YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Bu kadar yetki neden? 7 Nisan 2021 Çarşamba  10:02

Günaydın Antalya sevdalıları, Antalya'yı çok seven, taşına, toprağına, çiçeğine, denizine, aşık değerli hemşerilerim. Belediye seçimlerinde değişim hep taze kan demektir. Vahdetlerin yerine getirilmesi demektir. Antalya'da gördüğümüz ise maalesef göreve geleli çeyrek yıl bile dolmadan, gazete haberlerine göre söylüyorum. Başkanın bu görevi yapamadığı, atananın seçilenin yerine geçerek yetkilerini aştığı dolayısıyla Antalyanın, Antalyalıların zarar gördüğü bir tablo ile karşı karşıyayız. Sayın Başkan bildiğim kadarıyla bir şekilde üniversite mezunu olmuştur. Okur yazardır. Bu haberleri ve yorumları okuduğundan eminim. Sayın Başkanın inisiyatif alma vakti gelmiş hatta geçmektedir. Antalyanın malı deniz, halkı keriz değildir. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak sayın Başkanın görevidir. Ben Başkanı göreve davet ediyorum. Hepinize saygılar....

Yorumu oyla      0      0  
Konyaaltı muhtarlıkti 7 Nisan 2021 Çarşamba  07:05

Antalya tüm merkez ilçeler kapatilmali, belediye yi cumhurbaşkanına bağlı valiler veya atanmislar yonetmelidir. Böyle komik kişilerde belediyenin başına bela olmamalıdır.

Yorumu oyla      1      0  
Kayyum gerekir 6 Nisan 2021 Salı  23:01

Böcek, başkanlık yetisini kaybetmiş. Bence tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu alması gerekir. Haberleri şok ve şaşkınlıkla takip ediyorum. Yazık Devletime yazık Belediyeme

Yorumu oyla      0      0  
Ah Mühittin 6 Nisan 2021 Salı  20:42

Göreve geldiğin zaman Menderes Başkan hakkında atıp tuttun. Biz Menderes Başkan döneminde belediyeyi bir başkasının yönettiğini hiç duymadık. Antalya belediyesi belediye olalı böyle bir yönetim görmedi. Hele ki BŞB’si hiç senin düşürdüğün haberdeki şekle gelmedi. Demek ki Büyük şehiri yönetmek, Konyaaltını yönetmeye benzemiyormuş.

Yorumu oyla      0      0  
Haram zıkkım olsun 6 Nisan 2021 Salı  20:27

Verdiğim oy haram zıkkım olsun bunlara, hakkımı helal etmiyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Antalya ne çekiyorsa avukatlardan çekiyor 6 Nisan 2021 Salı  13:11

Avukatlar ile bu iş olmaz. Antalya''nın ya inşaat mühendisi ne, yada menderes turele ihtiyacı var

Yorumu oyla      0      0  
BU KADIN ADAMA SEÇİM KAYBETTİRİR 6 Nisan 2021 Salı  12:34

ATANMIŞLARA YETKİ VEREN VE O YETKİNİN KULLANIMINI DENETLEYEMEYEN BELEDİYE BAŞKANI SAĞLIKLI BİR DÜZENE KAVUŞTUĞUNDA BU KONULARI SORGULAMASI LAZIM. OY SAHİPLERİ SİZE DÜZGÜN YÖNETİN DİYE OY VERDİ.

Yorumu oyla      0      0  
Su parasi 6 Nisan 2021 Salı  12:23

Ben asatspora taktım kafayı . Asat DSİ ye mi bağlanacak, su bakanlığı mi kurulacak ne olacaksa olsun. Yatırım yapan kurumdan çikti, su parası ile milleti zengin etmesin.seçimden önce 35 lira gelen su, aynı metreküpe nasıl 128 lira geliyor.

Yorumu oyla      0      0  
Antalyalı 6 Nisan 2021 Salı  09:20

Vay anam vayy..Bunlar resmen Belediyeye çökmüşler ya. Helal sana Gündoğdu,eline emeğine sağlık.Koca Antalya da gazeteci kalmamış yazıklar olsun.

Yorumu oyla      0      0  
demir 6 Nisan 2021 Salı  09:13

Yerel seçimlerden sonra Cansel TUNCER'in Genel Sekreter atanabilmesi için sanırım kriterler çok zorlandı.Hadi diyelim şu veya bu şekilde göreve başlaması sağlandı,sakin bir şekilde işine odaklansa herhalde bu kadar kamuoyunun önüne çıkmazdı.Oysa ilk baştan bu güne kadar sürekli gündemde ve ne zaman bir olumsuzluk olsa ismi en önde çıkıyor.Seçilen Belediye Başkanları kendi kadrolarıyla çalışmak isterler ancak ülkenin en büyük 5.nci kenti olan 'Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliğine' kent yönetiminde uzman bu konuda tecrübesi olan liyakat sahibi olanlardan birinin atanması beklenir.Ancak bakıldığında kamuoyunun göremediği demek ki atayanlar tarafından bir takım özellikleri var ki buraya uygun görülmüş.Bakın Muhittin Böcek sessiz sedasız ha varlığı ha yokluğu,ancak Genel Sekreter Belediye Başkanının üstünde bir pozisyonda gibi sürekli medyada tartışılıyor.Artık kabak tadı verdi,birisinin derleyip toparlaması lazım ama o bir kişi kim olacak,görülen o ki mevcut İl Başkanı veya Büyükşehir Belediye Başkanından çözüm yok veya Muhittin Böcek bu tür yönetimden memmun.Geriye ne kalıyor kamuoyu demek ki daha 3 sene boyunca buna benzer kokuları okumaya devam edecek.

Yorumu oyla      0      0  
Gölge antalya 6 Nisan 2021 Salı  09:08

Zulüm ile abad olanın akibeti berbad olur. Yunus Emre

Yorumu oyla      0      0