YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
SAHİL ANTALYA YAŞAM PROJESİ 11 Aralık 2019 Çarşamba  11:07

Evet sayın yazarlarım gazetecilerim. Ne oldu bu konyaaltı sahilinde, herşey ortada yapılan yatırımın maliyeti, bu maliyeti kimin yaptıgı, yıllık kira geliri ortada ve işletenin yıllık direk kazancıda yaklaşık olarak 40 milyon civarındaymış. Neden hala kamu zararı olarak buraya karşı bir işlem yapılmıyor? Neden halkın parasıyla yapılan alan cok dusuk kıra ıle baskaları tarafından ısletılıyor. Dırek beledıye burayı ısletse ve kendı kasasına para koysa daha ıyı olmazmı? acıl sorularımızı cevaplayınız sayın baskan ve sız degerlı basın mensuplarıda bunu sorgulayınız? Gazetecılıgın tanımını lutfen bır okuyunuz... Gazetecı kımdır nasıl davranır ?

Yorumu oyla      3      3  
Belediye Başkanı 11 Aralık 2019 Çarşamba  11:05

Sayın Böcek Antayalı Yerel basına ozel bır etkınlık duzenlemelı ve yapılanları anlatmalıdır. Ne yaptı ne ettı bugune kadar?

Yorumu oyla      3      3  
ISIKLAR STAD ALANI SORUNU 10 Aralık 2019 Salı  20:22

Isıklarda Bulunan eskı stad alanı Acıldımı? Neden güvenlik görevlisi yok. Heryerde ipsiz sapsız insanlar geziyor. Her akşam kavga çıkıyor. Işıklandırma yetersiz. Park içinde Çocuklu ailelere yönelik Bir tane bile Salıncak vs yok. Oturma Bankları yok. Alanın Güney Doğu tarafına acil Oyun Alanı Oturma alanları yapın. Siz değerli gazetecileri bu alana bekliyoruz eksikleri yazmanız için. Otopark sorunu var. Stad altındakı kapalı otopark acık degıl...

Yorumu oyla      3      3  
Mehmet Çelik 10 Aralık 2019 Salı  12:29

En büyük ego Döşemealtı belediye başkanında ! Bir meclis toplantısında bulunmanız yeterli. Hayvanlar için bir mama ve su kabına 6 senedir karar veremedi...Konyaaltı dan daha çok hayvan Döşemealtında var,ama HAYVANSEVER diye geçinenler yalnız konyaaltini görüyor. Onlarda ego ve rant peşinde malesef.!!

Yorumu oyla      3      3  
Akdeniz 9 Aralık 2019 Pazartesi  12:31

Nihayet belediyeleri ele alan biri çıktı. Bu döneme kadar bu kadar halktan uzak,insanları yok sayan bir yönetim olmadı. 'EGO'nun vücut bulmuş hali'yle nerede gezerler ne yaparlar bilinmez.Gittikleri yere EGO'ları kendilerinden önce gidiyor her yere.Oturdukları koltuğun bizim olduğunu ya unutmuşlar ya da bilmiyorlar çünkü biz seçtiğimiz için o makamdalar, emanet yani!! Her zaman ki gibi önemli bir konuya değinmişsiniz,kaleminize sağlık sayın Gündoğdu teşekkürler.

Yorumu oyla      3      3  
Antalya lı 9 Aralık 2019 Pazartesi  11:25

Yerel yönetim den bi haber olan bir kişiyi getirip şehrin en önemli ilçe sinin başına oturtursanız bu olur daha bunlar iyi günler Konyaltı için Semih bey genel siyaset yapacağı na biraz belediye yle ilgilense iyi olur yoksa Aykut Erdoğdu da kurtaramaz onu birdahaki dönem için

Yorumu oyla      3      3  
Ataturk ve Isıklar Cad 9 Aralık 2019 Pazartesi  10:23

Kaldırım ustlerı ısgal edılmıs durumda. GAzetecıler Habercıler sessız neden mı? Cunku ajanslardan haber gelıyor saolsun gazetecıler de masa başından o haberlerı gırıyor bıttı ıslerı gazetecılık yapıyorlar!!! Hanı neredesınız? Yandas veya muhalıf gazetecı olmanıza gerek yok. Sokaga cıkın ve yanlıslıklar bır bır tespıt edıp HAngı beledıyenın alanı olursa olsun bas bas bagırın ya arkadas bu kaldırımlar neden ısgal edılmıs Vatandas nereden yuruyecek nasıl gececek? Isgalıye bedelı odeyen kaldırıma Baraka yapmıs oturma alanları yapmıs bu ne mantık? her dıleyen her yere onları emsal gostersın o zaman tezgah acsın? acıl o caddedekı kaldırım uzerlerındekı oturma alanları kaldırılmalıdır veya sınırlandırılmalıdır. Duzensızler tek tıp olmalıdır bırı kırmızı bırı sıyah rengarenk goruntu kırlılıgı var. sız gazetecıler hıcmı sokaklarda yurumuyorsunuz? eskıden olsa ozel haber deyıp sagın solun fotosunu cekıp haber yapardınız sımdıler hıccc? acıl sızlerde kendınıze cekı duzen verıp Sehrı guzellestırmek ıcın Beledıyelerı calıstırınız. Sozum Tum yerel basına...

Yorumu oyla      3      3  
Ağaç dikimi 9 Aralık 2019 Pazartesi  10:19

Sayın Tüm Belediye başkanlarına açık çağrı. Lütfen cadde sokaklar Parklara bilmediğimiz ecnebi ağaçları dikmek yerine Antalyanın simgesi olan Turunçgiller ekiniz, portakal mandalina limon greyfurt turunc vs ekınız sokaklar mıs gıbı koksun.

Yorumu oyla      3      3  
Böcek ? 9 Aralık 2019 Pazartesi  10:18

Sayın Böcek Geldiği günden beridir geziyor o oda senin bu oda benim, o kahvaltı senin bu kahvaltı benım. Yerinde oturupta Arkadaşlar biz bu Halka Örnek 100 tane söz verdik, kaç tanesini yaptık, kaç tanesine başladık. Veya ilk etapta kısa ölçekte millatin agzını kapatmak için bile olsa neler yaptık deyip ortaya çıkıp açıklama yapmalıdır. İlk seçildiği Zaman ATSO iş adamlarına ziyarette bulundu, o zaman sorunları dinlendi yapılcaklar anlatıldı uzerınden kaç ay gectı orta da somut bır adım yok!!! Işıklar Ataturk blv bısıklet yolları kaldırıldı ama yerıne kaleıcınden yenı yol yapacam demıstı ılk once o yolu yaparsın sonra eskısını kaldırırsın. CAdde uzerındekı esnaflar suan rahatladı rahatca yol kenarlarına arac park edebılıyor ama bısıkletlıler gecen gun Eylem yaptı!!! Eskı Stad Isıklar alanı yarım yamalak acıldı ama yer altındakı otopark hala kapalı acsana arkadas vatandas rahat etsın hala genclık mahallesı fevzı cakmak caddesı Park yapılmaz levhalarının altı arac dolu!!! Kaldırımlar arac dolu... Park ıcınde AYDINLATMA yetersız Ozellıkle Parkın Meltem APT PARK APT ELTUT APT tarafındakı kose zıfırı karanlık. cocuklar ıcın acıl bu kose oyun parkı gerekıyor.

Yorumu oyla      3      3  
taş 9 Aralık 2019 Pazartesi  10:15

Tabi ki hayvanlarda ölmesin,gerekli tedbirler alınsın onlarda birer canlı gibi yaşasınlar,belediyeler görevlerini yapsınlar, iyi güzelde her şey belediyelerden mi beklenecek,asıl sorumlu olanlar insanlar,yaz tatiline gelenler kedi köpek getiriyorlar, onları bir sezon seviyorlar sonrada giderken sokaklara bırakıyorlar.Bazı yerlerde sokak köpeklerinden geçilmiyor,her an birilerine saldıracaklar gibi.Bunların derhal toplanarak kısırlaştırılması lazım.Sonra belediyelerin bir sürü sorunları var,borç gırtlaklarından aşıyor,işçisine aylarca maaş veremeyenler,parklar,piknik alanları pislik içerisinde,tuvaletler kırılmış dökülmüş,birazda bunlara eğilin,önce insanca yaşam,insanın sorununu halledemeyenler hayvanın sorunlarını nasıl halletsinler...!!!

Yorumu oyla      3      3  
Akpli bckoglu 9 Aralık 2019 Pazartesi  08:59

Konyaaltı belediyesi bitik, geçmiş başkanın arası akp ile iyi olduğu için sorunlar ortaya çıkması bundan sonra böyle olmaz, büyükşehir dede hala akpliler yönettiği için sorun yok, akaydini sevmem ama üniversite ve belediye onun döneminde harikaydi

Yorumu oyla      3      3  
Nevin TUNCLU 9 Aralık 2019 Pazartesi  08:25

Hayvan barınağı ile ilgili videoları izledim çok üzüldüm çok ağladım. Sebebi kimlerse Allah''in gazabı üzerlerinde olsun Umarım aynı durumlari kendileri yasarlar Rabbimde onlara merhamet etmesin. Sabaha kadar ah ettim. Yazıklar olsun. Nasil kötü bir çağa geldi ömrümüz.

Yorumu oyla      3      3