YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Ahmet Biçer 8 Nisan 2018 Pazar  14:18

Hayırlı olsun kazanması gereken kazanmış.

Yorumu oyla      3      3  
Rasim Gündüz 7 Nisan 2018 Cumartesi  13:08

İnanç Kendiroğlu’nun bu yazıyı okuyacağından bile şüpheliyim. Zira, son yıllarda Antalya basınına bu kadar yabancı, bu kadar uzak bir oda başkanı görmedim ben. Ne kentin sorunları umarında olmuştur, ne de ülkenin... Varyant’tan Büyük Limana, Boğaçayı ağzından Çandır Vadisi’ne kadar dev bir proje bu kentte aylardır konuşuluyor. Tamamı denizle, yelkenliyle, yatla, limanla, kruvaziyer turizmi ile yakından ilgili. Peki, Kendiroğlu’nu duyan, gören var mı? Böylesine tavırsız, renksiz, özgül ağırlığı olmayan birinin oda seçimine bırakın kim karışırsa karışsın.

Yorumu oyla      3      3  
Recep azak 7 Nisan 2018 Cumartesi  12:05

Parti gerekeni yapar, bu kişiler orda partiyi temsil etmiyorlar,partinin ismini kulanan kişiler.

Yorumu oyla      3      3  
Recep azak 7 Nisan 2018 Cumartesi  11:51

Odalar bağımsız ilkelerine bağlıdır ama görüyorum ki toplantılara oy alabilmek için mevcut partimizin ismin kulanarak kendine siyası karayer edinmek isteyen ilce yöneticileri var...

Yorumu oyla      3      3  
İbrahim Korkmaz 7 Nisan 2018 Cumartesi  11:46

Geçmiş dönem Antalya Dto başkanı rahmetli Ata Küner’in “Kayıkçı ve Kürekçi takımı Deniz Ticaret Odası’na başkan mı olacak” sözü hala aklımda.O zamandan bu zamana ne oldu da birbirinizi mıknatıs gibi çektiniz. Akıl tutulması yaşayan Antalya Mavi liste üyeleri.Kasaba tüccarı gibi gelip kurumsal bir yapının anahtarını çilingirci getirip değiştir,makam arabasını icra memuru gibi haciz koyup kasaya kilitle Yeddi Emin olarak personle bırak sonra çek git...Yakıştımı Hepimizin Odası hareketi başkanı ve yöneticilerine...

Yorumu oyla      3      3  
Ramazan Sungur 7 Nisan 2018 Cumartesi  10:17

Görünenleri yazmaya gerek yok. Gazeteci olarak, kulis bilgilerini yazabilirdiniz. Görünmeden müdahale eden büyük siyasetçileri vs. Ama seçime; Demreden siyaset müdahale etmemişdir, tüm Demreliler mücadele etmişdir. Demreli Ahmet Çetin beyin kazanması için ve kazandırmışlardır. Yani siyaset üstü bi seçim olmuşdur. Kaybeden kazananı tebrik etmeli, başarı dilemeli ve kabullenmelidir.

Yorumu oyla      3      3  
Hasan Ruhi Celepoğlu 7 Nisan 2018 Cumartesi  09:27

Orada bulunan herkes Demre’li adayın kazanmasına destek için bulunuyor.Bu insanların bazılarının siyasi kimliği olabilir bu onların Demre’li bir adayı desteklemesine mani değildir.AKP,CHP hepsi tek yumruk olmuş Ahmet Çetin’e destek veriyor bunun adına YÖRESEL MİLLİYETÇİLİK derler lütfen seçim sonuçlarını hazmedin ve Ahmet Çetin’e yeni görevinde başarılar dileyin

Yorumu oyla      3      3  
Serdal TOPUZOĞLU 6 Nisan 2018 Cuma  23:41

Tabiki hayırlı olacak basın malzeme aramazsa

Yorumu oyla      3      3  
Hasan Kacmaz 6 Nisan 2018 Cuma  21:40

Ahmet Çetin Antalya denizcilik camiasının sevilen bir uyesidir daha da ötesinde iyi bir emekçisidir. Ahmet Çetin''i destekleyenler parti gözetmeksizin desteklediler. Demre, Ücağız ve Kaleköy''den gelerek oy kullanan üyelerin sayısı 104 kişiydi 150 yanlış rakamdır. DTP üyesi olarak Ahmet Çetin''i kutlarım.

Yorumu oyla      3      3  
Uğur Sezgin Süer 6 Nisan 2018 Cuma  20:47

İnanç Kendiroğlu gibi yenilikçi,Çalışkan ve vizyon sahibi bir Başkana bu seçimler siyasilerinde içinde olduğu bir takım ayak oyunlarıyla kaybettirilmişse bence kaybeden Antalya olmuştur.Ak partili bir Belediye başkanının sanki kendi seçimi varmış gibi yaklaşımını kınıyorum.

Yorumu oyla      3      3  
Hüseyin Fahri Ünlü 6 Nisan 2018 Cuma  19:58

Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan bu yana hiç bu kadar siyasete bulaşmadı.81 vilayetin tamamında yapılan oda seçimlerinde iktidar partisi seçimlerin gidişatını değiştirecek şekilde olaya müdahildir.Bu böyle biline!

Yorumu oyla      3      3  
Savaş 6 Nisan 2018 Cuma  19:11

SİYASETİN olmadığı bir yer gösterirmisiniz. SİZ hangi ÜLKEDE yaşıyorsunuz?

Yorumu oyla      3      3  
Kazım 6 Nisan 2018 Cuma  18:40

İlk defa batı Antalya''dan çıkan bir oda başkan adayına sahip çıkmak onun arkasından partili partisiz herkesin destek vermesi sizce oda secimlerine siyaset karismismi oluyor!!!! Demre birlik olup adayina sahip çıkmıştır.!!!! Kazanmıştır....

Yorumu oyla      3      3  
Ahmet Kıllı 6 Nisan 2018 Cuma  18:25

Iyi de siyaset karışsa bir parti desteklerdi. Burada hem iktidar hem de ana muhalefet partisi desteklemiş. Demek ki yeni başkan konusunda milli bir ittifak oluşmuş. Yani ülkenin en büyük iki partisi eski başkanın gitmesi konusunda fikir birliği yapmışlar. Bunda kızılacak bir durum yok. Bence eski başkan şapkasını önüne alıp düşünmeli; "Ankara''da ve Antalya''da bu kadar çok abim varken ne oldu da bu seçimi kaybettim" diye.

Yorumu oyla      3      3