YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
HALK 1 Şubat 2021 Pazartesi  14:58

TRUVA !!! Tarihi bilmeyenler filmini izlesin ne demek istediğimi anlar :)

Yorumu oyla      1      1  
taş 1 Şubat 2021 Pazartesi  10:30

Sanırsınız ki Hakkari'ye sürülmüş,git gel hepsi Elmalı,bu kadar büyütmenin ne anlamı var.Evet bir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkıp da öyle mesajlar atarak gözdağı vermeseydi.Gerekceli olarak görevden alıp başka yerde değerlendirse kimse bir şey demezdi.Zaten idari yargıdan döner,şu da görülüyor yerel yönetimler kazananın iş deposu haline getirilmiş eş dost kim varsa dolduruluyormuş,peki siyasete yakın olmayanlar girebilmişler mi.Genelide yerelide çoğunlukla aynı kokuşmuş düzen,Bu gün Muhittin olur,yarın Kuşkaldıran olur,ne değişecek hepsi de aynı çanaktan besleniyorlar.Ayrıca meclis üyesi olan zat,keşke bu tepkisini meclisten çok katlı yapılar geçerken de gösterseydi,o zaman kuzu sarması oluyorlar.Kısacası yiyin için tepinin nasıl olsa gün sizin gününüz.

Yorumu oyla      1      1  
erol 1 Şubat 2021 Pazartesi  08:51

Yorumları okuyamiyirum çünkü görünmüyor...!?

Yorumu oyla      1      1  
tweet 31 Ocak 2021 Pazar  23:19

tam bir terbiyesizlik. chpli seçmene hakaret.

Yorumu oyla      1      1  
07flp 31 Ocak 2021 Pazar  23:04

reis yarın antalyada rozeti takar geçer. hayırlı olsun

Yorumu oyla      1      1  
Benim Mevlüt amcam var. 31 Ocak 2021 Pazar  22:30

Yorumsuz.

Yorumu oyla      1      1  
Hasan sütlü 31 Ocak 2021 Pazar  22:17

Yazıklar olsun.antalyamizin içine edenlere. Başkan oy talep ettigin tabanları unutma, o koltuğu sana o tabanlar verdi, sen almadın. Arifoglundan intikam mı alınıyor. Halk hizmet bekliyor.yaptigin gözle görülür bir hizmetin yok Ama ne hikmetse belediye cadı kazanı gibi. Çalışanları sürgüne göndermek yerine antalyamiza hizmet et .gerçi parti üstü olduğunu söylüyorsun. Ama halkı kucaklamiyorsun. Sağlık diliyorum.

Yorumu oyla      1      1  
çerkez muro 31 Ocak 2021 Pazar  18:28

sayın böcek kabul edin yapamadınız başkanlığı. kimseye haksızlık etmediniz doğru ama bizlere haksızlık edenlere de haksızlık etmediniz. heryere yetişemezsiniz kabul ama sizi içten yıkıyorlar. asat olsun büyükşehir olsun yeni yüzler gelmedikçe böyle gitmez. konyaaltı belediye başkanı iken dedikoduları dinleyerek yönetebiliyordunuz ama büyükşehir dedikodusuna kulağınız yetmedi kabul edin. akrabalarınız, arkadaşlarınız size değer veren bizler. kimseyi sürmeyin tamam ama ne olur müdür, daire başkanlarını değiştirin. asatdan halen yazı geliyor imalat programına alınmıştır diye. 7 yıl oldu yazıyı paraflayanlar imzalayanlar aynı. böyle olmaz nasıl hak arayacağım ben adamlar aynı. yei yüzler lazım. alın organizasyon şemasını karşınıza şimdikilerin üstünü çizip yeni kişilere şans verin. antalyaya yapacağınız iyilik bu olsun yoksa sizden sonra gelecek kişide birşey yapamayacak. saygılarımla.

Yorumu oyla      1      1  
... 31 Ocak 2021 Pazar  18:22

Demekki Mehmet Ali Çelebi haklıymış.once sen parti olarak kendine sahip çıkacaksın başkaları ile yapılan işlerin sonucu bu

Yorumu oyla      1      1  
çağlarcalı basri 31 Ocak 2021 Pazar  16:31

reis yarın antalyada. rozet takar mı ne dersiniz. yada havaalanında karşılayacak mı.

Yorumu oyla      1      1  
Cokda tinnnn 31 Ocak 2021 Pazar  16:29

Sayin subaşı, CHP''liler ve iyi partililer, muhittin Böceke oy vermek zorunda kalan Antalya halkı Muhittin boceki cokda şey etmemek lazım birdaha aday göstermezsiniz, gösteren olursada oy vermezsiniz siz onlara gösterirsiniz, muhur şimdi onda ama asıl mühür hep halktadir, bindirdigi gibi indirir halk.

Yorumu oyla      1      1  
iç işleri bakanlığı devreye girmeli 31 Ocak 2021 Pazar  16:27

tüm belediyeler kapatılmalı valiliklere bağlanmalıdır. cumhurbaşkanı seçilecek kişi vali veya belediye başkanını atamalıdır. belediyeler belediyecilikten çıkmıştır. paralar saçma yerlere harcanmakta, personel giderleri bütçenin yüzde 50 sini geçmektedir. büyükşehir yasasına uygun merkez ilçe belediyeler derhal kapatılmalıdır.

Yorumu oyla      1      1  
İtiraf Etmiş 31 Ocak 2021 Pazar  15:44

"Bir İYİ Parti il başkanımızın yeğeni ve yine bir ilçe başkanımızın oğlu da sürgün tabir edilen eylemlere maruz kalmış " Hasan Subaşı itiraf etmisy rahatsızlığını kendi partililerin akrabalarının derdine düşmüş. Muhittin Başkan haklı görünüyor.

Yorumu oyla      1      1  
Hakan 31 Ocak 2021 Pazar  14:52

Belediye tam bir bakteri yuvası olmuş. Kavga değil hizmet istoruz hizmet hazırkılerde mahvoldu böcük efendi. Sana göre tam bir atasözü var. ADAM SANDIM E.... ALNIMA DEĞDİ DA..... Bu tam senlik

Yorumu oyla      1      1  
demir 31 Ocak 2021 Pazar  14:28

Uzun lafın kısası Muhittin Böcek kibre kapıldı ve kendisini oraya getiren CHP ve İyi parti'yi yok sayarak kendisine verilen oyları parti aidiyeti üzerinden aldığını unutarak oyların kendisine verildiğini sandı.Ne demişler 'Halep' orda ise 'Arşın' burada derler.2024'e kaldı 3 sene,o gün gelip çattığında bağımsız olarak aday olmayı göze alabilir mi,yoksa bir partiden aday olmak üzere Ankara'yı mesken mi tutacak hep beraber göreceğiz.Gün gelir hesabı adamın önüne korlar,gün oluyor CHP'yi tanımıyor,gün oluyor İyi Parti'yi tanımıyor.Zamanı geldiğinde tanıtırlar,ne demişler yediğiniz hurmalar gün gelir tırmalar.Büyükşehir koltuğu 5 numara büyük geldi bütün mesele bu aslında.

Yorumu oyla      1      1