YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
Gökhan 2 Nisan 2022 Cumartesi  05:37

Yazar abimiz saçmalamış. Ne yani adamlar Zeytinköyü çekmese bu zeytinköyü dünya bilmesin rolünü oynamaya devam mı edecekti memleket. Basbaya güzel proje güzel film.

Yorumu oyla      0      0  
Zeytinköylü 4 Ocak 2022 Salı  02:55

Film yaşananların yüzde birini belki yansıtabilmiş ve bu olaylar hergün ama hergün yaşanıyor onca gencin hayatları orada su misali akıp gidiyor ama ne yazık ki kimse bu gerçeği görmek istemiyor uyuşturucu belası her gencin kız erkek farketmeden hayatını karartıyor ve kararan hayatlar bir daha asla aydınlığa kavuşamadan bir cami tuvaletinde bir park köşesinde metruk bir binada son buluyor yazacak anlatacak o kadar çok şey varki neyse film zeytinköyde hayatını kaybeden ve kaybetmeye devam eden gençlere adanmış umarım herkes payına düşeni alır gencecik fidanlar koca çınar olmayı başarır...

Yorumu oyla      0      0  
Hakan baysal 30 Kasım 2021 Salı  20:45

Film 10 numara. Siz de iş olsun Turizmdeki bir kaç patrona yaranmak için yazmışsınız. Gerçekleri tabi Laradaki evinizin balkonundan denizi izlereyerek görmüyorsunuz. O evde doğan hayatlar bir şekilde karışıyor suça. Toplum ve yetkililer durumun ciddiyetini anlayıp yardım yapmasını dilemezken. Zeytinköyün üstünü kapatmaya çalışıyorsun. Orada yok olan bir hayat hiç bir patronun cebinden önemli değil.

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa 29 Kasım 2021 Pazartesi  14:03

Düşüncenize kısmen katılıyorum. Antalya''yı uzaktan seven biri olarak bu mahalleyi görünce dehşete kapıldım. Gerçekten Antalya''nın Gece Yarısı Express''i gibi. Fakat filmin en sonundaki teşekkür yazısına istinaden Zeytinköy nasıl bir yerdir diye internette arama yaptım. İlk sayfa haberlerle dolu, gösterilenden korkunç bir yer. Bu bağlamda, "Midnight Express''te söylenenlerin hepsi gerçek ama başkaları bilmesin" şeklinde düşündüğünüzü anlıyorum. Malesef Midnight Express iftiralarla bezenmiş bir filmken, Beni Çok Sev gerçeklerle paralel hayali kişileri anlatmakta, bu da google aramalarında açıkça görülmekte.

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet 26 Kasım 2021 Cuma  10:02

Film gayet başarılı, her ilin kendine özgü varoş semti vardır. Antalya’nınki de zeytinköy. Antalya’yı kötüleyen de yok. Türküler de sadece alevilere özgü değil. Sanki ilk defa bir filmde nudist ve şiddet içeren görüyor gibi eleştirmişsiniz. Her şehrin nezih ve varoş semtleri var. Antalya’nında her yeri güllük gülistanlık değil. Çok boş bir makale olmuş sizinkisi

Yorumu oyla      0      0  
Şenol Sabancı 23 Kasım 2021 Salı  19:44

Çok saçma bir yazı olmuş. Ben Antalya da yaşıyorum, zeytinköyde aleviler mi taşıyor bilmiyorum ama uyuşturucu, gasp ve fuhuşun çok fazla olduğunu biliyorum. Her ilde böyle yerler vardır

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa Akman 23 Kasım 2021 Salı  14:04

Filmde yer alan görüntüler gerçek ve abartısız. Kafamızı kuma sokmayalım. Zeytinköy tüm gerçekliğiyle duruyor. Sansürcü zihniyetten uzak duralım. Öyle herşey güllük gülistanlık değil...

Yorumu oyla      0      0  
Orhan. 23 Kasım 2021 Salı  13:12

Filmin adı NARCOS Zeytinköy olmalıymış... Yıllardır Antalya tanıtımı için film ve dizi çekilsin denir ama böyle bir film çekileceği kimsenin aklına gelmezdi.

Yorumu oyla      0      0  
Zafer YILDIRIM 23 Kasım 2021 Salı  12:22

Dursun bey siz uzayda mı yaşıyorsunuz? Zeytinköy, zeytinköy olalı hep böyle. Gerçekler acı. Sizin dünyadan (zeytinköy) den haberiniz yok. Keşke bi akşam o dediğiniz yerleri gezseydiniz. Vücudunu satan kızlarla konuşsaydınız. Oturmuş, klavyenin başına ahkam kesmişsiniz. Sizi bu duyarsızlığınızdan ötürü tebrik ediyorum. Şehrin imajınızı, sinema emekçilerini ihbar ederek mi koruyacaksınız? Sinemaya ve toplumsal, sosyal gerçeklere parmak basan bu kardeşlerimi kutluyorum. İhbarcı ve jurnalciliğinizden ötürü sizi de kutluyorum!.

Yorumu oyla      0      0  
Zeynep 23 Kasım 2021 Salı  00:27

Antalya da hayat sadece deniz kum güneş değil , siz bunun farkında değilsiniz demek ki

Yorumu oyla      0      0  
İzleyici 22 Kasım 2021 Pazartesi  20:41

Kimisi dünyanın neresinde olursa olsun bu kaderi kendi seçmemiş insanların sesi olmaya çalışır, kimisi de onlardan utanıp üstünü örtmeye çalışır. Tıpkı yüz kızartıcı suçlardaki gibi. (bkz. Benzetme) Antalyanın değil sizin imajınız bozulmuş sanki, bu yersiz benzetmeli sanat yorumu içermeyen yazı ile.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 22 Kasım 2021 Pazartesi  15:39

İyi olmuş belki Film sayesinde bir takım şeyler düzelir.Filmin anlattıkları gercek mi değil mi? Gerçekse sizin gibi bir gazetecinin böyle bir filmi eletirmesine anlam veremiyorum. Gazeteci gerçekler peşinde koşmalı (Bu arada hiç Zeytinköy mahallesine gitiniz mi?)gercek hayatta buna benzer hayat varmı diye oralarda diye araştırdiniz mı?Antalyaya turist gelsin diye bütün olumsuzlukları görmezden mi gelelim.

Yorumu oyla      0      0  
Turızm bakanından ve valılıkten izinlerı var mı??? 22 Kasım 2021 Pazartesi  15:08

Antalyalılar sehirlerının degerı bılse sahıp cıksa tepkı gosterse....suc ve suclu aranacaksa Antalya halkıdır ...sız kımsınız demek makamlara bıldirmek gerekmektedir....valılık ve bakanlık bundan sonra ne yapacak gorelım........izinsiz hem cekmek hem yayınlamak???? Kısısel hak hukuk varsa Antalya''nın imajını korumak yetkılılerın işi.... Dogru mu Dursun Gundogdu bey??

Yorumu oyla      0      0  
Fatih 22 Kasım 2021 Pazartesi  14:34

Keşke yeni yapılan trafolardaki çalınan kablolarda çekselermiş adamlar haklı Antalya gerçekten böyle

Yorumu oyla      0      0