YORUMLAR
Toplam 16 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Ramazan 29 Ocak 2021 Cuma  19:52

Evet kampüsteki köpekler büyük problem başı boş gezip insanlara saldırıyorlar burada güvenliğinde yapacak bir şeyi yok sorumluluk belediyede bence ama yorum yazan arkadaşlardan bir tanesi haklı tespitlerde bulunmuş konuyla alakası yok ama yazmak istedim üniversitede özel kalem in insanlara davranışlarından çoğu insan rahatsız Gene hastane personeli abisinin de çoğu birimdeki görevlendirmelerde söz sahibi olduğu herkes tarafından biliniyor özellikle güvenlik biriminde kimlerin bir üst kademeye çıkartılacağı müdürün kim olacağı konularında eğitim tecrübe hakkaniyet gibi konular yerine bu arkadaşın onayının gerektiği konuşulanlar arasında benimki sadece duyum konuşulan bu

Yorumu oyla      1      1  
A.Yılmaz 26 Ocak 2021 Salı  12:38

Sevgili Recep Bey; Benim Şef olduğumu yazmıssınız. Belliki sizin hesabınız farklı. Lütfen bu konu üzerinden kişisel işlerinizi yürütmeyiniz. güvenliğe intikal eden köpek şikayeti konusuna gelince. Oğlum Üniversitenin güney kapısından okuluna giderken köpekler saldırıyor. Geri gelip beni aradı. ben de aracımla okuluna bıraktım. Dönüşte de güvenliğe durumu bildirdim. Güvenlikte bilgimiz dahilinde bu şikayetleri her gün alıyoruz dedi. Olayın hiç kimse ile ilgisi yok. Sadece şahsımla ilgilidir. Özelden yazarsanız durumu daha detaylıda anlatabilirim. anlatabilirim.

Yorumu oyla      1      1  
Recep 24 Ocak 2021 Pazar  12:39

Atakan Yılmaz sen nerden biliyosun güvenliğe kaç dosyanın intikal ettiğini hem yazıyorsun benim çocuğumda öğrenci sonrada güvenliğe bilmem kaç dosya intikal etti söylediklerinde haklısın köpekler sürü halinde geziyorlar ve tehlikeliler bir çözüm bulunması gerekiyor ama ben senin bir öğrenci velisi olduğuna inanmıyorum sen özel kalem ve abisinden icazet alıp şu son amir şef olanlardanmısın sanki diyet borcunu mu ödüyosun buradan??

Yorumu oyla      1      1  
A.Yılmaz 22 Ocak 2021 Cuma  17:50

Atakan Yılmaz Sevgili Hayvanseverler; Ben size işin doğrusunu anlatayım. Neden doğrusunu. Bu biraz da bakış açısı ile ilgili. Bende bir hayvanseverim ve evimde köpek besliyorum.ve bir oğlumda üniversitede okuyor. Üniversite basında yer almıyor ancak köpekler konusunda çok zor durumda. Şu an güvenliğe intikal etmiş onlarca köpek saldırı vakası var. Köpekler sürü halince dolaşıyorlar. Hiç kimse kampuste yürüyemiyor. .Siz olsaydınız ne yapardınız. İnsanlar sokağa bırakmak istedikleri köpekleri kedileri kampuse gizlice bırakıp gidiyor. Şu anda öğrenciler yok. Öğrenciler gelince ne olacak. Bu sürü bir evladımızı parçalasa yönetim, ailesine ne cevap verecek. Bu Üniversiteden önce ülkenin ve belediyelerin sorunu. Sahipsiz köpeklere bir an önce çözüm bulunmalı. Şu anda Kampüste 600 civarında köpek olduğu söyleniyor. Değilse buradan beylik laflarla ahkam kesmek kolay. Biraz empati lütfen. Sürü psikolojisine sahip köpeklerle daha önce karşılaşmadysanız hiç tavsiye etmem. Kimse köpekleri asalım keselim demiyor. Ama yavrularımızın eğitim aldığı kuruma da kimse evlatlarını köpekler saldırsın diye göndermiyor. Eğer sizin kardeşinizi, evladınızı bir köpek sürüsü parçalasa ne hissedersiniz.

Yorumu oyla      1      1  
Yorum 19 Ocak 2021 Salı  11:36

Kampüse giren hayvanseverler kedilere, köpeklere yemek veriyorlar rahatlıkla. Köpekler tarafından ısırılan hocalar oldu. Kampüste köpek saldıracak diye yuruyemiyoruz. Sorumlusu belediyedir. Meraklı olan evine, bahçesine, sokağına ya da mahallesine götürsün, besledim, büyütsün, hayrını görsün.

Yorumu oyla      1      1  
Havva 19 Ocak 2021 Salı  07:40

ADEM rumuzlu kişi ne alakası var dekanların bu konuyla tamam her kes hem fikir kampüste köpek sayısının fazla olduğu konusunda çözüm de belediyede ama konuyu dekanlarla ilişkilendirmen saçma yoksa sen geleceğini rektör hanıma bağlayan her birime burnunu sokan bekçi(hst. Nöb. Müd.)misin?

Yorumu oyla      1      1  
Akademisyen 19 Ocak 2021 Salı  01:38

Herşeyin bir dengesi var, kampüsü hayvan barınağına çevirirseniz olacağı bu. Kimsenin özel bahçesi değil kampüs. Alsın başka yerde beslesinler köpek ve kedileri. Köpekten kampüste yürümek imkansız hale geldi. Bugün kedileri yarın insanları parçalayacaklar.

Yorumu oyla      1      1  
Bıktık 18 Ocak 2021 Pazartesi  22:36

Üniversite personeli ve öğrencileri saldırgan köpeklerden bıktık, kampüs içinde dolasamaz olduk, defalarca Konyaaltı belediyesini aradık köpekleri toplasinlar diye, ama sonuç telefonlar yüzümüze kapandı, şimdi kedileri yemişler ya öğrencileri yada personeli isirsaydi, belediye suçlu konyaaltini kedi köpek başıboş hayvan ve onların artıkları götürüyor bıktık konyaaltinin yönetiminden, caddeler pislik içinde.

Yorumu oyla      1      1  
Herkül 18 Ocak 2021 Pazartesi  19:19

Rektör hanımın haberi olduğunu hiç sanmıyorum bir bilim insanı hele bir kadın bunu engellemez diye düşünüyorum

Yorumu oyla      1      1  
Toprak 18 Ocak 2021 Pazartesi  19:17

Yasak ken nasıl giriyo anlamadım nasıl güvenlik bu:))

Yorumu oyla      1      1  
Hatice Akkan nar 18 Ocak 2021 Pazartesi  18:27

Yazık günah rabbim merhamet versin çok üzgünüm

Yorumu oyla      1      1  
toprak 18 Ocak 2021 Pazartesi  18:17

En azından ölen hayvanlar hemen bir ekip tarafından toplanarak uygun bir yere gömülmeli,bu manzaralar çirkin,yoksa kampüste kedinin köpeğin ne işi var.İlğili belediyeler toplasınlar veya kısırlaştırsınlar.

Yorumu oyla      1      1  
Üniversite Öğrencisi 18 Ocak 2021 Pazartesi  16:28

Kampüsün hayvan barınağı olmadığı kabul edilmeli. Kampüste kedi köpek popülasyonu oldukça fazla, dışarıdan besleme ile olacak iş değil. Belirli yaşam alanında belirli sayıda canlı yaşayabilir. Fazlası olursa böyle olur. Kuşlardan bahseden var mı? Kampüste kuş kalmadı? Kedi ve köpek sayısı sınırlı bir şekilde tutulmalı, habire yavruluyorlar. Köpeklerden kampüs içinde yürümek imkansız hale geldi.

Yorumu oyla      1      1  
Adem 18 Ocak 2021 Pazartesi  14:34

Bir bayan rektör olduğu için hakkında arkasını araştırmadan bir sürü haber çıkardınız, rektör hanım ister mi hayvanlar katledilsin. , allah bilir bu haberleri istifa etmesi istenen dekanlar koltuklarından ayrılmamak için provoke ediyordur.

Yorumu oyla      1      1  
taş 18 Ocak 2021 Pazartesi  13:57

Ne yapsın köpekler aç kalınca yiyecekler tabi,yaşamak için her canlı yemek zorunda,insanlar nasıl et ihtiyaçını hayvanlardan karşılamak için kesiyorlar öyle düşünmek lazım.Hayvanlar ise doğanın kanunu gereği büyük küçüğü yiyor.Kaniat denge üzerine kurulmuş,insanlar bırakın aç kalmayı şu veya bu nedenle birbirlerini öldürüyorlar ve gözleri hiç doymuyor,ben zengin oldum bana yeter diyen var mı,ha bire mal mülk biriktiriyorlar hiç fazlasını fakire fukaraya veren yok.Hayvanlar hiç değilse karnı acıkınca avlıyorlar,hayvanlardan utanmak gerekir ama ne gezer hep bana hep bana mantığı,üzerlerine bir avuç toprak atınca duruyorlar.

Yorumu oyla      1      1  
Sergen CEVAHİR 18 Ocak 2021 Pazartesi  13:50

Olayın başka bir boyutu var, köpekler kampüs içerisinde kontrolsüz olarak çoğalıyor. Bu hayvansever arkadaş belediyenin hayvanları almasına, aşılama ve kısırlaştırma yapılmasına defalarca engel olmuş birisi. Kimse hayvanlar itlaf edilsin demiyor sonuçta. Kampüste son bir kaç yıldır insanlara saldıran hayvanlar da oldu, öğrenciler ve çalışanlar sürekli tedirgin. Sonuç olarak orta yolun bulunması ve gereken neyse yapılması gerekiyor.

Yorumu oyla      1      1