YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
abdal musa cezalandiriyor 11 Mayıs 2015 Pazartesi  14:10

elmalida tekkede gun boyu elma buyuklugunde kar toplariyla herseyi yok etti, eger saygisizliga devam edilirse diger dogal felaketler birbirni izleyecek zamani gecerse kurban kessekte fayda etmez

Yorumu oyla      3      3  
ben buldum faizciyi 14 Temmuz 2014 Pazartesi  21:10

gözlük takıyor deyilmi

Yorumu oyla      4      3  
bilmece 8 Temmuz 2014 Salı  21:22

bilmece buldurmaca abdal musa etkinliginde yıl boyunca toplanan paralar ne oluyor. düşünün bakalım bulacakmısınız. hangi faizciye veriliyor. çalıştırılması için.düşünün bakalım. bulacakmısınız. bu faizci kim.. klmln üzerinde gayrimenkuller alındı . düşünün düşünün düşünün bulun..

Yorumu oyla      4      3  
TEKKELİ ALEVİ GENÇLİK 7 Temmuz 2014 Pazartesi  14:13

RANTCILARI DURDURACAGIZ GELEN PARALARI HALKA DAGITACAGIZ. ŞİMDİYE KADAR GELEN PARALAR TEKKEDE DAGILSAYDI TEKKEDE LNSANLAR ZENGİN OLURDU. DIŞARDA ÇALIŞMASINA GEREK KALMAZDI.

Yorumu oyla      4      3  
Seyid Ali 6 Temmuz 2014 Pazar  11:14

Arkadaslar her yil teeke senliklrini gelirim, gercekten yillardir bir civi bile cakilmiyordu,bu yl gordumki bazi calimalar yapiliyor, turbe guzellesiyor. Sirf turbe icin hizmet eden insanlara kapisini acan Ali Erisi yermek yerine birzda ovelim. Adam kendi icin hic birsey istemiyor. Tanidivim kadariylada oyle bir adam degil. Sirf alkol aliyor diye haksizlik etmeyelim lutfen. Biraz sagduyulu olalim

Yorumu oyla      5      21  
ALİ ERİŞ Tekke köyü 5 Temmuz 2014 Cumartesi  21:29

Tekkeli diye yazı yazan arkadaş.Benim türbenin parası ile yiyip içtiğimi ispat etmezsen namertsin.Türbenin parasını alıp yiyen içen kimse, ben dahil olmak üzere şerefsizdir onursuzdur ve ahlaksızdır.Türbenin parası ile rakı içeceğine lağım suyu içsin.Birde ismini yazda kim olduğunu bilelim senin.Organizasyonu yapmak öyle kolay mı zannediyorsun.Boş laflara karnımız tok.Türbeye hizmet etmek herkesin harcı değil.Abdal Musanın ve tekke köyünün milli degerlerini korumak herkesin harcı degil.Ali Eriş bir halk kahramanıdır.bunu herkes bilir.Ali Eriş,Haramı helalı bilen bir insandır.ALİ ERİŞ Tekke Köyü.

Yorumu oyla      6      17  
abdal musa 4 Temmuz 2014 Cuma  12:03

hem tüm şenlik alanını rant alanına çevireceksin,sırf üç beş kuruş para almak için siyasileri oraya yığıp inanç için oraya gelen insanlara ayıp edeceksin bir de çıkıp onu bunu suçlayacaksın. hayır bir de jandarmayı suçlamış.ne yapsaydı adamlar gazı basıp protesto edenleremi saldırsaydı.ali eriş alevilerin üzerine polis -jandarmayı mı salmak istiyor.sırf kendi şahsi rantı için hemde?

Yorumu oyla      13      10  
tekkeli 4 Temmuz 2014 Cuma  00:23

ali eriş kendin derneğin paralarıyla içiyorsun adam bar işetincemi kötü oldu türbenin ordan çıkmıyosun kurban kes türbeye die verilen paraları rakıya yatırıyorsun çıkmış konuşuyorsun ben konuşursam burda insan içine çıkamazsın

Yorumu oyla      12      5  
chp li 3 Temmuz 2014 Perşembe  22:16

akaydın sanki chp limi idi akaydın tüm chp lileri kandırmıştır akaydının seçimlerde koymuş oldugu meclis üyelerine bakarsanız tüm listelerin 1.3.5 sıralara bakın kaç tane chp li var ali eriş dogru söylüyor akaydın sadece alevileri degil chp lileri bile sevmiyordu bakın bakalım kaç tane chp li daire başkanı kaç tane daire müdürü vardı hangi chp li büyükşehir belediyesine hangi partilinin işini gururla yapmıştır türel akaydının 5 yılda yapmadıgı hizmeti tekke köyüne hizmet etmiştir

Yorumu oyla      8      4  
Haydar ÖZDEMİR 3 Temmuz 2014 Perşembe  21:10

Tek kelime ile yazıklar olsun size.Barcıdan başkan olmaz diyorsunda,şenlikler de dahil içkinin başından kalktığın mı var.O kutsal mekanı her zaman olduğu gibi gene kişisel çıkarlarınız uğruna peşkeş çekiyorsun.Sayın başkanına gittiğin de kaç tane aleviyi işten attırdığını ve kaç tane alevi memuru da sürdüğünü de sor kendisine.

Yorumu oyla      12      5  
Vatandaş 3 Temmuz 2014 Perşembe  18:25

Sayın Başkan herkes rızkını bir yerlerden çıkarmak zorundadır. Bahsettiğiniz şahısla merhabm bile yoktur. Akaydın bizleri sevmiyordu da neden şimdi açıklıyorsun ? Adem efendi seni bir hafta sonra lütfen kabul etti ise ;neden o zaman kamuoyu ile paylaşmadın ? Bu PROVOKATÖR kelimesini siz ve AKP yanlıları ne kadar çok haz ederek kullanıyorsunuz ? Bunca yıldır iktidar da olup kılını kıbırdatmayan AKP'li Türel neden bu son zamanlar da popülerlik kazandı sayeniz de. Onlar değil de siz mi ? alevileri temsil etme yetkisine haizsiniz. Doğrusu merak ettim. Ben şenliklerin 1 hafta öncesin de geldim, gördüm ve de diyorum ki, o kutsal alanlara adam gibi sahip çıkın. Ortalık pislikten geçmiyor.Mesele üç beş kuruş yardım toplamak değil. Mesele sorumluluk ve dik durmaktır. Saygılarımla.

Yorumu oyla      8      6  
sahtekar 3 Temmuz 2014 Perşembe  16:33

ali eriş gecen donem akaydının cevresınden cıkmıyordun, doneme gore şerbet. kapitalist donemın adamısınız

Yorumu oyla      15      7  
alevi 3 Temmuz 2014 Perşembe  12:21

Dernek başkanı Ali Eriş bazı konularda haklı olabilir,Akaydın Alevileri sevmiyor du anladık ta Menderes Türel Alevileri çok mu seviyor ???? Sevseydi suçsuz Alevi memur ve bürokratları sürmezdi??? Ali bey kaş yapayım derken göz çıkarma Alevileri savunmak sana kalmadı Aleviler bin yıldır kendilerini savunmayı biliyorlar merak etme. Menderes Türelin partisinde Sivas katliamını yapan katilleri savunan kaç avukat var biliyormusun ????

Yorumu oyla      15      9