YORUMLAR
Toplam 12 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
Tuncay 6 Mayıs 2022 Cuma  13:08

Gözle görmeden koku dan alıp yazmayın

Yorumu oyla      0      0  
Ali Yorulmaz 6 Mayıs 2022 Cuma  04:14

Beceriksiz, eğitimsiz, feodal ama bir taraftan da hem sosyal demokrat hem de en başarılı belediye başkanı(!) Kim inanır ki! Zengin, sağcı ve kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeceğini bilen bir köylü kurnazı... Oy da verdik maalesef. Yaptığı hiçbir şey de yörükçülük, hemşehricilik dışında. Yazık Antalya’ya ve CHP’ye...

Yorumu oyla      0      0  
AKAY. SERAKİ 5 Mayıs 2022 Perşembe  22:08

BAŞKAN. ANTALTA ÇOCUĞU. ADAM. GİBİ. ADAM. MENDERESİN. YAPTIĞINI. YAPMADI HİÇBİR PERSONELİ ÇIKARMADI KALBİNİN. TEMİZLİĞİNDEN. DÜRÜSTLÜĞÜNDEN. KAYBEDİYOR. HASTAYKEN BİLE ÖLECEK. DİYE BAŞKANLIK KOLTUĞUNA. HAKAN. BAŞKANI. HAZIRLIYORLARDI. AMA. HAYALLERİ. SUYA DÜŞTÜ AVUÇLARINI. YALASINLAR. HİÇBİRİNE. TAVİZ. VEFME. BAŞKAN OĞLUNUN. ARKADAŞI DEĞİL. KARDEŞİN. BİLE OLSA. GÜVENME BUNLAR. ADAM. KULLANMASINI. ÇOK İYİ. BİLİRLER. AMA. ODÖNEM. BİTTİ O KOLTUKLARA. GELEBİLECEKLERMİ. ACABA SENİ ANTALYA. DEĞİL. TÜRKİYE. KONUŞUYOR. YOLUN AÇIK. OLSUN. BUBA

Yorumu oyla      0      0  
Faruk Keskin 5 Mayıs 2022 Perşembe  22:05

Böcek hiçbir zaman CHP''li olmadi ki! CHP''den seçilmek ve CHP''li olmak farklı şeylerdir. Asıl üzücü olan ise Antalya''da yaşayanların Böcek''e bakıp, CHP''ye not vermeleridir.

Yorumu oyla      0      0  
Tunç karahasanoğlu 5 Mayıs 2022 Perşembe  20:35

Genel merkez bilmiyor mu bunları bilipte hala arkasında duruyorsa da helal olsun. Gidip gelenler

Yorumu oyla      0      0  
Tunç karahasanoğlu 5 Mayıs 2022 Perşembe  20:29

Maalesef bu doğrudur. Adam cehape li olunca böyle olur. Bide en iyi yöneten başkan diyorlar. Suyu en pahalı kullandır toplu taşımayı en pahalı yap her şeyi değerinin Üstünde fiatlandır sonrada en iyi yöneten başkan ol hayırlı işler

Yorumu oyla      0      0  
Seda gümüş 5 Mayıs 2022 Perşembe  17:48

Arkadasının eşini daire başkanı yapmış 10.00 da belediyeye kuaförden geliyor .Saat 15 .00 cıkıyor. Bu kadar çalısıyorlar Not:1 saat öğle yemeği arasını bu saatten düşün

Yorumu oyla      0      0  
Son cırpınısları mı...CHP kadro kımlıgıne aykırı mı 5 Mayıs 2022 Perşembe  12:21

Guven sorunu mu yasıyor Antalya... hastalıkta encok yogun bakımda kalıp yasama donen olarak tıp tarıhıne gectı... O donem dualarımız doktorlarının cabası fizyolojık ruhsal duygusal eterık beden harap oldu....dınlenmeye dusunmeye anıi kararlarlardan kacınmaya mı ıhtıyac var???

Yorumu oyla      0      0  
ANTALYALI 5 Mayıs 2022 Perşembe  12:14

Bu şeyler doğru, her şey Batuhanın elinde, VTV de çalışırken de Mevlüt Cavuşoğlunun ekibinde çalışıyordu. CHP ye oy veren insanlar rahatsız olmuştur bu kişiden.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet 5 Mayıs 2022 Perşembe  10:43

Böcek Antalya ya yakışmadı yakışmıyor konyaalti belediyesini aile ve eş dost larla doldurdu bizler delalarca bu konuları bir vadandasolarak dile getirdik daha sonra büyük şehire de kadrolaşma yine eş dost akraba ile devam etti. Allah aşkına biri bana söylesin muhittin böcek kendine çalışmaktan başka antalyaya ne yaptı. Mal. Varlığını bir aciklasin bir dolmuşçu bu serveti nereden elde etti.

Yorumu oyla      0      0  
Rabbar 5 Mayıs 2022 Perşembe  09:43

Bireysel ve kurunsal olmak üzere iki tanım vardır. Bireysel idareler kişiye bağlıdır. Çevresine bağlıdır. Her zaman hissiyat ön planda olur. Duygusal bağlar burada da olduğu gibi, öne çıkar. Vir idarecinin en olumsuz tarafı ve çökmesi kaçınılmaz. Kurumsal yönetimlerde duygusal bağ yoktur. İş vardır. İcraat vardır. Başarıya götürür ve kalıcıdır. En kösü ise atların tepişmesinden zarar gören vatandaştır. Sevgiler.

Yorumu oyla      0      0  
taş 5 Mayıs 2022 Perşembe  09:38

Yerel seçimler olalı 3 yılı geçti,bir günde Büyükşehir şuraları yaptı buraları yaptı diye duyan var mı,Menderes Türel deseniz ayağı yerden kesik halka inememiş olduğu için iki defa seçim kaybetti.Yerine gelen Muhittin Böcek ise siyasi anlamda bir balon çıktı,seçimi kazandıktan sonra ne kadar liyakatsiz varsa çoğunluğu onlardan atama yapıyorlar,arada liyakatli olanında sesi soluğu çıkmıyor.Genel Sekreterinden tutun aşağı doğru bakın çoğunluk tecrübesiz,o nedenle sürekli magazin türü haberler öne çıkıyor.Hep bu dengeleme yüzünden seçimi nasıl kazanırım diye ne kadar iş bilmez varsa aday yapılıyor.Mesele kazandıktan sonra nasıl yönetir diye düşünülmüyor,o nedenle böyle olayların olması yadırganmamalı.

Yorumu oyla      0      0