YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
7 Nisan 2014 Pazartesi  23:40

devrim efendi haydi bakalım seni bekliyoruz. istifa et. ille insanlarmı ayaklansın.

Yorumu oyla      3      3  
6 Nisan 2014 Pazar  13:56

Genel bAşkan olmak üzere tüm yönetimlerin istifa edip hatta üyelerin de sıfırlanarak partinin düzeltilmesi gerekir !!!

Yorumu oyla      5      4  
İbrahim KÜÇÜKKURU 5 Nisan 2014 Cumartesi  22:17

Antalya' da bir dönem öncesi sekiz olan milletvekili sayısını beşe düşürenler acaba şimdiye kadar ne yaptı? O zaman neredeydiniz? BU güne kadar Genel Başkanımızı bile karşılama lütfunda bulunmayan sayın vekillerimizi niçin eleştirmiyorsunuz. Akaydın Hoca' nın kazanmaması için çalışma yapan parti büyüklerimizi niçin eleştirmiyorsunuz. Küçük olsun benim olsun zihniyetiyle bir yere varılamayacağını artık herkes anlamalıdır. Eleştiri sanal ortamda değil, yüz yüze olursu daha doğru olacağı kanaatındayım.

Yorumu oyla      3      7  
GERÇEKLER ORTADA 5 Nisan 2014 Cumartesi  12:27

Ortaya bir gerçek çıkmıştır.Devrim Kök ve Akaydın çok ciddi siyasi bir hezimete uğramıştır.Tamamen başarısızdır.Siyasi onur istifa etmektir.Partinin önünü tıkayan orta çağ zihniyetli bu insanların siyasi erdem olarak istifa edip partinin önünü açması tarihi bir zorunluluktur.Antalyada yaşanılan bu deprem ankarada oturanların koltuklarınıda yerinden oynatacaktır.Ayrıca devrim beyin ve akaydının siyasi hayatı bence bitmiştir.

Yorumu oyla      7      3  
Kuvay-i Milliye Ruhu 4 Nisan 2014 Cuma  10:46

Başta KILIÇDAROĞLU olmak üzere illerinde başarısız olan tüm MYK üyeleri ve Antalya İl Başkanı Devrim KÖK bir dakika bile beklemeden derhal istifa edip partinin önünü açmalıdır.Derhal Olağnüstü Kurultay İstiyoruz.Kuvay-i Milliye Ruhu

Yorumu oyla      6      3  
Kumluca lı 3 Nisan 2014 Perşembe  11:19

Katılmamak mümkün değil. Tabanda güven uyandırmıyorlar.

Yorumu oyla      5      3  
Ali arslan 3 Nisan 2014 Perşembe  01:57

Bu sürecin baş mimarı partinin yeni önder sav ı adnan keskin dir

Yorumu oyla      13      4  
Vatandaş 2 Nisan 2014 Çarşamba  23:30

O gün Bakan Çavuşoğlu Seçim Kurulu'nda oy sayarken, CHP'liler dışarı çıkarılırken neredeymiş dokunulmazlığı olan Sapan, orada bulunup, dokunulmazlığını kullanarak içeride kalıp neden bunlara mani olmamış siz buna cevap verin Mustafa Bey, yoksa seçim keybedilsin ortaya çıkalım diye ousuyamı yatmıştınız. CHP'liler kimin ne olduğunu gördü, adliye önünde devrimci gençler bile CHP oyları çalınmasın diye nöbet tuttu, siz neredeydiniz?

Yorumu oyla      7      9  
Ahmet Ballıel 2 Nisan 2014 Çarşamba  23:21

Sayın genel başkan vekilimiz ADNAN KESKİN Antalya dalar. Hazır gelmişken hemen il ve Muratpaşa teşkilatlarını görevden alsın.kimsenin birşey söylemesine gerek yok hatalar ve suistimaller ortada.zaten görevden alınmadan istifa etsinler ki onurlarını kurtarsınlar.

Yorumu oyla      13      4  
Hüseyin demir.0532 6750432 2 Nisan 2014 Çarşamba  21:44

Mustafa öztürk hemşerim.Eleştirilerinizin elbette doğru yanları var.Ancak Chp parti büyükleriniz kim.Onların ye attıkları kazık ortada.Herkes biliyor.şahitli ispatlı bazı milletvekillerinin akaydına oy verilmemesi için kimlere telefon ettikleri ispatlıdır.Yürekleri varsa onlar konuşsun .Haberi uşaklardan duymak istemiyoruz.

Yorumu oyla      8      7  
UYAN HOCA 2 Nisan 2014 Çarşamba  19:39

DERHAN BUGÜN İSTİFA ETSİN HALAN BUGÜNDE AKAYDIN!ın İTİRAZLARINDA SEÇİMİ KAYBETMESİNE ÇALIŞIYOR

Yorumu oyla      7      4