YORUMLAR
Toplam 17 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
riyakarlık 24 Temmuz 2014 Perşembe  14:10

BİNALİ EFE NEYİN KAFASINI YAŞIYOR.ATATÜRK'Ü KATLİAMCI İLAN EDEN BİR KİŞİ KENDİSİ,ATATÜRK KATLİAMCI İSE ONUN KURDUĞU PARTİDE NE İŞİN VAR.

Yorumu oyla      5      3  
ÇIKARCILIK 24 Temmuz 2014 Perşembe  00:36

BEN ŞUNU ANLAMIYORUM,ALEVİ ARKADAŞLAR CEM EVİNE YARDIM ETTİ,YOK DEMİR VERDİ,YOK BUNU YAPTI,DİYORLAR.CAMİLERİ BELEDİYELERMİ VEYA DEVLET Mİ YAPTIRIYOR HAYIR.BİR CAMİ YAPTIRMA DERNEĞİ KURULUYOR,O DERNEK BAGIŞLARLA BUNU YAPIYORLAR.SİZLEDE ONU DENEBİLİRSİNİZ,MENDERESE MUHTAÇ OL,YOK ÖBÜR BELEDİYE BAŞKANINA MUHTAÇ OL,BU ŞEKİLDE YANLIŞ GİDİYOR.

Yorumu oyla      5      3  
Ercan ERDOĞAN 15 Temmuz 2014 Salı  18:40

Ahlaklı bir gelenek ve kültürden gelen bie ALEVİ ! kapısına ve mevkiine gelen hiç bir canlıya- kötü söz söylemez, fenalığı yoksa def-edilemez. Bu aylak ve soytarı insanlar, bizim gibi cemiyet mensuplarınında şerefine leke sürerler.Ey ahmak! Ben ki; BABA MANSUR OCAĞINA mensubum ki, bu fenalık ve rezaletler özümüzden uzak olduğunu bilirim. Sen kimsin ki, KATIR- kendini benim ecdadım adına hakaret edersin gelen konuğa.... Evet...Bu şahsiyetler çakaldır, edep ve adaptan yoksuldurlar.Birini tasvip etmemek ona hakaret hakkını haklılığına kuşak olmaz-edepsiz insanlar. Benim ne kuyruk acım var peki dönme ve yalakalar. Gelin beni de eleştirin.

Yorumu oyla      7      5  
Hasan GÜL 12 Temmuz 2014 Cumartesi  19:28

Yoksa bir ikinci merthatun vakasıda siz olursunuz.

Yorumu oyla      5      5  
Hasan gül 12 Temmuz 2014 Cumartesi  19:27

Ne yaptığınızı , nerelere yardım yaptığınızı dernekle ve parti ile alakası olan kişiler biliyor siz hiç merak etmeyin. Yıllardır derneği kullanarak siyaseten bir yerlere gelmek istediğinizi bilmeyen YOKKK. Benim aleviliğimi ve chpli olmamı en son yargılayacak kişide sizsiniz..adelet azda olsa var olduğu için bu chp sizi hiç bir yere getirmiyor.

Yorumu oyla      5      5  
Binali EFE 12 Temmuz 2014 Cumartesi  08:28

Sayın Hasan Gül, Cemevi'nin temeli atılışından bu güne belkide senin hayatında kazanamadığın kadar yardım ettiğimi bilmiyorsan,Hemşeri yahni sivil toplum derneklere vermiş olduğum katkıyıda duymamışsan, Tekke Apdal Musa anma etkinliklere yirmi yıldır ben ve sanatcı çocuklarım vermiş olduğumuz maddi ve manevi katkıları bilmiyecek kadar Alevilikden uzaksan ,Senin Aleviliğin ve ne kadar CHP OLDUĞUN SORGULANMALIDIR. Ben seni tanımadığıma göre, seninde havadan sudan ahkam kestiğini ciddiye almamam için yeterli sebeptir.

Yorumu oyla      4      5  
Hasan GÜL 11 Temmuz 2014 Cuma  03:51

Sayın efe ne güzel söylemişsiniz "aleviler birileri tarafından kullanılıyor" diye. Siz ilk önce alevileri kullanmayı bırakın lütfen siyasi emelleriniz uğruna yıllardır kullandığınız yetti. Aşağıdaki yorumlarınızda bile çok çok bencil bir tavırla beni tekke tanırlar giibi reklama dönük yazılar yazmayı bırakın. Sizi ve sizin gibileri aleviler biliyor 5 kuruş harcamadığınız gibi nemalanmışlığınız bile vardır. Şunu artık aklınız bir köşesine yazın merthatun ve sizin gibilerin chp nin içinde YERİ YOK... El attığınız her yeri ne hale getirdiğiniz ortada( alevi derneği) ... Sizin yüzünüzden bir yerlere gelecek olanlarda gelemiyor. ÇEKİLŞN ARTIK KENARA.

Yorumu oyla      7      5  
Binali EFE 9 Temmuz 2014 Çarşamba  22:57

Sayın Vatandaş, Önce sen gerçek kimliğini gizlemeden açık ve net kendini tanıtma cesaretinde bulun. Sonra da haksız yere de olsa eleştirini yap ve gerken cevapıda alırsın. Benim Gündoğdu'yu savunmam anlamsız gereksiz o kendini savunacak durumda . Ancak birileri hakkında ahkam keserken ,Hürrüyet'den neden ayırdıklarını bilmiyorsan susmasını da bilmelisin. Binali EFE'ye gelince,benim yazdığım yüzlerce makaleyi zahmet edip Google de okursan senin hayatta yazmayı bırak da konuşmaya bile cesaret etmediklerini yazdığımı göreceksin. Büyük Şehir Belediye Başkanı Türel'den intikam alacak olanların yeri Abdal Musa Dergahı değil. Gelin hep beraber her türlü demokratik haklarımızı arıyalım. Ancak birileri kendi egosunu tatmin için artık Alevilerin en kutsal mekanlarınıbile kavga ve intikam yerine dönüştürmelerine müsade etmiyelim. Yıllardır Aleviler birileri tarafından kullanılıyor. Kullanılmıyan tek yer dergahlar dı onuda böylece kullanılır hale gelmesini hangi mantık ve akılla savunuyorsunuz anlamış değilim. Benim ve benim gibilerin mücadelesi eli kanlıları savunmak değil ,birileri Alevileri kullanmamaları içindir. Sen kalkmış ahkam kesiyor,kendini savcıve hakim yerine koymuş adeletsiz karar vererek bizler gibi düşünenleri suçlu ilan etmen senin önce demokrat sonrada alevi olmadığını gösterir. durum böyle değilse haddini bilmelisin haddini aşmamalısın... Demokrat veya Alevi olman senin Alevilerin Kutsal yeri olan Sultan Abdal Musa Dergahını kavga yerine çevirme hakını vermediği gibi orayı kendi egon için kullanmanada müsade edilmiyecek.

Yorumu oyla      5      7  
İSA ALTUN 9 Temmuz 2014 Çarşamba  01:20

PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAK KUL HAKKINA GİRER..VEBALİ DE BÜYÜKTÜR..AH BİR DURSUN GÜNDOĞDU'YU YAKINDAN TANISANIZ..BÖYLE ÖNYARGILI YAZMAZDINIZ..İNANIN

Yorumu oyla      8      8  
Vatandaş 8 Temmuz 2014 Salı  22:04

Sayın Gündoğdu ve Efe niye bu kadar savunma pozisyonuna geçtiniz anlamak mümkün değil. Bunca insanı ekmeğinden eden zatı muhteremin lay lay lomla karşılanmaması sizi neden bu kadar üzdü anlamak mümkün değil. Allah aşkına bir kez olsun bu işten atılan ve de sürgüne gönderilen insanların etkin kimliğini araştırdınız mı ? Ha ayrımcılık yapıyorum diye zıplamayın.Ayrımcılığı yapan bu kişileri çok masum gösteren sizlerden nefret ediyorum. Aleviliğimden utanıyorum.Yeter artık bunca senedir yapmış olduğunuz yalakalık. Biraz da tepki koyma cesareti bulun artık.

Yorumu oyla      9      5  
canlara 8 Temmuz 2014 Salı  13:16

kardeşimiz olan dursun beyin dürüstlügünden . süphemiz yok. gazteci insan herkesle görüşür.menderes türelede misafir olarak saygılı olmalıyız. aleviler misafirlerine saygısızlık etmez. ögretisi insana sevgiye hosgörüye davranır. dursun beyden gereken özürü diler. canlar.

Yorumu oyla      7      7  
chp li 8 Temmuz 2014 Salı  08:15

durun bey sakin olun lütfen siz bizim belediyemiz adayı olmuş bir insansınız.sizin iyi bir insan oldugunu biliyoruz. bu kavgaların içerisinde çıkar kavgası var. bu konuşan sahıslarıda fazla önemsmeyin.tekkede dönen dolapları halka açıklarsanız. bir gazetecilik başarısı olur.

Yorumu oyla      6      6  
Binali EFE 8 Temmuz 2014 Salı  01:01

Sevgili Dursun Gündoğdu, yazıyı kızgın olduğunuz bir anada yazdığınız her satırında belli. Sizi kızdıran şahıs aslında kötü olmamakla beraber nedense böyle bir densizliği kendisine vazife etmiş olmasını hayretle karşıladım. Bir kaç yazı ve demeçlerimde belirtiğim gibi, Bilindiği gibi ben Binali EFE; her yıl Apdal Musa Anma Etkinliklerinde maddi ve manevi katlıarımı on yıllardan beri yapmamdan dolayı Tekke köyü yaşayanlarının yediden yetmişe Binali EFE sorulduğunda beni tanır ve beni Tekkeli saymalarına rağmen bu arkadaşımız hala İSRAR VE İNATLA BENİM BİRİLERİ TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLDİĞİMİ SÖYLEME DENSİZLİĞİNE DEVAM ETMESİ Aleviliği kendi emmelleri uğruna kirlettiği gibi tüm dostlarını da kırmaya devam etmektedir. Hayatının bir kaç evresinde gazeteçileri karşısında gördüğünde kendisini Kral Faruk sanarak farkına varmadan Alevileri ne denli incidip kamuoyun da tartışılır hale getirdiğini hala bilmemektedir. Gazeteci arkadaşlarımızın oyuncağı haline geldiğini fark etmemeiş birinin, Sizin Hürüyet Gazetesi gibi ciddi bir kurumun bölge müdürlüğünü yapmış olduğunuz dönemde ne tür fedekarlıklar yaptığınızı,neler yapıp yapmadığını zaten bilemez. Bu nedenle bu arkadaşımızın söylediklerini çok ciddiye almamanızı öneririm. İnsanlar beşerdir bazen şaşar da. Sizin kumaşınızın kıymetini daha sonra anlıyacağını umuyor Aleviliği kamuoyunda daha fazla tartışmalı hale sokmamak için sizin ve tüm diğer arkadaşlarımı sükünete davet ediyor, size ve kaleminize bu camianın ve Ulusumuzun daha çok ihtiyacının olduğunu haddim olmuyarak hatırlatarak Saygılarımı sunuyorum...

Yorumu oyla      6      6  
Haydar ÖZDEMİR 7 Temmuz 2014 Pazartesi  18:33

Sizin yazılarınızı her zaman zevkle okuyan biriyim.Son yazınızda katılmadığım bazı yönleri olmakla beraber genelde katılıyorum.Ben Cemevi inşaatını yaparken Sn.TÜREL'i davet etmiş,kendisi de bir konuşma yapmıştı.Orada insanlarımızdan alkış almıştı.O halda ne olmuşta bu hadise olmuştur?Ben daha önceki bir yorumumda da belrttiğim gibi,bu protesto,ondan ziyada bu insanların oyunu aldıktan sonra trasfer olanlaradır.Ayrıca çok sayıda,Solcu ve Alevi memur hiç bir makul gerekçe gösterilmeden en ücra köşelere sürülmeleri de bu protestoya çanak tutmuştur.Amma ne olursa olsun olmasaydı çok iyi olurdu.O kutsal mekana yakışmadı.Ben diğerlerine değil,sadece Sn.TÜREL için üzüldüğümü belirtmek isterim. Zira o oraya davet edilmiştir.Bizim kültürümüzde ne olursa olsun misafire böyle davranılmaz.

Yorumu oyla      7      5  
yozen 7 Temmuz 2014 Pazartesi  13:38

Ağabey ellerine sağlık. Bunlar adamlıktan anlamaz ama... Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derlemiş. Bunlarınki de o hesap...

Yorumu oyla      10      12  
korkak 7 Temmuz 2014 Pazartesi  13:14

Dursun bey çakallar şeklindeki sözler sana yakışmıyor,onlar öyle olsalar dahi seni bu kadar kızdıran nedir???? Ayrıca çakallar diye hitap ettiğin insanların içinde Türel döneminde işten kovulmuş gençler var hemde gençliğinin baharında alın teriyle geçinmeye çalışan.Çakal sözünü yakıştıramadım. Ha Alevilerde de birkaç çakal var Cem evinin içinde Uğur KURT'tu öldürttürenlerin partisine geçen bir kaç kuruşa satılık çakallar

Yorumu oyla      16      6  
bravo 7 Temmuz 2014 Pazartesi  12:26

Güzel ve anlamlı bir yazı. Kutluyorum Dursun Gündoğdu.Bu çakallar yemek nerede olursa orada bekler,fırsatını buldu mu dalar.Bunlarınki de aynı.

Yorumu oyla      12      13