YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
taş 19 Ocak 2021 Salı  08:00

Gözün kör olsun yeşil dolar,sen nelere kadirsin yaptırmayacağın iş açmayacağın kapı yok.Balık baştan kokuyor esnek ve takdir yetkileri verirsen bütün şehirlerde bu tür yapılaşmalar oluyor.Rantın önüne asla geçemezsin,arsa sahibi veya inşaat şirketleri daha fazla kazanmak için her yola başvuruyorlar.belediye meclislerinde de esnetebilecek yetki olunca bu tür vakalar kaçınılmaz oluyor.O nedenle merkezi hükümet kesin hatlarıyla yasa çıkarmalı,bir mahalle düşünün ilk planlarda nasıl yapılaşma olacağı belirlenmiş ve orada yapılaşma başlamış ise artık ondan sonra hep o yüksekliğe uyulmalı.Yani daha sonra gelecek belediye meclislerine takdir yetkisi verilmemeli,oysa delinin eline silahı verip sonrada bana neden ateş ettin gibi bir şey,yerel yönetimlere hem yetki veriyorsunuz sonrada neden çevre bütünlüğü bozuluyor diye bağırıyorsunuz.Şu veya bu nedenle beş yıllığına seçilmişler,bir daha ya seçilirler yada seçilmezler,toplum zaten lüks tüketime alışmış,her şeyim olsun istiyor onun içinde yeşil dolarları görünce çoğunluğun yapmayacağı iş yok.O kısa zamanda menfaatine bakıyor,onun öyle çevreyi falan düşünecek hali yok,maalesef acı ama gerçek bu,sayıştay raporlarına bakın belediyelerdeki yanlışları görürsünüz ama sadece raporlarda kalıyor,o yanlışlar sonucu cezayı yaptırımı olsa kimse yapmaz,nasıl olsa siyasetçi siyasetçiyi koruyor,çünkü sırasıyla çoğunluğu o çanaktan yalandığı için hiç bir şey değişmiyor.İşte ilk zamanlar biraz tepki falan,ama iş olacağına varıyor.Örnek Antalya'nın göbeğindeki 'Park Antalya'AVM nin kat yüksekliği çevreye uyumlu ama bir bölümümdeki kat yüksekliğine bakın göğe doğru gitmiş,o izni verende belediye meclisleri değil mi.Hatırlayın bir zamanlar FETÖ'nün önüne yatmayan kalmamıştı,sanırım o dönemde yapıldı,siyasetin çoğunluğu maalesef kirlendi çark böyle dönüyor gelip kısa zamanda yeşil dolar getirecek işleri yapıp gidiyorlar.Dürüst siyasilerde arada kaynayıp gidiyorlar.Tekrar başa dönersek 'GÖZÜN KÖR OLSUN YEŞİL DOLAR'sen araya girdin mi akan sular duruyor.

Yorumu oyla      1      1  
muarrem 18 Ocak 2021 Pazartesi  16:26

isimler neden açıklanmıyor? kim bu kanki vs? isimleri alalım?

Yorumu oyla      1      1  
Arda Altun 18 Ocak 2021 Pazartesi  01:08

Budur. Nokta.

Yorumu oyla      1      1  
Okuyan 18 Ocak 2021 Pazartesi  00:45

Ağzına kalemine sağlık.....

Yorumu oyla      1      1  
Helal olsun Dursun Bey 17 Ocak 2021 Pazar  21:09

Helal olsun Dursun bey. Gazetecilik dersi veriyorsunuz.

Yorumu oyla      1      1  
Yarın 11 de 17 Ocak 2021 Pazar  19:03

Kizilli çõp tesisine bekliyoruz. Biz çevreciler orda olacağiz

Yorumu oyla      1      1  
Misafir 17 Ocak 2021 Pazar  17:54

Sayın GÜNDOĞDU Tebrikler Teşekkürler. Ülke ve şehir çıkarı son sırada bile değil. Kimse yukarıda kalacak mal mülk para için Aşağıyı düşünmüyor!! Yukarıda tepinsinler, ben aşağıda hesabını veririm havasındalar! Huzur kimsenin kalesi değil, Halbuki sağlığın varlığının sebebi huzur!! Sizin bu yazınızdan sonra huzur bayağı bir eksilmiştir..

Yorumu oyla      1      1  
çok çirkin adam 17 Ocak 2021 Pazar  15:13

adamsın reis. gerçekleri yaz hep destek sana. bir konyaaltı meclis üyesi zamanında şöyle demişti. ne başbakan ne milletvekili nede başka bir ilde belediye başkanı olacağıma antalyada herhangi bir ilçesinde meclis üyesi olmayı tercih ederim demişti. sene 1999 da. şimdi daha iyi anlıyorum ki rant büyük ve antalyanın taşı toprağı altın.

Yorumu oyla      1      1  
Sinan 17 Ocak 2021 Pazar  14:28

Güzel bir yazı olmuş!

Yorumu oyla      1      1  
dede 17 Ocak 2021 Pazar  14:18

dursun bey şu konyaaltı belediyesinin ordaki iğrenç binadan daire alan kişilerin başkanlar ile olan ilişkisini bulun, malum kendi üzerlerine birşey almıyorlar. çantacıları var. ayrıca bu binalara izin veren vatan hayinlerini de açıklayın kimin imzası var bu işlerde.

Yorumu oyla      1      1  
Murat Özekici 17 Ocak 2021 Pazar  14:14

O bölgede 1.nci hata Laçin koop.’un yaptığı binalar idi. Maalesef şimdi ders alınmadan 2.ncisi yapıldı. Çok yazık.

Yorumu oyla      1      1