YORUMLAR
Toplam 16 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Muratpaşalı 19 Mart 2016 Cumartesi  08:53

Ümit uysal ve ekibi o kadar cahilki sit alanını imara açmak ne kadar suç olduğunu bile bilmiyorlar. Bunuda bayrak vatan meselesi imiş gibigösteriyorlar.BU EKİP İMAR KONUSUNDA İYİCE İNCELENMELİDİR.VATANDAŞTAN GELEN ŞİKAYETLERİ DUYSANIZ ŞAŞAR KALIRSINIZ.

Yorumu oyla      7      4  
Ahmet Faik Yavuz 18 Mart 2016 Cuma  20:02

Mehmet Tosun gazeteci değil mi? Tuz kokmuş........

Yorumu oyla      6      4  
Mehtap Işıl 18 Mart 2016 Cuma  15:50

Trafodan bozma bir yeri Gazi'lerimize uygun gören Ümit Uysal anlayışını kınıyorum. Kocaman Muratpaşada daha güzel bir yer verilebilirdi..

Yorumu oyla      13      7  
Kemal Dündar 18 Mart 2016 Cuma  15:36

Ümit Uysal'ın Antalyada hep benim dediğim olsun.Siyaseti ben belirlerim mantığını hangi argümanlarla yaptığı,amaca ulaşmak için Gazi'lik rütbesini bile siyasete malzeme yaptığı görülüyor. Tehtidler cabası.. Akp gibi basını susturma çabası ümit uysalın sessiz kalması ve nasıl bir psikolojiye sahip olduğunun göstergesi olmuştur.

Yorumu oyla      15      6  
ahmet 18 Mart 2016 Cuma  14:15

yani sizde şu aralar sadece muratpaşa belediyesini karalama haberleri yaparsanız böyle bir duruma düşersiniz Antalya'da başka belediyelerde var gün haber yazarları o zaman insan diyor ki bunlar yazar değil başka olaylar oluyor orda

Yorumu oyla      9      15  
Utanıyorum sizden 18 Mart 2016 Cuma  13:47

Geçenlerde belediyeye bir işim düştü. Orada konuşulanlar hiç hoş değil. Ümit uysaldan herkes şikayetçi.hiç kimse onu istemiyor. Niye böyle diye düşünürken, sebepleri bu haberle ortaya çıktı. Yazık gerçekten yazık.

Yorumu oyla      13      7  
.... 18 Mart 2016 Cuma  13:46

bakın beyler bu adamın akıl hocası MUSTAFA SARIGÜL dür..aynı taktiği izlerler...şişlide İnönü nün başına neler geldi bilmekte fayda var.beşiktaşta hangi şiddetler uygulandı,bakırköyde neler oluyor ise aynılrı şimdi de muratpaşada olmaktadır.görünen köy kılavuz istemez.hırsı ve kini herşeyin üzerinde olan bir kişilik...antalya başına çok ama çok büyük bir bela aldı..kendisini ve ekibini kurtarmak makamını korumak için her ama herşeyi yaparlar..

Yorumu oyla      15      6  
belediye çalışanı 18 Mart 2016 Cuma  12:58

bunu yaptıranın ümit uysal ve şürekası olduğunu tahmin etmek için falcı olmaya gerek yok. gel gelelim. bu kocaman bir ayıptır ve antalya tarihine geçmiştir. Ümit uysalı hepimiz tanıyor idik. belediye başkanı olduktan sonra daha da iyi tanıdık.gizli kalmış hırsları,kini ve sorgulanır nitelikteki yöneticiliği çok konuşulacak.umarız ki ümit uysaın son yöneticilik tecrübesi olur.bu şahsiyet es kaza bir daha ve başka makamlara gelirse vay antalyamın ve antalyalının haline.neyse ki muratpaşa küçük bir yer burada izole durumda vatandaş...böyle küçük bir ilçe belediye başkanıyken bunları yaparsa gerisini siz düşünün...

Yorumu oyla      16      5  
serikli 18 Mart 2016 Cuma  12:57

ahmet öztürkün hangi partiden olduğu beeli değil bir bakarsın belekte akp otobüsünde görürsün bir bakarsın chp de kayıtlıdır diğer yandan mhplilerle yer içer. serikten iyi bilirim sülalesini.

Yorumu oyla      16      5  
Veli çakır 18 Mart 2016 Cuma  12:03

Ümit Uysal bu Muratpaşanın başına bela olarakmı geldi?. Tehditleri yapanlar neye kızdıklarını ve isyan ettiklerini biliyorlarmı?.. Arkadaş,Haber Trafo binasının yasalara aykırı şekilde bina yapılmasının haberidir. Bu anlaşılamayacak kadar karışık yansıtılan bir haber değilki..Ümit Uysal bunu hep yapıyor ve etrafındaki küçük çıkar hesbı peşinde olanlar olayı başka yerlere çekerek insanları kışkırtıyorlar. Ayıptır-ayıp.. Gazi'ler derneğine kimsenin bir şey dediği yok.. Ümit Uysal ortalığı karıştırıyor keyifle Muratpaşanın yanmasını izliyor sanırım.

Yorumu oyla      15      5  
Cehalet ve Çıkar 18 Mart 2016 Cuma  11:51

Öncelikle Gün Haber ve haberi yapan gazeteciyi kutluyorum. Gazi'lik mertebesi Kutsal bir rütbedir. Gazi'lik rütbesi üzerinden siyaset yaparak yasalara aykırı uygulamalar yapanlar ve siyasete alet edenler,toplumu kışkırtanlar cehaleti yaşatanlardır.. Çıkarlarını korumak için hertürlü yalakalık ve tehditleri amaç edinenler toplum düşmanıdırlar. Gazi'ler,bizim gurumuzdur. Onlara en güzel yerler tahsis edilmelidir ama yasalar gözetilmelidir. Bu olaylara sebeb olan Ümit Uysal ve onun yanlış uygulamalarına çanak tutan meclis üyelerini kınıyorum.

Yorumu oyla      14      6  
Mhpli 18 Mart 2016 Cuma  11:48

Bunları kimin yaptırdığı belli. Hepsi birbirinin fotolopisi. Ama devran döner. Ancak zavallılar tehdit eder. Bunlar da zavallı.

Yorumu oyla      13      5  
Birisi 18 Mart 2016 Cuma  11:45

Taktik AKP ile aynı. Kimsenin verilen derneğe birşey söylediği yok.Verilen yere itirazlar. Trafoyu bina yapacaksın. Nasıl imar değişikliği yaptın.? Veya yaptın mı.? Çok konuşup bağıranlar , Ansan şehit ailelerine verilince neden bağırıyordunuz.? Birde onu açıklayın.? Ben yaparsam iyi, karşısı yaparsa kötü. Bana birini hayırlattı. Nedersiniz.? Yok aslında birbirinizden farkınız.

Yorumu oyla      11      5  
Cemal Kılıftaroğlu 18 Mart 2016 Cuma  11:06

Napolyon Ne Demiş İmar İmar İmar

Yorumu oyla      15      6  
18 Mart 2016 Cuma  10:41

Gün haberi bu haberden dolayı kutluyorum... bence Sayın Başkan Ümit Uysal bu yazılanları görse bu SEVİYEDEKİ meclis üyelerine çeki düzen verir. BU YAZILANLARI GÖRÜNCE BİR ANDA BAŞKA PARTİNİN mezlis üyelerinin yazısı gibi anladım !!!

Yorumu oyla      14      6  
Mustafa çelik 18 Mart 2016 Cuma  10:35

Sevgili Gün Haber çalışanları öncelikle sizi kutluyorum. Tarafsızlığınızdan ötürü kutluyorum, gücü elinde bulunduranlara ve bunu pervasızca kullananlara boyun eğmediğiniz için kutluyorum, şehit ve gazilerimizi siper ederek kendilerine rant sağlayanları deşifre ettiğiniz için kutluyorum. Yaptığınız doğrudur, olması gerekendir. Bu bakımdan kendinizi yalnız hissetmeyin. Bir çift söz de bunlara bu fırsatı verenlere; sizler belli bir zaman için seçildiniz, zannetmeyin ki bir daha seçileceksiniz...

Yorumu oyla      18      6