YORUMLAR
Toplam 18 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
30 yıldır tanırım. 10 Aralık 2020 Perşembe  19:38

kimse kusura bakmasın sayın böcek hep böyleydi.

Yorumu oyla      1      1  
mhpli 10 Aralık 2020 Perşembe  17:36

alanyada olduğu gibi antalyadada süleymancılar seni mhp den seçtirir. gel mhp ye

Yorumu oyla      1      1  
Ustabaşı 10 Aralık 2020 Perşembe  16:49

Hüseyin bey nezaketen de olsa başkanımız hasta iken ben bu atamaya gelmem demeliydi. Sonucuna da katlansın onurunu kırdılar.

Yorumu oyla      1      1  
Yıldırım Akbulut 10 Aralık 2020 Perşembe  16:47

Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Helal olsun başkanıma. Kimsenin tasallutunda değil.

Yorumu oyla      1      1  
ADAM 10 Aralık 2020 Perşembe  15:49

MUHİTTİN BÖCEK ADAMDIR... GERİSİ YALANDIR. KRAL AYAĞA KALKTI...

Yorumu oyla      1      1  
Mehmet Karahanlı 10 Aralık 2020 Perşembe  11:54

Başkan Böcek, aniden rahatsızlanarak hastaneye yatınca chp zihniyeti, Başkan Böcek iyileşemeyecek ve hastaneden çıkamayacak düşüncesiyle zil takıp oynar gibi başkanın arkasından kirli planlar yapıp iş çevirdiler.Başkan Böcek, sağlığına kavuşup hastaneden taburcu olarak görevine başlayınca yaptıkları alavere-dalavereyi örtbas etmek için Başkan Böcek'e saldırıyorlar. Başkan Böcek, yapılan yanlışları düzeltmekte sonuna kadar haklıdır. chp il başkanı Bayar, ekibine ne kadar güveniyor, izinli olduğu dönemlerde karar defterini partide bırakabiliyor mu? kendisine sormak lazım. Sayın Muhittin Böcek, bu saatten sonra kendisinin arkasından alavere-dalavere iş çeviren bir teşkilatın içerisinde bulunmamalı ve m-kendisine değer verecek bir teşkilatın bünyesine dahil olmalıdır. Sayın Muhittin Böcek'e Adalet ve Kalkınma Partisi'ne dahil olması durumunda teşkilat ve taban tarafından desteklenecek ve 2023 yılında yapılan seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tekrar seçilecektir.

Yorumu oyla      1      1  
Klasik Muhittin böcek 10 Aralık 2020 Perşembe  10:19

Muhittin böcek hep aynıydı, hicbir zaman CHP li olmadi ki niye şimdi sasiriyorsunuz, Konyaaltı belediye başkanlığı yaptığı dönemde ne yaptı da büyükşehir belediyesinde ne yapacak, böcek ve ekibi işte klasik, konyaaltinda kimi aday göstersen kazanır CHP den ama Kılıçdaroğlu na sormak lazım neden 20 yıl belediye başkanı oldu sn böcek, acaba Kılıçdaroğlu da gizli bir akp li mi, bilen bilir hele ki sn böcek in konyaaltinda 4.donem nasıl belediye başkanı olduğunu, geçmiş olsun CHP liler gunaydinmi desem bilemedim.

Yorumu oyla      1      1  
salman gedik 10 Aralık 2020 Perşembe  00:21

Başkan hiç bir zaman chp li değildi olmadı da.Genel merkezi taktığı yok bildiğini yapıyor. Genel merkez başkan üzerinde söz sahibi değil. Başkanın yapacağı en kısa zamanda karar vererek hangi partiden ise o partiye geçmesidir.

Yorumu oyla      1      1  
işçi 9 Aralık 2020 Çarşamba  23:04

hüseyin beye ayıp olmuş. ayaklar baş başlar ayak olmuş. belediye aile şirketi olmuş.

Yorumu oyla      1      1  
Olmadı 9 Aralık 2020 Çarşamba  22:14

Antalya Büyükşehir Belediyesi içi AKP Menderes Türel zamanında sözleşmesi yapılmış her seçimde seçim bürolarında çalışmış partizanlık yapan sözleşmeli personel ve taşeron dolu ve hala sözleşmeleri devam ediyor. Başkandan çok bir şey beklememek gerek. AKP kadrolarıyla devam ediyor, kendide geçerse AKP ye şaşmam.

Yorumu oyla      1      1  
SEYYAH 9 Aralık 2020 Çarşamba  21:57

Antalya''nın Belediye Başkanı Muhittin Böcek''tir partisi iktidar partisi olsaydı Genel Merkez Kararını değiştiremezdi.Antalya seçmeni ve diğer CHP ve İYİ Parti ittifakı ile seçilen başkanlar kendi yönetiminde kimin çalışacağına kendileri karar verebilecek irade ye sahiptirler.Ne kadar uğraştılar hasta olmaya gör .

Yorumu oyla      1      1  
demir 9 Aralık 2020 Çarşamba  19:20

Yerel seçimler öncesine gidelim,Böcek Konyaaltı'nda neyse Büyükşehir'de de aynı olacağı belli olmasına rağmen bile bile lades denilerek aday yapıldı ve kazandı.Böcek değil de adı geçen diğer aday adaylarından biride aday yapılsa oda kazanırdı.CHP nin Büyükşehir adaylarına bakın yanıldığı tek yer Antalya,Böcek'in partiyle bir ilgisi olmadığı için burada bir CHP Belediyesinden veya Millet ittifakı Belediye Başkanlığından bahsedilemez.Yani AKP çevreleri Böcek'le ilgili Menderes Türel'den daha yakın bir çalışma içerisinde olduklarını söylüyorlar.O nedenle Böcek'in ittifakı falan dinlemediği görülüyor,Genel sekreterin nasıl onaylandığına bakarsanız her şeyi görmüş olursunuz.Dolaysı ile Genel Sekreterin dedikleri olacağı için CHP'liler boşuna zaman harcamasınlar,Genel Merkez dahil şimdi ağlamanın sızlamanın gereği yok,sonra sosyal medyada yazılanlara bakınca cılız olarak Genel Sekreter Yardımcısının görevine iadesini istiyorlar.Böcek köprüleri atmış siz hala alttan alma pozisyonundasınız,İl Başkanı dahil 19 ilçe Başkanı bir araya gelin ve açıkça ne istediğinizi belirtin ve yapılmayınca bir strateji belirleyin bakalım ne yapabilecek.En kötüsü istifa eder AKP ye geçer,bunu da göze alın yoksa Böcek ve Genel sekreter sizle top oynar gibi oynar.Demek ki aday belirlenirken sadece kazanabilir mi diye bakmayacaksınız,kazandıktan sonra da parti görüşleri doğrultusunda çalışır mı diye bakmak gerekir.Sonuç olarak Antalya'nın 5 senesi daha gitti,Son 10 yılda şöyle bir bakın Antalya CHP İL Başkanlığı yönetimlerine, bu kadar çapsızlık olur mu,bütün mesele bu aslında.Hala Böcek'ten medet umanlar herhalde başka bir alemde yaşıyorlar,Böcek daha ne yapsın sürekli sizi dövüyor,alışkanlık yaptıysa oda sizin bileceğiniz iş ama en azından oturduğunuz makamları daha fazla küçültmeden gereğini yapın bari...

Yorumu oyla      1      1  
Bilal 9 Aralık 2020 Çarşamba  18:43

İmamoğlu ne yapıyorsa Böcek''te onu yapıyor; herkes kendi işine baksın; CHP ikdidara gelmek istiyorsa herkese kucak açarak empati toplasın ki; seçimlerde kısmen dahi olsa oya dönüşsün, AKP yi ikdidara getiren ve ikdidarda tutan yerel yönetimlerdir, bunu unutmayın.

Yorumu oyla      1      1  
akp ye geçse daha yararlı olacak 9 Aralık 2020 Çarşamba  17:42

sayın Baskanımız CHP lı olsada akp ye yakın bır ısımdır. AMAC antalya ya hızmet etmekse dırek olarak akp ye gecmelıdır.

Yorumu oyla      1      1  
hangi parti 9 Aralık 2020 Çarşamba  17:31

sayın başkanın partili olduğunu düşünmüyorum. antalyada yaşıyorum ve çok kötüye gidiyor. mersin adana olma yolunda gidiyor.

Yorumu oyla      1      1  
rezalet 9 Aralık 2020 Çarşamba  16:07

chp yi kafasında bitirmiş.

Yorumu oyla      1      1  
Helal olsun 9 Aralık 2020 Çarşamba  15:44

Böcek hiç değişmedi. Neyse o.

Yorumu oyla      1      1  
Rezalet 9 Aralık 2020 Çarşamba  15:05

Akp ye geç

Yorumu oyla      1      1