YORUMLAR
Toplam 22 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Selvet Yeke 13 Aralık 2020 Pazar  16:33

Ben Alevi bir birey olarak insan ayrımı yapmanız beni çok üzdü çünkı biz Aleviler insanı insan olarak görürüz dil din ayrımı yapmayız sizi nefretle kınıyorum

Yorumu oyla      1      1  
Yavuz Ali Sakarya 13 Aralık 2020 Pazar  10:48

İnsanın doğduğu yeri, milliyetini(ırkını), annesini, babasını, akrabalarını seçme şansı var mıdır? Yaşı olgunluğa erdikten sonra diyelim ki inanç sistemini değiştirmek istedi, ya da istemedi, bu hangi hadsizin eleştireceği,dil uzatacağı bir konudur. İnanç, Yaradan ile yaradılan arasındaki konudur. üçüncü kişilere ne yemek düştüğünü hepimiz biliyoruz. Tebrikler Dursun bey. gazeteci bozuntusuna haddini bildirdiğiniz için.

Yorumu oyla      1      1  
Mahmut Celal ÜNAL 13 Aralık 2020 Pazar  00:56

Dursun'cum , yine süper bir yazı yazmışsın... tebrikler....

Yorumu oyla      1      1  
kadriye kader küçük. 12 Aralık 2020 Cumartesi  20:47

Siz güzel bir yanıt vermişsiniz.. Ama anlamak isteyeceklermi bilemiyorum. HANGİ çağdayız, İNSANA İNSAN OLARAK BAKMALIYIZ.. BU AYRIMI neden yaparlar anlamıyorum. ..

Yorumu oyla      1      1  
Sümeyye 12 Aralık 2020 Cumartesi  19:51

Muhterem rumuzuyla yorum yapan, ve pekte'Muhterem olmayan yaratık, sana uzun yazmaya gerek yok, lakin bir beynin olduğunu düşünmüyorum.En olumsuz şey senin 'doğmuş olman.kalpsiz ve beyinsiz olarak hala nefes alabilmen de şaşırtıcı. hiç değilse biri olsaydı böyle yorum yapmazdın.

Yorumu oyla      1      1  
muhterem 12 Aralık 2020 Cumartesi  18:10

alevi diye aldılarsa görevden bence olumlu bir adım olmuş.

Yorumu oyla      1      1  
canan Tungar 12 Aralık 2020 Cumartesi  15:22

ALEVILIK BIR DIN DEGIL YAŞAM BICIMIDIR INSANLARI INACLARI VE DÜNYA GÖRÜSÜYLE YARGILAYAMAZSIN KIM OLURSAN OL INSAN OL

Yorumu oyla      1      1  
Mahire özenç 12 Aralık 2020 Cumartesi  15:13

Yorumunuz alevi değilim ama alevilerin ülkemizde demokrasinin sigortası olduğunu biliyorum yazık böyle yobazlar yazı yazıyor kendini birşey sanıyor önce aleviler kadar insan olacaksın onra bu ülkede yaşayan hekesisi allahın yarattığına ve eşit haklara sahip olduğunu yobaz kafana sokacaksın ayrımcılık yapmayacaksın yani önce insan olacaksın

Yorumu oyla      2      1  
Bilal 12 Aralık 2020 Cumartesi  14:53

ABD öncülüğündeki emperyal ülkeler islam coğrafyasını mezhepler üzerinden bölerek birbirine boğazlatıyor; bu filmi bölgede sürekli izliyoruz, bizide Araplardan ayıran en büyük özellik Atatürk Cumhuriyeti kültürü; lütfen bu türden oyunlara gelmeyelim. Sonuçta hep israil kârlı çıkıyor . İsrail büyüyor islam coğrafyasıda birbirini yiyor sonrada diyoruz ki siyonizm, Allah insanlara akıl vermiş aklını kullan.

Yorumu oyla      2      1  
doğru söze ne denir 12 Aralık 2020 Cumartesi  14:19

doğru söze ne denir ? Bir sünni olarak ,Kök Türk olan ve Türk ananesini yaşayan KÖK TÜRK ALEVİLER i Sünni lerin saflarını bir tutmak adına veya kötülemekten vazgeçin.olmuyor yerini bulmuyor.bulmasında zaten diyorum.Bu anlayış yeterince milletime zarar verdi.Devletin birliğine dirliğine inanan herkes bu vatanda yaşamak hasebi ile kardeştir.bu kadar...gayrisi boştur...nifaktır....Bu çok eski ve ısıtılmış anlayış ..kendini topluma kabul ettirmeye çalışan VASAT ların kolaycılığıdır. Hele bir kendin layıki ile SÜNNİ olda o zaman zaten bu cümleleri kurmazsın.

Yorumu oyla      2      1  
yazıkk 12 Aralık 2020 Cumartesi  14:01

Nasıl yani, Karakuş Alevi olduğu için mi görevden alınmış valla ben bunu anladım. öyleyse yazıklar olsun başkana da böyle bir yazı yazıp ayırımcılık yapana da. Seçim zamanı alevileri kucaklayıp, koltuğa oturunca tanımayan siyasilere de yazıklar olsun. bundan sonra alevilerden oy moy yok hadi başka kapıya. hiç bir alevi bu, şu sünni görüşmeyelim, oy vermeyelim, zorda kalan hiç bir sünni için de 'ohh olsun demez. Ayıp ki ne ayıp

Yorumu oyla      2      1  
akılsız 12 Aralık 2020 Cumartesi  13:29

Alanya il olsun kurtulalım bunlardan. senin alevileri sevmeyen belediye başkanın 200 bin alevinin oyunu aldı. istifa etsin ozaman.

Yorumu oyla      1      1  
akılsız 12 Aralık 2020 Cumartesi  13:26

Ara,bul. Kadınları okutunuz. İncinsen de, incitme. Murada ermek sabır iledir. Doğruluk dostluk kapısıdır. Araştırma açık bir sınavdır. Eline, beline, diline sahip ol. Her ne ararsan kendinde ara. Arifler hem arıdır, hem arıtıcı. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Marifet ehlinin ilk makamı edeptir. Okunacak en büyük kitap insandır. İnsanın cemali sözünün güzelliğidir. Hiç bir milleti ve insanı ayıplamayınız. Nefsine ağır geleni kimseye tatbik etme. İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır. Düşünce karanlığına ışık tutanlara ne mutlu. İlim,hakikate giden yolları aydınlatan ışıktır. Düşmanınızın dahi insan olduğunu unutmayınız.

Yorumu oyla      2      1  
Bu çağda bu kafasız 12 Aralık 2020 Cumartesi  13:10

Alevilere kurban ol hadsiz saygısız.İnsan olan böyle bir konuyu bırak yazmayı düşünmeye bile utanır.Ne sanıyorsun dünyanın sizin gibilerin etrafında döndüğünü falan mı.Böyle düşündüğün için çocuklarının,ailenin arkadaşlarının yüzüne bakarken utanmalısın varsa tabii yüzün.Şimdi sen Başkanın, Alevi olduğu için mi görevden aldığını düşünüyorsun onu mu anladın ya da anlatmak istedin.Senin bu yaptığın ırkçılığın kafa tasçılığın ta kendisi yazıklar olsun sana ve senin gibilere.

Yorumu oyla      1      1  
Solomon61 12 Aralık 2020 Cumartesi  12:50

Ak partiliyim dediniz yediniz, Atatürkçuyum dediniz yediniz, suleymanciyim dediniz yediniz, dinciyim dediniz yediniz, menzilciyim dediniz yediniz, ülkücüyüm dediniz yediniz, söylermisiniz Aleviler ne yedi.

Yorumu oyla      2      1  
Gürcan 12 Aralık 2020 Cumartesi  12:49

Çavuşoğlu bakan oldu olalı Alanya da tuhaf ,ipe sapa gelmez ,adamlığı bilgisi şüpheli bir zümre türedi , herşeyde payları ,her konuda fikirleri, her abuk icraatta payları var . Keser döner sap döner ,gün gelir hesap döner . Bırakın böyle devam etsinler

Yorumu oyla      1      1  
demir 12 Aralık 2020 Cumartesi  12:39

Sene 2020 kendisine gazeteci diye yer vermişler, bir konu üzerinde düşündüğün doğruyu yazabilirsin ama bir insanı kim olursa olsun etnik köken ve inanç üzerinden asla yaftalayamazsın.Öncelikle kendisine gazeteci ünvanı verilmişler toplumda birleştirici olur,böyle yazılar yazarak ayrımcılık yapmaması gerekir.Genel olarak bakılınca ne yazık ki bu memlekete 70 yıldır siyasi iktidarlar geldiler gittiler ve bir inancı yasal hale getirmediler.Cem evlerine hala gecekondu muamelesi yapılıyor.Onun içindir ki kendisine gazeteci diye yer verilen böyle hadsiz kişiler çıkarak, zaman zaman ağızlarından salyalar akarak saldırıyorlar ve bölücülük yapıyorlar.Ne diyelim biliyorsunuz İnönü 1 mayıs 1959 Uşak' gezisinde taş atmaları sonucu kafası yaralanıyordu,yani 1922 de Yunanlılardan kurtardığı şehirde 37 yıl sonra taşlanıyordu,demek ki 'YUNANLILAR'kaçarlarken arkalarında bayağı bir tortu bırakmışlardı.Günümüze gelince insan soramadan edemiyor 'İTALYANLAR'da Akdeniz'den çekilirlerken acaba arkalarında ne kadar tortu bırakdılar.

Yorumu oyla      2      1  
Halil kavas 12 Aralık 2020 Cumartesi  11:51

Dursun cum. Çok güzel yorum. Teşekkür ederim. Kendini bilmez böyle kişiler yüzünden Türkiye bölünme konumuna getirilmek isteniyor. Alevi ve Sünni vatandaşlarımız bu oyuna gelmiyor..Türk Kürt tartışması gibi. Atatürk ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti nde birlikte yaşıyoruz ve birlikte savaştık omuzomuza . Ben bu tip insanları dikkate bile almam

Yorumu oyla      2      1  
Hacıbektaşi veli torunu 12 Aralık 2020 Cumartesi  11:29

Alevilere kurban olun.herkes alevi Alili olsaydı ülke daha güzel olurdu. Aleviler size ne yaptı yaaa, yıllardır ülkeyi yönetenler belli. Kafirlik yapıp iç savaş çıkarmaya çalışmayın.ulkeyi yediniz bitirdiniz.

Yorumu oyla      1      1  
Cemal 12 Aralık 2020 Cumartesi  11:21

Elinize sağlık

Yorumu oyla      1      1  
Alanyalı 12 Aralık 2020 Cumartesi  10:03

Bu zihniyetin olduğu saman kafalı yazarlar hala var mı, içler acısı

Yorumu oyla      1      1  
bekir bülend özsoy 12 Aralık 2020 Cumartesi  09:25

bunlar tek hücreli der dururum öteden beri..

Yorumu oyla      1      1