YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen 4 yorum var.
Ahmet 13 Haziran 2015 Cumartesi  18:37

Sizlerin Antalyalı olduğunu düşünmüyorum. Antalyaya yapılan hizmetleri bile Unutmussunuz. Sadece Budak değil diğer tüm milletvekili adayları Deniz Baykal hariç devlet imkanları olmaksızın elinden gelenin fazlasını yaptılar. Sizin renginiz belli oldu fazla söze ne hacet:))

Yorumu oyla      5      3  
Dmitri shevchenko 12 Haziran 2015 Cuma  22:15

Ahmetcim,canlılar,sadece düşünürken dahi kalori yakarlar.bu tombalaklar sarkık ,deşik ,gebeş ve antropozlu amcalar, dedeler hareket etmediler ve sen de aynı familyadansın belli ki her önüne atılana he deme biraz oku araştır, öğrenirsin, korkma..çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Bir daha bu derslere iyi çalış karşıma öyle gel. Hem tembel hem de arsız insana eğitim vermeye harcayacak kadar boş vaktim yok canım.

Yorumu oyla      3      6  
Gözlemci 12 Haziran 2015 Cuma  16:22

Ahmet bey, osman bey seçim bildirgesini bile tv'de kağıttan okudu:)) hatta spiker bile dumur oldu. Hangi akıldan zekadan bahsediyoruz:).ayrıca sayın budak'ın antalya için yaptığı 1 adet sadece 1 adet hizmeti var mı? Merak ediyoruz.bir de bize mühim yerlerini yere vurdurarak oynadığı oyunun hangi yöreye ait oldugunu da:) daha önce mühim ve hassas terleri yere vurdursrak oynayan birini görmedikte. Acaba mecliste de yapar mı bu oyunu:))

Yorumu oyla      3      6  
Ahmet 12 Haziran 2015 Cuma  11:42

Dmitri Shevchenko sen TBMM ye Vücudunu geliştirmiş tığ gibi delikanlımı arıyosun yoksa akıllı zeki dürüst halkına ve inanışlarına bağlı birisinin mi mecliste vekillik yapmasını istiyorsun önce buna karar ver bence :) Yaptığın yorum akıllara zarar sesli gülüyorum sana valla kardeş alınma :))))

Yorumu oyla      8      4  
Ahmet 10 Haziran 2015 Çarşamba  23:03

Siz herhalde o aralar Türkiyede yoktunuz. Çetin bey'in facebook sayfasına girin nerelere gitmiş nerelerde Chp nin tanıtımını yapmış dahada bilgilenmiş olursunuz ben gördüğümü yazıyorum insanları karalamakda üstünüze yok. Ben bu olumsuz yorumları yazan kişilerin Akepe yandaşlarını olduğunu düşünüyorum. Yorum yaparken önce bir araştırma yapın o işi hakkında bence...

Yorumu oyla      9      4  
dmitri shevchenko 10 Haziran 2015 Çarşamba  21:13

Ahmet kardes 'cicegi burnunda 'dedigin adam dedem yasinda ... calisan adam bunlar gibi gobegi simitli enine mi olur? Calismis olsalar yurumekten uykusuzluktan dal gibi kalirlardi. Dikkatli bak budak a akaydin a ...hadi onlar antropoz yaşıni bile coktan gecti tamam da devrim kok de niyazi nefi de ...hepsi pelikan gıdılı, gobekler kamyon iç lastigi ebatinda heryerleri sarkmis portlemis...calisan vucut sırım gibi olur. Kör degiliz goruyoruz .

Yorumu oyla      4      7  
Gözlemci 9 Haziran 2015 Salı  22:41

Osman beyi çalışırken görmedim 1 kez tv'de seçim bildirgesini kağıttan okurken gördüm.bir de yine tv'de bir roman havasıydı sanırım , basenlerini yere vurdurmak suretiyle daha önce hiç görmediğim oyunu oynarken gördüm.Daha da göreceğimi hiç sanmıyorum...

Yorumu oyla      4      9  
Çetin osman budak mı?:))) 9 Haziran 2015 Salı  22:12

Güldürmeyin allahaskına bütün kampanya boyunca ya ankara ya istanbuldaydı gerkes biliyor bunu:))

Yorumu oyla      4      8  
Ahmet 9 Haziran 2015 Salı  17:03

Chp en çok koşturan kişi bence çiçeği burnanda politikacı Çetin Osman Budak. Kendisi kendi imkanlarıyla heryerde bulunmaya ve insanlarla dialog içinde olmaya çalıştı. Bence CHP Çetin osman Budakla birlikte çok yol katedecek zamanla herkes bunu görücek diye düşünüyorum. Tebrikler BUDAK.

Yorumu oyla      12      5  
Erol Duygulu 9 Haziran 2015 Salı  16:51

CHP NEDEN HEZİMETLERİ YAŞIYOR?.... Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımın, Hafızalarını 2011 genel seçimlerine götürmelerini rica edeceğim.. 2011 genel seçiminde CHP Antalya siyaseti ne konumdaydı?.. Büyükşehir kimin elindeydi?. 2011 CHP seçim bildirgesinde,2015 te olduğu gibi halka dönük heyecan veren argümanlar varmıydı?. Düşünelim!.. 2011 Genel seçimi ile evvelki gün yapılan Genel seçimini karşılaştırdığımızda, CHP seçim bildirgesi ile,ülkenin AKP politikalarınca yangına döndürüldüğü bir ortamın, 2015 genel seçiminde,CHP'ye avantaj sağlayacak argümanların olduğunu, konjektörün CHP lehine olduğunu görürüz.. 2011 yılında o zamanın büyükşehir başkanı ne demişti?. ---CHP adayları zayıf.Bu adaylarla,CHP Antalyada az milletvekili çıkarır demişti.. O zamanın Muratpaşa ilçe başkanı ne demişti.. ---Çok çalışacağız 3,5'tan 4 milletvekili çıkaracağız. Diyerek partiye bakışlarını ortaya koymuşlardı.. Peki,ne oldu?.. 2011 seçiminde,Antalya'da, CHP siyasetine yön verenlerin daha az milletvekili çıkarma gayretlerine rağmen CHP 6 milletvekiline yakınken, 5 milletvekili çıkarmıştı.. 2015 genel seçimlerinde,bütün argümanlar CHP lehine iken neden? 4,5' tan 5 milletvekili çıkarabildik?.. Üstelik o zamanın Büyükşehir belediye başkanı'2011'de adaylar çok zayıf derken, kendisi 2015'te aday olarak CHP ye ne kadar güç katabilmiştir?.. Sonuç olarak, Milletin vekili YILDIRAY SAPAN'ın 29 Mart ön seçiminde 33. çıkmasına rağmen,30 Mart'ta olağanüstü bir gayretle, partisinin iktidarı için her ilçeye ortalama 3 kez giderek terinin son damlasına kadar halka CHP politikalarını anlatmış olmasının ve halkı ikna etmiş olmasının katkısı ortaya çıkıyor.. Milletin vekili YILDIRAY SAPAN'ın, CHP'nin zayıf olduğu bölgelerde, özellikle Aksu'da,Gündoğmuşta,Aksekide,İbradıda,Korkutelinde,Elmalıda,Demrede,Kumlucada,Finikede,Kaş'da köy ve kasaba demeden her haneye,kahvehaneye,fabrikalara,Tarlalara,esnafa yaptığı saha çalışmaları ve İlçe başkanlarının farkı görüp tekrar-tekrar Sapan'ın kendi bölgelerinde çalışmasını istemeleri bunun kanıtıdır.. Demekki, Milletin vekili YILDIRAY SAPAN gibi 3 kişi daha aynı performansı gösterebilselerdi, CHP'nin 7 milletvekili çıkarması işten bile değildi.. CHP örgütleri kendilerini,geçirdiğimiz seçim sürecini sağlıklı bir şekilde sorgulamalıdır.. Hemde geç kalınmadan sorgulamalıdır..

Yorumu oyla      4      7  
Erol Duygulu 8 Haziran 2015 Pazartesi  22:47

Sayın yazar,Chp için etkili çalışan yoktu demeniz büyük haksızlıktır..Bu yazıyı hazırlarken,CHP ilçe örgütlerine,'CHP iktidarı için kim yada kimler daha samimi çalıştı sorusunu yöneltmediğinizi yorumunuzdan anlıyorum. Bir defa İlçe Chp örgütlerine Hiç olmazsa kim yada kimler etkili-samimi çalıştı?..Bu çalışmalar yeterlimiydi diye sorma zahmetinde olsaydınız,Gerçekleri yazmış olurdunuz.. Çünki,Önseçimde 33. sırada çıkan CHP millet vekili YILDIRAY SAPAN 30 Mart'ta yollara çıkmış ortalama günlük 350-400 kilometre yaparak her ilçeye 3 kez giderek CHP iktidarı için kahvehanelerde,fabrkalarda,tarlalarda chp seçim bildirgesini anlatarak vatandaşlardan oy talep etmiştir. Ani gelen sorulara,vatandaşı ikna eden üslubuyla yanıtlar vermiş vatandaşları bilgilendirmiştir.. Bu çalışmalara bütün ilçe başkanları şahittir.. Yıldıray Sapan gibi çalışan yoktu.. Lütfen bu konuyu bir daha araştırınız ve gerçekleri yazınız.. ilçe CHP başkanları Yıldıray Sapan'ın propagandist çalışmasından etkilenmeleri neticesi CHP milletvekilini saha çalışması için sürekli kendi bölgelerinde çalışması için CHP il seçim kuruluna talepte bulunmuşlardır..Lütfen araştırınız.. Yada Erol Duygulunu herkese açık Facebook sayfasında gün-gün nerede? Nasıl çalışma yaptığına dair gerçek bilgileri alabilirsiniz..

Yorumu oyla      5      6  
ferda yılmaz 8 Haziran 2015 Pazartesi  22:15

Emre baylan i tarafli yazisindan öturu kiniyorum.bakan kozunu sürmüş,buyuksehir beld.baskanligi avantajini full kullanmis akp de 6 dan 5 e düsuyor ve menderes turel BAŞARıli oldu.diyorsunuz demekki siz de gunumuzdeki pek cok gazeteci gibi subjektif,şahsi kaygilisiniz veya turel e gercekleri flu gorecek yakinliktasiniz. Chp Antalya mv Yıldıray Sapan a haksizlik ettiginiz icin de ekstra kiniyorum. Aday olmadigi halde,aday adaylari tüymüşken O kentteki tum CHP lilerden daha fazla ve etkin,ustelik sadece kendi imkanlariyla çalisti-bugun 8 haziran ve hâlâ çalisiyor.metninizin tümunu okudum ve açikça gordumki ne yazikki sizde de ayni meslekte,ayni konumda gecirdiginiz süre,mesleki körlüğe yol açmış. Böyle köşebaşlarıni tutan birileri ,ısrarla yok saymaya,haksızlik etmeye devam etsede Antalya'nın umudu Yıldıray Sapan'dır.Siz de net olarak biliyorsunuzki Ağzı iyi laf yapan,gazeteciden,avukattan dönme birçok tip var evet;fakat maalesef 'hiçbiri' Sn.Sapan gibi sadece halk için çalışan mertebesine konumlanamaz.malına mal katmayip,kenarindakini de halkin yararina olacak her iş için harcayan,hicbir koltukta oturmasa da tek siyasetçidir Bugun bunu yazmamayi tercih etseniz de...Sizi çok ayıpladim.Gunhaberi de bu haksizliklara ortak olur halde yazinizi paylastigi icin ayrica kiniyorum.

Yorumu oyla      5      6  
Partili 8 Haziran 2015 Pazartesi  21:39

Seçim sürecinin en iyi hatiplerinden biri olan yıldıray sapan'ı her fırsatta kendi partilileri susturdu, konuşturtmadı..keşke bunları da ve yıldıray sapan'ın nasıl fedakarca çalıştığını da yazsaydın. Ama medya nedense hep bunları görmezden geliyor.bir gün medya da düzelir inşallah..

Yorumu oyla      5      6