YORUMLAR
Toplam 31 yorum var Onay bekleyen 8 yorum var.
Bayram emir 14 Mayıs 2022 Cumartesi  01:01

Umuttan doğan hocanın hastasıyım bir insan bukadar mutavazi hastalarına daima saygılı eşi hanim efendide yakınımın doktoru inanın karı koca ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar bulundukları yerin daha iyisini hak ediyorlar

Yorumu oyla      0      0  
yorumcu 18 Eylül 2021 Cumartesi  20:53

Bu insanları Özlenen Özkan mı hoca yaptı veya okulun kadrosuna aldı. Bu haberi yazmak için beyin fonksiyonlarınızın çalışmayı kesmiş olması gerekli. İnsanlar bilekleriyle bilgileriyle hoca olmuşlar. Özlenen hocanın akrabası olmaları normal bir durum o ismi geçen ekipten biriside rektör olabilirdi bu seferde özlenen hocada mı torpilli olacaktı.

Yorumu oyla      0      0  
İsa bozdemir 9 Eylül 2021 Perşembe  15:42

Prof. Dr. Ebru apaydın nın hastasıyım sonuç göstereceğim hastaneye geldim perşembe geleceksin randevu sıra vermediler tlf. 02422496868 ara dediler sabah 08 de aramaya başladım 1 saat sürede ulaşamadım gün içinde yine aradım yine ulaşamadım ölmemizmi kriz geçirmemiz i gerekiyor ne yapmamız gerekiyor????????

Yorumu oyla      0      0  
Serdar 25 Eylül 2020 Cuma  18:21

bu yorumlardan bazılarını çok Emin’im ki rektörün özel kalem Müdürü yazdı bunlar akademik kadroda olanlar ya idari kadrolar ne olacak özel kalem müdürünün abisi hizmetli kadrosunda olmasına rağmen her atamaya karışmakta ayrıca ÖSYM nin her sınavında yer almakta acaba bu kişi hangi mevkiye atanacak bekleyip göreceğiz

Yorumu oyla      1      1  
Nesrin 16 Eylül 2020 Çarşamba  16:27

Mustafa Ünal gibi haksızın yanında yer almasın da, nasıl olursa olsun.

Yorumu oyla      1      1  
Derdin Ne Bu İnsanla !!! 16 Eylül 2020 Çarşamba  00:04

Sayın Gazeteci bahsettiğin isimler doğrudur rektör hocanın yakınları ancak atladığın bir şey var sana bu bilgileri servis eden her kimse eksik aktarmış ! Utku hoca kadın doğum uzmanı aynı zamanda Rahim kanseri alanında yurt dışında eğitim görmüş muazzam donanımlı bir hekim insanlığını söylemiyorum bile ! Eşi Selen hoca keza aynı donanım bilgi ve birikime sahip Umuttan hoca öyle sağlam bir karekterki anlatamam ancak yaşamanız lazım ki inanın size bile insan gibi muamele edecektir ! Gelelim Ebru hocaya hayatımda Onun kadar naif onun kadar hanımefendi ve mükemmel bir hekim çok az gördüm gerek işi gerek insanlığı tarifi mümkün değil yani demem o ki bırakın insanlar işlerini yapsın ben çamur atayımda tutarsa tutar mantığıyla hareket etmeyin varsa alanlarında rahatsız eşiniz dostunuz gönderin deva olmazlar insan muamelesi göstermezlerse o zaman hekimliklerini liyakatlarını yeterlilikleri haber yapın bi düşün artık yakalarından Allah İçin Biraz Ahlaklı haber yapın girmeyin kimsenin mahremine ayıptır yarın bir gün hekime ihtiyaç duyarsınız yine onlara emanetsiniz onlarında İNSAN Olduklarını aklınızdan çıkarmayın.

Yorumu oyla      1      1  
eğri oturup doğru konuşalım 15 Eylül 2020 Salı  22:12

rektör diyor ki; Üniversiteye liyakati getireceğim… Liyakatlı insanlarla çalışacağım.Çok güzel ve doğru söz... ama uygulama ? hangi Türkiye Cumhuriyeti Kurumunda Liyakate uyulur? .. Umarız sn Rektör uyar ve bizi şaşırtır.. ancak, çok iyi bir cerrah olunabilir.. çok değerli insanların ameliyatını başarı ile yapabilir.. onları mutlu edebilir... Ama çok iyi bir cerrah , aynı zamanda çok iyi bir yönetici olur demek için daha erken .. umarız olur.. ama acaba kendisi buna inanıyor mu ? Acaba kendisi Liyakatli mi ? söz ile uygulama birbirini tutmalıdır. Kendisi nasıl atandı? Liyakate uyularak mı? çok iyi estetik yaptığı için mi? Biz her konunun takipçisi olacağız..

Yorumu oyla      1      1  
akdenizli sorumlular. 15 Eylül 2020 Salı  21:38

Sn dursun bey, siz her zamanki gibi tarafsız ve sorumlu gazeteciliğinizle haber yapmaya devam ediyorsunuz.. bu nedenle sizi kutluyor ve izliyoruz. ama bazı yorumlara baktığım zaman üzülmemek elde değil.. sanki siz taraf tutuyorsunuz, sanki siz birilerini yeriyorsunuz.. biz bu yorumcuların dikkatini çekmek istiyoruz.. siz Sn rektör özlenen hanımın basın toplantısındaki verdiği sözü işliyor ve Sayın rektörü destekliyor ve sözünde durmasını arzu ediyorsunuz. bundan daha doğal ne olabilir ki? cevap verecek olan sayın özlenen Hanımdır. Çünkü siz ona soruyorsunuz.. maalesef yorumcu arkadaşlar olayı dallandırıp bulandırıyorlar.. sanırım ya konuyu anlamamışlar veya konuyu saptırmak istiyorlar. Özlenen hanım ve kardeşleri ve eşleri tabiiki belirli aşamaları geçmişler ve liyakatin gereği olarak çalışmalarını sürdürüyorlar ve başarılı olabilirler.. bundan daha doğal ne olabilir ki? .. siz Özlenen hanıma liyakate verdiği önemi destekliyor ve arkasında olacağınızı söylüyorsunuz.. Ama yorumcular daha önceki rektörlere neden sormuyorsun diyorlar??? anlamak güç... Bir Rektör düşüncelerini , hedeflerini , yaptıklarını açıklamakla ne kadar doğru bir iş yapar görüşündeyiz.. açık, şeffaf.. ayrıca kendisine güvenen kişi bu açıklamaları yapar.. Özlenen hanımı kutlarız.. sizin sorularınıza da cevap verebilecektir elbette.. neden özlenen Hanıma medyatik diyorlar ?

Yorumu oyla      1      1  
Antalyalı... 15 Eylül 2020 Salı  18:13

Hangi rektör döneminde görevlendirildiklerini araştırırsanız..Şu an ki A takımının o dönemin rektörüyle bağlarının ne kadar güçlü olduğunu anlayacak ve A takımın o dönem ki rektörün devamı olduğunu göreceksiniz......

Yorumu oyla      1      1  
Adalet 15 Eylül 2020 Salı  11:01

Özlenen Özkan ın çalıştığı plastik cerrahideki bütün hemsireler bir yerlere sorumlu hemsire yapıldı. Bunlari yapıp birde liyakattan bahsetmeyin.Sorumlu hemsire mudur yardimcisi oldu.

Yorumu oyla      1      1  
Levent öktem 15 Eylül 2020 Salı  09:43

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KARDEŞLER TIP FAKÜLTESİ ??

Yorumu oyla      1      1  
Levent öktem 15 Eylül 2020 Salı  09:41

Kardeşlerin bir arada olması güzel be ! Birlikten güç doğar ??

Yorumu oyla      1      1  
Cumhuriyet kadını 15 Eylül 2020 Salı  08:37

Rektörümüz, Antalyalıdır. Kardeşlerinin de bu şehirde yaşamasından daha doğal ne olabilir. Ayrıca kardeşleri göreve bugün gelmiş değillerdir. Ailede birden fazla üstelik de nitelikli doktor bulunması Antalyalı nın işine yarar. Hele de böylesi bir zamanda. Ayrıca bu doktorların yükselme gayesi olan birer değerli akademisyen olmaları da Antalyalı için iyi bir şeydir. Haaaaa Eski Rektörümüz Mustafa Ünal a gelelim. Üniversite ye kaç tane Sivaslı akademik kadroya aldı bir bakın bakalım. Bir tanesini akademik personel olarak atadıktan sonra bütün teamüllere ters bir şekilde yönetici yaptı. Asaleti tasdik edilmemiş bir memuru (Öğr. Gör.) meslek yüksekokulu müdür yardımcısı yaptı. Bu usulsüzlük değil de nedir?

Yorumu oyla      1      1  
SENİN TABİRİNLE LİYAKATSİZ 15 Eylül 2020 Salı  08:00

Sayın Gündoğdu bende size soruyorum her ailede ve toplulukta sizin tanımınıza uyar nitelikte yalnız bir LİYAKAT sahibi fert mi bulunur? Diğerleri sıradanmıdır?

Yorumu oyla      1      1  
İbrahim Kırmızılar 15 Eylül 2020 Salı  03:10

CHP li bir rektör vardı MEZUNUYETİ biralar la kutlamıştı onumu arıyordunuz

Yorumu oyla      1      1  
raci 15 Eylül 2020 Salı  03:01

İşe dün mü alınmışlar ?Bahsettiğiz isimlerin tamamı gördüğüm kadarıyla Profesör ünvanlı ve yıllardır da Akdeniz üniversitesine-deler.Rektörle ne alakası varanlayamadım .

Yorumu oyla      2      1  
Cumhuriyet kadını 15 Eylül 2020 Salı  02:06

Unuttunuz galiba Özlenen Özkan hoca Antalyalıdır. Doğduğu şehirde kardeşlerinin de çalışmasından daha doğal ne olabilir. Ayrıca daha önceki dönemlerde işe başlamışlardır. Bu yaptığınız suçlama pek yerini bulmamış. Çamur at izi kalsın demiş atalarımız. Yaptığınız şey budur. Siz asıl eski rektör Mustafa Ünal döneminde akademik kadroya alınan ve asaleti tasdik edilmeden yönetici yapılan Sivaslıları duysanız ne dersiniz ben onu düşünüyorum.

Yorumu oyla      1      1  
Ehh iste... 14 Eylül 2020 Pazartesi  21:33

Dursun... Hakikat misin şaka mısın... Yani bu yazdığında hakikaten konu mu... ??

Yorumu oyla      1      1  
Liyakat 14 Eylül 2020 Pazartesi  20:36

Rektörden ricamız tüm fakülte sekreterini değiştirsin.

Yorumu oyla      1      1  
Belediye 14 Eylül 2020 Pazartesi  20:07

Asat ve akrabaları yaz büyükşehir Belediyesi''nin.

Yorumu oyla      1      1  
Ayşe Özdemir 14 Eylül 2020 Pazartesi  19:52

Sayı Gündoğdu ;Geçmişteki hukuksuzluklara tek laf etmeyeceksiniz yeni yeni huzura kavuşan Üniversiteyi karıştırmak için düzenli olarak karalama yazısı yazacaksınız. Pardon siz ANTALYAYA yenimi taşındınız.

Yorumu oyla      1      1  
Doğru 14 Eylül 2020 Pazartesi  19:01

Liyakata güzel bir vurgu yapmış bunun neresi sizi rahatsız etti, Mustafa Ünal çok mu liyakat sahibiydi?

Yorumu oyla      1      1  
Bener ünal 14 Eylül 2020 Pazartesi  18:31

Sayın profesör doktor Ebru apaydın doğan gerçekten mükemmel ötesi bir insan hem işindeki başarısı hem insanlarla diyaloğu Ebru hanım gerçekten emek verip bu mevkilere geldi biraz insanlar hakkında konuşurken iyice araştırın haksızlık etmeyin .

Yorumu oyla      1      1  
kuyruk 14 Eylül 2020 Pazartesi  17:26

nasil bir aciymis gecmedi :) ozlenen umrumda degil. senin acini merak ediyorum. bu yazi tamamen cop. yillar once girmisler hepsi prof. kardesi rektor oldu diye istifa mi etsinler?

Yorumu oyla      1      1  
Mustafa Özcan Çelik 14 Eylül 2020 Pazartesi  16:59

Sn Gündoğdu, habere konu kişileri birazcık tanıyanlar, ısmarlama haber yaptığınızı hemencecik anlayıverir.. 1-Öncelikle bu atamaların ne zaman yapıldığına bakmanız. 2- Tam Gün yasası nedeniyle üniversitede hoca kadroları boşalırken, bu kişiler çok daha yüksek ücretlere özel hastanelere gidebilirdi, neden tercih etmemişler? Gidip sorabilirsiniz.. 3- Bu kişiler bu kadroları gerçekten hakediyorlar mı? Araştırınız. 4- Sn Yaşar UÇAR hocadan, yaklaşık 15 yıl aradan sonra ilk defa bir Antalya''lı rektör oldu. Bu size sıkıntı yarattı mı? Atamaya bizde karşıyız, ancak, rektör olarak atanamayanların KALEMŞÖRLÜĞÜNÜ yapmaktan lütfen imtina ediniz.

Yorumu oyla      1      1  
Ahmet 14 Eylül 2020 Pazartesi  14:10

Mustafa Ünal'ın yaptığı hak yemeleri, kul hakkı yerken nasıl dibini sıyırdığını yazsanıza burada Dursun Bey

Yorumu oyla      1      1  
yaşlandın sen yaşlandın 14 Eylül 2020 Pazartesi  13:51

kalemi bırak. fatih portakalın yanına git. dediklerinin liyakat ile ne alakası var.

Yorumu oyla      1      1  
İbrahim 14 Eylül 2020 Pazartesi  11:10

Bence iyi araştırma yapmadan böyle bir yazı kaleme almanız doğru değil ve mesleğinizin etik kuralları ile de bağdaşmıyor . Araştırsaydınız Rektör hanımın kardeşlerinin ne kadar başarılı bir geçmişi olduğunu bilirdiniz. Geçmişleri ilkokuldan itibaren derecelerle dolu. Araştırsaydınız Umuttan hocanın Akdeniz Üniversitesine 1. olarak girdiğini, Utku Hoca nın derece ile hacettepe ing tıpı kazanıp bitirdiğini Gene aynı bölümde ihtisasını yaptığını eşininde keza öyle. Şuan bulunan öğretim üyelerinden çok daha başarılı bir geçmişe sahiptirler Dolayısı ile layık görmemek iyi niyetli düşünürsek çok iyi araştırmadığınız anlamına gelir.

Yorumu oyla      1      1  
Vatandaş 14 Eylül 2020 Pazartesi  10:48

Eski Rektör Mustafa Ünalın usulsüz atamalarına tek söz söyleme. Şimdi demogoji yap.

Yorumu oyla      1      1  
demir 14 Eylül 2020 Pazartesi  10:26

Yazılanları okuyunca gazeteci araştırmadan ve teyit etmeden bu tür sorular sormaz diyorum.Her dönem siyasi atamalar oluyordu ama son 18 yıldır olanları gördükçe veya okudukça bu kadarda olmaz diyesi geliyor insanın.Sadece Akdeniz Üniversitesi değil,ülkedeki bütün kuruluşlardaki makam mevkilerin çoğunluğu özellikle FETÖ kadroları tarafından adeta işgal edilmiş,peki bu işgaller yapılırken siyasi iktidar ne yapmış sadece seyir etmiş,hatta onların daha önce gelebilmeleri için önlerini açmış.Hepimiz biliyoruz 2007 ile 2013 arasında yapılan operasyonları,FETÖ ye kendilerine göre kim engel olacaksa sahte dijital verilerle polisiyle,savcısıyla,hakimiyle temizlik yapılırken sorumlu makamlarda olanlar her türlü desteği veriyorlardı.Hatta ne diyorlardı alnı secdeye gelenlerden zarar gelmez,ne zamanki 17,25 oldu kendileri de bas bas bağırmaya başladılar.Ne çare memleketin bütün kritik makamları ellerindeydi,sonunda gördük milletin vergileriyle alınan tanklar,uçaklar,her türlü silah vatandaşa karşı kullanıldı.15 Temmuz 2016 dan sonra başka bir film seyretmeye başladık,düşünün adliyedeki savcı ve hakimlerin neredeyse yarısı FETÖ'cü çıktı.İyi de bunlar buralara gökten paraşütle inmediler,kararnamelerin altında imzaları bulunan Adalet Bakanlarına hiç değilse bunları nasıl atadınız diye soru bile sorulamadı.Haydi 2013 17,25 aralık ayına kadar olanları saymayalım ama 2014,2015 de general yaptıklarının çoğunluğu FETÖ'cü çıktı,bu nasıl bir aymazlık kimse anlayamadı.ÖSYM başta olmak üzere çoğu sınav soruları çalınsın,her tarafa FETÖ yandaşları girsin,bunları düşününce Üniversitelerde tabi ki bundan nasibini aldılar,Rektörler de siyasi bir kararla atandığı için,onlarda ne yapacaklar hem siyasi iktidarların isteklerini yerlerine getirecekler,hemde ne kadar tarikat artığı ve eş dost varsa dolduracaklar,öylede yapmışlar zaten.Antalya Üniversitesindeki bu duruma gelince bir aileden 6 kişi olur mu,burada da olan aynı hatır gönül işi gibi,kokuşmuşluk hat safhada hangi birini sayacaksın toptan çürümüşlük,liyakat ağız alışkanlığı söylenen söz,oysa yıllardır Sağlık Bakanlığının bir tarikat tarafından nasıl örgütlendiği ve söz sahibi olduklarını bilmeyen var mı.Tuz kokunca göreve gelen Rektörlerden ne bekleyeceksin, onlar kendilerinden isteneni yapıyorlar.Bu arada kendileri de eş dost akraba dolduruyorlar,nasıl olsa kimse bir şey diyemez,tencere demiş dibin kara oda demiş seninki benden kara.Demek ki ortalık kapkara.

Yorumu oyla      1      1  
tufan özen 14 Eylül 2020 Pazartesi  09:12

Tebrik ediyorum süpersiniz haber konusunda cesaretiniz kutluyorum. Sayın Rektör çok magazin meraklısı gibi işini yapmak yerine her gün haberlerde.

Yorumu oyla      1      1