YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
antalyalı 1 Şubat 2016 Pazartesi  16:25

CHP NASIL iKTİDAR OLUR BİLİRMİSİNİZ?,GERÇEK CHPliler il,ilçe ve merkez yönetimlerinde yer alırlarsa.

Yorumu oyla      8      4  
murat özçelik 22 Ocak 2016 Cuma  12:33

Sn.GÜNDOĞDU bu kadarmı doğru ve gerçek tesbit yapılabilir yürekten tebrik ediyorum ağzınıza kaleminize sağlık.

Yorumu oyla      15      11  
chp taban 22 Ocak 2016 Cuma  08:33

CUMHURİYET HALK PARTİSİ HDP LİLEŞMEKTEN ACİLEN KURTULMALIDIR.

Yorumu oyla      11      11  
Hüseyin Kartal 21 Ocak 2016 Perşembe  12:12

Gazeteci, yazar olmak basının içinde bulunduğu durumda ne olduğunu bilmemek gibi kalemi bükmekle kolu bükmeyi karıştıran tipik bir kalemşor soytarısıdır. CHP az veya yetersiz de olsa demokrasi çalışıyor Göz kendi baktığın la görmeli başkasının gözüyle görürse basın ve düşünce özgürlüğü ayaklar altında olduğunu göremez. Benim tahsilim ve eğitimim az olduğundan bu kadarını ifade edebiliyorum.

Yorumu oyla      15      8  
chp 07 21 Ocak 2016 Perşembe  11:55

chp içinde örgütlenmiş bir gurup var.bu gurup rantlı belediyelerin başkanlarını belirliyor,il başkanlarını belirliyor,parti meclisini vede listeleri delecek olan kişilerle mevcut listelerdeki beğenmediklerini diskalfiye ediyorlar.nasıl seçim olursa olsun organize oldukları için organize olamayanlar karşısında hep kazanıyorlar.biraz analiz edilirse bunların foyası ortaya çıkar ama ÇIKARTMAZ.

Yorumu oyla      14      5  
antalyalı chp 21 Ocak 2016 Perşembe  08:52

bir kaç seçim kaybedenler artık yerlerini bırakmalı.1977 seçimlerinde Sayın Ecevit yönetiminde CHP %42 oy almıştı.zor değilmiş.yeniden yapılanmalı halkın yanında bir chp olursa neden iktidar olmasın

Yorumu oyla      17      7  
Salih Tarlacı 21 Ocak 2016 Perşembe  07:28

Ümit Uysal'ı eleştirenlere karşı,face hesap açtım.Muratpaşa çalışanıyım.Ümitime dokundurtmam..Sizde dokunmayın..Ümiiiit...Ümiiiit..Umuttt. Kimse umduma dokunmasın.

Yorumu oyla      12      7  
chp ye noluyor 20 Ocak 2016 Çarşamba  23:13

Parti içinde kazan kaynatirken altına odunu akp atiyor...yazık olsun devrim kök hk düşüncelerinizi katiliyorum belediye başkanlık seçiminin kaybindan devrim kök sorumludur ve milletvekili seçildiğinde balık hafızalılar sorumludur şimdi parti Meclisini dağıtmak için görev verilmiş. Parti Atatürk ve Atatürkçüleri kızdıracak

Yorumu oyla      15      5  
demir 20 Ocak 2016 Çarşamba  21:21

Hikaye bu ya, orman köylüsü olan Mehmet amca kışlık odununu eşeğiyle getirirken ormancılar yakalar, adın ne derler Mehmet der ormancılar keserler cezayı,2.ci kez odun getirirken yakalanması üzerine, yine adın ne derler, bu sefer adım Ahmet der, yine cezayı keserler,aradan bir zaman geçer 3.cü defada odun getirirken yakalanır,ormancılar ceza makbuzuna adını yazmak için adın ne diye sorduklarında Mehmet amca düşünür,Mehmet dedim ceza kesdiler,Ahmet dedim ceza kesdiler, demek ki bunlar ne desem söylediğim isimleri herhalde sevmiyorlar, ondan ceza kesiyorlar sanarak kurtulmak için adım ALLAH der,bunun üzerine ormancılar hem kaçak odun taşıyosun hemde adım ALLAH diyorsun diyerek;Mehmet amcanın ağzını burnunu kırarak, iyice bir döverek ceza makbuzunu da eline verirler.Mehmet amca gariban ağzı yüzü dağılmış kanlı bir vaziyet de eşeğini çekerek evine doğru giderken, kahvenin önünde oturan vatandaşlar ne bu halin Mehmet amca dediklerinde, ormancılar yakaladılar adımı sordular bende adım ALLAH deyince bu hale getirdiler deyince ,topluluk bulacak başka bir isim bulamadın mı diye haykırarak gülmeye başladıklarında,Mehmet amca topluluğa döner ve ne bilem der,bu kadar ALLAH düşmanı olacağını.Kısacası Mehmet amcanın dediği gibi ne kadar da çok CHP düşmanı varmış.???Belediye Başkanlarına karşısınız,Milletvekillerine karşısınız,İl Başkanına karşısınız,Parti Meclisine karşısınız,MYK ya karşısınız,Genel Başkana karşısınız,Merkez yoklamasına karşısınız,Ön seçime karşısınız,Blok listeye karşısınız,Çarşaf listeye karşısınız,demek ki siz her şeye karşısınız!!!.))))

Yorumu oyla      29      21  
Partiden 20 Ocak 2016 Çarşamba  17:24

Yüreğinize sağlık.Bugünün chp si gibi başarısız insanların yükseldiği,partide abidiğin-gubidiğin geçerli olduğu başka parti yoktur.Atatürkün Chp sini ne hale getirdiler..Yerel siyasette,genel siyasette partiyi tamamen kendi çıkarlarına göre yönetenler,işgal edenler partiyi bitiriyorlar..

Yorumu oyla      26      10  
Mustafa Kemalin Askeri 20 Ocak 2016 Çarşamba  17:21

Gelişmiş medeni ülkeler, kitaplarını okuduğunu kavramadan yorum yapanların bile,kolayca anlayacağı türden yazarlar.Okumadan yada okuduğunu anlamadan,işine geldiği şekilde saldıranlar malesf 3. Dünya ülkeleri insanları oluyorlar.. Elinize sağlık. chp nin içindeki fırtınayı herkesin anlayacağı türden yazmışsınız.Umarım doğru anlaşılır..

Yorumu oyla      26      11  
CHP'li Bektaş 20 Ocak 2016 Çarşamba  17:15

Kaleminize sağlık sayın yazar..acahp gerçeğini anlaşılır bir biçimde aktarmışsınız..Helal olsun.

Yorumu oyla      25      9  
Okur/yazar 20 Ocak 2016 Çarşamba  17:04

İşte bu gerçek ve doğru bir analiz.Satılık kalemlerin yazmaya cesaret edemediği her şeyi yazmışsınız,elinize sağlık.Doğrusu,Antalya medyasının sizden öğreneceği çok şey var.

Yorumu oyla      26      11  
Ahmet Oran 20 Ocak 2016 Çarşamba  16:58

Ne demişti Ekmelettin'i aday gösterdiğnde, tıpış tıpış gidip oy verceksiniz.Kemal bey yakındır avanelerinizle birlikte tıpış tıpış gideceksiniz.Artık eve mi olur HAS Parti'ye mi olur orasını bilemeyeceğiz

Yorumu oyla      26      12