YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Morda bir renktir?? 14 Ağustos 2020 Cuma  02:11

Talep ve istekle yapılan haberlerrrrr..... Özlenen Özkan hocam hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah utandırmasın ???? Dün abuk Zübük haber yapanlar yarın makama çiçek yollarlar düzen böyle Özlenen Röktör O ??

Yorumu oyla      1      1  
akdenizli sorumlular. 30 Temmuz 2020 Perşembe  13:31

Biz yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir bu Üniversitenin personeliyiz. Dolayı ile tüm yönetimlerle çalıştık. Gazeteci olarak sizin göreviniz duyduklarınızı, gördüklerinizi güvenilir kaynaklardan aldıklarınızı bize aktarmak ve olumlu tartışma ortamı hazırlamaktır. Bu nedenle Öncelikle Dursun bey sizi kutluyoruz. Her zaman dürüst gazeteciliğinizle gönülleri fethettiniz. sizin maddi ve manevi bir çıkarınız olmadan üniversite personelinin sözcülüğünü yapıyorsunuz. Değerli arkadaşlarımız sizi veya adayları beğenir- beğenmez, eleştirecektir. Gayet doğal ve normaldir. Konuşmamız lazımdır. Bizim tecrübelerimize göre, Rektörümüz her zaman atama ile gelmiştir zaten. sadece bizler aday adaylarını belirliyorduk. Şimdi ise aday olmak isteyen değerli arkadaşlarımız direk YÖKe başvuru yapıyorlar. ve YÖK sayın Cumhurbaşkanımıza 3 birbirinden kıymetli adayı sunuyor. Bizim için Rektör A , B, C olmuş önemli değildir. Mutlaka büyük sorumlulukla görevini titizlikle hiç bir baskı altında olmadan , ne Üniversite içinden, ne de Üniversite dışından veya siyasilerden etkilenmeden görev sorumluluğu bilincinde olacaktır. Bundan şüphe duymuyoruz. Ümidimiz belirli kişiler veya gruplara hizmet etmeyecek bir kişiyi Rektör görmek istiyoruz. Dedikodularla veya belirli kişi veya grupların kuklası olan bir Rektör Üniversitemize, Ülkemize ve Dünyamıza katkıda bulunamaz. Artık bunlara son verilmeli. Üniversiteler Kurumsallaşmalı, bireysel olmaktan uzaklaşmalı. Hep kayıplarımız kişilerle gelip kişilerle gitmekten ileriye gidemedik. Değerli arkadaşlarımız bu kısır tartışmalara son vermeliler. Üniversitemize sahip çıkmalılar. Yönetime destek olursak el birliği ile hepimiz mutlu oluruz. ancak yönetimin de ayrımcılıktan uzak olması gerekir.UNUTMAYALIM, Ancak Yönetime hesap sorarak güçleniriz, eleştirerek veya yererek değil. sevgi ve saygılarımızla..

Yorumu oyla      1      1  
Düttt 29 Temmuz 2020 Çarşamba  08:38

Yorumlarımı yayınlayamamışsın dün hbr

Yorumu oyla      1      1  
Ispartali MY 29 Temmuz 2020 Çarşamba  00:43

Yilmaz Catal sadece mezun degil ayni zamanda Isubu orman fakultesi Dekani. Kulliyeden tanidiklari disinda Sayin cumhurbaskaninin yakinen tanidigi bir kisi. Muhtemelen ilk adayligi olmasindan dolayi ismini alistiriyorlar Akdeniz olmasa bile yakinda kendisini bir universitede rektor olarak gorecegiz.

Yorumu oyla      1      1  
Düttürü 29 Temmuz 2020 Çarşamba  00:13

Yorumları yayınlayamadın demi dün haber naberr özlenen hocaya yaptığın haksızlığı anladın mı,,, yok sanmam umut yok sende...,...,.........

Yorumu oyla      1      1  
Faik 28 Temmuz 2020 Salı  23:22

Dursun beyi okuyunca , neden yorumların yayımlamadığını anladım

Yorumu oyla      1      1  
antalyalı 28 Temmuz 2020 Salı  16:29

bayan olması iyidir. tek kadın aday desteklenmelidir.

Yorumu oyla      1      1  
haber 28 Temmuz 2020 Salı  12:55

kendi kendinize yorum yapıp üniversite çevreleri soyle boyle diyor demissiniz.

Yorumu oyla      1      1  
İskender İskenderoğlu 28 Temmuz 2020 Salı  12:39

iyi olan kazansın

Yorumu oyla      1      1  
idari personel 28 Temmuz 2020 Salı  12:36

özlenen özkan gelir, çifliği dağıtır inşallah. hem kadın, hem eş,hem anne hem harika bir doktor. tüm dekan,daire başkanı, fakülte sekreterlerini değiştirirse sırtı yere gelmez.

Yorumu oyla      1      1  
? 28 Temmuz 2020 Salı  12:26

kim kartal imam hatip mezunu ise o rektör

Yorumu oyla      1      1  
Vatandaş 28 Temmuz 2020 Salı  11:21

Pardon şimdiki Rektöre kim karşı çıkmıştı kim destelemişti. Kurtçepenin ifadelerini bir okuyun.

Yorumu oyla      1      1