YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Aciklamaniz samimi degil 19 Şubat 2014 Çarşamba  10:05

Sultan hanim, Bir kadinim, ve hukukcuyum.Herzaman kadinlarin siyasette olmasini istemisimdir, fakat nizamiyla. Haftalardan beri secim surecini hayretler icinde gözlemliyoruz. Sizden bir aciklama bekledik fakat acikcasi bu aciklamanin böyle bir ezbere yukaridan emir verilircesine olucagini dusunemedim. Bir hukukcu olarak sizlere yakistiramadim. Ya CHP bu halki gercekten beyinsiz saniyor yahut da göz boyuyor. Yahutda Halkin YSK kanunlarini bilmiyor saniyor. Baska gazetelerde yorumlari da okudum ve yorumlarin buyuk bir kismi adayliginizin gecerliligiyle ilgiliydi Size birkac sözum var; Siz cekilsenizde cekilmesinizde sizin adayliginiz GECERLI DEGILDI. Kanuna aykiri olabilirdi. Devrim Kök nasil YSK ya takildiysa sizde takilabilirdiniz. Istifaniz önceden olmus olsa bile ( ve bunu dahi etik bulmuyorum)Il kadin kollari baskani olarak aday gösterilmeye kadar bu rolde calisiyordunuz. Ortada bir geri cekilme yok, kanuna aykiri olabilecek bir hareket vardi adayliginizla ilgili ve bu yuzden de ne Akaydin ne baskasi diretebildi- ve de Uysal cikti sonunda. Yani buda demek oluyorki, Akaydin, ve KÖK bu isi yuzune gözune bulastirdi. Halen de anlamis degilim neden aday adaylarin cignendigini. Fakat keske halkin beyin gucunu bukadar kucumsemeseniz bir CHP, parti uyesi ve bir hukukcu olarak. Saygilar

Yorumu oyla      8      3  
mevcut adaylar-oylar mhp ye 17 Şubat 2014 Pazartesi  10:02

öemer melli ve adnan yıldız için üzüldüm.aylardır çalışma yaptılar.neden aday yapılmadılar? demekki chp de çalışanlara yer yokmuş.muratpaşada oyum mhp ye,büyükşehirde mhp ye.eğer bizler gibi sessiz partili çoğunluk tepkisini sandıkta koyarsa, bu zihniyeti bizlere dayatmacı adayları hak gören yönetime en büyük dersi verir.belki antalyayı kaybederiz ama dayatmacı zihniyetide göndermiş oluruz.daha güçlü,daha dik bir mücadele veririz.zaten bu zihniyet antalyada seçimi kazanmış olursa bakın ne kadar doğru adaylar koymuşuz diyecekler.bu nedenle bu kişilere dersini vermek için,hatalısınız demek için sandıkta chp yi protesto edelim.

Yorumu oyla      9      4  
16 Şubat 2014 Pazar  20:08

SİZE DE BU YAKIŞIRDI,BİR CHP Lİ OLARAK TEŞEKKÜRLER.

Yorumu oyla      4      14  
Kumluca lı 16 Şubat 2014 Pazar  13:46

Sultan Hn devam edecek.Ancak olayın mağduru olduğunu düşünmüyorum.Muratpaşa gibi bir yere beş yıl partide çalışıpta aday olunamaz.kaldıki diğer aday adayları çok daha deneyimliler. Özellikle belediyecilik alanında.CHP o riske giremezdi.

Yorumu oyla      10      5  
MİİLET 16 Şubat 2014 Pazar  13:30

YAZIK ETTİLER KADINA BUNDAN SONRA BU MORALLA NSIL ÇALIŞACAK

Yorumu oyla      6      8  
tarafsız gözlemci. 16 Şubat 2014 Pazar  12:03

Sultan hanım kesinlikle istifa ettirildi. Adaylık başvurusu dahi bulunmayan ve Akaydın Hocanın hemşehri kadrosundan kendisine adaylık verilen Sultan hanım için tepkiler çığ gibi büyüdü. Akaydın hoca her ne kadar aday belirleme konusunda genel merkeze bir müdahalem olmadı desede, Sultan hanıma yönelik tepkiler karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Eğer CHP ve Akaydın Hoca Sultan hanımın arkasında durmaya devam etseydi Hocanın Büyükşehir Başkanlığıda riske girerdi. Gerçi CHP Antalya'da seçimi kaybetmiştir. CHP'nin kalesi olarak görülen Muratpaşa'ya bir aday belirleyemeyen beceriksiz bir genel merkez vardır. Kılıçdaroğlu ve Akaydının kişisel kaprisleri CHP'yi Antalyada bitirmiştir. Antalya'da MHP emin adımlarla Büyükşehire doğru yürüyor.Keşke Kılıçdaroğlu Konyaaltında Muhittin BÖCEK'ide değiştirme cesaretini kendisinde bulabilseydi.O zaman Muhittin BÖCEK MHP'nin Konyaaltı adayı olacaktı ve CHP'yi Antalya'nın siyaset tarihine birdaha filizlenmeyecek şekilde gömecekti. Bekleyip görelim.Saygılar.

Yorumu oyla      15      11  
CHP Lİ 16 Şubat 2014 Pazar  11:23

Hiç etik olmayan,sosyal demokrat bir partide ayak oyunları biz üyelerin partide ne işe yaradığını birileri bize anlatsın chp hızla sağda yerini alıyor.bizlerde yeni bir parti arayışı içine girmek xorundayız.Bu HDP olabilir.

Yorumu oyla      22      4  
yazık 15 Şubat 2014 Cumartesi  21:53

Chp ye calışmaktan başka bir sey yapmayan GERCEK BIR CHP LI

Yorumu oyla      5      11  
Sadık CHP ki 15 Şubat 2014 Cumartesi  19:53

Oylar evcilmene

Yorumu oyla      15      6  
15 Şubat 2014 Cumartesi  19:45

Sultan Yegene çok büyük yanlış yapıldı.

Yorumu oyla      11      9  
iyi bir chp li 15 Şubat 2014 Cumartesi  19:02

sultan hanım ilk önce siyasette başarılı olmanın insanlıktan geçtiğini öğrenmeli, çok güvendiği insanlar bile kendi çıkarları için vazgeçilebilineceğini bilmeli.

Yorumu oyla      13      5  
Bagımsız Vatandaş 15 Şubat 2014 Cumartesi  18:25

Yanlış yanlış üstüne yapıldı.Bir aday dahi belirleyemeyen Chp kadro kurmakta zorlanan bir parti nasıl demokrat olacak.Basiretsiz bir yaklaşım.Herkesi kırdılar.Şimdi demeyin kol kırılır yen içinde kalır.partimiz için el ele...Geçti borun pazarı sür eşşeği muratpaşaya

Yorumu oyla      20      6