YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
Mağdur 6 Mart 2021 Cumartesi  09:39

Akademik personele en ön yargılı davranan isim Mustafa Ünal oldu. Hiç olmayacak insanların ağzının içine baktı.Bu üniversite de fetö dönemini yaşayan insanlar Mustafa Ünal’ı asla affetmez.

Yorumu oyla      0      0  
Hale 4 Mart 2021 Perşembe  21:01

Kaya beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, çok güzel tespitler yapmış. Bazı insanlar var 9 senedir dekan yardımcılığı dekanlık görevinde oturuyorlar, fetö döneminde en gözdeler, fetö mücadelesi oluyor yine en gözdeler.Dünya bile onlardan daha yavaş dönüyor. Bir makam ve mevki de bile asla başka insanlara izin vermeden senelerce işgal edip çok daha kıymetli bilim insanlarının önünü resmen tıpaçla kapatıyorlar. Üst makama son derece dalkavuk ama alt makama son derece acımasız bu insanlar çok daha adil bilim insanlarının önünü kapatabiliyor. Gerçekten politik söylemlerle işi olmayan, fetö döneminde en ön planda olan bu kişileri artık şu kurum içinde elemeyi becerin.

Yorumu oyla      0      0  
D.Kaya 2 Mart 2021 Salı  18:42

Sevgili Rektörüm akademik kariyerinize ve hümanist karakterinize olan saygımız elbetteki şüphesizdir, ancak belliki sizde etrafınızdaki dalkavukların oyununa gelmişsiniz gibi. Gerçi eski Rektörlerde ( tabiki hepsi değil) hiç bir araştırma yapmadan, insanları tanımadan dolduruşa gelerek suçlu ve suçsuzu ayırt etmeden, rastgele hüküm verdiler, liyakata hiç bakmadan çoban dahi olamayacakları vezir yaptılar, mazlum ve akil olanları da dışlayıp malesef kurumdan uzaklaştırdılar. Tabiki en büyük zararı yine üniversite ve devlet gördü. Üniversitinin geçmişi ve geleceğini gerçekten öğrenmek istiyorsunuz, etrafınızdaki yalaka ve menfaatperestler den değil, sıradan yıllarca emek vermiş fakat üniversitenin hiçbir nimetinden faylanmamış emekçilere sorun (Gerçi onları tanımanız çok zordur, çünkü onların size ulaşması imkânsızdır) ancak, o zaman anlarsınız dost kim, düşman kim, yada zalim kim. İnşallah geçmiş dönemi iyi araştırıp ve gelecek dönemi sağlam bilgiler üzerine teşkil ederek muvaffak olursunuz. Adaletli olmak için, öncelikle adil kaynaklardan beslenmek gerek. Aksi mümkün değil. Yeni vazifenizde başarılar dilerim.Selam ve Saygılarımla.

Yorumu oyla      0      0  
İsmi lazım değil 21 Şubat 2021 Pazar  14:47

En güzel yaptıkları şey haksızın arkasında durup haklıyı yok etmek.

Yorumu oyla      1      1  
A Citizen 21 Şubat 2021 Pazar  14:23

Reaktör hanımın birçok şeyden haberi yok, görünen o ki, akademiden ziyade politikaya merakı da baya varmış, hükümetle arası da maaşallah.Ne yazık ki genel olarak bakınca, memleketi yönetenlerde liyakat olmayınca bunun herbirime de yansıdığını görülüyor ve şaşmamak da lazım. Bu yönetim Türk devletine ve halkına çok zarar verdi çok

Yorumu oyla      1      1  
AYDIN ÖZMEN 20 Şubat 2021 Cumartesi  19:54

Birbirinden haberi yokmu bunların yahu, koskoca üniversite böylemi yönetiliyor? Prof olmakla yönetici olmak farklı şeyler...

Yorumu oyla      1      1  
değişim dedik 20 Şubat 2021 Cumartesi  14:02

yine haklıyı haksıza boğdurdular. fakülte sekreterleri değişmelidir

Yorumu oyla      1      1  
Kadir 20 Şubat 2021 Cumartesi  13:54

Rüşvetten yargılanıp içeride yatmadı mı? Nasıl oldu da daire başkanı yapıldı

Yorumu oyla      1      1  
Komik 20 Şubat 2021 Cumartesi  13:04

Çok basit görevden alınan rektörün genel Sekreteri görevden alınan rektörün başhekimi rektör yardımcısı yazılım şirketi birleştir bingo 10 puan hadi kolay gelsin

Yorumu oyla      1      1  
Teo seninde mi amcan var 20 Şubat 2021 Cumartesi  12:56

Şehit yakınlarını aşagiladigin günü unutmadım.

Yorumu oyla      1      1  
Çakır 20 Şubat 2021 Cumartesi  12:54

İsmi geçen şahıs özel kalemdi genel sekreter oldu şimdiki özel kalem 4d li işçi olmasa emin olun oda genel sekreter olurdu biz bize benzeriz farkımız yok birbirimizden yazık neydi liyakat??????

Yorumu oyla      1      1  
Yağmur 20 Şubat 2021 Cumartesi  12:50

Rektör hanımın bu konulardan haberinin olduğunu düşünmüyorum Teoman Kulaksızı yolda görse tanımaz üniversiteyi yöneten tek. Yardımcısı bunu orada çalışan herkes biliyor.dekanların daire başkanlarının özel kalem kadar yetkisi yok sözleri geçmiyor.Hastanede ise kimse ne başhekimi biliyor ne yardımcısını sözü geçen onayı alınan bir kişi var özel kalemin hizmetli kadrosun da olupta hastane müdürlüğü yapan abisinde(burası da ayrı bir komedi bu kadroda olup müdürlük yapmak:))hizmetli kadrosunda olmasaydı zaten daire başkanı yada genel SEK. Yard. Olurdu ama acele etmeyin bu gün yarın ünvanını yükseltip onuda yaparlar ne de olsa kaliteli bir kişi!!!

Yorumu oyla      1      1  
taş 20 Şubat 2021 Cumartesi  12:21

Bu rektörde çok tartışılıyor.Ülkenin acil bir üniversite yönetimleri konusunda yasaya ihtiyacı var.Profesyonel işletmecilik dalında uzman kişiler tarafından yönetilmeleri sağlanmalıdır.Doktorlarda kendi işini yapsınlar,iyi bir uzman olmak başka,iyi bir işletmeci olmak başka.Yöneticilik tamamen tecrübe işi,bir gecede bir doktoru 'REKTÖR' yap,sudan çıkmış kuş gibi,olacak iş mi.

Yorumu oyla      1      1  
Haberi yok 20 Şubat 2021 Cumartesi  11:32

Rektör hanım yonetemiyor. Emin olun haberi bile yoktur bu süreçten.

Yorumu oyla      1      1  
Misafir 20 Şubat 2021 Cumartesi  10:23

Teoman Kulaksızın Hizmet Cetvelini görseydiniz. şaşırmazdınız

Yorumu oyla      1      1