YORUMLAR
Toplam 18 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Özden C. 22 Kasım 2020 Pazar  03:09

Saçma bir eleştiri.

Yorumu oyla      1      1  
Esila 7 Kasım 2020 Cumartesi  18:45

Sizde iyi bilirsiniz ki biz Antalya nın kalbi olan değerlerimizden Yivli Minaresi, Saat Kulesi, Antik liman ve her sokağı tarih kokan kalaiçinden vazgeçmez değerlerimize değer katarız tıpkı antalya''nın Kalbi olan dönme dolab gibi..

Yorumu oyla      1      1  
Nalan 7 Kasım 2020 Cumartesi  18:31

Antalyanın kalbinin tarihi olduğu konusunda yorum yazan arkadaşların hiç birinden aksi bir yazı okumadım ama yıl olmuş 2020 ve boyle bir imkanla Avrupanin ikinci Türkiyeninse tek buyuk donme dolabı yapılmış birazcik gurur duyun yapılan işlerden Allah aşkına...işte böyle zihniyetler yüzünden geri kalan bir ülke olarak hayatımıza devam ediyoruz ne yazık ki..Biz eski destanlarımıza saygı duyuyoruz ama yeniliklerle de gelişerek yaşamak istiyoruz onun için size Türkiyenin en büyük dönme dolabından Antalyanin güzelliklerini izlerken selam yolluyorum..

Yorumu oyla      1      1  
Esila 7 Kasım 2020 Cumartesi  18:20

Dolayısıyla benim kim olduğumdan, ne yapmış olduğumdan bahsetmesi ve bir benzetme yapması site yönetimin takdiri demişsiniz. Tıpkı dönme dolabın adını Antalya halkının belirlemesi gibi..

Yorumu oyla      1      1  
Esila 7 Kasım 2020 Cumartesi  17:54

Peki sayın Tuncel birbirini andıran tepkileriniz, birbirinizi tanıdığınız şekilde yorumlanabilir ve örgütlü toplum her zaman üstündür demişsiniz.Birden fazla aynı düşünce yapısına sahip insanlar olduğunu kabullenmek yerine neden örgütlenmiş ve tanışmış kişiler olduğumuza inanıyorsunuz nihayetinde bir düşünceyi ülkemizde birden fazla savunan insan varken

Yorumu oyla      1      1  
parcali bulutlu 7 Kasım 2020 Cumartesi  17:41

mustafa bey sizinle antik yunan ve misir tarihi uzerine bir munazara yapmak istiyorum zat-i aliniz musait oldugu zaman

Yorumu oyla      1      1  
Mustafa Tuncel 7 Kasım 2020 Cumartesi  17:10

Değerlendirmelerinizi okudum, hepsinden de memnun oldum. Fakat bazı yanlışlarınızı düzeltmek de hakkım olsa gerek: 1. Birbirini andıran tepkileriniz, birbirinizi tanıdığınız şeklinde yorumlanabilir. Olsun, ben öylesini daha çok severim. Örgütlü toplum her zaman üstündür. 2. Kabadayıca verilmiş sıradan yanıtlar benim alanım olmadığı için onlara hiçbir şey diyemem. 3.Benim kısa değerlendirmemde, dönme dolabın yersiz olduğuna dair en ufak bir ima edici kelime yoktur, bir daha bakın isterseniz. Yatırımı yapan ve işletenle ilgili tek bir olumsuz virgül yoktur, boşuna aramayın. Lakin "çember" oluşu bir aşağılama değil, dünyanın her yerinde böyle tanımlanır. Mısır'dan örnek veren arkadaşımız da bilir ki o "taş yığınları" piramittir. Mısır Piramitleri... Geometriden ödünç alınan bu kavramlarla tanımlanmak hiçbir şeyi küçültmez. 4. Benim sorumluluğunu üstlendiğim paragraf bu sitedeki haberde bir tanedir ve dönme dolabı adlandırmayla sınırlıdır. Bunun dışındaki metin editöre aittir. Dolayısıyla benim kim olduğumdan, ne yapmış olduğumdan bahsetmesi ve bir benzetme yapması tamamen site yönetiminin takdiridir. Editoryal bağımsızlık diye bir durum vardır, Türkiye'de epeydir unutuldu ama ona saygı göstermek esastır. Eğer varsa bilgi yanlışlarını düzeltmeyi rica edebiliriz, bunun dışında ne diyebiliriz ki... (Özür: Don Kişot İngiliz değil, İspanyol'dur.) 5. Antalya'nın kalbi, bütün dirençlerinize rağmen Antik Limanı, Yivli Minaresi, Saat Kulesi ve her sokağında bizi selamlayan tarihi yapıların olduğu Kaleiçi'dir. 6. Büyük çembere "Antalya'nın Gözü" demeniz tabii ki yerinde olur. Her kentin gelişen hayatında yeni simgeler ortaya çıkabilir ama başkalarından isim çalmadan yüceltilmelidirler. 7. Hiçbir yerde reklama ihtiyacım olmadığını, hiçbir reklamın bu yaşımdan sonra beni bir yere taşımayacağını, siz değerli arkadaşların da bilmesini isterim. 8.Eleştiri ve tartışma kültürü gitgide bu toplumu terkediyor. Herkes kendisinin ve yaptığının alkışlanması dışında bir şey beklemiyor. Yer yer tanımadığınız birini küçültmeye ve alçatmaya kadar vardırdığınız ekteki yazılarınız eleştiri kültüründen ne kadar uzaklaştığımızın güzel örnekleridir. Beni Don Kişot değil, bir eşeğin üstünde Sancho Panza yapacak olan, tam da bu tahammülsüzlüktür.

Yorumu oyla      1      1  
Vildan 7 Kasım 2020 Cumartesi  16:05

Gündemde olan bunca olay varken neden antalyanın kalbi olarak adlandırılan ve bukadar hassas bir konuya aracı olan aktur parka saldırı var anlayamadım bunu da konuşalım mı?

Yorumu oyla      1      1  
Esila 7 Kasım 2020 Cumartesi  15:45

Bişey merak ediyorum Sayın Don Kişot Antalya nın binlerce yıllık simgelerin ( Londra''dan kopya) bir metal çemberle yıkmaya girişenleri kınıyorum demişsiniz ya.. Antalya''nın binlerce yıllık simgelerini yıkmaya çalışmak yerine Antalya''ya yeni bir simge kazandırmaya çalışılıyor diye düşünmek yerine ve tıpkı sizin isminiz gibi ( Don Kişot) Londra ''dan kopya olduğunu düşünmek yerine Antalya''ya kazandırılmış bir simge olarak düşünmeye davet ediyorum. Ve ayrıca Antalya nın kalbi adını firma yetkilileri tamamen Antalya halkına bırakıp sosyal medya üzerinden Antalya halkı seçmiştir. Aynı zamanda toplumsal duyarlılık damarlarını oynatacak bir programla zirveye çıkmayı değil gerek pandemi, gerek Azerbaycan''a destek, İzmir Depreminde tüm İzmir halkına ve küçük büyük demeden LÖSEVLE savaşan hastalara karşı Antalya''nın sesi olmuştur. Siz sanıyormusunuz ki firma yetkililerinin bu durumlardan maddi kar sağladığını.. Bu düşünce ile biz sizi kınıyoruz.!

Yorumu oyla      1      1  
Ahmet yavuz 7 Kasım 2020 Cumartesi  15:41

TüM İŞİNİZ BİTTİ AYLARCA UĞRAŞ VE EMEK VERİLEREK YAPILAN ANTALYA YA COK GÜZEL BİR SİMGE OLMUŞ DEGERE ZARAR VERİYORSUNUZ ANTALYA DA UĞRAŞILACAK O KADAR SORUN LAR (OTOBÜSLER DE DOLULUK, YAGMURLARDA ALT YAPI SORUNU AC KALAN HAYVAN DOSTLARIMIZ SOKAKLARDA CALİŞAN COCUKLAR VS VS...) VAR İKEN BOŞ İŞLERLE UGRAŞMAYIN YAPILAN EMEGE SAYGI DUYUNUZ BÖYLE VE BUNA BENZER BİR COK ETKİLİĞİN YAPILDIGİİÇİN ANTALYANIN KALBİNE SAHİP CIKILMALI

Yorumu oyla      1      1  
Özge 7 Kasım 2020 Cumartesi  15:00

Bu ne saçma bir yorumlama. Yıl olmuş 2020 ortalık kargaşa içinde. Hala uğraştıkları şeylere bakın. Sonra da ülke niye ilerlemiyor? Bu insanlarla nasıl ilerleyebiliriz? Sağda solda curcuna var yok dönme dolap niye Antalya’nın kalbi olsunmuş da bilmem ne de. Herkese akıl fikir diliyorum. Bu haberi okumaya vakit ayırdığım için kendime de kızıyorum.

Yorumu oyla      1      1  
Özgün 7 Kasım 2020 Cumartesi  14:29

Bu ne cesarettir yarabbi.. seni tanimak istiyorum yigidim.

Yorumu oyla      1      1  
GÜLHAN 7 Kasım 2020 Cumartesi  14:05

ÇÜNKÜ ANTALYA'DA TÜM MESELE BİTTİ ANTALYA'NIN KALBİNE YÜRÜYECEK KADAR BOŞ VAKTE SAHİP OLDUNUZ ÖYLE Mİ?AYNI DUYARLILIĞI ANTALYA'NIN ÜSTÜ KAPATILAN ALT YAPI SORUNLARI İÇİN,VERGİSİNİ ÖDEMEYEN BURS VERİYORUZ DİYİP 1 AY BURS VERİP SONRA UNUTAN ELLERİ CEBİNDE GODAMANLARI İÇİN, 5 AYDA O DEDİĞİNİZ PARAYI VERİP BİTEN İNŞAATLARI İÇİN,SOKAKTA YATAN KADINLARI ÇOCUKLARI İÇİN,AÇ KALAN HAYVANLARI İÇİN,KESİLİP O DEDİĞİNİZ PARAYI VERİP YAPILAN İNŞAATLARI İÇİN..VE SAYABİLECEĞİM DAHA NİCE GÖZÜNÜZÜN GÖRMEDĞİ DURUMLAR İÇİN DE KULLANIN DA ANTALYANIN KALBİ YER DEĞİŞTİRSİN OLUR MU???

Yorumu oyla      1      1  
sibel kılıç 7 Kasım 2020 Cumartesi  14:04

mustafa bey öncelikle sizi neden antalya’nın kalbi kelimesi rahatsız etti bunu sorgulamak lazım !! O metal çember dediğiniz takım bir emektir ve Antalya’ya kazandırılmış güzel bir simgedir. O metal çember dediğiniz takıma yazılan yazılar ile ( örn: organ bağışı yazıları, Azerbaycan’a olan destek yazısı) önemli bir destek göstergesidir ve Antalya’nın tanıtımında da önemli rol oynamaktadır. Gelelim size kendinizi don kişot gibi yansıtmışsınız kime göre neye göre ?? başka kahramanların üzerinden nemalanmak acizliktir. bence saçma sapan yorumlar yapacağınıza biraz daha özgün olun. iyi olana güzel olana dil uzatacağınıza o dolapta sosyal mesaj veren, organ bağışına yönlendiren, kardeş ülkeye yanındayız mesajı veren Aktur park şirketini takdir edin. Antalya da olan diğer güzel yapıylarımızla kıyasmanız sığ düşüncenizin eseridir. kıyasladığınız yerlerin hepsinin ayrı ayrı güzelliği ve önemi vardır. Önce hepsinin birbirinden farklı olduğunu güzel olduğunu ve hepsinin Antalya’ya kattığı ayrı ayrı değerler olduğunu idrak edin. Belki o zaman yazdığınız bu yazı bi önem arz eder.

Yorumu oyla      1      1  
parcali bulutlu 7 Kasım 2020 Cumartesi  13:53

Dalgiclar , dagcilar ve diger meslek gruplari sanli bayragimizi dalgalandirir bayrak gormek mi rahatsiz etti !?

Yorumu oyla      1      1  
Kemal 7 Kasım 2020 Cumartesi  13:52

Sayın tuncer merhaba. Bugungü dolapla alakalı talihsiz yazınızı okudum antalya tarihinden ve simgelerinden bahsetmişiniz çok güzel bi konuya değinmişiniz velakin sizin bu sataşmanız antalyanın gururu olan yapı ve işletmeye saygısızlık bence mademki tarıhimizi bukadar önemsiyorsunuz ve üstünede kitaplar yazıyosunuz emin olun bu reklamınız tutmayacak degindiğiniz konuda görmüş olduğunuz metal canavar bizim tarihimizin unutulmuşluklarında önünü açabilir AKTUR AŞ kurucusu ve yöneticileri ile birlikte bu boşluğu tarihimizin reklamını yaparak dünya çapında tanınmasını sağlayabilir ve hatta ricada bulunursanız kitaplarınızında reklamnı yaparlar uzaktan da olsa yönetim kurulu başkanı SEÇKİN beyi tanırım size ilgisiz kalmıyacağını düşünüyorum TEŞEKKÜRLER.

Yorumu oyla      1      1  
parcali bulutlu 7 Kasım 2020 Cumartesi  13:51

toplumsal duyarlilik gostermeleri gerek pandemi donemi ( evde kal , milli bayramlar da bayragimiz azerbaycan''li kardeslerimizin yaninda olmalari deprem donemi İzmir ile dayanismalari) ilk aklima gelen bunlar ama listede daha cok toplumsal duyarlilik sosyal sorumluluk almaya calisan bir firma. sozde aydinlik ama karanlik zihinler de yasayan bu tepkiler acaba bu saydiklarimdan hangisinden rahatsiz oldunuz?

Yorumu oyla      1      1  
Onur Çankaya 7 Kasım 2020 Cumartesi  13:51

Sizin metal yığını dediğiniz hatta şey diye hitap ettiğiniz emek ve para harcanarak elde edilen “Antalyada bir simge olmuş”dünyada sınırlı sayıda olan sadece antalyada değil dünya üzerindede bilinen zaman ve para harcan bir üründür sizin bu benzetmeniz üzerine öyleyse mısırdaki piramitlerede taş yığını diyebilirmiyiz ? Böyle bir yorum Antalyaya mal edilmiş ve aktur tarafından kendi imkanları ile finanse edilmiş ticari bir ürün çember diye adlandırdığınız ki biz buna çocukluğumuzdan bu yana dönme dolap deriz Antalyanın bir simgesi olmuş ve Antalya bunu sevmiş olmalıki basında sosyal medyada sık sık gündeme gelmiş ve insanların kalbinde taht kurmuş bu anlamda bir gazeteci olarak zorunuza giden ne ise ortak bir platformda bu konuyu şirket yetkilileri ile tartışmanız daha adil ve eşit haklarda olur diye düşünüyorum tek taraflı yazmakla olmuyor bir gazeteci hatta Antalyaya mal olmuş hizmet veren ve bence hakkıyla bir işletme işleten firma sahiplerinin hakkını yemenizi kınıyorum

Yorumu oyla      1      1