YORUMLAR
Toplam 16 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Tuğba 27 Temmuz 2022 Çarşamba  10:31

Bu kadar Sinek dolu bir alana özel rezervasyon yapılıyor ve insanlar geliyorsa tebrik ediyorum. Ama İstanbulluların aksine antalyalılarda herşeye eyvallah tavrı gördüm. Topçam bildiğin pislik içinde. Soyunma kabinleri pet ve tampon kaynıyor çünkü çöp koymamışlar. Evet hava sıcak koku yapar ama toplayın kardeşim. Çamaşır suyu dene şeyle tanışmamış arkadaşlar. Bulaşık yıkamayerlerindeki lekeler senelik tuvaletler rezalet. Girişte de araç başı 48 TL alıyorlar. Kül atma yerlerini temizlemiyorlar. Oturulan yerleri arada bir tazyikli su ile yıkayın ya bu nedir sinek kolonileri dolaşıyor. Sinekler için sinek kapanı koymuşlar abartmıyorum gidin bakın kapanın içinde 2 kilo ölü sinek var gelip toplamıyorlar. Sinek keşi kokusu rüzgarla birlikte yayılıyor. Bir tane kapan da yok heryerden. Mekan doğa harikasını. Ortası ağaçlık bu nedenle biz de pisliğe rağmen geliyoruz. Ama Antalya tam bir yönetim faciası. Konyaaltı plajındaki soyunma kabinlerindeki idrar evet leş gibi idrar kokusu yüzünden üzerimizi arabada değiştiriyoruz. Belediyeleri kadınlar yönetmeli bu nedir ya!!!

Yorumu oyla      0      0  
Sevil 16 Temmuz 2022 Cumartesi  09:44

Şuanda bu alandayız ve söylentilerin aksine yer ve araç girişine musade verildi.Rezerve falan yok, olması gerektiği gibi işletmeye devam ediliyor. Bu video sanki bir davet organizasyonu gereği sadeceo gün yaşanan bir durum olabilir. Rahatlıkla gelebilirsiniz..

Yorumu oyla      0      0  
M.Serik 11 Temmuz 2022 Pazartesi  22:49

Aciklama resmen yalan kokuyor.!!birilerine resmen göz yumuluyor gibi..islerine geldigi gibi dolu deyip iceri araba almiyorlar.bu ara birileri yanasiyor kapidakilerle birsey konusuyor onlara giris serbest.pis kokular var fiatlar anormal yüksek.

Yorumu oyla      0      0  
Ayse 6 Haziran 2022 Pazartesi  06:07

Cumartesi ordaydik.servis elemanı elinde pizza kutularıyla önümüzden geçip direk bu masalara gitti yaa.

Yorumu oyla      0      0  
Topçam rezerve yapılamaz 6 Haziran 2022 Pazartesi  02:08

Bu bir skandal çekim yapanı tebrik ederim. Burası kamuya ait mp tarafından düzenlenip halk faydalansın diye işletmesi belediyeye verilmiştir. Belediye bu skandaldan baş sorumlusudur. Kabul edilemez memleket sahipsiz değildir.

Yorumu oyla      0      0  
İskender Pınarlı 6 Haziran 2022 Pazartesi  00:57

Herşey ortada seçimlerde kime oy vermiyeceğimizi böyle olaylar belirliyecek. Bunun düzeltemiyecek bir belediye ye sahip olmamız ne acı.

Yorumu oyla      0      0  
Kim 5 Haziran 2022 Pazar  11:19

anet yöneticisinin bu konudan habersiz olmamasının imkanı yok, masalar standart bir şekilde hazırlanmış, görüntüde elinde tepsi servis elemanı geçiyor, hepsi deniz manzaralı.

Yorumu oyla      0      0  
Faruk Keskin 4 Haziran 2022 Cumartesi  15:18

Demek ki halkçı belediye de halkın alanı! da böyle oluyormuş. Eğer böyle bir duyum sana gelmesine rağmen bu sorun hala devam ediyorsa o zaman bu işin içinde senden kaynaklanan bir bit yeniği var demektir.

Yorumu oyla      0      0  
Antalya sevdalisi 4 Haziran 2022 Cumartesi  13:56

Mesut Kocagoz politik cevapla gecistirmis biraz oturdugu yerden kalkarak sorumluluk alanlarini kontrol etse iyi olacak tabii amac Antalya''miza hozmet etmek ise kulaginiza geldi diyerek kulak arkasi yapmakla olmuyo yakismiyor belediyecilik anlayisina ancak iananiyorum ko sayin Muhittin Böcek baskanim bu konulara duyarsiz kalmayacaktir.Çunki baskanim gercek bir Antalya li ve sevdalisi hizmet aşki olan iyi bir baskan ve insandir.

Yorumu oyla      0      0  
Alican Karadağ 4 Haziran 2022 Cumartesi  13:34

Bu çekimi yapan arkadaşı tebrik ediyorum sayın anet yöneticisi biraz dikkatli incelerseniz açılan servisler birbirinin aynısı aynı restoran gibi servis bir an önce bu duruma müdahale ediniz görünen köy kılavuz gerekmez vatandaşın nefes aldığı bir yer gereksiz yere savunma yapmayın işinizi yapın i

Yorumu oyla      0      0  
Yavuz özcan 4 Haziran 2022 Cumartesi  10:21

Aynen öyle pandemıden önce her hafta gıtığımız halde istediğin yerde masada oturabılıyodun ama malesef şu an öyle değil dediğiniz gibi parselenmış yazıklar olsun

Yorumu oyla      0      0  
taş 3 Haziran 2022 Cuma  09:56

Büyükşehir zabıtaları ne iş yaparlar,ayrıca orayı işleten şirketin görevlileri ne iş yaparlar,bütün bunlar onların gözlerinin önünde olmuyor mu,görevliler odalarında oturacaklarına her gün sahayı şöyle bir gezseler bütün bunlar olmaz.Muhittin Böcek döneminde olmaz denen her şey oluyor,bakalım daha neler duyacağız,vallahi Sülün Osman'a bunlar şapkayı ters giydirirler.

Yorumu oyla      0      0  
taş 3 Haziran 2022 Cuma  09:36

Büyükşehir zabıtaları ne iş yaparlar,ayrıca orayı işleten şirketin görevlileri ne iş yaparlar,bütün bunlar onların gözlerinin önünde olmuyor mu,görevliler odalarında oturacaklarına her gün sahayı şöyle bir gezseler bütün bunlar olmaz.Muhittin Böcek döneminde olmaz denen her şey oluyor,bakalım daha neler duyacağız,vallahi sülün Osman'a bunlar şapkayı ters giydirirler.

Yorumu oyla      0      0  
Antalya bitik 2 Haziran 2022 Perşembe  22:35

Suyu var pahalı, denizi var musilajli, havası var tozlu, insanı var sorunlu, başkanı var sorunsuz,

Yorumu oyla      0      0  
Ayhan 2 Haziran 2022 Perşembe  20:09

Çevir kazı yanmasın

Yorumu oyla      0      0  
Üzgün Antalya lı 2 Haziran 2022 Perşembe  14:27

Bu nedirki odasına jakuzi yaptıran var.

Yorumu oyla      0      0