YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Kepez 3 Temmuz 2022 Pazar  13:19

Antalyanin yaylası hizmet etmek için buyuksehire gelecek görünen köy kılavuz istemez yaylanin rüzgarı sert olur

Yorumu oyla      0      0  
Antalya 3 Temmuz 2022 Pazar  12:01

Kepezden geliyor gelmekte olan liyakat sahibi gönüllerin başkanı kepezi kepez yapan...

Yorumu oyla      0      0  
Adınız:Kemal 2 Temmuz 2022 Cumartesi  23:42

Büyükşehir ve Muratpaşa belediye başkanlarıda, televizyon kanalları ve konserlerde geziyor, siyset yapıp zaman geçiriyor, vursun sazlar oynasın başkanlar, çok basit hizmetleri bile yapmıyorlar. Hele Muratpaşa belediyesi işi otomatiğe bağlamış, Turunç masaya bir istekte bulununca %90 bu konu bizimle ilgili değil büyükşehire bildirin diyor. Oysaki kendi ilçen ile ilgili bir konu ve çözüm maliyeti konser düzenlemekten çok çok daha ucuz hatta sıfır maliyetli fakat ilçe halkı için bir ihtiyaç olan işler. Eskiden farklı partilerdi büyükşehir ve muratpaşa o zaman da büyükşehir bizi engelliyor bahanesini bulmuşlardı. Hep mağdur edebiyatı. Köy mezarlığı olarak geçen fakat büyükşehir belediyesi mezarlıklar müdürlüğüne bağlı olan mezarlıkların durumu içler acısı ilgi ve temizlik yok. Umurlarında bile değil. Konyaaltı ve Muratpaşa Lara da karasinek ve sivrisinek çoğaldı ilaçlama falan hak getire, defalarca yazıp, söylemezsen ayda bir bile ilaçlamayı zırla yapıyor, bu işte büyükşehirin sorumluluğunda. Başkan nerede? Halk tv de Serhan Asker le Görkemli Hatıralar eğlence prıgramında yada Antalya halkına pahalıya sattığı halk ekmek ve pahalı suyun getirisiyle düzenlediği konserlerde. Antalya nın yüzü çok uzun yıllardır belediye başkanlarından gülmedi, bu kadar güzel bir şehir ve beceriksiz belediye başkanları. Bekediye başkanı, politika, siyaset yapacağına hizmet yapmalı, seçilene kadar hizmet, seçildikten sonra hezimet. Sefayı başkan cefayı Antalyalı çekiyor.

Yorumu oyla      0      0  
Hakan bey 2 Temmuz 2022 Cumartesi  22:26

HAKAN BEY, böcekten boşalan koltuga talip ve alırda. Muratpaşa da yaşayan biri olarak Ümit beye oy verdım. Ama Buyuksehırde Artık hakan çıkar ise direk oyum hakana. Kepezi adam etti. Sıra büyükşehirde böcek zaten bitti. Son taksi zamlarına yeşil ışık yakmasından sonra. Taksicilerin dostu başkan

Yorumu oyla      0      0  
Haaa 2 Temmuz 2022 Cumartesi  21:13

Böceğe oy veren hakan beyede oy verir. Böcek hakandan daha akpli

Yorumu oyla      0      0  
AKP''ye oy cikmaz 2 Temmuz 2022 Cumartesi  10:14

Hizmet isteyen yok. Biz böyle iyiz

Yorumu oyla      0      0  
Saf Muratpaşa 2 Temmuz 2022 Cumartesi  09:34

Sana oy vermez, boşa dolasma

Yorumu oyla      0      0  
Bilal 2 Temmuz 2022 Cumartesi  09:23

Ben 58 yaşındayım bugünkü kadar aklını kaybetme ve dejenarasyona tanık olmadım. Birisi bi şey dediği zaman akabinde herkes ağzına geleni söylüyor; söylerken de söyleyeceklerinizi aklınızdan süzgeçten geçirerek söyleyin. Ayıp yazık on sefer düşünün bir sefer söyleyin, insanları bu kadar basit itibarsızlaştırmaya çalışmayın. iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Son söyleyeceğinizi ilk söylemeyin, sonra mahçup olursunuz. Son söz her iki başkanda kendi çapında iyiniyetle bişeyler yapmaya gayret ediyorlar. Her ikiside bu ülkenin birer evladı.

Yorumu oyla      0      0  
... 2 Temmuz 2022 Cumartesi  07:45

Benim merak ettiğim bir konu var,ümit uysal kendisinden başka hicbirsey için çalışmasına rağmen,yeri geldi CHP ye ihanet ederek Sarıgül''e hareket ederken,gençliğinde özellikle üniversite yıllarında MHP taraftarı gözükürken,avukatlığa başladığı Antakya''da en güçlü parti olarak CHP yi gormesinuzerine CHP de politika yapmasına rağmen,neden hiç bunlar arastirilmaz?örneğin ailesinin Gazipaşa ilçesinde CHP dışında tüm partilerle kolkola olduğu ,kendisi belediye başkanı olunca ailesinin de CHP li görünmeye başladığı,kardeşinin madem bu kadar muhalif kimlikteler,nasıl yıllardır Antalya''da savcı ve bölge adliye mahkemesi de hakim olarak kalabildiği sorgulanmaz

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 2 Temmuz 2022 Cumartesi  01:57

Uysal ne yapıyor? Hiçbir şey. Tütüncü en çalışkan başkan.

Yorumu oyla      0      0  
metin Gns 2 Temmuz 2022 Cumartesi  01:44

bence antalyanın böcek den sonraki buyuk sehir belediye başkanı olacaktır. bakın görün

Yorumu oyla      0      0  
Antalya lı 1 Temmuz 2022 Cuma  22:56

Sanırım B.şehir Bld.sini düşünüyor.Ama B.şehir Bld.sine şu an tek yakışan isim yaptığı hizmetlerle Ümit UYSAL Bşk.dır diye düşünüyorum ve kendisini sonuna kdr.destekliyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
taş 1 Temmuz 2022 Cuma  19:48

Hakan Tütüncü'nün şansızlığı iktidar treninin son istasyona doğru yolculuğunun bitmesi,geçen seçimde Büyükşehir adayı olsa rekabetli bir seçim olurdu,şimdi ise Ankara'nın kurbanı olur gibi görünüyor.Yinede o günün koşullarında tekrar gözden geçirmek gerekir.

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet 1 Temmuz 2022 Cuma  18:31

Güzel bir Ziyaret Fakat Etik Olmamış. Ümit Uysal Başkan İster İstemez Canı Sıkılmıştır. Uysal Başkan da Kepez Esnaflarını Ziyaret Etse Etik Olurmu?

Yorumu oyla      0      0