Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
7 Mayıs 2022 Cumartesi - 16:03

'A.K.P seni aldatıyor' mesajı ile yıkıldı

ANTALYA'da, boşanma davası açan kocası A.K.P.'nin (38) müdür yardımcısı olduğu okuldaki öğretmen G.Ö. (29) ile kendisini aldattığı iddiasıyla karşı dava açan G.P. (37) adlı kadın, ikilinin köpük partisinde çekilen fotoğrafını mahkemeye delil olarak sundu.

 A.K.P seni aldatıyor  mesajı ile yıkıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat ilçesindeki okulun müdür yardımcısı A.K.P., özel okulda öğretmenlik yapan eşi G.P.'den boşanmak için Manavgat 1'inci Aile Mahkemesi'ne 17 Nisan 2019'da dava açtı. Eşinin ardından G.P. de aldatıldığı iddiasıyla 15 Ekim 2020'de karşı dava açtı. Davalar, Manavgat 2'nci Aile Mahkemesi'nde birleştirildi. G.P., mahkemeye sunduğu dilekçede, 13 Temmuz 2011'de evlendiği A.K.P.'nin aşırı titiz olduğunu, çocuk sahibi olmak istemediğini, 2019'un Mart ayında da yüzüğünü bırakarak evi terk ettikten sonra boşanma davası açtığını anlattı.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, BOSANMA DAVASI ACAN ESI A.K.P.'NIN (38) (FOTODAKI) MUDUR YARDIMCISI OLDUGU OKULDAKI OGRETMEN G.O. (FOTODAKI) ILE KENDISINI ALDATTIGI IDDIASIYLA KARSI DAVA ACAN G.P. (37) IKILININ KOPUK PARTISI EGLENCESINDE CEKILEN FOTOGRAFINI MAHKEMEYE DELIL OLARAK SUNDU. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

MESAJLA ÖĞRENMİŞ

G.P., dilekçesinde, dava sürecinde A.K.P.'nin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü G.Ö.'nün sosyal medya hesabından gönderdiği "Ben A.K.'yi seviyorum. O da beni seviyor. A.K. seni aldatıyor. Hem sen kimsin? Ben okuldan birisiyim' mesajıyla aldatıldığından haberdar olduğunu belirtti. 

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, BOSANMA DAVASI ACAN ESI A.K.P.'NIN (38) MUDUR YARDIMCISI OLDUGU OKULDAKI OGRETMEN G.O. ILE KENDISINI ALDATTIGI IDDIASIYLA KARSI DAVA ACAN G.P. (37) DAVA DOSYASINA A.K.P.'NIN G.O. ILE TATILDE CEKILIP SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLASILAN FOTOGRAFLARINI DELIL OLARAK SUNDU. (G.O.'NUN G.P.'YE GONDERDIGI MESAJ) (FOTO:MANAVGAT-DHA)

G.P., dava dosyasına A.K.P.'nin G.Ö. ile tatilde çekilip sosyal medya hesaplarında paylaşılan fotoğraflarını delil olarak sundu. Dosyada, A.K.P. ve G.Ö.'nün rafting yaparken, köpük partisinde eğlenirken ve G.Ö.'nün yakınlarıyla olduğu fotoğrafları yer aldı. G.P., dilekçesinde 500 bin lira maddi, 650 bin lira manevi tazminata hükmedilmesine, dava süresince aylık 2 bin lira tedbir nafakası ödenmesine ayrıca düğündeki ziynet bedelleri için 50 bin lira talep etti.

'ARKADAŞLIK DIŞINDA İLİŞKİMİZ YOK'

A.K.P. de mahkemeye sunduğu cevap dilekçesinde, ev tozu ve akar alerjisi nedeniyle temizlik takıntısının normal seviyede olduğunu kaydetti. Zina suçlamasını iftira olarak nitelendiren A.K.P., dilekçesinde "G.Ö. de bu iftiraya maruz kaldı. Boşanmak istememin G.Ö. ile ilgisi yoktur. Ben müdür yardımcısı maaşıyla geçinmeye çalışırken davacının fahiş tazminat ve nafaka talebi, kötü niyetinin açık göstergesidir. G.Ö.'nün davacıya mesaj atma olayı doğru değildir. Davacı suç uydurmaktadır. Meslektaşım G.Ö. ile arkadaşlık dışında hiçbir ilişkimiz yok. Birlikte tatile çıkmadık, asla aynı evde kalmadık" dedi. 

'SÖYLENTİLERE SEBEBİYET VERDİ'

Manavgat 2'nci Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada dinlenen tanıklardan S.S., A.K.P.'nin müdür yardımcısı, G.Ö.'nün de öğretmen olarak görev yaptığı okulda eğitim gördüğünü ve 2018'de mezun olduğunu belirtti. S.S., ifadesinde, "2018 yılı eğitim döneminde 2 veya 3 kere A.K.P ile G.Ö. hocamı bahçede yürürken elleri birbirlerinin beline sarılı gördüm. Okulda bu şekilde yürümeleri söylentilere de sebebiyet verdi. Sınıfta nöbetçi olduğum zaman A.K.P. hocamın odasına çay götürmüştüm, kapı kilitliydi. Hocam kapıyı açtığında G.Ö. hocam içerideydi. Çayı verip odadan çıktım" dedi.

SORUŞTURMA SÜRECİNDE 2 OKULDA GÖREVLENDİRİLDİLER

Dava sürecinde G.P.'nin, eşi A.K.P. ile aynı okulda görevli G.Ö.'nün gayrimeşru ilişki yaşadığı iddiasıyla CİMER'e yaptığı şikayet üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı. Mahkemeye sunulan soruşturma raporunda; okulda görevli başka öğretmenin, G.Ö. ile A.K.P. arasında ilişki yaşandığı yönünde öğrenciler arasında söylenti oluştuğunu belirttiği kaydedildi. Müfettişlerin hazırladığı raporda, başka öğrencilerin ifadelerinin yanı sıra velilerle mahalle muhtarı, diğer öğretmenlerin de görüşleri yer aldı. Soruşturma sürecinde A.K.P. ile G.Ö., ilçedeki başka okulda, bir süre sonra da Alanya ilçesinde farklı okullarda görevlendirildi. Tarafların 3 yıldır devam eden dava sürecinde görülen 11'inci duruşma, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, BOSANMA DAVASI ACAN ESI A.K.P.'NIN (38) (FOTODAKI) MUDUR YARDIMCISI OLDUGU OKULDAKI OGRETMEN G.O. (FOTODAKI) ILE KENDISINI ALDATTIGI IDDIASIYLA KARSI DAVA ACAN G.P. (37) DAVA DOSYASINA A.K.P.'NIN G.O. ILE TATILDE CEKILIP SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLASILAN FOTOGRAFLARINI DELIL OLARAK SUNDU.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE, BOSANMA DAVASI ACAN ESI A.K.P.'NIN (38) (FOTODAKI) MUDUR YARDIMCISI OLDUGU OKULDAKI OGRETMEN G.O. (FOTODAKI) ILE KENDISINI ALDATTIGI IDDIASIYLA KARSI DAVA ACAN G.P. (37) DAVA DOSYASINA A.K.P.'NIN G.O. ILE TATILDE CEKILIP SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLASILAN FOTOGRAFLARINI DELIL OLARAK SUNDU.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/ MANAVGAT (Antalya), (DHA)-

Etiketler:
 
Çevreci çift mezarları başında anıldı
 
30 metre yükseklikteki teleferikten düşüp öldü
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hepimiz 7 Mayıs 2022 Cumartesi 18:25

Aldatıldık.

Yorumu oyla      0      0  
Hepimizi aldattı 7 Mayıs 2022 Cumartesi 17:46

A.k.p.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çevreci çift mezarları başında anıldı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle ...
Rus ve Ukraynalı annelere Antalya çiçeği
ANTALYA'dan Anneler Günü için 33 ülkeye 70 milyon dal kesme çiçek gönderildi ...
14 ülkeden 529 bisikletçi Kemer'de buluşacak
Basın toplantısına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Gençlik ...
 
Antalya'da fuhuş skandalı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 'turizm sektöründe iş bulma', 'rahat bir ...
'Aşk' kurbanı kaktüsler
ANTALYA'da Olimpos Antik Kenti çevresinde sıklıkla görülen Opuntia türü ...
Kılıçdaroğlu, Antalya'daki festivale gelmedi, halk ne dedi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Fettah Tamince’nin sponsoru ...
 
Anamsın...
Milli eğitime yaptığı okul ve kreşlerin yanı sıra Antalyaspor'a olan sevgisi ...
Kılıçdaroğlu o tuzağa düşmedi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince’nin, ‘Cemaat istedi kurdum’ ...
Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri başladı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri dualarla başladı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva