YORUMLAR
Toplam 29 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
onur efendi istifa 14 Nisan 2021 Çarşamba  16:39

parti tabanı ağır abiler devreye girsin artık. konyaaltı ilçe teşkilatı istifa etmeli. kasa dolmadı mı daha.

Yorumu oyla      0      0  
salman gedik 13 Nisan 2021 Salı  22:17

Genel sekreter değil hanımefendinin hakkını yemeyin. Bizzat Büyük Şehir Belediye BAŞKANIDIR.Başkalarının aldığı 4 veya 5 maaşı eleştiren parti yetkililerinizin gözü sizin aldığınız 5 maaşı neden görmez acaba.K.Altı ilçe başkanı onur efendiyi kim koruyor. onur efendi şirketlerde çalışan gariplerin sırtından daha ne kadar geçimini sağlıyacak .

Yorumu oyla      0      0  
ayla bayer 13 Nisan 2021 Salı  15:41

kendi tarafında olmadığı nı düşündüğü belediye çalışanlarını sürdürmüştür.

Yorumu oyla      0      0  
YAZIK YAZIK 7 Nisan 2021 Çarşamba  11:14

Antalyada CHP Lİ BELEDİYEYİ YIKACAK ÖNCE,

Yorumu oyla      0      0  
Korkut DABAN 6 Nisan 2021 Salı  02:59

Belediye Genel Sekreteri olarak bilgisiz ve belgesiz isnatta bulunmak yerine varsa bir iddianız ispat gösterin. Aksi takdirde iddianız iftiradan öteye gitmez. Basını tehdit etmek başlı başına bir facia! Belediyeler Hizmet Üretme Mekanıdır Güç Gösterisi yapma yeri değildir.

Yorumu oyla      0      0  
SEDAT 5 Nisan 2021 Pazartesi  11:56

İŞİNİZE GELMEYEN KİŞİLER HAKKINDA HABER YAPMAK DOĞRU DEĞİLDİR TÜM YANLIŞ YAPANLAR HAKINDA HABER YAPINIZ LÜTFEN YANLI HABER YAPMAK YAZI YAZMAK HABERÇİLİK OLAMAZ TÜM ANTALYADA ARAŞTIRIN BAKALIM KAÇ TANE İKİ ÜÇ MAAŞ ALAN BÜROKRAT VAR AÇIKLAYIN BURADA.

Yorumu oyla      0      0  
Yakupbey 4 Nisan 2021 Pazar  18:50

Tamamda bunlarda yandaş zaten

Yorumu oyla      0      0  
Birisi 4 Nisan 2021 Pazar  15:29

Belediye Başkanı hastahanede yatarken gerçekleşen imza ve başkan vekili değişmesi olayı açıklığa kavuştu mu.? O açıklığa kavuşmadı daha. Bu hiç kavuşmaz.

Yorumu oyla      0      0  
Yakup Uzunalioğlu 4 Nisan 2021 Pazar  10:48

Bahsedilen bir kişinin fazladan,aldığı ücretler (akp tarafından yandaşlarına ödenen huzur hakları) toplandığında, bayanın,aldığı ücret; bugünkü iktidar tarafından ödenen 56 huzur hakkından biri kadar alamamış hanımefendi... Biraz de bayanı fazla ücret almaktan suçlayan vatandaş, bu iktidarın yüzbin ücret alanları araşrırırsa iyi yapar. Köşkün iletişim başkanı beş kuruluştan huzur hakkı alıyor. Türk,Hava Yollarından 24 bin tl alıyor. Sordular kendisine, bu kadar paraları ne yapıyorsun diye? Verdiği cevap; " hayır hasanata veriyorum" .Gelin bu konuları yazalım, ülkenin nasıl yandaşlara peşkeş çekildiğini anlatamım. Biraz da

Yorumu oyla      0      0  
demir 4 Nisan 2021 Pazar  05:13

Sanırım yerel seçimlerden 2 yıllık bir zaman geçti.30 Büyükşehiri şöyle bir düşünün çoğunun Belediye Başkanının kim olduğunu bilmezsiniz,ancak Antalya Genel Sekreterinin ismini kamuoyunda çoğunluk bilir.Bir kamu görevlisinin sürekli tartışılması ve gündeme sık sık gelmesi çok ilginç,Antalya Büyükşehir olarak ülkenin 5.nci,Dünya'nın sayılı turizm kentlerinden biri olacak ve hadi diyelim Böcek siyaseten sırf seçim kazansın diye gösterilmiş bir adaydı,yoksa kenti yönetecek ne vizyona nede yeterli kapasiteye sahip olmadığını herkes biliyor.Ancak bu durumda ne beklenir,Genel Sekreterliğe kent planlaması ile grup çalışmasında uzman birinin atanması beklenir ki kenti derlesin toparlasın ve siyasi karar vericilere alternatif görüşler sunabilsin.Peki atanan kişiye baktığınız zaman bunların hiç biri var mı, liyakat mı öne çıkarılmış yoksa tamamen siyasi kaygılarla atanmış birisimi,seçildiği günden beri Büyükşehir'in kritik kararlarında sürekli öne çıkan ve tartışılan başka biri var mı.Yazık oldu Antalya'ya son 20 senedir bir bakın Menderes Türel dönemleri fecaat,ancak Muhittin Böcek dönemine de bakınca söylenecek kelime bulunamıyor,olsa olsa çapsız siyasi dönem denilebilir.Sadece düğün ve cenazelere gidilerek Belediye Başkanlığı yapılan başka bir kent var mı acaba.Belediyenin atanan yönetici kadrolarına bir bakın çoğunluğu yeterli uzmanlık alanına sahip değil,sadece siyaseten atanmış kişiler.Kısacası tablo vahim,Büyükşehir Belediye Başkanı var mı yok mu hiç belli değil.Sahnede sürekli Genel Sekreter olunca iyi seyirler.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet Ünal 4 Nisan 2021 Pazar  00:24

Dursun Bey,tebrik ederim çok güzel yazmışsınız.Bu insan belediyede iş değil,iş karıştıyor ve orada fitne odağı olmuş.Böyleleri sıkıştığı zaman,insanların günahsız evlatları ilede uğraşırlar.Bence belediyeyi dahada karıştırır.

Yorumu oyla      0      0  
atanmışları egemenliği 3 Nisan 2021 Cumartesi  19:03

Bu kadın seçim kaybettirir.Bu net bir durum .

Yorumu oyla      0      0  
adam memur 3 Nisan 2021 Cumartesi  18:30

ne siyasi partisi. başkanda parti üstü, eee ailecede akpli ata dostu. çantacılar birleşti, 3 yıl kaldı voleyi vurdular vurdular.

Yorumu oyla      0      0  
benim amcam var sizi döver 3 Nisan 2021 Cumartesi  18:24

parti üstü sayın başkan chpden istifa et.

Yorumu oyla      0      0  
Vedat çelik 3 Nisan 2021 Cumartesi  17:58

Saldım çayıra mevlam kayıra sütü bozuksa ne yassanız boş bunca hırsızlığa rağmen mensubu olduğu partiden neden bı kelime dahi çıkmıyo anlaşılır gibi değil bunlarda bir de telefon faturacı abla vardı bu arkadaş da acaba ENVER ayseverci mi

Yorumu oyla      0      0  
Tüm siyasiler aynidir 3 Nisan 2021 Cumartesi  17:18

Yapacak bişey yok. Bu yemezse başkası yiyecek

Yorumu oyla      0      0  
Hocam ya 3 Nisan 2021 Cumartesi  16:55

Kadının çok çirkin resimleri ni koymuşsunuz, korkuyorum

Yorumu oyla      0      0  
Bune ya 3 Nisan 2021 Cumartesi  16:42

Biri vadafone nün avukatı, biri clk nın avukatı. Biri akp ile atadostu. Biz ne yaptık yaaa.kimlere oy verdik menderes başkanı eleştirdim bukadar projemi olur diye, hepsi aynı andaki başlar diye. Rezil olduk antalyam.2 yıl geçti kadın yarım milyon maaş almış onu öğrenmiş olduk. Hani yetim hakkı yedirmezdi sayın başkan.

Yorumu oyla      0      0  
Canım Antalya diyenler. karlı yolları açmayı belediyecilik sandılar 3 Nisan 2021 Cumartesi  16:16

Antalya aşıklar da işte böyle iyi antalya''yı

Yorumu oyla      0      0  
Misafir 3 Nisan 2021 Cumartesi  15:16

Bu ülke doymayan siyasiler yüzünden gün görmeyecek. Müstehakmı? Müstehak!

Yorumu oyla      0      0  
Haydi 3 Nisan 2021 Cumartesi  14:57

Haydi huzur hakkı danışmanlık ücreti ve buna benzer kamu kurumlarından çok yüksek rakamlarda ücret alan ihtiyacı olmayan şahıslar kamunun vicdanı ve sizin gibi bu ücretlerdrn faydalanmak içinn yarışa girilip işleyişi bozulmaması adına aldığınız ve alacağınız tüm ücretleri üniversite öğrencilerine bilim sağlık gibi eğitim alan yetenekli gençlere burs olarak verip toplumu aydınlatın. İhtiyacı olmayan kamudan ihale alan meclis üyeleri sizde. Siz bu şehri sevdiğiniz için yapıyorsunuz bu işleri. Hatta mesleki hayatınızda başarılı hukukçu yöneticiler eminim siz doygunsunuz şehir sevgisinden bu işlere öncü oldunuz ne beyinler var araştırın belki sizi yakınınızı sevdiklerinizi birgün tedavi edip çare bulacak belki şehrini için çocuklarınız için faydalı projeler yapacak üniversiteli ailesinden destek göremeyen gençler bilim insanı adayları var haydi.

Yorumu oyla      0      0  
Kalemine sağlık usta 3 Nisan 2021 Cumartesi  13:55

Kalemine sağlık aga, dokunulmaz sandılardi kendilerini ellam, keser döner sap döner gün gelir hesap döner, böcek ve ekibi hele ki cemil böcek.

Yorumu oyla      0      0  
ya boşver 3 Nisan 2021 Cumartesi  13:23

konyaaltı belediyesinin ordaki binada hissesi var mı yokmu. aldığı maaşları yalanlamamış en azından

Yorumu oyla      0      0  
mehmet 3 Nisan 2021 Cumartesi  12:50

Helal sana Gündoğdu

Yorumu oyla      0      0  
Hakkı Yörük 3 Nisan 2021 Cumartesi  12:17

Bu bayanın liyakatı, tecrübe birikimi ne ki devamlı tepelerde iş veriliyor, vazgeçilmezliğinin nedeni ne ki? Başkan böcek, kılıçaroğlu ve parti il yöneticileri ile dahi ters düşüp bu bayanı en tepe makama getirdi,

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 3 Nisan 2021 Cumartesi  11:36

Böyle devam ederse büyükşehir inadına Akp. Helal olsun Dursun bey, dökün ortaya neleri varsa.

Yorumu oyla      0      0  
A.Rıza ÖZÇELİK 3 Nisan 2021 Cumartesi  11:21

Belediyenin genel sekreterinin görevimi bir kişi hakkında belediye kayıtlarına bakarak onu rencide edici şeyler yazmak? gerçi onuda becerememiş bu yazılanlardan sonra. Neden o görevde acada bu konuda bilgi sahibimisiniz? Genel merkezin atadığımı yoksa Belediye başkanının tasarrufumu? halkın seçimi ile gelenler halkın maaşlı çalışanlarıdır, hesap sorulduğu zamanda kızmamaları gerekir.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 3 Nisan 2021 Cumartesi  11:17

Herkesin pisliği ortaya çıksın. Antalyayı İhya etmek için gelenler maalesef insanlık adına kalekapısındaki atları kaldırıp birde kedilerin yerini değiştirdi. En son lgbt yürüyüşüne katıldılar bunlar bize 5 yıl yeter.

Yorumu oyla      0      0  
Gölge Antalyalı 3 Nisan 2021 Cumartesi  11:14

Saçları kapalı bayan elemanlarını tamamını uzak ilçelere sürgün ediyor .

Yorumu oyla      0      0