YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
atso seçimleri 24 Mart 2022 Perşembe  12:50

Davut Çetin + Ali Bahar bu seçimler kasımdaymış

Yorumu oyla      0      0  
taş 24 Mart 2022 Perşembe  08:13

Ülkemizin 5.ci en büyük kenti ve turizmin başkenti Antalya'ya son 25 yıla yakın seçilen Belediye Başkanlarına bir bakın, birer dönem seçilmişler ve gitmişler.Bu da gösteriyor ki Antalya'da ikamet edenleri memnun edememişler,şehrin sorunlarını tespit ederek ileriye dönük projeler yapamamışlar.Bir kentin en önemli konularından biridir, suyu vatandaşın temiz ve ucuz içmesi,bir yılın nerede ise yarısında yağmur alan bir bölgede, sular şarıl şarıl denize aksın,yetkililer öyle seyir etsinler ve yeraltından elektrikle su çıkarmaya devam etsinler,insanın aklı ve hafızası almıyor.En ucuz suya ulaşacak bir coğrafyada olacaksın ve en pahalı suyu vatandaşa satacaksın.Demek ki bu son yıllarda seçilen Belediye Başkanları buna kafa yormamışlar,ama çoğunluğu partizanca davranarak gereksiz yere boş adamları doldurmuşlar.Muhittin Böcek'e gelince hiç bir uzmanlık alanı olmayan Konyaaltı gibi küçük bir kasabadan, bölgesel nedenlerle seçilmiş ve alınan göçlerle de, hep bir partiye yönelmiş oylarla, sürekli Belediye başkanı seçilen birinin koşullar gereği Büyükşehir'e aday yapılması siyasi çam devirmeden de öte bir şey.Bir adayın bir yere seçilmesini hesap etmekten öte seçildikten sonra ne yapabileceği de göz önüne alınması gerekirdi.Yazık oldu Antalya'ya,Muhittin Böcek'in Büyükşehir Başkanı olduğu bir ülkede inanın herkes her yere aday olabilir,çünkü son 20 yılda liyakat ortadan kalktı,şu son yıllarda Maliye Bakanlarına bakın,bunların çoğunluğunu bir özel şirkette muhasebe müdürü yapmazlar.Konuya dönersek Antalya suyu bu fiyata içtiğine dua etsin,direksiyonu acemiye vermişsiniz geri alana kadar katlanacaksınız.Hatta yetmez Muhittin Böcek'i ödüllendirmek lazım, diyor ya 28 yıldır belediye Başkanlığı yaptım,en iyisi ittifak adayı yapıp Ankara'ya göndermek gerekir.Nasıl olsa oradakilerin çoğunluğu da Muhittin Böcek'ten beter.Ülkeyi batırır mı derseniz herhalde bu günlerden daha kötü olmaz.Kısacası 'Varol,Yaşa Muhittin Böcek'sen bu Antalya'da yaşayanlara ne yapsan haklısın,o koltuğa gelmek için kimseye silah çekmedin,vatandaşın oyuyla geldin,o halde sezon sonuna kadar zıpla oyna her şeyi yap.Hatta yetmez ara sıra taklada atabilirsin,ama dikkat et bir yerini kırmayasın.Çünkü bu millete daha lazımsın.)))))))

Yorumu oyla      0      0  
Günaydın 24 Mart 2022 Perşembe  07:34

Asat the end. 2008-2014 arası Antalya''nın hatta Türkiye''nin en iyi kurumu olan asat. Vay ve. Siyasilerin çiftliği olmuş.

Yorumu oyla      0      0  
İyilikten maraz doğar 24 Mart 2022 Perşembe  00:48

Asatın hâli. Herkes torpilli, AKP''li CHP''li oluyor, MHP''li böcek zaten ülkücü diyor, CHP''li ah ulan gerçek CHP''li başkan gelseydi asati dağitirdim diyor, asatın tek sorunu, kalıplaşmış aynı tipler. Bin kişilik kurumda hep aynı tayfa, başkanlar değişir bunlar kalır.

Yorumu oyla      0      0  
Aaaaa ne kadar ayip 23 Mart 2022 Çarşamba  21:29

Okadar su parası ödüyoruz, işçilerin maaşları düşükmüş. Lütfen başkan. Su parası 20 olsun metreküp, işçi kardeslerimizin hakkı odensin. Özellik 40 yaşını geçtikten sonra her konuyu bilip çalışmayan , her konuda fikri olan işçi kardeşlerimiz. Bence eyt çıksın, asat iscileri emekli edilsin, su fiyatları 5 liraya düşer.

Yorumu oyla      0      0  
Su parası 23 Mart 2022 Çarşamba  21:26

Asat her dönem belediye başkanını yer.

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa Tuncel 23 Mart 2022 Çarşamba  16:26

Sevgili meslektaşım D. Gündoğdu'nun "küçük küçük notlar"ının altında bence önemli sorunlar var. Bunlardan birini ben de yaşadım, ASAT'a yardımcı olmak bakımından ne olduğunu özetliyorum: Bu ay (Mart 2022) içinde iki adet su faturası aldık. Biri, son günü olan 4 Mart'ta ödendi, 125 lira. Öteki iki gün sonra vade bitiminde ödenecek, 193 lira. Bir ay içinde iki fatura ödetmek için çok mu uğraştılar, bilmiyorum. Toplamda 318 liralık bir su kullanımı yapmışız. Ne kadar zamanda? 6-7 haftalık sürede... Evde belli yaşı aşmış iki kişi yaşıyoruz. Fakat faturayı duyanlar dördüncü katta hamam işlettiğimizi sanıyor. Bütün sistemi kontrol ettim; en küçük bir delik bulamadım. Hiçbir sızıntı ve damlama yok. İki şeyden şüphelendim: Eşimden ve sayaçtan... Eşimi değiştirmeyi göze alamadım,(zaten kadıncağız yemin billah çamaşır ve bulaşık dahil evin her işinde azami tasarrufa dikkat ettiğini söylüyor); bu durumda sayacı değiştirdim, 100 lira da ona ödeyeceğiz. ASAT'a ve yönetenlerine sözüm yok ancak bu durum suyun son fiyatından kaynaklanıyorsa, kuru temizleme fiyatlarına bir göz atmayı deneyeceğim ama oradan da gözüm şaşkınlıktan patlamış dönmekten çekinirim.

Yorumu oyla      0      0  
Böcek baskan 23 Mart 2022 Çarşamba  16:20

Başkanım asatdaki kritik yerlerdeki sözleşmeli ve işçileri görevden alin. Sözleşmeli ve işçileri sorumlu yapmayın, Konyaaltı bediyesi gibi yönetim asati.yoneticiler memur olmalı, ahbap çavuş ilişkisi asati götürmedi, götürmez

Yorumu oyla      0      0  
Asat iscileri 23 Mart 2022 Çarşamba  16:17

Çalışmıyoruz kardeşim. Enflasyon farkı istiyoruz. Memurların iki katı alırken şimdi aynı olduk, zam vermezse birdaha seçilemez başkan, asat her türlü oy kaybettirir

Yorumu oyla      0      0  
Ali Osamn 23 Mart 2022 Çarşamba  15:53

Madem Nurettin Topçu nun fikirleri AK partiye ters,sizde bir muhalif olduğunuza göre bu kitaptan niçin rahatsız oluyorsunuz.Üstelik bu kitabı okuduğunuzuda hiç zannetmiyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Seda hususi 23 Mart 2022 Çarşamba  12:08

Teknik ekip elemanları ya işten çıkardılar yada sürgünde konudan ankamayan ahbap çavuş iliskisi olanları işe aldılar .Bu iyi günler

Yorumu oyla      0      0