YORUMLAR
Toplam 28 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
vayyyyy be akaydının durumlarıı 19 Eylül 2014 Cuma  12:14

yaparsa hoca yapar :))))))

Yorumu oyla      3      4  
eskı ılce genclık kolları baskanı 16 Eylül 2014 Salı  20:57

kudret hanım ben ve yonetımım tam dolu dolu bes yıl mucadele ettık bu ve bunun gıbılerle basaramadık.cok haklısın demekten baska bır sey yok.ama chp catısı altında bunlar bıtmez.

Yorumu oyla      5      3  
duyun 16 Eylül 2014 Salı  14:59

sultan yegen milletvekilli olmak istiyor.

Yorumu oyla      7      4  
sulh 16 Eylül 2014 Salı  13:01

TC Çapulcu Mehmet Cumhuriyet'in haklılığı burada bu ifadelerle doğrulanmıştır.

Yorumu oyla      4      3  
Vatandaş 16 Eylül 2014 Salı  09:52

" Yanlışa Karşı" 1- Eleştirinizden anladığım kadarı ile, amaç ve çıkar ilişkilerini çok iyi bilen bir tecrübeye sahipsiniz. 1- Bu işleri iyi bildiğine göre ; Yönetim de yapılacak değişiklikler Emri Vak-i ile mi olur ? 2- Oylama böyle mi olur ? 3- Tüzük ne işe yarar ? 4-Aylardır toplantı veya oturumlara katılmayanlar hakkın da ne işlem yapılır ? 5-Telefonla oylama geçerli midir ? 6-Görev değişikliği kişilerin yok sayılarak Emri Vak-i ile mi gerçekleşir ? Merak ettim doğrusu, Yazında da bahsediyorsun ya ! karşı taraf Cahil ve Bilgisiz. Onun için mi ? Safları terkettiniz...

Yorumu oyla      6      3  
uzay çelik 16 Eylül 2014 Salı  08:14

'yanlışa karşı' rumuzlu şahıs bırakın bu 'cıplatma' lafını biri kullandı alayımız cıplandık kaldık..bu arada en güzel yorum YURTTAŞ rumuzlu arkadaştan geldi.ALAYINIZ ÇEKİN GİDİN ARTIK..

Yorumu oyla      6      3  
EGO 16 Eylül 2014 Salı  01:05

ego, kibir,kullanma, vefasızlık,ihanet,ENTRİKA,yalan, dolan,çıkar,çamur,menfaat, midem bulandııı aaa...

Yorumu oyla      5      3  
Yanlışa Karşı 15 Eylül 2014 Pazartesi  23:42

Beyler, Hanımlar yazıyı ve yorumları okuyunca şok oldum. Eğer ben yazıyı yazmaya vesile olan ve benim gibi takma isimler ile yorum yapanları deşifre edip amaçlarını, ilişkilerini yazarsam siyasetin önünden geçecek yüzleri olmaz. Tabiki yüzleri kalırsa. Ne bildiğimi ve yorumumu okuyanlara birini yazayım ve kimin haklı olduğuna siz karar verin. Burda hiç kimseyi övmek gibi bir niyette yok. Nurten hanımın hiç gelmediğini ve sadece oy kullanmak için geldiğini söyleyen cahiller yada bilgisizler sadece oy kullanmaya Nurten hanım mı geldi. Ya Kudret hanımı desteklemek için Kudreti hanımın ısrarı ile gelen o iki kişi için neden bir şey yazmıyorsunuz? O iki kişi kendilerini Kudret hanım gibi çok iyi biliyorlar. Oylama sonucu 5 e 4 çıkınca Toplantıya katılmayan arkadaşlarına kendilerini destekleyeceklerini düşünerek telefon ile aranmasını kim ısrar etti? Aranan arkadaşları ne diyerek yeni seçilen arkadaşı desteklediğini söyleyerek oylamanın 6 ya 4 bittiğini.Bence bu arkadaşlar bu işi burada bırakıp ya görevlerinden istifa edip parti üyeliğini devam ettirirler yada verilen görevi layiki ile arkadaşları ile eskisi gibi devam ederler. Yoksa biri çıkar Cıplatır dahada kızarsa... Ha birde yeni istifa eden 14 kişiden 2-3 ile de flört edip lütfen herkesi kirletmeyin. İçlerinde bildiğim çok temiz insanlarda var çünki. Sırtından indirdi diye bu kadar düşmanlık olmaz. Basitleşmeyelim.

Yorumu oyla      7      10  
demir 15 Eylül 2014 Pazartesi  23:00

Antalya chp de karışmayan bir yer varmı:)))aslında sizde haklısınız, en iyi yaptığınız parti içi muhalefet.Bu konuda elinize kimse su dökemez.Fakültelerde kürsüler açılmalı ve ders olarak okutulmalı.Hatta yetmez dünyadaki partiler gelip incelemeli,yıllarca birbirinizi yemenize rağmen bir türlü bitememenize.:))))

Yorumu oyla      9      5  
halk 15 Eylül 2014 Pazartesi  15:28

kadın kolları ve gençlık kollarının tüzel kişiliği yoktur cocuklaşmayın :))

Yorumu oyla      7      5  
15 Eylül 2014 Pazartesi  15:15

Asıl egosu yüksek kişi Nurten Erenler dir.nerde duracagini bilmeyen egosu yuksek bir bayandır.sultanin etrafinda dolaniyorsa eminim bir çıkarı vardır. Sultan da zaten böyle çıkarcı insanlari kullanmayi sever. Nurten erenler meclis seçimlerinde de kendini göstermiştir...ben bu insanları makam mevki sahibi olarak düşünemiyorum o zaman Antalya yı seyreyleyin.

Yorumu oyla      12      5  
aha 15 Eylül 2014 Pazartesi  14:54

devrim köke benzedi buda. devrim heryeri bozdun len

Yorumu oyla      13      3  
Vatandaş 15 Eylül 2014 Pazartesi  14:51

Bu gelişmelerin en büyük nedenlerinden olan ve İl Başkan Yardımcılığından dışlandıktan sonra, İl Kadın Kollarını Mikser gibi karıştırarak, Bu duruma getirdiğin için seni tebrik etmek gerekir. NURAN UĞUR,Bu vesile ile İl Kadın Kolları "EŞ BAŞKANLIĞIN" sana ve OSMANLI SULTAN'ına hayırlı olsun.

Yorumu oyla      12      4  
partili 15 Eylül 2014 Pazartesi  13:54

sultan yeğenin milletvekilliği beklentisi olduğunu bilmeyen yoktur.devrim kök tayfasından menfaat harici birşeylerin beklenmeside yanlış olur tabi.Bneim kızdığım en küçük sürtüşmede neden çıkıyor bunlar daha önce nerdeydin kudret hanım.yerel seçimlerde neyin ne olduğunu gorduk o zaman neden konusmadın

Yorumu oyla      13      4  
halkın sesi'ne 15 Eylül 2014 Pazartesi  13:49

halkın sesi sizde biliyorsunuz ki partide en çok emeği geçenlerden biri kudret kaçmaz. Sizden de çok istifa sözlerini duyduk. Kendini açığa çıkar Melek Çoban.

Yorumu oyla      12      4  
Yurttaş 15 Eylül 2014 Pazartesi  13:48

Bu güne kadar sesiniz çıkmadı. Kapıyı gösterince aklınız başınıza geldi. Hepiniz aynısınız. Biraz onurunuz varsa Sultan'ı da alın, hepiniz çekin gidin...

Yorumu oyla      11      4  
cumhuriyet 15 Eylül 2014 Pazartesi  13:42

bu kavgasından dolayı Kudret hanımı da koltuk sevdalısı olarak lanse edilmesini yanlış buluyorum. Eminim ki kudret hanım için şartlar değil parti önemlidir. Öyle veya böyle parti için çalışmaya devam edecektir. Ama eğer ki sırf kişisel anlamda ters düştüğünüz insanı görevinden almak için türlü oyunlar oynarsanız bu insanlar da size karşı ayakta duracaktır...

Yorumu oyla      9      6  
partili 15 Eylül 2014 Pazartesi  13:22

bu işlere kalkışırken partide biraz değişiklik olsun diyerek il sekreteri,örgüt ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı ve merkez ilçelerden sorumlu başkan yardımcısını değiştiren "osmanlı" Sultan'ı neden kendini değiştirmeyi düşünmez? Tüm bu değişmelerini istediği insanlar canını dişine takıp bu parti için çalışırken, Sultan Yeğen ise aylardır partiye gelmeyen insanları sırf bu çalışkan arkadaşları değişmesinin aksine oy kullanması için partiye çağırır. Dikkatinizi çekerim, çalışması için çağırmamıştır sadece oy kullanması için çağırmıştır. öyle ki onun için asıl önemli olan parti için çabalaması değil bireysel olarak dediklerinin yapılmasıdır.

Yorumu oyla      23      8  
15 Eylül 2014 Pazartesi  13:14

Kudret kaçmaz da sultan yeğenin ne yapmak istedigini bilen, yanlız ca kendisini düşünen bir başkan olduğunu ve yoneticilerini kendi çıkarları Için kullanan makam sevdalısı bir başkan olarak iyi bilir ancak,kudret kaçmaz ın da makam beklentisi olduğu için burada haklıya değil de haksiza prim vermek zorunluluğu içine girmiş bulunmaktadır buda şu anlama geliyor ki menfaat uğruna satılan insanlıklar

Yorumu oyla      11      10  
Nermin yalaz 15 Eylül 2014 Pazartesi  13:01

İşte sözün bittiği nokta dır Antalya il chp de! Bir devrim kök klasiği ni daha yaşıyoruz. Biat kültürü değil de nedir bu?soruyorum!

Yorumu oyla      21      8  
antalya havandan mı suyundan mı 15 Eylül 2014 Pazartesi  12:21

bu insanlar neden bozuluyor

Yorumu oyla      18      7  
Vatandaş 15 Eylül 2014 Pazartesi  12:05

TC Çapulcu Mehmet CUmhuriyet'in dediği kadar varmışsınız be kardeşim. Sen Halkın Sesi değil, Sultan'ın Sesi imişsin gerçekten de. Aferin size yalakalığa devam...

Yorumu oyla      16      8  
15 Eylül 2014 Pazartesi  11:37

Yönetimdeki eleştiren hanfendiye şunu sormak lazım, başarısızlık halinde fatura kime çıkacakdır ?? Başkana tabiki... ozaman bırakın kadrosunu yapılandırsın.... siz başkan olun sizde yönetiminizi belirleyin !!!

Yorumu oyla      13      15  
Partili 15 Eylül 2014 Pazartesi  10:59

kudret hanım seçildiği günden beri egosu yüksek bu hanımın partiye ve partililere verdiği zararı yenimi görüyorsunuz. Ama görmeniz bile iyi bir gelişme demek ki doğrular eninde sonunda ortaya çıkıyor sizi kutluyorum.

Yorumu oyla      18      10  
Halkın Sesi 15 Eylül 2014 Pazartesi  10:59

Kudret hanımı tanırım. Bu açıklamaları hakkında çok şey söyleyebilirim. Fakat bu işi bu kadar büyütmesi kendisini küçültmeye başlamıştır. Bence bunu kendi içlerinde konuşup çözmeleri ve yola devam etmeleri yada hiç konuşmayıp verilen görevde çalışma devam etmeli. Olmuyorsa da sade üye olarak yapması gerekenleri yapmalı. Herkes konuşursa herkesin söyleyeceği çok şey vardır. Lütfen bildiğimiz çalışkan Kudret hanım olarak kalmaya devam edin.

Yorumu oyla      14      20  
Vatandaş 15 Eylül 2014 Pazartesi  10:39

Partiniz Uğruna, bu Fedakarlığı yaptığınızı bildiği için Sultan YEĞEN (Küçük Tayip)hep sizleri kullandı. Tek düşüncesi kendisine gelecekte yatırım planlamaları idi. Ama Ne ilginçtir ki, hep yüzüne gözüne bulaştırdı. Partililer hep bunun farkın da oldular.. Saha da emek veren Partililerin elbette hakları sorgulanmalıdır. Yazıktır Günahtır bu insanlar.

Yorumu oyla      21      8  
"sultan"lık 15 Eylül 2014 Pazartesi  10:24

olacağı buydu.sultan "Sultan"lığını ilan etmeye çalışıyor.chp nin komple kapatılıp yeniden kurulması gerek..

Yorumu oyla      17      9  
PARTİLİ 15 Eylül 2014 Pazartesi  10:21

HERDE SORUN VAR CHP

Yorumu oyla      14      3