YORUMLAR
Toplam 19 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
murat 13 Eylül 2022 Salı  13:36

Oğlum 2011 yılında Antalya RİXOS Otelde staj yaparken KATLEDİLDİ. Bu eski emniyet müdürü ile görüşmem gerektiğini Asayiş şube de dosyamıza bakan polisler her yanlarına gittiğimde tekrarladılar.Görüşme taleplerimi her defasında reddeden bu şahıs. 10 ay sonra Emekli olup Oğlumun KATLEDİLDİĞİ RİXOS Otelleri yönetim kurulu direktörü yapıldı.ve Emrinde çalışan Antalya asayiş şube müdürü Nurullah Güler 15 temmuzda ilk yakalanıp meslekten edilen ve ceza evine konan FETÖ cülerdendir. Kendisi hakkında Adalet önünde mücadelem son nefesime kadar devam edecektir!!!!!!!!

Yorumu oyla      0      0  
çiğdem ÖZSARIOĞLU 6 Eylül 2021 Pazartesi  19:12

SAYIN Bakanımıza çok çok teşekkürler. içim bi nebze ferahladı yalnız isteğim daha detaylı yargılanmalı nöbetçi müdürlük neydi,cezamı fetönün isteğimiydi,bunlarda inşallah açığa çıksın

Yorumu oyla      0      0  
çiğdem özsarıoğlu 6 Eylül 2021 Pazartesi  19:07

beter olsun müdür müsveddesi.. zamanında o kadar haksızlıklar yaptıki eşim onun zamanında şube müdürüydü sırf karısı bana taktı diye eşimi nöbetçi müdürlüğü diye uyduruk bir göreve vermişti..bu şahıs aslında fetöcüdür ispatlanması elzemdir.o yıllarda fetötücüleri çok koruyup kollamıştır ve fetöcü olmayanlara çok eziyet etmiştir.HAPİSLERDE ÇÜRÜMESİ GEREKİR bu doktor alinin

Yorumu oyla      0      0  
Hulya 31 Ağustos 2021 Salı  00:32

Ooooooh..iyi olmuş.. az bile sana.

Yorumu oyla      0      0  
Policeman 30 Ağustos 2021 Pazartesi  06:34

Teşkilatta tek bir seveni yoktu.

Yorumu oyla      0      0  
Aliço 30 Ağustos 2021 Pazartesi  06:22

Makam ve Mevkii kimseye baki değil Aliço.. Antalya eski Emniyet Müdürü Yılmaz''a rütbe alınma cezası İçişleri Bakanlığı emriyle rütbe alınma cezası verilen, polisevleri dahil, emniyet müdürlüklerinin sosyal tesislerine girişi de yasaklanan, Antalya eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, olayı bir haber sitesine anlatmış içini dökmüş. Masumum demiş. Ben çalıştığım dönemde kimseye haksızlık yapmadım demiş..... Kıl tüy demiş güya kendini savunmuş. Ali YILMAZZZ... Bırak şimdi bizi yeme. Sen değilmiydin onca Polisi sürgün eden, haksızlıklara göz yuman... Makam gitti, rütbe gitti şimdi Polis evlerine alınmayacaksın. Sosyal tesislere de.. Sakın yanılıp şaşıp ben emniyet müdürüyüm diye caka basma orda burda. Haaa bu arada ceza verdirdiğin, sürgüne yolladığın memurların karşısına çıktığında Aliço naberrr diyecekler. Onların yüzüne nasıl bakacaksın.. Düşündü mü?

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet Erdemir 30 Ağustos 2021 Pazartesi  01:09

Akademisyen Ali efendi.emekli emniyet müdürüm diyecektim ama rütbe gitmiş.hak ettiğini bulmuşsun.yorumları dikkatli oku af dile.belki doğru yolu görürsün.2012 de mahkeme sonucunu beklemeden 34 maddeyi kullanarak benim gibi memurları size biat etmeyenleri sürmüştün.ben Berat ettim.hak hukuktan bahsetme.akedemisyen Ali efendi.

Yorumu oyla      0      0  
Dorukcan Efe 30 Ağustos 2021 Pazartesi  00:47

Sen değilmisim fetöcü Fettah Tamince’nin otelinde güvenlik danışmanı olan? Ortak noktanız ne ola ki? Nedense Ali Yılmaz sana hiç inanasım gelmiyor. Her türlü alevere dalavere sizlerde. Adam gibi sadece işinizi yapsaydınız.

Yorumu oyla      0      0  
taş 29 Ağustos 2021 Pazar  12:22

İçişleri Bakanı Efkan Ala ne demişti,ben bakan olduğumda 81 İlin 74 İl Müdürü FETÖCÜ olduğundan aldım demişti.İyi ki almış,ancak Bakanlıktan ayrıldıktan sonra onun atadığı kadroları emniyetten ve jandarma'dan çoğunu emekliye sevk ettiler,sanki sonradan gelen ekip anlaşılmaz bir şekilde Efkan Ala'nın atadıklarıyla çalışmak istemediler.Oysa İçişleri bakanlığı teşkilatını iyi bilen biri olmasına rağmen neden uzaklaştırıldı anlaşılamadı.

Yorumu oyla      0      0  
Songül 29 Ağustos 2021 Pazar  10:44

Aynen biz Antalyalıyız bize birşey olmaz deyip devlette fetö mücadelesi yaptırmadılar. Bakınız Akdeniz Üniversitesi. Sonra da at izi it izine karıştı. Karıştıran çorba eden zaten kendileri.

Yorumu oyla      0      0  
Seni bilmemde 29 Ağustos 2021 Pazar  09:16

Gerçek fetocular o dönem hep akp den milletvekili aday adayı veya adayı oldu. Fetoş Avustralya ya kacacakti, ayağını yıkarım bende gideceğim diyenler yolunda ölürüz diyenler halen kamu kuruluşlarında işçi ve memur olarak çalışıyor. Biz Antalya çocuğuyuz diyenler bize birşey olmaz diyenler halen tetikte bekliyor. Şimdi iyi partiye kaydilar, at izi it izi bunun neticesi ahirete kaldı.

Yorumu oyla      0      0  
Hasan 29 Ağustos 2021 Pazar  08:12

Devlet kimin ne olduğunu bilir. Devleti kandıramazsınız.

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet erdemir 29 Ağustos 2021 Pazar  00:46

İçişleri bakanı sayın Süleyman soyluyu kutlarım.yerinde isabetli karar vermiş.

Yorumu oyla      0      0  
Altuncuk 28 Ağustos 2021 Cumartesi  23:42

Peki yıllarca başkanlığını yaptığı derneğin üyeleri onlar nerede? Dernekten ayrıldılar mı? Yola devam mı diyorlar? İçişleri Bakanımıza, adli makamlara o dernek üyeleri hakkında da bir araştırma yapması noktasında buradan çağrıda bulunalım.

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 28 Ağustos 2021 Cumartesi  23:22

Fetoculer 17_25 Aralık sonrası AKP''den aday adayi oldular. Biz de sizdeniz demek için. Bunu buraya not edeyim.

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet Azmi Günal 28 Ağustos 2021 Cumartesi  22:00

Hadi oradannn , hadı oradan..

Yorumu oyla      0      0  
taş 28 Ağustos 2021 Cumartesi  18:36

İyi güzelde adama sormazlar mı bu iktidar döneminde FETÖ unsurlarının yaptıkları hukuksuzlukları bilmeyen mi kaldı.Üstelik 'Emniyet Müdürüsünüz'anlaşılan emekliliğe karar vermiş emeklide olmuşsunuz,siyaset yapmakta hakkınız ama sizde AKP'yi seçmişsiniz o dönemde bütün olanlara vakıfken oradan vekil adaylığı başvurusu yapmışsınız,eğer listeye konup vekil olsaydınız yüzlerce hukuksuzluğa uğradığını iddia edenlerin seslerini duymayacaktınız.Bakın bu gün sizin başınıza gelince hukuksuzluğa uğradığınızı söylüyorsunuz,en azından siz şanslısınız ki medyada söyledikleriniz haber oluyor ve derdinizi anlatabiliyorsunuz.Hiç bir dönemde böylesine kamuda partizanca atamalara rastlanılmamıştır.Ayrıca İçişleri Bakanını hiç kimsenin kandırdığı falan yok,her şeyin farkında ve her kararı bilerek yapmaktadır.

Yorumu oyla      1      0  
Mehmet’i erdemir. 28 Ağustos 2021 Cumartesi  18:00

Sen çok günahsız insanlarıı sürdürdün.gelmiş şimdi ben söyleyim böyleyim diyorsun senin öteki dünyada yatacak yerin yok.Ali Yılmaz efendi

Yorumu oyla      0      0  
Bir bilen 28 Ağustos 2021 Cumartesi  18:00

Herhalde aynı dönem rektörlük seçimi öncesi dönemin rektörüne destek amacıyla kampüse gelip açık havada herkesin görebileceği bir şekilde saatlerce tavla oynayıp ilin emniyet müdürü sıfatıyla destek verme görüntüsünü de açıklamak istersiniz. O Rektör şimdi nerede?

Yorumu oyla      0      0