YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
değişim çok yakın 16 Ağustos 2014 Cumartesi  13:03

muharrem ince gümbür gümbür geliyor.genel başkan ve ona yalakalık yaparak koltuk zaptedenlerin koltukları salanmaya başladı.

Yorumu oyla      3      3  
neden?? 13 Ağustos 2014 Çarşamba  18:31

sonuçlar açıklanmadan bile genel durum belliydi.bu nedenle yadırgamamak gerekiyor

Yorumu oyla      6      3  
13 Ağustos 2014 Çarşamba  10:36

Değerli arkadaşlar,bugün kameralar önünde şov yapan milletvekili bay ve bayanları,daha seçim bitmeden,Pazar günü saat 15.00 da Meclis Başkanlığına başvurup,bu gün için basın toplantısı yapacaklarını ve kendilerine yer tahsis edilmesini istemişler.Yani seçimin sonucunu değil,bitmesini bile beklememişler.Ne partililik ruhu değilmi?

Yorumu oyla      5      6  
parçalanma çok yakındır 13 Ağustos 2014 Çarşamba  10:28

Buradan çok önemli bir kulis bilgisini paylaşacağım.Genel Başkan olmak için şu anda Haluk Koç,Umut Oran,Gürsel Tekin,Muharrem İnce,Emine Ülker Tarhan,Mustafa Sarıgül,Deniz Baykal özel temaslarla nabız yoklamaktadır.Artık ok yerinden fırlamaıştır.Start verilmiştir.Çok adaylı bir genel başkanlık yarışı olacaktır.Eğer Kılıçdaroğlu ben de aday olacağım diye ısrar ederse CHP parçalanır ve içinden yeni bir parti doğar.Çünkü parti örgütleri üçe veya beşe bölünmek zorunda kalacaktır.Bu ağır fatura parçalanmaya neden olacaktır.Bunu hepimiz çok yakında göreceğiz.

Yorumu oyla      5      4  
neden muharrem ince? 13 Ağustos 2014 Çarşamba  10:23

kurultay olacaktır.cemaat ve atatürkçüler kurultayda karşı karşıya gelecektir.atatürkçülerin kazanmasını istiyorsak muharrem ince desteklenmelidir

Yorumu oyla      5      5  
..... 12 Ağustos 2014 Salı  18:08

VE SAYIN TARHAN....CEMAATLE BAĞLANTIN VAR MI GERÇEKTEN.... SÖYLANACAK O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ.... YARSAV DÖNEMİNDE CEMAAT ÜYE HAKİM SAVCILARA KOMLOLAR DÜZENLERKEN,ONLARI DARMADAĞIN EDERKEN NEDEN SES ÇIKARMADINIZ DA BUNA KARŞI MÜCADELE VEREN Ö.FARUK EMİNAĞAOĞLU İLE MÜCADELEYE GİRİŞİP YARSAVDA ONU BAŞKANLIKTAN İNDİRMEK İÇİN KARŞISINA ÇIKIP TÜRLÜ OYUNLARLA GENEL BAŞKAN OLDUNUZ.... HAZİRAN OLAYLARINI CEMAATİN MANÜPİLE ETTİĞİNİ BİLE BİLE NEDEN BU OLAYLARA DESTEK VERDİNİZ?;O KADAR SAMİMİ İSENİZ ÇOCUKLARINIZIN BU EYLEMLERE KATILMASINI NEDEN ENGELLEDİNİZ..... MADEM ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETÇİSİNİZ...ATATÜRK ÜN ORDUSUNA TUZAK VE KUMPAS KURARAK ONLARI YILLARCA HAPİSTE TUTAN POLİSLERE KARŞI YAPILAN OPERASYONLARDA BAZI VEKİLLERİNİZİN BU POLİSLERİ SAVUNMAK İÇİN MAHKEME BASMASINA,SALDIRILAR YAPMASINA,O POLİSLER İÇİN MÜCADELE VERMESİNİ NEDEN KINAMIYORSUNUZ..... ÇOOOOK AMA ÇOOOK SÖYLENECEK SÖZ VAR..MİLLETİ KANDIRMAYIN...SİZ NE ATATÜRKÇÜ NE CUMHURİYETÇİ NE DE ULUSALCISINIZ....SİZ K.KILIÇTAROĞLUNUN FARKLI VERSİYONUSUNUZ O KADAR...

Yorumu oyla      7      6  
..... 12 Ağustos 2014 Salı  17:58

SAYIN TARHAN KİMİN ADAMISIN ONU AÇIKLA ÖNCE. 1-YARGITAYDA SIRADAN BİR TETKİK HAKİMİ İKEN NASIL KURUCU BAŞKAN Ö.FARUK EMİNAĞAOĞLUNUN KARŞISINA ÇIKARILIP BİR ANDA YARSAV GENEL BAŞKANI OLDUN? 2-1 YIL YARSAV GENELBAŞKANI OLUP NASIL VE KİMLER ARACILIĞI İLE YARSAVI CEMAATE YAKIN KİŞİLERE TESLİM EDEREK MİLLETVEKİLİ OLDUN? 3-HANGİ GEÇMİŞİNLE M.VEKİLİ OLUR OLMAZ CHP DE GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDUN? 4-HANGİ ALTYAPI VE PARTİ İÇİ ÇALIŞMALARIN VE SİYASİ GEÇMİŞİNLE C.BAŞKANLIĞI ADYLIĞINDA ADIN GEÇTİ,KİMLER SENİ ÖNE SÜRÜYOR? 5-HANGİ NEDENLERLE VE SİYASİ GEÇMİŞ VE ÇALIŞMALARINLA ŞİMDİ DE G.BAŞKANLI İÇİN KİMLER SENİ ÖNE SÜRÜYOR? 6-CHP C.BAŞKANLIĞI İÇİN RAHMETLİ UĞUR MUMCUNUN DA TEBİT ETTİĞİ VE RABITA KİTABINDA ADI RABITA ÖRGÜTÜNDEEN PARA ALAN OLARAK GEÇEN E.İHSANOĞLUNU ADAY GÖSTERİRKEN BÖYLE AÇIKLAMAYI YAPAMADIN?

Yorumu oyla      8      4  
chp neden kaybeder 12 Ağustos 2014 Salı  16:19

çünkü herkes makam mevki peşinde. halka inen yok. atatürk sizi 90 yıl idare etti yeter artık

Yorumu oyla      8      3  
ince-tarhan 12 Ağustos 2014 Salı  16:17

Muharrem İnce veya Emine Ülker Tarhan genel başkan olarak doğru tercih olacaktır.

Yorumu oyla      5      9  
TEBRİK EDİYORUM 12 Ağustos 2014 Salı  16:07

Cesur basın açıklamanızı yürekten kutluyoruz.Gerçek chp halkı sizinle.bu kişiler aynı koltukları işgal etmeye devam ettiği sürece chp baraj altı kalacaktı.bu kesindi.acilen kurultay ve değişim şart.

Yorumu oyla      5      5  
istifa etmeliler 12 Ağustos 2014 Salı  16:06

olması gereken budur.kılıçdaroğlu mutlaka değişmelidir.erdoğan toprak acilen partiden gitmelidir.haluk koç ve veli ağbaba görevlerini bırakmalıdır.seçimin bittiği gün erdoğan toprak konuşma yapıyordu.konuşmasına inanın 5 saniye tahammül edemedik.kendi söylediğine kendisi bile inanmayan tek siyasetçi kendisi sanırım.bu kadar toplumdan uzak ve kopuk hatta itici bir siyasetçi olamaz.chp de revizyon şart.bence bu kişiler parti yönetimini değil milletvekilliğini bile bırakıp istifa etmelidir.

Yorumu oyla      8      6  
uk 12 Ağustos 2014 Salı  15:46

Siz gidin artik kumda oynayin kimsenin inanci kalmadi chp ye artik mhp le birlestiniz mhp lilerin bir coguda akp ye oyunu verdi ayakta uyuyun bilenin hakki ile kazananlara camur atin %52ben vermedimya halk verdi Boşşş Boşşş konusupta kendinizi basite düşürmeyin İCRAT İ CRAT DENEN BIRSEY VAR SIZDE BUNU (İ) YOK KUMDA OYNAYIN BELKI 1 ILA 10 YAS ARASI COCUKLARI KANDIRIP OY ALIRSINIZ

Yorumu oyla      8      4