YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen 6 yorum var.
KEREM ERDEM 29 Nisan 2014 Salı  13:49

Mustafa Akaydın, belediyeyi eşi ve 5-6 kişi ile yönetmiştir. seçildiği dönemin il başkanı Ömer Melli'yi muhatap dahi almamıştır, daha sonraki il başkanı Özer Ülken de belediyede itibar görememiştir. CHP il başkanı CHP belediye gurubunun başkanıdır. Ama bir kez dahi Ne Melli ne de Ülken bu gurubu toplayamamış, başkanlık yapamamış, projelerini belediyede nasıl bir politika izlendiğini öğrenememiştir. Devrim Kök'e son güne kadar karşı olan ve kendi adayını çıkaran Akaydın son dakikada Kök ile ittifak yapmıştır. Kök İl Başkanı olduktan sonra da CHP İl yönetimi belediyede hiç bir konuda söz sahibi olamamıştır. Özellikle Cemal Öcal, Adem Akyürek ve Duygu Batmaz'ın uygulamaları hep eleştiri konusu olmuş, ama her seferinde Akaydın ekibime dokundurtmam diyerek Genel başkan dahil herkese rest çekmiştir. Parti ve ilkeler hatırlatıldığında bir çok arkadaşımıza " bize CHP'den bahsetmeyin, zaten biz CHP'li değiliz" denilmiştir. Sol görüşlü, sosyal demokrat kimlikli bir çok kişi görev yaptırılmadan pasifize edilmiştir. Danışman Murat Özdemir zorla istifa ettirilmiş, Sağlık daire başkanı Ramazan Çetin'e MHP'li birinin yerini değiştirdi diye Öcal tarafından baskı yapılmış ve istifaya zorlanmıştır. Aynı şekilde Duygu Batmaz usulsüz işlerine bulaşmadı diye şube müdürlerinin diplomaları tartışma konusu yapılmış ( kendisi lise dengi bir okul mezunu olarak Daire Başkanı olduğu halde halde) tek tek Günseli hanımın onayı ile görevlerinden uzaklaştırmıştır. Konservatuar'a müzikten hiç anlamayan biri getirilmiş, alay ve dalga konusu olunmuştur. Adem Akyürek tarafından Avrupa Birliği projelerine " Emperyalist projelerdir" denilerek aşağılanmış ve bu projeleri üreten ve belediyeye milyonluk hibeler sağlamak isteyen dostlarımız rencide edilmiştir. Bütün bunlar geçmiş ve mevcut il yönetimine aktarılmış, çare bulunması istenmiş ama maalesef duyarsız kalınmıştır. Belediye meclis üyelerinin belirlenme yönteminde daha önce söz verdikleri ilkelere sadık kalınmamış, adeta aday adayları ile alay edilmiş, pazar kurulmuştur.Kepez'de tarikat militanı aday yapılmış, İlçe yönetimi dahil örgüt çalışmamıştır. Muratpaşa'da binbir fırıldak çevrilmiş, parti itibar ve imaj kaybetmiş ve cankurtaran simidi Ümit Uysal olmuştur. Korkuteli'nde MHP il genel meclis üyesi CHP Belediye başkan adayı olarak gösterilmiş ve örgüt dışlanmış bu yüzden de çalışmamıştır.Saymakla bitmez ama sadece bunlar bile neden Akaydın'ın kazanamayacağının göstergeleridir. Bu acı yenilginin alınmasından CHP denetmeni Erdal Aksünger, Gökhan Günaydın, Adnan Keskin, İl Başkanı Devrim Kök ve Mustafa Akaydın sorumludurlar. Önce bunlar özeleştiri yapacak, Danışma kurulunu toplayarak istifa edecek ve değişim, hesap verme sürecini başlatacaklardır. bu kaçınılmazdır, ya olacak ya olacaktır. Kök'ten özeleştiri, Kök'ten değişim ve Kök'ten yenileşme ve demokrasi sağlanmadıkça CHP bir adım ileri gidemez..!

Yorumu oyla      3      3  
suç varsa ceza olmalıdır 13 Nisan 2014 Pazar  13:07

bu iddialar suç duyurusu sayılmalı ve devrim kök yargı önünde hesap vermelidir.

Yorumu oyla      3      3  
AKÇE 10 Nisan 2014 Perşembe  09:50

tam göbeğinden konuşmuş Sn. Bulut CHP de aday ve aday adaylarından para alan Genel Başkan-milletvekili-İl başkanı kimlerdir? Bunu yaşayan biri olarak en iyi siz bilirsiniz. Bir insanlık görevi yapıp açıklayıverin ne olur?

Yorumu oyla      7      3  
10 Nisan 2014 Perşembe  02:00

Zübük Devrim

Yorumu oyla      8      3  
YÖN 9 Nisan 2014 Çarşamba  17:11

SAYIN SAPAN YİNE YENİ YENİDEN ALANLARA ŞİMDİ CHP ZAMANI

Yorumu oyla      9      6  
ALPİN 9 Nisan 2014 Çarşamba  17:10

AVUKAT BAŞTUĞ ÇALIŞIR I ARAYIP DSP DEN ADAY OLMALISIN DİYEN MİLLETVEKİLİ VAR MI

Yorumu oyla      9      3  
BENGİ 9 Nisan 2014 Çarşamba  17:08

DEVRİM DENİLEN ZAT BEN ŞU TARİHTE İSTİFA ETTİM DİYOR, SONRA İL BAŞKANIYIM DİYOR,TAM AZİZİNESİNLİK BİR HİKAYE

Yorumu oyla      12      3  
rafize ertuğ 9 Nisan 2014 Çarşamba  15:41

rüşvet varsa teklif eden veya veren belediye başkanıda istifa etmelidir

Yorumu oyla      14      3  
devrim kök istifa 9 Nisan 2014 Çarşamba  12:42

devrim partiye seçildiğin güne lanet olsun.yüzünü dahi görmek istemiyoruz.başarısızlığın tek sebebi sensin.

Yorumu oyla      10      3  
gökten devrimci 9 Nisan 2014 Çarşamba  10:19

devrim akp den büyük cukka almış belli.

Yorumu oyla      16      3  
INADINA EVCİMEN 9 Nisan 2014 Çarşamba  10:18

otopark lobisi suçlu

Yorumu oyla      16      4  
ÖLÜMÜNE CHP 9 Nisan 2014 Çarşamba  09:33

ARTIK DEVRİM YÜZÜNDEN,PARTİMDEN SOĞUDUM.GERÇEKTEN REZALET BU YA.YENİLGİYİ KABUL EDİP KENDİLERİNE ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALARI GEREKİRKEN,HERKESE ÇAMUR ATIYORLAR.GİT ARTIK PARTİDEN GİT DEVRİM.

Yorumu oyla      13      3  
konyaaltılı 9 Nisan 2014 Çarşamba  05:06

bu akçeliişler tek başına olmaz bazı yandaşlar vardır bazı yerlere akçeli belediye başkan adayları kondu sahte cumhuriyetciler tarafından onun için chp lilerin çoguda büyükşehirde TÜRELe oy verdi

Yorumu oyla      15      3  
chp tabanı 8 Nisan 2014 Salı  23:25

sizin hiç konuşmaya hakkınız yok seçimi kaybettirdiniz şimdide çıkmış konuşuyorsunuz utanmazlar sizi siz yaptıkalrınızın hesabını vericeksiniz parti tabanına serikte kaç tane muhtar var sizin aradığınız söyeleyen kemal çelike oy verin dediğinizi söyleyen HEPSİMİ yalan söylüyor Sayın baykalın saygınlıgı vardı ama bitirdiniz artık taban size ve baykala bu yaptıklarınızın hesabını soracaktır.

Yorumu oyla      8      19  
LÜTFEN ANLATIN 8 Nisan 2014 Salı  22:03

SAYIN BULUT VE SAPAN ŞU BALIK LOKANTAŞINI BİRAZ DAHA AÇIN DA ŞU DİZAYNCILARIN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN NASIL KAYBETTİRDİGİNİ ÖGRENELİM

Yorumu oyla      17      3