YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Hayat park 27 Mayıs 2022 Cuma  21:50

Park bile yapamayan sayın böcek , hayat parka gelsin görsün

Yorumu oyla      0      0  
Gerçeğin kendisi 27 Mayıs 2022 Cuma  18:49

Beni karalamaya çalışıyorlar buyurmuş beyzade.. hiçbir zaman beyaz olmadı ki..!!

Yorumu oyla      0      0  
Kürşat 27 Mayıs 2022 Cuma  08:40

Alkoçlara verilen konyaaltı Sahili işinde de KASITLI bilinçli şekilde , davaya eksik yanlış evrak vererek, alkoçların almasını sağladığı da konuşuluyor.

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 27 Mayıs 2022 Cuma  04:52

Bu siyasilerin çoğunluğu ne yazık ki yalanı alışkanlık haline getirmişler.Aslında sermayeleri yalan,yalan,yalan.Şimdi Böcek'e sormak lazım,genel bir açıklama yapmış hepsi o kadar,seçileli 3 sene olmuş,o günden beri bu güne kadar adı geçen yurdu almak için ne gibi bir çalışma yapmış,herhanği bir yasal yollara başvurmuş mu,mesele tavrını ortaya koymuş mu,yoksa yürümekte olan bir dava konusunda gelen yazılara cevap mı vermişler.Hatta iddia ne Belediyenin çıkarlarını koruyacağına vakıf lehine hareket ettiği.Bu arada Menderes Türel arada kaynayıp gidiyor,esas meselenin baş sorumlusu o,hem konyaaltı plajını hem de bu yurdu Belediyenin aleyhine olarak birilerine tahsis ettiği anlaşılıyor.Demek ki şu iktidar değişikliğine kadar yapacak bir şey yok,ancak değişiklik olduğunda çok basit çıkarılacak bir yasayla böyle yerler tekrar kamuya kazandırılacağı söyleniyor.İşte o zaman kamu aleyhine karar vericiler herhalde hukuk karşısında hiç olmazsa giderek birer ifade verirler herhalde.Yoksa siyasi olarak ha Menderes Türel,ha Muhittin Böcek,ikisi de aynı yolun yolcuları,yok birbirlerinden farkları,ipleri demek ki devamlı birilerinin ellerinde.

Yorumu oyla      0      0  
Mihtar 26 Mayıs 2022 Perşembe  22:35

Adam sivrisinekle mücadele edemeyen ekibi, koskoca Bilal oglandan yurt mu alacak

Yorumu oyla      0      0  
Yurt yurt yurt 26 Mayıs 2022 Perşembe  22:27

Kardeşim feto malları el değiştirdi. Vakıf dedigin yeni yurt yapar, bunlar hazirci. Başkanın oğlu feto okulundan mezun, hemde 2016 öncesi girdi, mütevelli heyetinde diyen bile oldu, herkese eşit davranabilirsin ama akaydın zamaninda yapılan bu bina geri alinmaliydi. Yurt olmalıydı, akp kurucu üyelerinin çocuklar değil cemaatin yurdunda kalmaya mahkum doktor, öğretmen vs adayı çocuklarımız kalmaliydi.

Yorumu oyla      0      0  
taş 26 Mayıs 2022 Perşembe  20:32

Böcek kendi kendine şunu sormalı,sürekli toplumda tartışılabilecek konular üzerinden gündeme geliyor.Oysa bir Belediye Başkanı hizmetleriyle kamuoyunda tanınmak ister,Antalya Büyükşehir'de normal gitmeyen bir şeyler olmalı ki skandallarla anılır oldu.Bu açıklamalardan kamuoyu tatmin olmaz.

Yorumu oyla      0      0  
Nizamettin Sağır 26 Mayıs 2022 Perşembe  20:23

“2013 yılında yapılan kız öğrenci yurdunun adı geçen vakfa 49 yıllığına verilmesi konusunu doğru bulmuyor, iptaline yönelik çalışmalarımızı yürütüyoruz.”diyen Sayın Böcek 3 yıllık süre içinde bu konuda hangi girişimlerde bulunduğunu,hangi davayı açtığınıda söyleseydi aydınlanırdık.

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 26 Mayıs 2022 Perşembe  20:10

Yurt, öğrencilerin hizmetinde neyin derdindesiniz. İşletmesinde bir usulsüzlük varsa onu haber yapin.

Yorumu oyla      0      0  
Zafer kara 26 Mayıs 2022 Perşembe  20:03

Yazınızda doğru yazdığınıza inanıyoruz ama songül başkaya neden olayı görmezden geliyor, ulaşım aş den maaş aldığı için olabilir mi ? Tarafsız olmasını beklediğiniz bir gazeteci belediyeden maaş alırsa , yönetim kurulu chp/iyi parti meclis üyelerinden yapılırsa , kim kimi eleştirecek , dursun bey çok kötü yerden yakalamışsınız saygıdeğer meclis üyeleri yukarı tükürse bıyık.. Lütfen takipcisi olun çünkü bunu ne chp nede iyi parti takip etmez , ucu nereye gidiyorsa artık.Kılıçdaroğlu konuşmasa antalyada ne il var nede ilçe..

Yorumu oyla      0      0  
Antalyalı 26 Mayıs 2022 Perşembe  19:41

Başka işlerle uğraşmaktan okumamıştır.

Yorumu oyla      0      0