YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
Sündüs öztürk 8 Kasım 2020 Pazar  10:09

Tabiki sayın rektör hanımı akp atadı çok değil aynı yolda gidecek tabiki cumhur başkanıda aynısını.yapıyor atadığı rektörü aynı yolda ....??..

Yorumu oyla      1      1  
Numan Pekdemir 7 Kasım 2020 Cumartesi  21:48

Saçma sapan bir karar.O zaman basın hep Rektör hanımın lehine yazsın.Akraba atamaları da dahil.Hadi rektörü geçtim artık güven de vermiyorlar bunu öğrencilerine nasıl anlatır. Çok çok yanlış bir karar.Demokratlık çöpe atılmış.Üniversite böyle mi yönetilir? Biliyorsunuz bi sözüm ona Prof.gündüz yoktur gece vardır vs.anlayamadığım şekilde aptalca birşeyler anlatıyor.Ne oluyor bu üniversitelerimize böyle..

Yorumu oyla      1      1  
Erdal Erenler 4 Kasım 2020 Çarşamba  19:46

Haber alma özgürlüğünü engelleme suçu işleyen rektörün ıstıfa etmesini bekliyorum.

Yorumu oyla      1      1  
Celil 4 Kasım 2020 Çarşamba  13:42

Sayın Dursun Gündoğdu; Yazdığınız haberler yerden göğe kadar doğru! Ancak bu aşamada size konan ambargo acaba tüm Antalya basınına koyulmuş olmuyor mu? Cemiyetin zat-ı muhterem başkanı sözde fahri danışman! acaba bu konuya niçin sessiz kalır? Sonuçta sizin de kankiniz değil mi? Umarım tarafgirliği bırakıp cemiyet başkanı basının gücünü gösterir ve tepkisini koyar. Haa koyamaz ise koskoca kentte hükümsüzler arasına karışır gider. Amma velakin diğer dernek ve cemiyetler ne iş yapar. Örneğin Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Antalya Basın Cemiyeti. Onlar da mı fahri danışman oldular yoksa! Acele cevap bekleyen sorular var, bakalım cevap verebilecekler mi? veya siz bunu yayınlayabilecek misiniz?

Yorumu oyla      1      1  
Aksu Karışık 4 Kasım 2020 Çarşamba  13:29

Sayın Yazarım; GÜZELYURT ŞEHİR ORMANI MESİRE ALANI PROJESİ büyük bir hızla devam ediliyor deniliyor kendi sitelerinde. 1 yıldır bir taşıma firmasına verdiler bu alanı yapsın dıye ama onlarda kendı araçlarını koydular kenardan yıl boyunca bedava reklamını yaptılar sımdı ıse bosaltmıslar.. Havalımanı kenarında bulunan devasa ormanı kım ıhale ıle alacak nasıl bır calısma olacak? halkın alanını kım nasıl ısletecek? acıl bu konu hakkında halkı aydınlatmanızı rıca ederız..

Yorumu oyla      1      1  
Zerhari Aymedov 4 Kasım 2020 Çarşamba  10:30

Haberde en dikkat çeken Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi'nde olup da buna izin veren sayın Atasoy. Biz biliyoruz ki, eşi zaten şu an rektör hanımın 'fahri' danışmanları arasında çokça bulunan 'Işıkçılar' Cemaati'nden. Üniversite, Fettullahçılardan, Işıkçılar Cemaatine geçmiştir.

Yorumu oyla      1      1  
taş 4 Kasım 2020 Çarşamba  07:28

Antalya Üniversitesi çok şansız yıllar geçirdi.Üniversitelerde FETÖ'nün örgütlendiği ve hakim olduğu yıllardan itibaren en çok zarar görenlerden biride ne yazık ki burası oldu.Fetö^nün son 40 senedir girmediği kurum ve kuruluş kaldı mı,bu güne kadar yapılan operasyonlarda bazı kurumlarda iyi bir temizlik oldu ama maalesef yeterince temizliğin yapılmadığı yerlerden biride Üniversiteler.En iyi örgütlendiği bu yerlerde açığa çıkmamak için başka cemaat ve tarikatlara girenlerden tutunda her türlü kamufle olmayı denemiş bir sürü FETÖ elemanı olmadığını düşünmek herhalde saflık olur.Zaten rektör seçimlerinin yapıldığı sistem tuhaf,atana bilmek için ara bağlantılarınız şu veya bu nedenle kuvvetli ise bakmışsınız rektör atanmışsınız bu kadar basit yani,öyle bir özellik falan aramaya gerek yok.Bu rektöründe nasıl ve ne şekilde atandığını herhalde en iyi bu işi takip edenler bilir.Basına sadece iyi pozlar vermenin dışında Üniversitenin iyi kötü işleyen düzeni dışında yapılan bir şeyi hatırlayan var mı.Görev belli kadrolaşma ve düzene bağlılık,maalesef uzun yıllardır basının çok büyük bölümü sadece mevcut ortama yağlama ile meşgul olduğundan, çok az kalmış işini yapmaya çalışan yazılı ve görsel basının başına gelen kaçınılmaz son yaşanmıştır.Geldiğimiz noktada asla sormayacaksın,ülke genelinde bir elinde 'TARİŞ' bir elinde 'FIRÇA' devamlı kıçlarını yağlarsan ihya olursun her türlü imkandan faydalanırsın.Peki burada GÜN HABER ne yapmış en zorunu seçmiş olanları kamuoyuna aktarmış,sen misin biat etmeyen yağlamayan fişi çekmişler.Bu güne kadar çok sansürcüler ve yasakçılar görüldü ama sonunda hepsi de gün geldi kartonlar gibi yıkıldılar gittiler.

Yorumu oyla      1      1  
Üniversite Öğrencisi 3 Kasım 2020 Salı  23:24

Hanımefendi çabuk pes etti. Basın ile ilişkileri yönetemiyor malesef. Özer beyi neden görevden aldı peki.

Yorumu oyla      1      1  
Aksu Da neler oluyor 3 Kasım 2020 Salı  22:26

Birde merkezden çıkın da Aksu Köyüne gidin merkez ilçe sözde.. Merkeze10 dk mesafede ve havalimanı yanı başında bulunan Ormanlık alan ihale ile bir yere verilmiş ti onlarda otopark olarak kullandı işi bitti ihale iptal oldu tekrar ihaleye çıkacakmıs. Acil bu Aksu Güzelyurt bölgesini inceleyiniz. Detayları sorunuz.. Gerçekleri araştırınız...

Yorumu oyla      1      1  
Okur 3 Kasım 2020 Salı  21:56

Bu Gazetecıler Cemiyeti ve benzeri kuruluşlar ne için var acaba? Başkanlar ve üyelerine etiket olsun diye mi?

Yorumu oyla      1      1  
Bir Bilen 3 Kasım 2020 Salı  21:47

Gerçekler her zaman ortaya çıkar.

Yorumu oyla      1      1