YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
MERSİNLİ MURO 18 Aralık 2020 Cuma  10:46

Sayın Başkan Hastane de iken CHP liler koltuk kavgası yaptılar. Neymiş efendim Ak Parti başkanı özel hastaneden aldı tıp fakültesine öldürmek için getirdi. CHP zihniyeti hiç değişmedi Rahmetli Atatürk vefatından hemen sonra inönü paraya kendi resmini basmamışmıydı.

Yorumu oyla      1      1  
bir deli taş atmış.. 18 Aralık 2020 Cuma  10:19

Hadi bakalım başladı yeni bir polemik. AKP ye geçerse dolaylı yoldan akp ye oy vermıs olacagız ;) ama olsun be.. Antalya ya hizmet gelecekse yine chp li biri akp eliyle rozeti altında yapsın. Hizmet görmek istiyorsak olması gereken de bence! yeni battı çıktılar lazım. antalya hal artık dışarı taşınmalı buradakı kavgayı bıtırmelı ve soz hakkı halkın olmalıdır oradakı 100 200 kısının degıl ! sehrın gobegınde kamyonlar tonatjlı yukler gereksız! aksu çandır mandılar tarafına gotursunler bu halı. hıc olmalı expo 2016 yerını komple HAL yapsınlar.

Yorumu oyla      1      1  
erdem 18 Aralık 2020 Cuma  09:57

Bırakın adam işini adam gibi yapsın. Hangi partide yok ikiyüzlü sadece menfaat odaklılar...

Yorumu oyla      1      1  
yılmaz 18 Aralık 2020 Cuma  09:20

Buradan yorum yapanlar bile kaç gün yoğun bakımda yatmış birine neler diyor insanlığınızdan utanın umarım sizin ve aileniz başınıza aynısı gelmez .

Yorumu oyla      1      1  
chpli 17 Aralık 2020 Perşembe  22:46

merak ettiğim şu akp ye geçiş olursa akpye küfür eden menderes türeli şikayet edip asat da daire başkanı olanlar istifa eder mi yoksa onlarda otomatik olarak akpli mi olacak.

Yorumu oyla      1      1  
benim sorum farklı 17 Aralık 2020 Perşembe  17:13

ak parti il başkanı neden bir açıklama yapmıyor. sayın böcek akp ye geçerse akp den istifa edecek kişiler var mı. akpliler sayın böcek akp ye geçerse seçimde milletvekili olur bizim adayımız hakan başkan diye konuştular mı. yoksa chp de olduğu gibi akp de de il başkanları belediye başkanları veya bakanlardan önemsiz mi.

Yorumu oyla      1      1  
Allah rızası için 17 Aralık 2020 Perşembe  16:53

bilgeliği sevenler siyasi gücü ellerine alana kadar veya siyasi gücü ellerinde tutanlar bilgeliği sevene kadar problemlerin bittiğini görmeyecek. Eğer bir yalanı yeterince uzun, yeterince gürültülü ve yeterince sık söylerseniz, insanlar inanır. İnsanları, bir yalana inandırmanın sırrı, yalanı süreki tekrar etmektir. Sadece tekrar, tekrar ve tekrar söyleyin Siyasetle uğraşmamanın cezası, sizden daha aptal olanlar tarafından yönetilmektir. Dürüst politikacı birine satıldıktan sonra, öbür seçime kadar başkasıyla pazarlığa oturmayan politikacıdır.Tüm politikacılar aynıdır, tek farkları suratlarıyla boylarıdır.

Yorumu oyla      1      1  
Caner 17 Aralık 2020 Perşembe  15:52

Adam ve parti satmak chp nin doğasında var hiç dinlemez bile. Atatürk ün askerleri

Yorumu oyla      1      1  
07flp 17 Aralık 2020 Perşembe  14:33

bu saatden sonra geçse ne olur geçmese ne olur. 3 yıl sonra siyasi hayatı bitecek zaten.

Yorumu oyla      1      1  
Bilal 17 Aralık 2020 Perşembe  12:49

Bu türden dedikodular yıllardır yapılır, Başkan dün olduğu gibi bugünde yarında yani görev sürecinde böyle bir şey yapmaz kendisine desdek verenlere sırtını dönmez diye düşünüyorum. Ama şu da bir gerçek Başkan ölüm döşeğinde iken her türlü alavere dalavereyi de yaptılar ve şimdi yüzüne nasıl bakıyorlar; CHP ye desdek veren bi kişi olarak söylüyorum Başkanı rahat bırakın. Onun aklı fikri yok mu;

Yorumu oyla      1      1  
demir 17 Aralık 2020 Perşembe  12:48

Böcek'in böyle konuşması normal,biliyorsunuz virüs den kurtulanların değişik organlarında hasar bırakıyormuş,demek ki Böcek'inde beyninde hasar bırakmış olsa gerek,hastanede yatarken hukuksuz davranarak yetkisi olmadığı halde Başkan Vekilini görevden aldığından başlayın da, birinci derecede sağlığını düşüneceği halde iyileşmeden göreve dönerek bir takım tasarruflarda bulunması gibi.Son açıklamalarını da okuyunca net bir durum görülmüyor,satır aralarında kah CHP den ayrılabileceği,kah kalabileceğini değerlendiriyorsunuz, ama kesin olan bir şey var ki kafası karışık her tarafa salvo çakıyor sonra selam çakıyor.Baştan dedik ya kör olası virüs anlaşılan beyinin bir bölümünde hasar bırakmış olmalı ki böyle insanı dengesiz yapıyor.Kamuoyu bekleyip görecek hasarı yenebilirse doğru işler yapmaya başlayacak, yenemezse her şey beklenebilir.Ayrıca CHP den ayrılması da kayıp olarak hissedilmez, zaten siyasi anlamda ne olduğu belli değil bir eli CHP de,bir eli AKP de,gövdesi başka partilerde,o nedenle seçileli iki yıl olmasına rağmen parti ile hiç bir uyumunun olmadığını partililer söylüyorlar.Evet seçim kazanmak için doğru adaymış,ancak seçildikten sonra uyumlu çalışma konusunda çok kötü seçimmiş.Kısacası Böcek artık bu saat den sonra düzen tutmaz.En iyisi bırakın yakasını nereye giderse gitsin,çünkü beyninin tedavisi çok uzun sürebilir.

Yorumu oyla      1      1  
Ahmed 17 Aralık 2020 Perşembe  12:36

Gitsinde kurtulalim 18 yildir rozetini takiyormus partinin ben daha bir gun taktigini gormedim

Yorumu oyla      1      1