YORUMLAR
Toplam 19 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Volkan YUNUSOGLU 23 Ağustos 2021 Pazartesi  08:12

Sizinle GURUR DUYDUM VEDUYMAYADA DEVAM EDECEGIM.YASAMINIZI RENKLENDIREN ÖRNEK TUTUM VE DAVRANISLARINIZ ULKEMIZE OLUMLU KATKILARI OLMUSTUR. BU GUZEL VE ÖRNEK OLAN DEGERLI YETENEK VE YAPICI OZELLIKLERINIZDEN DOLAYI ÖNUMUZDEKI DÖNEM SIZI BUYUK ŞEHIR VEYA M.PAŞABELEDIYE BSK NIMIZ OLARAK GÖRMEK ISTIYORUZ.TUM INSAN POTANSIYELIMIZ ILE SIZE ELIMIZDEN GELENI YAPACAGIZ.SELAM CE SEVGILER.

Yorumu oyla      0      0  
DORUK07 2 Kasım 2020 Pazartesi  17:05

ADAMLIĞINDAN VE DE İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE DUYMAYACAĞIM BİR İNSANDIR ÖNDER HOCA. ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM HAYATIMIZ BOYUNCA VERDİĞİ EMEKLERDEN DOLAYIDA KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Yorumu oyla      1      1  
Tecrübe 9 Ekim 2020 Cuma  13:22

Alaattin yücel in yağlı ekmeklerini kestikleri nihayet içindekileri kusacakları bir ortam bulmuşlar.... öğrencilere karşı her zaman yardimsever olmaktan başka bur kötülüğünü görmedim. 4 yıllık öğrenciliğin boyunca fakültenin bence tek elle tutulur idarecisi.

Yorumu oyla      1      1  
Değişim 1 Ekim 2020 Perşembe  21:18

Bu üniversite de nerede huzur bozucu insan özellikle Mustafa Ünal döneminde yönetici pozisyona atandı. Dekanlar değişmeli, fakülte sekreterleri değilmeli, şu üniversite artık yalakaların etrafında dönmemeli.

Yorumu oyla      1      1  
UŞAKLI 1 Ekim 2020 Perşembe  12:31

Bu Önder gibiler kendilerine bağladılar, hortumu kendilerine bağladılar!

Yorumu oyla      1      1  
Yapılmayan fetö mücadelesi 1 Ekim 2020 Perşembe  09:35

Edebiyat fakültesi bataklık gibi, fetö mücadelesinde dokunulmayan bir alan.

Yorumu oyla      1      1  
Hakkı hocam 1 Ekim 2020 Perşembe  00:15

Şu Alaattin ide görevden alsınlar. Haksızlık ve adaletsizlik ler diz boyu

Yorumu oyla      1      1  
Yiğido 30 Eylül 2020 Çarşamba  23:49

Bu Önder Bilgin Türklüğü kendi tekelinde zannedenlerden olsa gerek. Milliyetçilik kim bu Önder kim.. Bide danışman olacak, neyine danışılacaksa anasını satayım. Memleketin içine ettiler. Allah sonumuzu hayretsin.

Yorumu oyla      1      1  
Hakkı Bahçesaraylı 30 Eylül 2020 Çarşamba  21:27

Sayın ilgililer, Edebiyat Fakültesiyle ilgilenin biraz lütfen. Edebiyat Fakültesi huzursuz, saatli bomba gibi. Cinsel taciz, mobbing, hakaret, adam kayırma... kötü, huzur bozucu her ne ararsanız Edebiyat Fakültesinde mevcut. Bölüm başkanlığı atamalarında dekanın 'yetkim dahilindedir' diyerek daha az oy alanı veya aday olmayanı ataması huzursuzlukları körüklemektedir. Yine dekanın yukarıdaki fotoğrafın gözükmeyen tarafında yer alan bir kişiyi anabilim dalı başkanı ataması (bu kişi daha önce görevini kötüye kullanmaktan dolayı disiplin cezası da almıştır) Felsefe bölümüne HDPnin korumak amacıyla meclise soru önergesi verdiği kişiyi bölüm başkanı olarak ataması akıllarda soru işareti bırakmaktadır

Yorumu oyla      1      1  
Hasan Hafızoğlu 30 Eylül 2020 Çarşamba  20:05

Eski rektör İsrafil Kurtcephe hapis cezası aldı ama ekibi üniversiteyi yönetiyor. Asıl fiili rektör olan Ömer Özkan da mahkemede İsrafil Kurtcephe lehine şahitlik etmiş, fakat onu cezadan kurtaramamıştı. Rektör yardımcısı Murat Turhan, danışman Feramuz Özdemir ve daha niceleri Kurtcephenin ekibinden

Yorumu oyla      1      1  
Personel 30 Eylül 2020 Çarşamba  20:03

Rektör hocam en doğrusunu yapmış, hata yapmak insana mahsustur, rektorde olsa hata yapabilir ama sayın hocam hatasından çabuk dönmüş, helal olsun

Yorumu oyla      1      1  
metin 30 Eylül 2020 Çarşamba  19:52

önder zaten o işi beceremezdi iyi olmuş

Yorumu oyla      1      1  
Mucit 30 Eylül 2020 Çarşamba  16:59

Profesör olmak ayrı, profesyonel yönetici olmak ayrıdır.. İki tane tez öğrencisi yönetmiştir, iki tane başarılı ameliyat yapmıştır o zaman üniversitede yönetebilir şeklinde bir yaklaşım yanlıştır. Yöneticilik bir iştir bir ünvan değil.

Yorumu oyla      1      1  
Karabağ 30 Eylül 2020 Çarşamba  12:05

Önder bilgin derslerime girdi bilgisi sıfır liyakati yok

Yorumu oyla      2      1  
Eskiçağ 30 Eylül 2020 Çarşamba  11:33

Rektörümüzün kadın olması Üniversitemiz için büyük şans. Sayın Cumhurbaşkanımızı tebrik ederim, sağolsun. Önder Bilgin hocanın danışman yapılması yanlıştı, bereket versin Özlenen hoca bu feci hatadan çabuk döndü, iyi etti, bunun için de hocamızı kutluyorum. Kültür ve sanat ciddi bir iştir. Böylesine ciddi bir konuda, siyasi referanslara göre danışman atanması kökten yanlış idi. Bir kadın olarak bu yanlışı görmüş olması hepimzii mutlu etti. Önder hoca, bizim eskiçağ diileri bölümğnde dersimize grmişti. iyi hatırlarım, bir derste, Çocuklar bana latince öğretin, çünkü Aristoyu kendi ana dilinden okuyacağım" demiş biz de şaşkınlıktan dona kalmıştık.Şaka yapıyor sanmıştık. Ama hoca çok cdii idi ısrarla aynı şeyi söyledi. Biz de, hocam Aristo'nun ana dili Latince değil, Yunanca'dır dediğimizde siyasi pişkinlik tecrübesinden olsa gerek, bozuntuya vermeden "olsun canım, bir dil bilmek ayıp mı" deyivermişti. İşte sayın Rektörümüz kültür ve sanattan bu kadarcık anlayan! Önder hocayı danışman olarak bile düşünmesinin ne felaket bir hata olduğunu bir saat için şutlayarak görmüş oldu. Şutlanması, siyasi tercihlerinin farklılığından değil, rüzgar gülü olmasındandır diyeceksiniz. Ne olursa olsun, kültür-sanat hakkında en ufak fikri olmayan insanların böylesine önemli görevlere getirilme girişimi bile son derece vahimdir. Saygılar

Yorumu oyla      1      2  
Akdenizli Sorumludura Cevap.. 30 Eylül 2020 Çarşamba  11:04

Biraz siyaseti bırakıp yeni bir şeyler üretseniz..İçinize teröristerler dolmuş eğitim sıfır ama siyaset serbest..yok öyle..

Yorumu oyla      1      1  
Edebiyatçı 30 Eylül 2020 Çarşamba  10:48

Edebiyat fakültesi sıkıntılı

Yorumu oyla      1      2  
Zerhari Aymedov 30 Eylül 2020 Çarşamba  10:33

Sayın günhaber, Önder Bilgin’i Işıkçılar Cemaati hiç sevmez. Rektör hanım istedi ancak cemaat üniversitede sayın Bilgin'i istemedi. İstemeyenler arasında en başta ise Prof. Dr. Bayazid bulunuyor. Cemaat aranıyorsa Akdeniz'de şu an Işıkçılar var.

Yorumu oyla      1      1  
akdenizli sorumlular. 30 Eylül 2020 Çarşamba  10:27

Sayın Gündoğdu, bu listede yer alan isimleri %60 ı eski rektör İsrafil Kurtcephe nin ekibi birincisi, ikincisi bir Öğretim Üyesinin özgürce düşüncesini açıklama sorumluluğu var. Kaldı ki yasa da bu sorumluluğu yerine getirebilmesi için Öğretim Üyelerine siyasi partilere üye olabileceğini getirmiştir. Bu haber çok şaşırtıcı. Kuruluşunda kanunen özerk olan bir Üniversiteye hiç uymadı bu hareket. kaldı ki resmi olarak yapılan her iş için gerekçe yazılmalıdır. gerekçesiz bir davranış olamaz. ben yaptım olamaz. Üniversite siyasileşmemelidir. tamam rektör Cumhurbaşkanı tarafından atanır. Ama Cumhurbaşkanı o imzayı Cumhurbaşkanlığı adına atar. Görev gereği, şahsi olamaz. saygılar.

Yorumu oyla      1      1