YORUMLAR
Toplam 18 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Partili 8 Ağustos 2015 Cumartesi  21:16

CHP il başkanlığının Muratpaşa ilçesinde yapılan Danışma kurulu tam bir rezaletti.. 1,5 saat konuşmacıların sesi anlaşılamadı... İnsanın aklına,acaba il başkanlığı özelliklemi ses düzeni bozuk olsun istedi.Kimse birşey anlamasınmı İstendi?.Konuşmacıların yüzü karaltıda kalıyordu..Bazı konuşmacılar,daha konuşmasına başlamadan belli kişilerce,özellikle Devrim Kök ve Ümit Uysalın adamlarınca susturuluyor-tehditvari şekilde uyarıldı.İl başkanıda bu 1980 öncesi MHP görünümlü kişilere destek vererek konuşmacıları uyarması dikkat çekti..Danışma kuruluna Mehmet Özbey gerçekçi konuşmasıyla damgasını vurdu..CHP Danışmadaki görüntüsüyle asla Antalyada oylarını yükseltemez.Danışma kurulu Ümit Uysalı övme kuruluna dönüştü.. Görünen o ki,--Ümit Uysal bu partiye müthiş zarar veriyor. Konuşmacılardan birisi,Ümit Uysalı ve Muratpaşa belediyesini överken,Konyaltı belediyesini kötüledi..Organize olmuş Ümit Uysal şak-şakçıları Konyaltı belediyesi sanki başka bir partinin beledisiymiş gibi alkışladılar.. CHP'ye Antalyada yön veren bu zihniyetle hiç-bir şekilde oylar artmayacaktır..

Yorumu oyla      4      3  
Kepez Chp ilçeden 6 Ağustos 2015 Perşembe  10:53

Kepezin Sarı çizmeli başkanı,Kepezde 7100 haneyi gezerek kimse 2 b sorununu bilmezlerken ilk defa Sarı Çizmeli başkanın Kepez halkına hukuksal yardım yapması kitapçıklarla hane halklarını bilinçlendirmesi var.. Hatta Sarı çizmeli başkan konuyu Avrupa insan hakları mahkemesine taşıyarak sonuç için ne kadar istekli olduğunun göstergesidir. İşte bu mücedeleleri sonucu o CHP'li başkana Kepez halkı Sarı Çizmelerini giyerek çalıştığı için 'Sarı Çizmeli başkan' adını takmışlardır..

Yorumu oyla      4      3  
Kartal Tepe 6 Ağustos 2015 Perşembe  10:23

Fotoğraflar herşeyi anlatıyor.. Millet alış-verişte görsün işte!.. 2-3 gün önce Yuva'da sel felaketinde zarar gören vatandaşları Mv. DeVRİM Kök ziyaret edecek diye telefonlara-sosyal medyaya ilan edeceksin. Sonra,Nubuk ayakkabılarla Sel ve çamurun mahvettiği Yuva beldesine gideceksin.. Herşeyin kandırmaca olduğu açık.. Devrim Kök, ne zaman sonuç alıcı bir eyleme önderlik etti?.Antalyalı için yaptığı somut bir eylem varmıdır?.. Varsa,sonuç elde edip,halka kazandırdığı bir kazanım varmıdır?.. Adam milletvekili olmak için CHP içinde düşmanlık yarattı-ayrıştırdı ve milletvekili oldu.. Bu kadar..

Yorumu oyla      8      5  
Fatih Tekçe 5 Ağustos 2015 Çarşamba  23:26

Kepezin bir sarı çizmeli başkanı vardı.. Sarı çizmeleriyle Kızıllıda çöp atıklarının yağmurlu havalarda tabiata bırakılmasını sabaha karşı sarı çizmeleriyle-kamerasıyla pozisyon alıp Çöp atığının doğaya bırakılmasını tesbit edip mahkemeye veren CHP'li başkan vardı.. Kızıllı da çöp arıtma tesisinin yöneticilerini ağır cezada yargılatmıştı. O bölgede ikamet eden vatandaşları sinekten-pis kokulardan kurtarmıştı..Bize o sarı çizmeli CHP'li başkanlar lazım.

Yorumu oyla      7      3  
Bojuware 201 5 Ağustos 2015 Çarşamba  22:36

ULANNN. Adamolun maçanız yiyorsa saray soytarıları haramileri diktatörleri hızsızları bukelemunları namussuzları kemikçileri HABER YAPIN.

Yorumu oyla      5      9  
demreli homeros 5 Ağustos 2015 Çarşamba  21:50

Antalya nin umudu yıldiray sapan dir. Gerisi iste boyle turistik gezi yapar. Chp liyiz diye mecbur oy verdik bu çapsizlara . Haram olsun

Yorumu oyla      6      8  
Bendeniz 5 Ağustos 2015 Çarşamba  19:29

Sn.Gündoğdu AKP'ye destek olmanın bir başka yöntemini uygulamaktasınız.Elmalı ilçemizde sel olayı yaşanmış ve bu ilçe 13 yıldır AKP'li başkanlarca yöetilmektedir.CHP'li vekiller ziyaret etmişler ve geçmiş olsun demiş iseler ne kusur işlemişler ? Resim altyazıları ve yüzlerini saklamak,isimlerini gizli tutmak ayıplı değilmi?sanki yüz kızartıcı suç işlemişler ya da konu adli takipde imiş gibi göstermek hiç de iyi niyetli olmasa gerek!...

Yorumu oyla      6      9  
Sibel 5 Ağustos 2015 Çarşamba  19:12

Milleti temsil etme yeterliliği olmayanları,CHP içindeki partililerin belkide mezhepsel dayanışma ile örgütlenmeleri malesef Devrim Kök gibilerin aday yapılmasına sebeb oluyor.. Fakat CHP'li taban kesinlikle bilmedirlerki,Halkta karşılığı olmayan insanların aday olarak gösterilseler bile,karşılıkları olmadığından CHP asla büyümez.. Hazır oy oranlarıda geriler. Malesef acı gerçek budur.Parti Devrim Kök lerle büyümezzz!..

Yorumu oyla      9      4  
ayakkabı tabanı 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:58

chpnin tabanında problem var. halkın sevmediği adamları bulup aday yapmada üstlerine yok.

Yorumu oyla      13      6  
Chp''li 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:51

Devrim Kök partide 80 öncesi MHP liler gibi yanında 20 kişilik parti ile alakası olmayanlarla korku salmaya çalışmıştır.. Elmalı parti konvoyunda,Kepez ilçede görev yapmış bir partiliye adamları (Ümit Uysalın korumaları dahil 6-7 kişilik grup)saldırmıştır-dövmüşlerdir.. Birçok partili Devrim Kök ve Akaydın yüzünden oy vermemişlerdir..Allahınızı severseniz CHP'mi önemli?.. CHP'Yİ MAHVEDENLERMİ ÖNEMLİ?.. Bunlar bir daha seçim olursa,asla aday olmamalıdırlar.

Yorumu oyla      15      4  
partili 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:44

Yazık diyorum.. CHP'yi bunlar temsil ediyor.. Oy verdim ama haram olsun diyorum.

Yorumu oyla      14      5  
Manavgatlı 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:42

Bu arkadaş Manavgatlı değilmi?.. Peki Alanyaya gidip,Alanyalılara milletvekili seçilirsem Alanyanın il olması için uğraş vereceğim diyen bu arkadaş,Manavgatlıların yüzüne nasıl bakacak?.. Mamavgat belediye başkanı,CHP ilçenin yaptığı danışma kurulu toplantısında kendisini affetmeyeceklerini söylemişti..

Yorumu oyla      15      4  
Nihat Cenkeden 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:39

Allahınızı severseniz hiç halk adamı görüntüsü varmı fotoğraftaki vekilde?..Her adımı gösteriş olmuş.Eğer erken seçim kokusu almamış olsaydı ilçe-ilçe dolaşmazdı.. Neden derseniz. CHP'nin ilçe danışma kurulları yapıldı.. Bu arkadaşı danışma kurullarında gören varmı?..

Yorumu oyla      14      5  
Haluk Bıçakcı 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:35

Arkadaş bu vekil,İl başkanı olduğu dönemde iddiaya göre AVM konusu ile şaibeli bir isim.. Ben CHP'liyim ve buna oy vermek zorunda kaldım.. Ama kendisini vekilim olarak görmüyorum..

Yorumu oyla      15      4  
Hüseyin buradan 5 Ağustos 2015 Çarşamba  18:31

Bahse konu olan vekil,Antalya CHP il başkanıyken CHP'yi bölen,CHP'lileri birbirine düşüren ve 2012'den sonra her seçimde CHP'nin mağlup olmasına sebeb olan Devrim Kök değilmi?... CHP'liyim ama sırf bu Devrim ve Akaydın aday diye CHP ye oy vermedim. Eğer yine sahnede bu partiyi mahvedenler olursa yine oy vermeyi düşünmüyorum..

Yorumu oyla      15      4  
CHP li 5 Ağustos 2015 Çarşamba  17:16

Devrim Kök'e oy veren taban ve en büyük destekçisi Ümit Uysal utansın . ne diyelim.

Yorumu oyla      15      4  
KEPEZ 5 Ağustos 2015 Çarşamba  16:56

kesin chp lilerdir.

Yorumu oyla      9      3  
chp taban, 5 Ağustos 2015 Çarşamba  15:07

sayın gündoğdu devrim kök ve mustafa akaydınla ugraştıgın kadar başka şahsiyetlerle ugraşmıyorsun. ne varmış bu fotograflarda. adam gitmiş hallarını hatırlarını sormuş. yok ayagında kundura yok gomlek bumudur tüm mesele

Yorumu oyla      6      22