YORUMLAR
Toplam 17 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
SAYIM 5 Mayıs 2016 Perşembe  11:27

Chp yi eleştirmek değil gerçekleri söylemek. Kendi kadrolarına tabanına sahip çıkmayanlar ne derece çocuk istismarcılarına sahip çıkacaklar. Şaka gibi sahip çıkıyorsunuz. Gönül isterki bu tatsızlıklar özellikle şu sekilde yasanmasin. Hem ortam zaten kötü ; bu ortamdada birlik için beraberlik için bir araya gelemiyorlarsa savunmak hikayeden öteye gidemez....

Yorumu oyla      5      3  
GİRİTLİ 4 Mayıs 2016 Çarşamba  17:00

ortalığı karıştıran ahmet Kumbul. il başkanının arkasında durmaya devam etmeli genel merkez!!

Yorumu oyla      12      3  
H.Yürek 4 Mayıs 2016 Çarşamba  13:04

ZAFER YÖRÜK:Yıllarca Yeşilbayır belediyesinde ailece Hasan AKALIN'ın yanında ANAP'da,AKP'de politika yapmış bir yapıdan gelen,2014 Yerel seçimlerine kadar AKP meclis üyeliği yapan,2014 seçimlerinde de Hasan AKALIN AKP belediye başkan adayı olamayınca topluca CHP'den ^3 de,2,meclis üyeliği karşılığında CHP'den seçilen ama Büyükşehir ve Genel seçimlerde topluca AKP'ye oy veren bu ekip 2019 yerel seçimlerinde Hasan AKALIN veya Zafer YÖRÜK sağ bir partiden aday olduğunda partiyi ilk terk edecek bir şahsiyet.Peki CHP grup kararına uymayarak İmar komisyonuna seçilen ve istifa etmeyerek,belediye meclis üyeliğinden ve Belediye Başkan yardımçılığından vazğeçmeyi göze alan birinin disiplinden ceza almaması için İl başkanlığına giden İlçe başkanı Davut ALTUN,eski başkanlardan Sadık Doğan,Burhan Biçer,Haluk Yalçın'bu durumları bilmezler mi acaba?Peki Turğay GENÇ'e ne demeli,parti disiplin suçu işleyen birini neden korur?Halk zaten Belediyeyi Hasan AKALIN ve Zafer YÖRÜK ekibine teslim ettin derken,hiç mi kendini düşünmez,hadi kendini düşünmez de partiyi demi düşünmez?Bu imar komisyon üyeliği tamam anladık bu kadar mı önemli?

Yorumu oyla      13      3  
Ahmet 3 Mayıs 2016 Salı  11:16

Ümit Uysal adamdır. Bu ülkede iyiler hep eleştirilir. Birgünde yapılan güzellikleri görün CHP'ye eleştriden başka birşey bildiğiniz yok. Çocuk istismarcıları,tecavüzcüler, hergün kaybettiğimiz canlar bunlarda hükümetin hiç suçu yok CHP suçlu AYIPTIR!!

Yorumu oyla      12      16  
Hz. ERCAN 3 Mayıs 2016 Salı  09:20

Bu alemi kimseye yar etmezler. Takoz kaydi. Kamyon uçuruma gitti. Şunu iyi bilsinler. Bu alemi piyangocu vekillere yar etmeyiz. Gerekirse ellerimizle mestleriz. Hak kiminse onunla olsun.

Yorumu oyla      9      5  
Seyirci 3 Mayıs 2016 Salı  08:40

Ümit uysal kumluca güreşlerinde ali gürbüzü güreştirmedi çünki orda bütün iyi güreşciler vardı şimdi muratpaşa güreşinde güreşcek çünki oraya.ismail balaban ve orhan okulu çağrılmadı ümit uysal ve ali gürbüz kimden korkuyor bir kumlucalı olarak kınıyorum

Yorumu oyla      8      5  
partili Rıfat 3 Mayıs 2016 Salı  00:02

Göz göre-göre bu başarısızlıkları partiye yaşatan belediye başkanı Ümit Uysal ve mv.Devrim Kök Antalyada Chp siyasetini delegeleri,belediye imkanlarını kullanarak ayartmaları neticesinde dizayn etmişlerdir.İl başkanı Semih Esen adeta Ümit Uysal tarafından önceden ayartılan delegelerin oy'larıyla atanmıştır.Antalya'da siyaset yapan herkes bunu bilir.Olan Chp'ye oluyor. Partiyi Antalya halkının gönlünde umut olmaktan çıkardılar..İlginç olan,genel merkezin bu olumsuzluklara kulak tıkaması ve görmezden gelmesidir..Acaba Chp uluşlararası bir plan çerçevesinde bitirilmekmi isteniyor?..

Yorumu oyla      12      5  
Muratpasa li 2 Mayıs 2016 Pazartesi  23:36

Umit Uysalin başarılı olduğunu kanitliyorlar.meyve veren ağaç taşlanir..muratpasa memnun gercekten belediyecilik halkiyla icice dert dinleyen samimi aciklamalariyla hizmetlerini sunmadiyla yanimizda..devrim kök seçim öncesi ve sonrasi karıştırdı ortalığı nasıl oldu bilmem ama asla benim vekilim olamaz..

Yorumu oyla      11      7  
Vatandaş 2 Mayıs 2016 Pazartesi  20:51

CHP de herkes Ümit Uysal kadar dürüst ve çalışkan olsa, parti zaten sorununun yarısını çözmüş olur. Ancak bu ülkede dürüst, namuslu ve çalışkan insanlar itibar görmüyor maalesef.

Yorumu oyla      10      12  
mehmet 2 Mayıs 2016 Pazartesi  20:23

yiyin birbirinizi

Yorumu oyla      9      5  
Vatan Asil 2 Mayıs 2016 Pazartesi  13:26

Yeni Chp li olan Umit Uysal Devrim Kök Turgay Genç ve Semih Esesn kayıkçi kavgasi yapiyor.Onlar çıkarlari icin yine bir araya gelir bir yemek yer ve yola devam ederler.Umit Uysal kolay kolay kendini harcatmaz.12.maddeden üye olan ve sadece 2 yıldir parti üyesi olan Semih Esen İl başkanlığini Ümit Uysala borçlu.Hdp ye yakin duran bu kişinin chp ile doku uyuşmazliği var.Devrimle umit uysal partilidir bir araya bir şekilde gelirler.

Yorumu oyla      17      4  
SAYIM 2 Mayıs 2016 Pazartesi  10:33

Bu olayı tek kelime ile özetlemek gerekirse birbirlerine karşı güç dengelerini yükseltmek için CHP yi sıfırladılar.... Dün 1 mayısdı malum. Ama dün Cumhuriyet tarihinde belkide CHP nin silindigi gündü.. 3-5 chp linin dışında kimseler yoktu. Partiden sırf bu çıkarlar yüzünden istifa etmiş biri olarak içim cız etti. YAZIKLAR OLSUN PARTİYİ SN. KILIÇDAROGLUNUN tabiriyle SIFIRLADILAR...... Hep kendi adamlarınızı yaratırsanız ; çalılan emek vermiş partilileri kapının dışında tutarlarsa olacağı budur. Şahsi görüşüm bu oyunlardan sonra 'devrim kök ' değil en dürüst siyasetçiyi koysalar zor kazanır.... HALKIN İKDİDARI BÖYLE KENDİ ARALARINDA GÜÇ BARONLARI OLUŞTURMAKMIŞ...... lanet olsun kendi çıkarları için partiyi mahvedenlere... DEVRİM KÖK OTOBÜSLE adam götürmüş ankarayada keşke kendi pisliklerini de anlatsaydı.... Vekil dedigin bütün teşkilati birleştirir... BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLUR... ama bunların tek derdi eşleri dıostları işe girsin.... Esas KILIÇDAROĞLUNU görebilsem de bütün halka yapılan partilileri yapılan haksızlıkları 1 nebze olabilse anlatabilsem... bir elleri yagda bir elleri balda uğraştıkları işlere bakın..... LANET OLSUN başka ne denirrrrrrr......

Yorumu oyla      18      4  
sosyalist 2 Mayıs 2016 Pazartesi  10:06

Öncelikle saygılar Ali bey, bu yaşanan olaylar ilk ve son degil ve olmazda sebebi ise bireysel düşünceden kaynaklanan durumdan meydana geliyor, sen ben bizim oğlan sistemi olduk sürece bu durum asla düzelmez ve bu tarz tartışmalar bitmez olan partiye oluyor nedenmi bir seçmen olarak şu gelir akla, bunlar yerel belediyede birbirlerine giriyor iktidar olsa vay bu memleketin haline yani secmeni biraz daha düşündürüyor. Not olarak istifa eden üyesiydim.

Yorumu oyla      10      4  
Haşimişcan 2 Mayıs 2016 Pazartesi  09:32

il ilçe başkanları ve belediye başkanlarında biraz gurur olsa arkalarından birbirine küfür edip ondan sonra fotoğraf karesine girmezler.

Yorumu oyla      16      3  
denizz 2 Mayıs 2016 Pazartesi  09:29

Nasrettin Hoca'nın evine hırsız girmiş neyi var neyi yok hepsini almışlar,olayı duyan komşuları geçmiş olsun demeye gelmişler ve başlamışlar hocaya kapıyı kitleseydin ,evi boş bırakmasaydın vs. vs. re ,hoca dinlemiş dinlemiş dayanamamış, yahu demiş sabah dan beri konuşup duruyorsunuz tamam anladık ,yok hoca şöyle, yok hoca böyle yapsaydın diyorsunuz, peki demiş eve giren hırsızın hiç mi suçu yok.??Yazıyı okuyunca bunu hatırladım.Anlayana!!!!

Yorumu oyla      13      3  
Yorumcu 2 Mayıs 2016 Pazartesi  09:09

Devrim Kök Antalya Milletvekili olarak ne vaydası olmuştur ben bilmiyorum semih Esen İl başkanı ise Kimseye sahip çıkamadığı gibi ortalığı karıştırmıştır Ümit Başkan İse Hiç olmassa belediye başkanı Koşturuyor Çalışıyor

Yorumu oyla      19      8  
Birisi 2 Mayıs 2016 Pazartesi  09:02

Sanki İl Başkanı kimin neyi dizayn ettiğini bilmiyordu.Sanki Belediye Başkanı nasıl aday olduğunu bilmiyordu.Sanki Milletvekili nasıl listeden çıktığını bilmiyordu.Daha uzatırız bunu. Bunlar şimdi Parelel yapı ile iktidar gibi oldular. Zavallı CHP kimlerin elinde ve adını bu kişiler sayesinde tüketiyor. İşin garip tarafıda birçok üyesi bu işlere çanak tutuyor. Yazık.

Yorumu oyla      18      7