YORUMLAR
Toplam 23 yorum var Onay bekleyen 7 yorum var.
Hüseyin alp 2 Eylül 2021 Perşembe  18:37

Lan niye yakıtınız lan en büyük türkiyede

Yorumu oyla      0      0  
Sercan Erdem 31 Temmuz 2021 Cumartesi  09:50

İnşallah size de öle şey olur allah inşallah iki gözünüzü çıkartır amin

Yorumu oyla      0      0  
Belma kalemci 30 Temmuz 2021 Cuma  22:35

Allah BIN BELANIZI VERSIN. BU CANLAR I BOYLE NASIK KATLETTILER ISE. AYNISINI YASARLAR INSALLAAH.. ??????????????

Yorumu oyla      0      0  
Can Şükrü 30 Temmuz 2021 Cuma  22:13

U lan kim size ne zarar verdi lan bu vatan sizin yüzünüzden rahat duramıcakmı yuh lan dize arkadaşlar allah bizi korusun onları değil 1 ölür 1000 diriliriz bu kadar.

Yorumu oyla      0      0  
BerraNur 30 Temmuz 2021 Cuma  17:22

Ben Manavgatta yaşıyorum.ve bu nu yapan serefsizleri biliyorum orman yangınını cıkaran pkk ve Kemal Ünal adlı sahışlar yaktılar.17 Sehirlerde bazı bölgede çıkan yangın gün geçtikçe büyüyor.Yangın dur bilmedi 3 arkadaşımız aramızdan.58 kişi yaralandı.Kemal Ünal yakalandı ve Suriyeli 2 kardeş itirafta bulundu tüm Manavgat 2 kardeşi linç etti ALLAH HEPİNİZE YAR VE YARDIMÇI OLSUN hayatını kaybeden ailemize başımız sagolsunve ileri günlerde bu suikastçileri bulup hapşe tıktırmak

Yorumu oyla      0      0  
Öykü 30 Temmuz 2021 Cuma  13:46

Uberkuloz''un hikayesinde paylaşmıştı, yangının tek tek çıkarıldığını

Yorumu oyla      0      0  
30 Temmuz 2021 Cuma  09:12

Türklerin bu açıması insaf etmesi beslemesi sonucu çok çereme çekiliyor Bu sefer malesef fatura çok ağır oldu Besle Yetimi hesabı

Yorumu oyla      0      0  
Nisa 30 Temmuz 2021 Cuma  02:15

Sizin yüzünüzden canımız yanıyor Allaha hesap vericeksiniz

Yorumu oyla      0      0  
isim 29 Temmuz 2021 Perşembe  23:40

Can kaybının olmaması için elden gelen yapılıyor ya o ormanda böcek kuş kurt tavşan vb... Hayvanada mı acımadınız ŞEREFSİZLER

Yorumu oyla      0      0  
Hazar 29 Temmuz 2021 Perşembe  22:41

Bu şehirlerden ne istiyorlar

Yorumu oyla      0      0  
Hakan 29 Temmuz 2021 Perşembe  22:29

Kanınız bozuk kansız omurgasız yaratıklar ne zaman erkek olup da göğüs göğüse çarpışacaksınız kanciklar

Yorumu oyla      0      0  
Arda 29 Temmuz 2021 Perşembe  22:05

Bu kadar kalleşçe bir şey olamaz insanlar çok zor durumda ve bu şerefsizler yüzünden halkımız acı çekiyor

Yorumu oyla      0      0  
yücel 29 Temmuz 2021 Perşembe  18:47

Devletin başındakiler baş değil ki ilgilensinler Allah bu ülkenin iktidarının iki yakasını bir araya getirmesin

Yorumu oyla      0      0  
Celaleddin 29 Temmuz 2021 Perşembe  16:36

İnşallah sizde yanarak ölürsünüz

Yorumu oyla      0      0  
Damla 29 Temmuz 2021 Perşembe  13:41

Kim yaptıysa ALLAH BELASINI VERSİN ALLAHIM YARDIM ET

Yorumu oyla      0      0  
Antalya lı 29 Temmuz 2021 Perşembe  10:18

Böyle şerefsiz VATAN hainlerini sorgusuz asacaksın.Ama nerdeeeee...Bu Ülkede yediğiniz her lokma zehir zıkkım olsun.ALLAH sizinde cigerlerinizi yaksın en kısa zamanda İNŞALLAH.

Yorumu oyla      0      0  
Metehan 29 Temmuz 2021 Perşembe  09:53

Bu Pkk yandaşlarının hain olduğu tüm ülke biliyor bir an önce vatandaşlıktan çıkarılsın bu şerefsizler...

Yorumu oyla      0      0  
Bilal 29 Temmuz 2021 Perşembe  09:00

Dünyada doğa yok olunca yaşamda hızla yok oluyor . Olan doğa olayları bunu en canlı kanıtıdır. Birde ormanlar yok olursa hiç bir canlıya rahat yaşam yoktur. Böyle bir yaşamı kimse arzu etmez, bu durumun dili dini ırkı yoktur. Doğal yaşamlar yok olunca sizde beraberinde yok olacaksınız, ayrı dünyanın insanı değilsiniz. Ormanı yakmak dünya ölçeğinde işlenen bir insanlık suçudur. Dünyada ormanlar yok olmaya başladığında yaşamda yok olacaktır. Evrenin her köşesindeki doğa olayları dalga dalga yayılarak tüm evreni etkileyecektir. Bu durum hemen olmaz ama on yıllar içinde dünyanı n her köşesi olumsuzlukları yaşamaya başlayacaktır. Küresel ısınmanın sonuçları ortada. Ormanların yok olması demek bu sonuçların daha ağır bir şekilde insanlığı teslim alacağı aşikardır. Ormanın var olması demek bu olumsuzlukların daha az hissedileceği anlamı taşır. Ayrıca ormanın insanlık için oksijen kaynağı olduğu unutulmamalı. Oksijen yoksa yaşamda yok. Ayrıca orman demek su kaynakları demek. Orman demek orman içi canlıların doğal yaşamı dengede tutmanın unsurlarından biri olduğu unutulmamalı. Dolayısiyle ormana suikast dili dini ırkı mezhebi ne olursa olsun insanlığa suikasttır. Failleri insanlığa karşı işlenen suç çerçevesinde yargılanmalı ağır cezalara çarptırılmalı.

Yorumu oyla      0      0  
emre 29 Temmuz 2021 Perşembe  08:09

idamlık bunlar, bunlara yüz veren ittifakçıları da. yani mealen ya beni ittifakta istediğim yete koyarsınız ya da yakarım demek bu. merak akşener ses ver bakalım?

Yorumu oyla      0      0  
demir 29 Temmuz 2021 Perşembe  06:25

İnsanlar akıllarını yitirmiş olmalılar,hani mitolojide 'Tanrılar Çıldırmış Olmalı'kitap ve filmleri var ya,onların eski Yunan'da,Mısır'da olduğunu hepimiz biliyoruz.Ancak görüyoruz ki 2021 de ülkemizde de maalesef hortlamış gibi,tek farklılığı orada Tanrılar iken burada insanlar çıldırmış. Bu nasıl bir düşünce,nasıl bir eğitim almışlar ve nasıl bir kültür oluşturmuşlar ki nefret üzerine,kin kusuyorlar.Bir insan düşünün başka bir canlının yok olmasına sevinç çığlıkları atıyorlar.Yangında tabiat yok oluyor,içindeki börtü böcekten tutunda bir sürü hayvanın yaşam alanları yok oluyor ve kendileri de canlı canlı yanıyorlar. Bu ülke 84 milyon insanın,ülkemizin her tarafı ayrı bir güzellikte,yurdumuzun neresinde olursa olsun bir faciadan insan ancak üzüntü duyar,nasıl sevinç çığlıkları atar,insanın aklı hayali almıyor.Bir insan nasıl bir robota dönüştürülür görün işte,bu zihniyete el uzattıkça onlar size fırsat buldukça kurşun atıyorlar,yetmiyor yanmanıza yok olmanıza sevinmek ne kelime çıldırıyorlar. Suriye'de başta iki vatan evladını canlı canlı yakan,kendileri gibi olmadığını düşünen insanları canlı canlı kesen,kadınları kızları çocukları pazarlarda satan cani 'IŞİD'çilerden bunların ne farkı var.Son 24 saatte sosyal medyada dolaşan Afganistan'da çekildiği söylenen bir video kayıtında 'Taliban' denen cani örgüt insanları meydanda kalabalıklar önünde diri diri kesiyorlar.Şimdi bu Manavgat'daki orman yangınına sevinç çığlıkları atan insan görünümlü yaratıkların bu canilerden ne farkı var.Üzerinde yaşadığınız bir vatanınız olduğu için şanslı olduğunuzu göremeyen beyinlerinizi emperyalistlere kiraya veren caniler, inanın bu cumhuriyet olmasın Ortadoğunun hastalıklı kafaları tarafından zulme uğrarsınız.Ne bu günkü özgürlüğünüz kalır,ne de böyle bir yaşamınız olur,erkek iseniz köleleşirsiniz,kadınsanız bir caninin bilmem kaçıncı karısı olursunuz. Bu memlekete yanan tosbağa kadar faydası olmayan güruh,dedeleriniz,babalarınız başaramadı,siz ve sizden sonra gelenlerde başaramayacak hiç değilse bunu bilin.O örümcek ağıyla örülmüş,küf tutumuş beyninizin bir köşesine hiç değilse bunu da kayıt edin.

Yorumu oyla      0      0  
Yasemin 29 Temmuz 2021 Perşembe  05:10

PKK seviciler, insan olamayan şeytan tohumları, Ormanlarda büyün hayvanları öldürüldüler.Yangın çıkartarak doğayı yok ediyor, ormanda yaşayan bütün hayvanları öldürmekten zevk alan insan olabilirmi ??? İnsan değiller Allah’ın laneti onların üstünden hiç eksik olmayacak.

Yorumu oyla      0      0  
Memiş Serhat DİRİ 29 Temmuz 2021 Perşembe  00:23

Hepimize geçmiş olsun. İnsan eli ile kasten yakıldı ise; Yapanın, Allah bin türlü cezasını versin. Hem bu dünyada hem de ahirette..

Yorumu oyla      0      0  
Aqç 29 Temmuz 2021 Perşembe  00:20

Antalya da milletvekili çıkardığımız da anlamaliydik.

Yorumu oyla      0      0