YORUMLAR
Toplam 19 yorum var Onay bekleyen 3 yorum var.
Cihan KOÇER 3 Temmuz 2022 Pazar  07:49

Antalya''nın ilk "Sokak Ressamı"yım. 32 Yıl oldu , Muratpaşa ve Büyükşehir Belediye yönetiminin baskıları tükenmedi. Hele de Muratpaşa Belediyesi''nin... Yaşadıklarım belgeli ve dosyamda duruyor..! Siyasi Partilerin örgütlenme biçimi ne yazık ki antidemokratiktir. Bilimsel İdeolji yoksunluğu, çıkar ilişkileri temelinde bir yapılanmayı gerçekleştiriyor. Durum böyle olunca, aynı parti üyesi de olsa, kendi gurubundan olmayan tecrit ediliyor. Muratpaşa Belediyesi de benzer özellikleri taşıyor. Bir Banka reklamı vardı; "Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz Osmanlı Bankası''yız".!

Yorumu oyla      0      0  
Namık Kemal 3 Temmuz 2022 Pazar  01:54

Her şey güzel fakat daha önce olan yönetimden dönen dolapları unuttunuz galiba.burada siyaset önemsiz ,önemli olan Antalya hizmetleri görmektir. unutmadan bazı yeni kanunları artık Ankara eline geçti unutmayınız.ondan biraz bahsetmek gerek.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 3 Temmuz 2022 Pazar  01:39

Sayın başkan ve ekibi bir daha zor oy alır bu biline torpilin kralı buyuksehirde donuyor

Yorumu oyla      0      0  
Veli 2 Temmuz 2022 Cumartesi  23:49

Ben kitap yazıyorum cümlesinin öğelerini ayıramayan insan kitap yazsa ne olur roman yazsa ne olur

Yorumu oyla      0      0  
Kemal 2 Temmuz 2022 Cumartesi  22:10

BŞBB Sayın Böcek Türk televizyon kanallarında ve Antalya sahnelerinde vur patlasın çal oynasın dolaşmaktan yapması gereken belediye işlerine zaman bulamıyor. Onur Akın - Tolga Sağ - Cengiz Özkan - Muharrem Temiz - Haluk Levent konserleri son bir haftadaki belediyenin sponsor olduğu yani Antalya halkının kesesinden düzenlenen etkinlik adı altındaki harcamalar. Yine geçen hafta sonu Halk Tv de Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar isimli eğlence programı da Böcek in konuk olduğu ve SMS ile reklamını Antalya halkına yaptığı tv show programı. Şehri karasinek, sivrisinek basmış, önümüzdeki sıcak günlerde daha da artacak, kimin umurunda. Güzeloba 1 mezarlığı maalesef pislik içinde, 3 ayda bir temizliği yapılsa yetecek, kimin umurunda. Vur patlasın çal oynasın, boşver şehri başkan, sen şarkılar söyle, şiirler oku, göbek at, gerdan kıvır.

Yorumu oyla      0      0  
Serhat 2 Temmuz 2022 Cumartesi  14:55

Güzel yazılar üstad;Anlayana tabi!

Yorumu oyla      0      0  
Diskli işci 2 Temmuz 2022 Cumartesi  14:25

ASAt da eskiden ağır abi yöneticiler vardı, babalar. Şimdi heryer çoluk çocuk, emekli olmadan daire başkanı genel müdürü yardımcısı olmak isteyip, dünkü bebeleri yobetici yaptılar, onlarda altlarında araba yetiyor, ikide yurt dışı gezisi oldumu hoop 5100 lira neyinize yetmiyor deyip, kurumu babasının malı sanıyor, emekciye köle muamelesi

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet ozlu 2 Temmuz 2022 Cumartesi  14:25

Bsehire bağlı asat ta müdürlük yazili sınavı sonucu başarılı olan personelin mülakat sınavı yapıldı.aykatda mülakat sınavının sonucu açıklandı ne de atamaları yapıldı.. Gelelim şeflik yazılı sınavı sınavını kazanan personelin mülakat sınavları hala yapılmadı. B.sehir bld. Başkanı muhittin böcek ile asat genel müdürü İbrahim kurt bu belirsizlikler ne zaman son verecek

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet ozlu 2 Temmuz 2022 Cumartesi  14:16

Birazda muratpaşa bld.ile ilgili araştırma yapsanız.

Yorumu oyla      0      0  
Özel Kalem Müdürü 2 Temmuz 2022 Cumartesi  13:55

Sen ne işgüzar bir özel kalem müdürüsün. Sen ne karışıyorsun milletin nereye oturacağına. Sen kimsin boyundan büyük işlere kalkisiyorsun ? Hadsiz olana haddini bir gün bildirirler.

Yorumu oyla      0      0  
Kitap Yazıyormuş !!! Yersen 2 Temmuz 2022 Cumartesi  13:35

Antalya halkının bilmediği bir konuda bilgi vermek isterim ; Biliyor muydunuz ? Büyükşehir belediye başkanın yazmış olduğu kitapları kendisinin yazmadığını ? Kitapları yazan insanlara paralarını ödemediğini ? İşte size saygıdeğer Antalya buyuksehir belediye başkanı. Daha yorum yapmaya gerek var mı?

Yorumu oyla      0      0  
Ant 2 Temmuz 2022 Cumartesi  09:42

Buyuksehir daha öncede başka bir partideydi her kesimden insan size çalışın diye yetki verdi her yere sülaleni dolduramazsin orada kim varsa onlarla uyumlu çalışacaksın adam ayırmak senin işin değil kimsenin babasının malı değil ne yüzle milletten tekrar oy isteyeceksiniz

Yorumu oyla      0      0  
Asatci 2 Temmuz 2022 Cumartesi  00:05

Bizim burda adam mı kalmadı, İstanbul''dan, Konya''dan, afyondan sözleşmeli memur aliyosun

Yorumu oyla      0      0  
Antalya Sevdalısı 1 Temmuz 2022 Cuma  19:24

Vizyon sahibi bir Buyuksehir Belediye Başkanı bunların hiç birinin olmasına izin vermezdi. Anlaşılan Buyuksehir başkana 10 beden büyük gelmiş. Zaten konyaalti belediyesinde de kapasite belliydi ama yazık yazık tek kelimeyle halka yazık olan bize oluyor.

Yorumu oyla      0      0  
Ari 1 Temmuz 2022 Cuma  18:08

Ne ara çalışıp iş yapıyorsunuz pes doğrusu onu demiş bunu komus bıktık sizin abuk subuk haberlerinizden millet sizi oraya antalyay a hizmet edin diye getirdi kankani kayir ayrık otu gibi milleti ayıkla diye değil birlik olup hizmet edin bu nedir yola çizgi çizen adamı bile yanına alacaksın onun görevini en iyi şekilde yapmasını sağlayacaksın devlet adamlığı bunu gerektirir

Yorumu oyla      0      0  
Rıza uysal 1 Temmuz 2022 Cuma  14:27

Büyükşehir’de Liyakat ve kariyer sahibi bürokrat var’mı acaba. Hangi bürokrat hangi görevde yükselme sınavına katılıp başarı sağlayarak o makamları hak etmişler.

Yorumu oyla      0      0  
Kuru Kafa... 1 Temmuz 2022 Cuma  12:18

Tey tey tey Antalya... Eller havaya nasıl göbek havaları... Seçmesini bilmeyen, seçtikleri yanlışsa gazaba uğrar...

Yorumu oyla      0      0  
taş 1 Temmuz 2022 Cuma  11:08

Mahşerin 4 atlısı gibi,81 ilin denk kadrolarına baksanız herhalde en liyakatsiz olanı Antalya çıkar.Kemal Sunal filmi gibi sürekli komedi,Kemal Sunal hiç değilse güldürürken düşündürüyordu,bunlar güldürürken batırıyor.Bunların hepsi bizim çocuk mantığı olunca çarşafa dolanıyorlar.Bütün mesele bu aslında.

Yorumu oyla      0      0  
Tiyatrocu 1 Temmuz 2022 Cuma  11:01

Sayın yazar birde Tiyatro müdürlüğünde genelsekreterin ,başkanın atadığı müdürü yok sayıp kendince müdürlük yapmasına müsade ettiği,araya sıkıştırıp başkana atamasını yaptırtırım dediği akp dönemi müdürü S.A. var.

Yorumu oyla      0      0