YORUMLAR
Toplam 18 yorum var Onay bekleyen 5 yorum var.
Yılmaz Aslan 30 Kasım 2020 Pazartesi  20:52

Koskoca Akdeniz Üniversitesine daha donanımlı birileri atansa idi keske.

Yorumu oyla      1      1  
Ömer Hayyam 10 Ekim 2020 Cumartesi  19:01

Dünya üç beş bilgisizin elinde Onlarca her bilgi kendilerinde Üzülme eşek eşeği beğenir Hayır var sana kötü demelerinde

Yorumu oyla      1      1  
Hükümdar 9 Ekim 2020 Cuma  16:47

Islâm dinine laf söyleyemeyenlerin, bu dini hakkıyla yaşayanlar üzerinden içlerindeki nefreti kusmalarının bir başka örneği daha! Sosyal medyadan Cumhurbaşkanı ve ona gönül verenlere aşağılayıcı paylaşımlar yapanlar için de söyleyebilir misiniz bu sözleri? İlahi okumasını, mevlevihaneye gitmesini liyakatsizlikle bir tutmak nasıl bir mantık ürünüdür? Bu nasıl bir kafa? Aynı sözleri bu koltuklarda oturup meyhanelerden çıkmayalar için de düşünüyor musunuz? Bu soruların cevabını herkes çok iyi biliyor. Acınılası durumsa bu iğrenç yazı dolayısıyla bahse konu kişinin görevden alınmış olması. Yazık, çok yazık!

Yorumu oyla      1      1  
Haddini bildiren 7 Ekim 2020 Çarşamba  17:53

Sosyal medya hesaplarında elinde rakısı olan etrafında çıplak kadınlar olan minicik şortlu kızlar ile fotoğraf çektiren namazdan uzak dinden imandan uzak sadece ve sadece laf üreten sosyalist birisi olsaydı Sanırım ona laf söylemezdim.Bir de önemli bir haber bulmuş gibi ahkam kesiyorsun. Yemezler bunu. sen liyakatın ne olduğunu biliyor musun eski dönemlere özleyen Bagnaz kafalı gazeteci. artık sizin dönem kapandı ancak sen bunları kendin gibi eski kafalı insanları kandırabilirsin Hadi oradan.

Yorumu oyla      1      1  
Hulusi 7 Ekim 2020 Çarşamba  17:01

En iyi liyakattan Mustafa Ünal anlar, en iyi fetö ile Mustafa Ünal mücadele eder, o en iyisidir.

Yorumu oyla      1      1  
Adalet 7 Ekim 2020 Çarşamba  16:28

Okuduğunu anlamıyor olayı hemen dine bağlıyorlar. İslam dini bunun gibilerin savunuculuğuna kaydıysa çok yazık. Her işi bu kişiler yapacaksa diğer okulları kapatalım. Diğer insanlar bu mesleki edinimleri elde etmek için çaba sarfetmesin. Liyakat denilince işlerine gelmiyor. Kimse islam dinini menfaat devşirmek için kullamasın. Dinimiz işi ehline vermeyi emrediyor. Bu arkadaşlar hangi dini savunuculuğunu yapıyorki liyakata karşı çıkıyor

Yorumu oyla      1      1  
yörükoğlu 7 Ekim 2020 Çarşamba  14:05

hadi la ordan artis, kimin liyakatlı olduğuna sen mi karar verecen, senin derdin liyakat değil, adam sırf ilahiyat mezunu müsbet birisi değil diye saldırıyon, meyhaneye gidip iki kadeh atsaydı bundan iyisi yoktu, senin bütün derdin islam diniyle madem o kadar adamsın bu yazıyı tekrar kaleme al cesaretini göster, ben sırf bu adam ilahiyat mezunu iyi bir müslüman diye bu yazıyı yazdım de, çünkü demesende zaten anlayan anlamak isteyen anlıyor. Allah ıslah etsin seni...

Yorumu oyla      1      1  
Uzman 7 Ekim 2020 Çarşamba  10:50

Benim bildiğim o kütüphanede 8-10 tane Kütüphanecilik lisans mezunu, hatta yüksek lisan s mezunu insan var. Buna rağmen uzaktan yakından kütüphanecilikle hiç bir ilgisi bulunmayan birinin atanması izaha muhtaçtır

Yorumu oyla      1      1  
Muhammet öner 7 Ekim 2020 Çarşamba  10:28

Dursun Gundogdu Yıllarca Hürriyet Akdenizin başındaydın.Özlenen hoca nerde Musluğunu kapattiki sürekli ona saldırıyorsun....tarafsiz gaxeyeci bu yorunuda yayinla

Yorumu oyla      1      1  
komutan 6 Ekim 2020 Salı  23:35

Bir işe diplomalı veya unvanlı kimse değil, o işi hakkı ile yapabilen kimseler getirilmelidir. Adam kayırmak, adama göre iş vermek uygun değildir. Her zaman işe göre adam seçmelidir. O eleman o işe layıksa o iş ona verilmeli, layık değilse, layık olanını aramalıdır. 30 yıl kadar önce gazetelerde okumuştum. Türkiye, Amerika’dan bir iş için general istiyor. Onlar da, o işi en iyi bilen bir albay gönderiyorlar. Bizimkiler, (Biz general istedik, siz albay gönderdiniz) diyorlar. Amerikan yetkilileri hayret ediyor, (Biz size o işi yapabilecek en iyi bir eleman gönderdik. Unvan sizce o kadar önemli mi?) diyorlar. Sonra, (Madem general istiyorsunuz, gönderdiğimiz albay, generalliğe terfi ettirilmiştir) diyerek terfisini gönderiyorlar. O albay, general olarak aynı görevi yapıyor. Osmanlıda sıradan bir kişi üstün hizmetleri görülürse, bu kişi paşa, hatta sadrazam bile oluyordu. Amerika da bu sistem hâlâ devam etmektedir. Kore savaşında bir Türk astsubayının üstün hizmetleri görülüyor, Amerikan generali, ona öyle bir rapor veriyor ki, (Bu raporla seni albay yaparlar) diyor. Bizim astsubay diyor ki, (Bizde öyle sistem yok. En büyük başarılarda bulunsak da, teğmen bile olamayız) diyor. Amerikan generali hayret ediyor.

Yorumu oyla      1      1  
Viyyyy 6 Ekim 2020 Salı  23:16

Müjdat gezen e sordular bu ülkenin başına gelseniz ne yapardınız diye o da cevap verdi bu ülkenin başına daha ne gelsin birde benmi geleyim..

Yorumu oyla      1      1  
Değişmeli 6 Ekim 2020 Salı  21:56

Sürekli aynı kişileri dekan, dekan yardımcısı koltuğunda görmekten gına geldi. Fakülte sekreterleri çok rahatlıkla akademik personeli ezebiliyor. Hiç kimse haddini bilmiyor, saygı yok.Hepsi değişmeli, biraz fakültelere de sorulmalı kimi dekan olarak görmek istiyorsunuz diye. Çünkü dekanlar çok yetkilerini aşacak şekilde alt kadroya zulm yapıp üst kadroya da yalakalık yapabiliyor.

Yorumu oyla      1      1  
dolar 7.80 6 Ekim 2020 Salı  20:51

nezaman adam oluruz.

Yorumu oyla      1      1  
Liyakat 6 Ekim 2020 Salı  18:18

Kolay , bir anket herkes herkesi biliyor.personel hangi fakülte sekreterini veya dekanı istiyor hemen ortaya çıkar.ama bencede değişmeli tüm kadrolar.

Yorumu oyla      1      1  
demir 6 Ekim 2020 Salı  14:49

Arkadaşlar her yere liyakatli insanların atanması için önce Rektörlerin liyakatli kişilerden atanması lazım.Çoğunluğu liyakat üzerinden değil şu veya bu nedenle atanan kişiler,şimdi kalkın bunlardan adil hak içerisinde görevler bekleyin,güldürmeyin insanı yeni gelenlerin bir çoğu salla başı al maaşı taktiğiyle gelecek dönem nasıl atanırım derdinde hareket edecekler,sistem değişmediği sürece buralardan ilim bilim bekleyenler daha çok beklerler ve kendilerini kandırırlar.Her yerde olduğu gibi eğitim kurumlarında da ivme aşağıya doğru,bu kamyon duvara çarpana kadar devam edecek,boşuna ümit etmeyin.Covid 19 patlamış,ne de güzel anlatıyorlardı şöyle başarılıyız böyle başarılıyız,alın size başarı sadece kağıt üzerinde,maliye deseniz çökmüş Euro 10 Tl'ye koşuyor,bakan maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz diye dalga geçiyor.Karşısındaki sunucu süt dökmüş kedi gibi kıvranıyor.Hanği birini söyleyeceksin, tuz kokmuş bundan sonra gemisini kurtaran kaptan misali bakalım hangi kayalıklara vurup parçalanacağız.O zamanda ağlamak yok,bu durumun baş sorumlusu bizleriz,70 yıldır sandık önümüze geldiğinde sürekli çoğunlukla çapsızları seçtik.Sonuç olarak hesabı yine hepimiz ödeyeceğiz,ödemeyecek olanlar ise her zaman olduğu gibi küpü devamlı dolduranlar,onları da zaten sizler biliyorsunuz iktidarlar değişir ama onlar hiç değişmezler,gelene ağam gidene paşam derler.Tabi bu arada gidenlerin çoğunun da küpleri dolmuş olur.Garibanım da her defasında kurtarıcı arar,kısır döngü dön bakalım dön.Nasıl olsa Dünya'da dönüyor.

Yorumu oyla      1      1  
Prof. 6 Ekim 2020 Salı  14:27

Liyakat mi. Akp bin olduğu yerde zor.gerci hepsi ayni

Yorumu oyla      1      1  
Akdeniz 6 Ekim 2020 Salı  14:01

Üniversitenin neresinden tutsan elinde kalır dursun bey, ama bu eski rektörün tayfası özlenen hocam inşallah bütün daire baskani, bütün dekanlar ve bütün fakülte sekreterlerini değiştirir, eski rektörün tayfası yeteri kadar at oynattı, özellikle edebiyat fakültesine en kısa sürede el atılması lazım, ne ararsan edebiyat fakültesinde, bankamatik memurlarina göz yuman fakülte sekreterini en kısa sürede görevden alması lazım...........

Yorumu oyla      1      1  
Edebiyatçi 6 Ekim 2020 Salı  13:29

Edebiyat fakültesindeki liyakatsizlarida yazalım hocam.herkesi değiştirmediği sürece olacağı bu.fakulte sekreterleri dahil değişmelidir.

Yorumu oyla      1      1