YORUMLAR
Toplam 20 yorum var Onay bekleyen 4 yorum var.
BARIŞ TÜREL 6 Şubat 2016 Cumartesi  23:14

Bunun gibi sevimsiz bir insanı bugüne kadar hiç tanımadım...Şişkin egosuyla kendini beğenmiş ...CHP GENEL BAŞKANI OLACAKMIŞ...

Yorumu oyla      4      4  
Melih seçkin 6 Şubat 2016 Cumartesi  11:12

Bu siyasetçinin fazla değil 5 yıllık geçmişine bakın ne cümleler, ne rakamlar inkar etmiş! Kaç gazeteciyi yalancılıkla suçlamış! Ama gelin görün ki hep kendisinin haksız olduğu ortaya çıkmış. Usta siyasetçiyim diyor; Gazeteciler Cemiyeti'ne gidip açıklama yapıyor sonra da inkar ediyor! Bu nasıl ustalık Sayın Akaydın! Allahtan bu kentin gazetecilerinin ustalığı senin siyaset ustalığına benzemiyor. Yoksa 'Ben demedim uydurmuşlar, çarpıtmışlar' yalanına hepimiz inanacaktık! Artık 'Ben demedim' derken bin kere düşünürsün herhalde. Bu olay da senin kulağına küpe olsun. Hoca da olsan daha öğrenecek çok şeyin var anlaşılan... Hadi sağlıcakla kal:)

Yorumu oyla      7      5  
berna arslan 6 Şubat 2016 Cumartesi  02:09

Sen milletvekilisin (maalesef ) artik. Git isini yap ulke elden gidiyorken Ataturkun resmini indiren kim onu acikla,kına,attirt Chp den.Antalya ve Turkiyenin faydasina soru onergesi ver kanun teklifi ver ağır vucudunu kaldirabiliyorsan sokaga cik eylem yap Bak arkandaki+kankan umit uysal muratpasa belediyesinden 520 kisiyi atiyor ! Corumdaki arsalarini binalarini antalyadaki evlerini arabalarini ciftligini amerikadakileri filan bi düşün icinden 2 trilyon edecek kadarini sat Buyuksehir belediye baskaniyken kamuyu ugrattigin zarari öde.kamu =biziz=halk=o paralar bizim vergimiz alinterimiz haftasonu fazla mesaimiz aksam 7 de isten cikamayip hep gec saatlere kadar calistirildigimiz hergunumuz , ucretsiz izinlerde aylarimizi gecirdigimiz yillik izinlerimizin hep hileyle gasp edildigi ,ssk mizin tam gosterilmedigi bazi yerde hic yatmadigi halde ictigimiz su dan aldigimiz havaya herseyin vergisini pesinen odeyen bizim biz halkin parasi ! 2 trilyon bize borcun var . odemezsen haram olsun . konusma Paramizi öde!

Yorumu oyla      7      4  
dilek yomak 6 Şubat 2016 Cumartesi  01:54

Ayni kendi gibi,Chp ile ne kadar alakasiz tip varsa doldurdu belediyeye,karisi bi yandan mehmet aktekin i akgun keskin sakaryasi oya&emrah uysal i ilker i ufuk u ve daha nice 6 ok kisiligini edinmemis varsa ote yandan, turkiyenin en buyuk 5 sehrinden birini,onca imkana ragmen yonetemediler.sonucta menderes kral gibi geri gelince de yildiray sapan i sucladilar.e ama kazansan guclu sendin, kaybedince suçlu baskalari...seklindeki tarzina devam ediyor.bu da normal cunku antropoz donemini bitiren erkeklerde tipki kadin menoppoz sonrasina benzer degisimler gorunur.Dış cevresi icin en zor olani artik asla Empati yapamayacak olusudur.Bilimsel bir bilgi :cocuklar,gencler ve yaşlilar empatiye sahip degildir. Empati yetenegini kaybetmis biri de herhangi bir toplumsal kamusal sosyal iste calistirilmamalidir.yoksa iste boyle yarari olmadigi gibi zarari cok olur.

Yorumu oyla      5      4  
chp altinyakali 6 Şubat 2016 Cumartesi  01:42

65 yasindan sonra siyaset yapacak biri degilim demisti. Herhalde demans baslangici var yazik zira 3 ay sonra tam 65 yasini doldurmus 66 dan gun almis olacak . Mezar taşina '-yasasaydi genel baskan olacakti 'yazdirtir hırsın böylesi.

Yorumu oyla      5      4  
frederik kacabuerik 5 Şubat 2016 Cuma  18:19

Gecti hoca gecti. Yaş gecti baş gecti iş isten gecti senden coktan gecti. Yazik sana

Yorumu oyla      6      6  
feride ataman 5 Şubat 2016 Cuma  18:17

Yok ya !64.5 yaşinda suanda,2019 da olacak 68 YAŞINDA. Ve o yasta belediye baskani olmak istiyor hala. Hirsa bak! yaşliliga bagli olarak gozu katarakttan zar zor gorecek,avrupada olsa araba kullanma ehliyeti iptal edilecek, noterde alim satim yapma yetkiai bile iptal olacak ama chp nin genel baskani vrya belediyr baskani olacak ha! Arkadas bu nasil bir cilginliktir nasil bir akil tutulmasidir .öleceksiniz kardesim yakinda .sen yaşama degil öĺüme daha yakinsin .git evine son gunlerinde torun sev.

Yorumu oyla      6      6  
demir 5 Şubat 2016 Cuma  13:41

Hoca'nın da ne çok düşmanı varmış.Bak hocam size bu gün saldırıp taş atanları yedirip içirseydiniz, belediyenin malını mülkünü har vurup harman savursaydınız, ayrıca yıllarca belediyeden şu veya bu şekilde beslenenlerin ekmeğini kesmeseydiniz, inanın şimdi sizden iyisi yokdu.Anlaşılan siz gelince kokuşmuş arı kovanına çomak sokmuşsunuz.Konu kovanda ki bala alışmış bu arı sürüsünün sizi sokmaya çalışmasından ibaret.Demekki bütün mesele hasan'nın kol böreğiymiş.

Yorumu oyla      7      5  
muratpaşalı 5 Şubat 2016 Cuma  07:53

Arkadaşlar iyice araştırın akaydın Her zaman konuştuğunu inkar eden bir kişiliktir .

Yorumu oyla      10      8  
üzücü 5 Şubat 2016 Cuma  00:38

Insanlari bozuk para gibi harcamak kolay mi? Düşündürücü

Yorumu oyla      7      4  
tarık 4 Şubat 2016 Perşembe  23:58

senin aday olman yanlıstı bekır abi olması gereklıydi

Yorumu oyla      7      8  
YÖRÜK 4 Şubat 2016 Perşembe  22:29

AKAYDIN HALAAA SAYGINLIĞIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOSAN..... REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ MANTIĞI SATAŞ MİLLET DÜŞMANIMIN DÜŞMANI MANTIĞI İLE DESTEKLESİN BU MU MANTIK REZİL HERİF SENİ KIÇINI KURTARIP BELEDİYE BAŞKANI YAPAN BAYKALI BİLE HANÇERLEYEN SENNNN NANKÖRLÜK TAVAN YAPMIŞ

Yorumu oyla      12      8  
Ercan 4 Şubat 2016 Perşembe  21:07

Ben sana hakkimi helal etmiyorum mustafa. Büyükşehirde aykiri insanlari bize taç ettin. Kaybettirdin. Bizim ile alakasi olmayanlara firsat verdin. Git ankarsya.. orasi kaldi ...orayida kariştir...lakin ricam antslya ya bir daha gelme .... uğur gelmiyor be mustafam.

Yorumu oyla      14      9  
Şaban 4 Şubat 2016 Perşembe  17:38

Şabanım ama geri zekalı değilim Antalya kurtuldu darısı ankaranın

Yorumu oyla      16      9  
Baki Demirel 4 Şubat 2016 Perşembe  17:28

Cemaatin adamımısın? Ulusalcımısın? Ne olduğun belli değil. Otur oturduğun yerde..Bu partide belediye başkanlığı yaptın.Menderese yenildin. Milletvekili oldun konuşma bari sağa-sola pok sıçratma sanada kimse bulaşmasın..

Yorumu oyla      18      9  
Bendeniz 4 Şubat 2016 Perşembe  17:26

CHP de parti üyesi her birey koşulları sağlayabildiği takdirde Gn.Başkanlığa aday olma hakkına ve bunuda söyleyebilme özgürlüğüne sahiptir.Bu söylem partide Gn.Başkan sorunu var anlamına gelmez.Daha dün parti kongre yaptı ve sn.K.Kılıçtaroğlu yeniden seçildi.Ne çabuk unuttunuz !....

Yorumu oyla      16      5  
Sami Büker 4 Şubat 2016 Perşembe  17:25

Akaydın işte. Ne yapsa yeridir..

Yorumu oyla      16      8  
Sümer Dayı 4 Şubat 2016 Perşembe  17:24

Seçtiğimiz milletvekiline bakarmısınız?.. Söylemiş olduğu sözü , hayır ben öyle bir şey demedim diyen adama bizim buralarda Fırldak derler.. Senin genel başkanlıkta gözün olduğun,belediye başkanlığın zamanında konuşuluyordu.. Neden inkar ediyorsun ki?..

Yorumu oyla      17      9  
Timur İnanç 4 Şubat 2016 Perşembe  17:18

Namık Kemal Ne güzel söylemiş:) :) :)

Yorumu oyla      13      8  
Kerem Erdem 4 Şubat 2016 Perşembe  17:15

Akaydın'ın 2009 seçim çalışmaları içinde yer alan biri olarak, Deniz Baykal kaset operasyonu sonrasında daha Kılıçdaroğlu yeni seçilmişken kendisi için konjoktürel bir Genel başkanlık durumunun olduğunu, ama bunu zamana bırakmanın daha doğru olacağını çok dar bir toplantıda söyledi. Ben o zaman en yakın çalışma arkadaşları arasındaydım. Hodri meydan derse ben de anlatacağım.

Yorumu oyla      16      8