PEKİ SORUYORUM SİZLERE VE SAYIN GENEL BAŞKANIMIZA:BU TUTARSIZLIK DEĞİL Mİ? BU CHP ÜYESİNE HAKSIZLIK,HAKARET DEĞİL Mİ?..NİÇİN İLK SEÇİLDİĞİNİZ KURULTAYDA VERDİĞİNİZ SÖZLERİ ŞİMDİ TUTMUYORSUNUZ? BU DÖNÜŞ İNSANLARIMIZDA SİZE GÜVEN SORUNU YARATMIYACAK MI?BU YAKLAŞIM HEM SİZE HEM PARTİMİZE ZARAR VERMEYECEK Mİ?..İLKE İLKEDİR!VERİLEN SÖZLER TUTULUR..YERELDE DE ,GENEL SEÇİMLERDE DE ÖNSEÇİM YAPILIR DİYEN BİR GENEL BAŞKAN SÖZÜNÜ İLK FIRSATTA TUTAR..ZAMAN YAYMAZ..DOĞRU MU BU ELEŞTİRİ ?..BANA GÖRE DOĞRU.. İNSANLARIMIZ BALIK HAFIZALI DEĞİLDİR! DEDİĞİM ZAMAN BU SUÇ MU DEĞERLİ PARTİLİ ARKADAŞLARIM!BUNUN ALTINDA DA MI ART NİYET ARAYACAKSINIZ?ELEŞTİRME HAKKINI ÇOK MU GÖRECEKSİNİZ..

Yorumu oyla      11      3  
fahrettin AKAYDIN 2 Ekim 2012 Salı  08:29

CHP yerel seçimdeki adayların belirlenmesi mutlaka delege belirlemeli partimizin üyeleri güvenilir parti kimliğini en üst düzeydeki vekil kadar onuruyla taşıyan partisine sahip çıkan CHP ilkelerini özüyle benimsemiş şahsiyetlerdir

Yorumu oyla      10      3  
Erkan bey 24 Eylül 2012 Pazartesi  18:21

Erkan bey, yerel seçimi de mi kastediyorsunuz?Devrim bey yerel seçimde CHP belediye başkanlıkları olan yerlerde önseçim olmasa da olur diyor da.siz netleştirirmisiniz duruşunuzu.

Yorumu oyla      15      3  
ADAYLARIMIZ YETKİLİ KURULLARDA BELİRLENECEK 24 Eylül 2012 Pazartesi  12:51

CHP İL BAŞKANI DEVRİM KÖK'ÜN 8 AĞUSTOS 20012 TARİHLİ YAZILI BASIN AÇIKLAMASI AŞŞAĞIDADIR.AŞŞAĞIDAKİ AÇIKLAMADAN ÖN SEÇİM'Mİ MERKEZ YOKLAMASIMI ANLAMI ÇIKTIĞI TARTIŞILABİLİR.AMA BENİM YORUMUM MERKEZ YOKLAMASI OLACAĞIDIR.ÇÜNKÜ ÖN SEÇİMDE ADAY GÖSTERİLMEZ ADAY SEÇİLİR YADA BELİRLENİR,BU SEÇİM YADA BELİRLEME İŞİNİ YETKİLİ KURULLAR DEĞİL DELEGE YADA ÜYE SEÇİMLE YAPAR.Hangi Belediyeye kimin aday gösterileceği hususu Yerel seçimlere makul süre kala siyasal partilerinin gündeme aldığı bir konudur. Makul süre siyaset uygulamasında genelde 2-3 ay şeklinde değerlendirilir. Bizim içinde uygulama tablosu hep bu şekilde olagelmiştir. Şu aşamada bizim görevimiz Belediye başkanlarımızla birlikte halka hizmet etmek, onların pozitif çalışmalarını duyurmak, partiyi bütün unsurlarla birlikte bir ekip olarak seçimlere hazırlamaktır. Bütün Belediye Başkanlarımızın arkasındayız, hepsiyle gurur duyuyoruz, onların çalışmalarından memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ya da bir başka belediye başkanımızın yeniden aday gösterilmesine engel bir durum olmadığı gibi günü geldiğinde parti yetkili kurullarının başka arkadaşlarımızı da aday gösterme ihtimali mevcuttur. Kimin aday olacağı sorusu şu anda bizim gündemimizde yoktur. Seçimlere makul bir süre kalana kadar da olmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Yorumu oyla      3      16  
DENİZ KOYDUM ADINI 24 Eylül 2012 Pazartesi  10:31

Önsecım kartsıtı yazı yazan arkadasları anlamıyorum. onsecım demek partılsıne guvenmek demek....

Yorumu oyla      13      3  
Ahmet Demir serik 24 Eylül 2012 Pazartesi  10:26

Tüzükte yerel seçimlerde önseçim diye bir ibare yok il başkanı tüzüğü önce bir okusun.sanırım dayatmayla bu açıklama yapılmış gibi birinin zoruyla yapılmış.belediye başkanı delegeyi kendi belirliyor halkın bütün partililerin insiyati dışında yürüyor bunlar herkes de biliyor bunları seçimi almak mı önemli olan yoksa şovvv yapmak mı bırak sn başkan bunları seçimi antalyada nasıl alıırım diye çalış.

Yorumu oyla      9      5  
Alanyalı Devrim 24 Eylül 2012 Pazartesi  10:22

Ne değişti devrim geldi Antalya örgütünde yine bölünmüş kavgalı büyükşehir alt belediye milletvekilleri tablosu devam ediyor.şimdi il bşk akaydının arkasında onun sözünden çıkmıyor.dün başka il başkanı birinin arkasında bugünküde akaydının arkasında.il başkanı istifa ederimm diye şov yapıyor onu destekelyen çook eski bir il başkanının ağzıyla konuşuyor.il başkanı tüm antalya ve il ilçe,belde, köyleriyle örgütü temsil ediyor sorumsuz beyanatlar tüzükte yeri olmayan beyanatlar bunlar yazık emekçi partililere yazık bu örgüte

Yorumu oyla      11      4  
Ahmet ÖZDEN 23 Eylül 2012 Pazar  20:57

Vallahi istifa etsenizde etmeseniz de bir şey değişmez.Çünkü Deniz BAYKAL CHP.yi bitirdi.Kendisi aday olsun.

Yorumu oyla      18      10  
Mahmut YILDIRIM 23 Eylül 2012 Pazar  17:27

Sayın il başkanımız Devrim KÖK'ün herzaman yanında oldum.Bundan böyle yanında olmaya devam edeceğim.Sayın başkanımız ve ekibi Antalya da zoru başardı bu başarılar bundan böyle de devam edeceğine inancım tamdır. Pazartesi (Yarın) saat 13.30 da Muratpaşa ilçe başkanlığımıza yapacağımız destek açıklamamıza herkesin katılmasını bekliyor ve saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Antalya CHP il disiplin kurul başkanı Mahmut YILDIRIM.

Yorumu oyla      26      19  
23 Eylül 2012 Pazar  16:21

Desene devrimden kurtulduk:)

Yorumu oyla      12      21  
Sn. Levent Kırca’nın Devrim Kök hakkında yazdıkları… 23 Eylül 2012 Pazar  15:57

23-09-2012 tarihli, Aydınlık Gazetesi Sn. Levent Kırcanın Köşe yazısından… Geceki oyundan sonra, bu portakal bahçesinin ortalık yerinde bir yemek verdiler bize. O yemekte CHP Antalya İl Başkanı Devrim KÖK’le tanıştım. Çok donanımlı, kültürlü bir kardeşim. Konuştukça aydınlattı beni, hayran bıraktı kendisine. Ondan yararlandım, yeni şeyler öğrendim. Ağzım açık dinledim kendisini. “Bu size anlattıklarımı bir toplantıda Kılıçdaroğlu’na da anlattım” dedi. Ben Kılıçdaroğlu olsam, işte bu genci alırım yanıma, hatta arkama. Yaslanırım arkama ve onu dinlerim. Bu genç arkadaşım ve fikirleri taşıyabilir CHP’yi iktidara. Ben olsam Kemal Bey’in yerinde, onu görmezden geleceğime, yapışırım koluna ve bir daha da bırakmam…

Yorumu oyla      28      20  
Ön Seçim Kaçınılmazdır... 23 Eylül 2012 Pazar  15:42

Ön seçim kaçınılmazdır ve kesinlikle olacaktır. Eski Genel Başkan ve Yandaşları sanmasın ki artık Antalya da adayları TEKRARDAN eski genel başkanları belirleyecektir. CHP Tabanı bu duruma asla izin vermez. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse; (ki asla olmayacak) CHP Tabanı gerekli hasssasiyeti gösterip, bunun olmaması için ne gerekiyorsa (Antalya İl Kongresinde olduğu gibi) cevabını sert bir şekilde bu örgüt tanımayanlara gösterecektir. Eski Genel Başkanın yanındakilere de çağrım şudur; Artık oradan sizlere siyasi bir gelecek çıkmaz. Derhal bu yanlışlarınızdan dönün ve siyaseti tabana bağlı olarak yapın. Antalya da vesayet dönemi sona ermiştir. Tabanda siyaset yapmak, tabanda bir karşılık gerektirir. Tabanda karşılığınız varsa ve kendinize güveniyorsanız adaylığınızı ön seçim de açıklarsınız. Parti Tabanı sizleri seçerse tekrardan örgütün adayı olursunuz. Siyasette vesayet dönemi bitmiştir... Kendine güvenen aday olarak ortaya çıkar... CHP Tabanından kim karşılık görürse de o kişi örgütün adayı olur. CHP'sine 1 oy kim fazla kazandırırsa o örgütümüzün yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı veya Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Adayı olur. Örgüt seçilenlere sahip çıkar ve örgütün adayı olur. Vesayet döneminde olduğu gibi hiç bir partili partisinden soğumaz ve seçimlerde çalışmamazlık yapmaz. Canla başla mücadele eder. Adayını Başkan, Meclis üyesi yapar ve Partisini de birinci parti yapar. Sosyal demokrat partilerde olması gereken budur. Şimdiye kadar yapılmamış olanlar ise, bu yönetimle ve yönetimin kararlı duruşu ile bir bir yapılmaktadır. Yeni İl Başkanı ve Yönetimi yaz sıcak demeden çalışmakta, herkese ulaşmak için 650 km'lik coğrafyada heryere gitmekte ve gece gündüz demeden çalışmaktadır. Tabanın verdiği güvenoyunu yerine getirmek va partisini yerelde 1. parti yaparak tüm yerel yönetimleri kazanmak için çaba sarf etmektedir. Vatandaşımıza heryerde ulaşabilmek onları sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli onların yanında olduğumuzu onlara bildirebilmek ve sorunlarına cevap olmak adına siyaset yapan bir il yönetimimiz var. Bu yolda; Devrime bizler Antalya'dan başladık. Bunu tüm yurt geneline ve Genel Merkezimize'de yayacağız. Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU'nu Başbakan ve partimizi iktidar yapacağız. Artık hedefi yerelde ve genelde iktidar olan bir İl Yönetimi var. Antalya; CHP'sinin iktidara giden yoldaki yakılan meşalesi olacaktır. Bizler buna inandık işin yarısını başardık. Diğer yarısını ise örgüt olarak tam olarak bütünleştiğimiz zaman hep beraber başaracağız... Tek Yol DEVRİM.

Yorumu oyla      29      15  
FATMA HAKİKAT 23 Eylül 2012 Pazar  14:40

İŞTE ÖRGÜTÇÜLÜK VE ÖRGÜT ANLAYIŞI BUDUR.ÖRGÜTÜNE GÜVENEN ÖN SEÇİM İSTER.EN İYİ KARARI ÖRGÜT VERİR.HER İKİ BAŞKANI KUTLARIM.YOLUNUZ AÇIK OLSUN.HEP YANINIZDAYIZ.

Yorumu oyla      31      9  
FATMA HAKİKAT 23 Eylül 2012 Pazar  14:37

VERDİ SÖZÜ UNUTMAYAN İLÇE BAŞKANI ERCAN ERKANI VE İL BAŞKANI DEVRİM KÖK Ü KUTLUYORUM.ÖN SEÇİM OLMASADA ONLAR SÖZÜNDE DURDULAR.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Yorumu oyla      26      8  
FATMA HAKİKAT 23 Eylül 2012 Pazar  14:34

MURATPAŞA ÖRGÜTLENMEDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISIYIM.HER İKİ BAŞKANIMI KUTLUYOR,ÖN SEÇİM KONUSUNDA SONUNA KADAR ANLARLA BERABERİZ.

Yorumu oyla      20      6  
FATMA HAKİKAT 23 Eylül 2012 Pazar  14:31

BU ESKİ PARTİ ANLAYIŞI BIRAKILMALI ARTIK.İLÇE BAŞKANI SAYIN ERCAN ERKANI VE İL BAŞKANI SAYIN DEVRİM KÖKÜ KUTLUYORUM.ONLARIN SÖZLERİNİN ARKASINDA OLDUKLARININ KANITIDIR,SÖYLEMLERİ.

Yorumu oyla      19      6  
ÖN SEÇİM OLMAMALI... ÇÜNKÜÜ... 23 Eylül 2012 Pazar  13:15

Başkanım iyi söylüyorsun ama bence ön seçim olmamalı... Bu delege sistemi ile ne büyükşehir, ne ilçe, ne belde, hatta hatta belediye meclis üyeliklerine seçilecekler tamamen siyasi olacağından yetenek, tecrübe aranmaz. bu da chp nin zararına olur. bence partililer arasında bir anket yapılsın, bazı kriterler geliştirilsin, ona göre kişiler belirlensin yetenekli olanlar, yeterliliği olanlar aday yapılsın. sizi seviyoruz istifaya gerek yok. bence bu yol için mücadele edin... partili es geçilmesin ama tamamen de bağlı kalınmasın.. saygı ve sevgiler sizin olsun.

Yorumu oyla      6      21  
DEĞİŞİM 23 Eylül 2012 Pazar  13:10

ADAMA SORARLAR SONRA İSTİFA ETMEZSEN SOKAĞA ÇIKARMAZLAR. EVET ÖNSEÇİMİ EN ÇOKTA ONLAR CUMHURİYET HALK PARTİLİLER İSTİYOR. ONLARIN TEK BEKLENTİSİ PARTİNİN KAZANMASI VE ONLAR HEP VEFAKAR VE CEFAKARDIRLAR. HANİ İLÇE BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN İLÇE DELEGELERİNİ YAKININIZDAN ÖNSEÇİM DELEGELERİNİ DE MUHALİFLERDEN YAZMIŞTINIZ YA İLÇE BAŞKANLARI. NE GÜZEL OLACAK ÖNSEÇİM DELEGELERİ OY KULLANINCA ...SÖZÜNÜZDE DURMAZ İSENİZ KARŞILIĞI ÇOK SERT OLACAKTIR BAŞKANLAR.EN GÜZELİ DE KAYITLI ÜYELER İLE ÖN SEÇİM. ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM HİÇBİR BAHANENİZDE OLMAYACAĞINI SÖYLER MİSİNİZ? EĞER BUNU BAŞARABİLİR İSENİZ İKTİDARIN YOLU AÇIKTIR SİZLERE... selam olsun.

Yorumu oyla      13      5  
BAYRAM 23 Eylül 2012 Pazar  00:59

CHP sine bu yakışır .haydi başkanım örnek olun ülkeme.saygılarımla.

Yorumu oyla      16      6  
CEMALİ 23 Eylül 2012 Pazar  00:31

NERDEN ÇIKIYOR ÖN DEÇİM YAPILMAYACAK DİYE HABERİN ÇIKTIĞI YER GÜVENİLİR BİR YERMİDİR ..YOKSA BOŞA KONUŞULMUŞ OLUR...

Yorumu oyla      6      9  
partili 23 Eylül 2012 Pazar  00:29

devrim köke ve ercan erkana katılıyorum devrim köke ve ercan erkana katılıyorum

Yorumu oyla      16      7  
alı 22 Eylül 2012 Cumartesi  22:41

devrim bırlık saglayacaktı hanı.tuzuktekı boşluga güvenip çocukca şımdıde şov yapıyor.yerel seçimde onseçim yok.oku.

Yorumu oyla      10      17  
partili 22 Eylül 2012 Cumartesi  21:59

bu parti tüzüğe göre yönetiliyorsa,tüzükte ön seçim yok.bu il başkanı tüzüğü okumuyormu.yok ben tüzüğü dinlemem ön seçim istiyorum diyorsa o zaman aday olmayacaktı.bu tüzüğü kılıçdaroğlu yaptı çok demokratsa ön seçim koysaydı.

Yorumu oyla      10      17  
mimar Bahadır Manyaslıoğlu 22 Eylül 2012 Cumartesi  21:58

Sn.Başkan Devrim KÖK, il kurultayından beş altı ay öncesinde başladığı seçim çalışmalarında ne dedi ise aynı şeyleri söylemeye devam ediyor. Şimdiye kadar dik duran ve sözünün arkasında durmaya alışkın olmayan siyasetçilerle muhattap olan seçmen, bu duruş karşısında şaşkın, fakat bir o kadar da mutlu ve heyecanlı... Olumsuz yorum yapanlara kulak asmayın, o arkadaşlar da zamanla gerçekleri görecek. Aklın yolu bir, ŞİMDİ AKEPEDEN KURTULMA ZAMANI, ŞİMDİ DEVRİM ZAMANI!!!

Yorumu oyla      20      11  
BİR BİLEN 22 Eylül 2012 Cumartesi  20:26

DEVRIM KOK BASKAN KUTLUYORUM BU SOYLEMIN VE TAVRIN İÇİN. İŞTE SİMDİ KALBIMIZE GIRDIN BAŞKAN. HELAL SANA. AYRICA BU ONSECIM KARSITI YORUMCULAR ATESINIZ CIKTI FARKINDAYIM YEDIGINIZ CUKKALAR ARTIK OLMAYACAK. YALAKALIK İŞE YARAMAYACAK....

Yorumu oyla      20      12  
TURGAY ACAR 22 Eylül 2012 Cumartesi  16:18

HELAL OLSUN SANA YÜREĞİ DEV BAŞKAN.MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR,ÖNEMLİ OLAN ADAM GİBİ ADAM OLMAKTIR,SONUNA KADAR YANINDAYIZ!.................

Yorumu oyla      22      10  
Ali Gürkan 22 Eylül 2012 Cumartesi  16:11

bol keseden atmayın, önce tüzüğü okuyun. bence partinin düştüğü duruma bakıp paçayı kurtarmak için böyle konuşmaya başladı sevgili yöneticiler. tüzükte yerel seçimler için ön seçim yapılır diye birşey yok. zaten CHP'de ön seçim sonucu küskünler ordusu ortaya çıkıyor. şimdiki durumda parti bölünmüş vaziyette. önseçimle onu da bölün olsun bitsin.

Yorumu oyla      9      23  
22 Eylül 2012 Cumartesi  15:23

Devrimde olmazsa bu parti biter:))))))

Yorumu oyla      18      15  
deniz 22 Eylül 2012 Cumartesi  14:47

İşte beklediğimiz söz il başkanımızdan.Sayın başkanın bu sözüne yürekten katılıyorum. belediye başkanları vede meclis üyelerinin ön seçimle belirlenmesi konusunda sonuna kadar yanındayız.Teşekkürler başkan...

Yorumu oyla      24      8