YORUMLAR
Toplam 13 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Volkan Yunusoglu 2 Temmuz 2022 Cumartesi  21:54

Yazilmasi gereken ne varsa yazılmış mükemmel Bsk böcek diğer büyük şehir bsk lafını örnek almalı Abur çabuk işlerle uğraşma Malı.ANTYA BB YE YAKISMIYOR.YAZIK...

Yorumu oyla      0      0  
ÜlkücüKominist 28 Haziran 2022 Salı  19:28

Hayal değildi Gerçek oldu :D... Daha neler göreceğiz acaba. Acama baskıyı kaça yaptırmış

Yorumu oyla      0      0  
Geçcek, Geçcek, bu da Geçcek 28 Haziran 2022 Salı  10:59

Takibiniz ve bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederiz. Susmayın kaleminiz güçlü olsun, bu ve bunun gibi belediye başkanları seçildikten sonra içleri dışa vuruyor, ülke perişan bir halde emekçileri perişan olmuş, festival düzenle, festival peşinde koş hepsi aynı, hepsi tabela peşinde, resim alalım video çekelim, arka planda yaptıklarını sizler sayesinde okuyoruz, yaz geldi şehrimiz dökük bir halde bakım yok refüj ler, alt geçitler iğrenç görünüyor, yollar delik deşik, asat tamirat yapıyor kazdığı yeri doldurmadan asfalt yapmadan gidiyor haftalarca çukur da kaçmak için uğraşıyor vatandaş. Zaten cebinde koca bir çukur var asat ın kazdığı çukurlardan kaçmak için uğraşıyorlar. Kimlere görev verdiğine baksa diyeceğim ama eş dost akraba ile yapılan işler bu kadar olur.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 28 Haziran 2022 Salı  06:55

Böcek''in gerçek yüzünü yeni mi gördünüz.Böcek tam bir zübük Filmdeki karakterdir . Asla ne solcudur ne sağcı zübük neyse odur. Ve bu halkın zübükleri sevdiğini çok iyi bilir.

Yorumu oyla      0      0  
Verdiği sözleri tutsun 27 Haziran 2022 Pazartesi  19:55

Sizin yazınızı okuyunca hiçbir sözünü tutmadığı görünüyor

Yorumu oyla      0      0  
Bilal 27 Haziran 2022 Pazartesi  15:49

CHP bu kafayla sürekli patinaj yapar ve hep geriye gider. 50 küsur yıldırda böyle bundan sonrada böyle olacağa benziyor . İçlerinde birbirinin açığını arayarak içerisinden sürekli hançerlenen bir parti. Yazık günah şu ortamda insanlar size ümit bağlıyor. Buna hakkınız yok, topunuz çekin gidin.

Yorumu oyla      0      0  
Telegram Haber İzmir 27 Haziran 2022 Pazartesi  13:36

Ne hikmetse, anasına bak kızını al hesabı KK''ya bak atama başkanına bak... Hepsi de aynı tornadan çıkmış gibi... Aday olup seçilip koltuğa oturur oturmaz hepsi de anında birer küçük KK ya dönüşüyor... Ondan sonrada sıkıştıklarında başlıyorlar köpek osurdukça hak, hukuk, adalet masallarına... Neyse az kaldı bunların alayı kendi kendilerini imha ederek yok olacaklar... Geriye mi? Kara bir aşiret kültürü bırakacaklar... Temizlenir onlarda... KK''dan bir şey bırakılmamak adına... Az kaldı...

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa 27 Haziran 2022 Pazartesi  12:28

Önceki baro başkanının ısrarlı sorgulaması sizinde gündeme tutmanız sayesinde istemesede yurt için bir adim artırdığıniz. Antalya için lütfen doğrulara devam ediniz.

Yorumu oyla      0      0  
taş 27 Haziran 2022 Pazartesi  11:25

Şaka gibi bir şey desek değil,komedi desek değil,adını ne koyarsanız koyun ama adı geçen Muhittin Böcek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı.100 yılda demek ki böyle bir tane oluyor,o günün koşullarında şöyle veya böyle aday gösterilmiş ve seçilmiş,ancak o günden beri devirmediği çam kalmadı.Neyini konuşacaksın sadece zaman kaybı,herkes her şeyi biliyor ama Antalya'lının daha 2 yıl çekeceği varmış.

Yorumu oyla      0      0  
Deniz filiz 27 Haziran 2022 Pazartesi  10:27

Ben bu adam kadar basit , seviyesiz ve vizyonsuz bir belediye başkanı görmedim. İl başkanını kontrol edemiyorum diye görevden aldırır , sizi ve ebru küçükaydını susturmak için elinden geleni yapar ki ebru hanım sustu.Ya böcek doğru birşey yap seni eleştireni bizde eleştirelim , yanlışını eleştireni bile susturmaya çalışıyor adam. Tek adamcık rejimi kurmaya çalışıyor kendi çiftliği sandığı antalyada. Lanet olsun sana ve senin yanlışlarını savunanlara. Konuşsana merhum "Alev Aslangirayı" , konuşsana mağdur ettiğin chpli evlatları , konuşsana akpli müdürlerin tarafından mobbing uygulanan çalışanları , konuşsana konyaaltından getirdiğin çeteni "büşranı,kocasını , babasını "!! BB böcek yağlı güreş sever, otopark yapar, suya/ulaşıma zam yapar , fettah ile festival yapar ve chpli meclis üyeleri ve sözde chğli gazetecilere ya iş verir yada yakınlarını yerleştirip susturup sizin resminizi gösterip tehdit eder. Ya chp grubunda omurgalı biri yokmu bunların içinde ne diyorsun sen diyecek , grup tolantısındakilere tetikçi gibi talimat verip ne demek istiyorsun diyecek adam. Ha pardon grup sözcünüz deniz filiz 100 bin tl çift maaş alıyordu , baş gazeteciniz songül aynı şirketten maaş alıyordu , ali polat aynı şirketten maaş alıyordu , büşranın kocası zabıta daire başkanı babası anette müdür hhmmm , öndere büfe vermiştiniz , onur ulaşımdan ve anetten maaş alıyor hmmm , nuri işe sizinle konuşarak çöpçü , temizlikçi alımı yapıyor hmmm anlaşıldı şimdi . Bu arada zabıta alımı için bıraktıkları ilanda 18 yaşında lisans mezunu personel aranıyor ne aranıyorsa artık ? Böcek acun izleyemeye o kadar kaptırmış ki kendini sizin resminizi gösterek ada konseyine gitmenizi istiyor garibim ,yüreği yetiyorsa Jahrein resmi gelsin sonraki grup toplantısına... Dursun bey yuvaya girildikçe pislikleri çıkıyor ama arkalarında nuri var , cavit var ve seyit var diye bunu yapıyorsa böcek unutmasın sizin arknızda da halk var. Saygılar sevgiler merakla ve ilgiyle bekliyoruz yazılarınızı.

Yorumu oyla      0      0  
Hasan Ferit 27 Haziran 2022 Pazartesi  09:46

Dursun Bey Böcek''in bu enfes pasını taça atmayarak müthiş bir refleks göstermiş... Gol olur... Bu gol de Dursun Bey''in hanesine yazılır Böcek uzun zaman bu golü çıkaramaz... Elinize sağlık Dursun Bey

Yorumu oyla      0      0  
Bestami 27 Haziran 2022 Pazartesi  09:03

Herkes Herkes ile ortaklık yapabilir, lakin Antalya için verilen sözler tututlmuyor, bunun üzerinde de siz bu yazılarla dile getirmesseniz kimse dile getirmiyor, Büyüksehir belediye başkanlığına geldikten sonra kibirle hareket eden bir belediye başkanı olduğu çok doğrudur,bırakın verilen sözleri bu adama ulaşmak Cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor olmuş bir vaziyette ve ulaşıldığında da her şeyi unutup, hiç bir şey olmamış pişkinliğinde konuşmakta, inşallah bir sonraki seçimlerde halkımız bu kibirli insanı nereye çekeceğine karar verecektir. Chp ve İyi Parti Antalyadaki adayı değerlendirmeye başlamıştır. Size gelince sayın Gundoğdu, gerçekten bunları dile getirmeniz, Kimin NE OLDUĞUNU, NEREDEN GELDİĞİNİ, NASIL OLDUĞUNU, VERMİŞ OLDUĞU BOŞ SÖZLERİ,HAVADA ATIP TAVADA TUTANLARI, PARASI OLUPDA SİYASETE YÖN VERMEYE ÇALIŞMALARI COK GUZEL GOSTERİYOR. Antalyalıların nitekim hakkını savunmaktır yaptığınız.

Yorumu oyla      0      0  
Asalet 27 Haziran 2022 Pazartesi  08:46

Yörük çocuğuyum dedi.Fakirliktenngeldim dedi Yakında memleketi düzeltilemez hsle getirecek .yazık oldu antalya ya

Yorumu oyla      0      0