Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
28 Ocak 2023 Cumartesi - 09:53

1500 kilometrelik takip sonrası eşini vurdu

SANCAKTEPE'de iki çocuk annesi Şehriban Bilge (27) , Diyarbakır'da şiddet gördüğü eşinden kaçarak İstanbul'da ağabeyinin yanına sığındı. Şikayete, uzaklaştırma kararına rağmen Şehriban Bilge'yi yaklaşık 1500 kilometre uzaklıkta bulan eşi, 7 el ateş ederek yaraladı.

1500 kilometrelik takip sonrası eşini vurdu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Genç kadın yaşadıklarını hastane odasında anlattı: "15 yaşımdan bu yaşıma kadar hayatımı mahvetti" diyen Şehriban Bilge, "Sürekli şiddet gösterdi, sırtımdan bıçakladı ve beni o halimle akşama kadar  eve kilitledi. Telefon kullanmama izin vermiyordu. Sabah kapıyı kilitleyip akşam gelince açıyordu. En son ki olayda beni boğuyordu, elinden zor kaçtım" dedi.

"DEFALARCA KEZ ŞİKAYET ETTİM"

Olay, geçen Çarşamba günü saat 14.30 sıralarında Sancaktepe Merve Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Nurettin Bilge  takip  ettiği caddede yürüyen eşi iki çocuk annesi Şehriban Bilge'ye peşe ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bacaklarından yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 7 ay önce Diyarbakır'dan İstanbul'a abisinin yanına gelen Şehriban Bilge'yi boşanma aşamasındaki eşi peşini bırakmadı. Uzaklaştırma kararına rağmen Nurettin Bilge  tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan Şehriban Bilge tedavi gördüğü hastanede yaşadıklarını anlattı. Evlendiğim ilk günden itibaren eşinin yıllarca hapis hayatı yaşattığını söyleyen Şehriban Bilge, "Sürekli şiddet gösterdi, sırtımdan bıçakladı ve beni o halimle akşama kadar  eve kilitledi. Telefon kullanmama izin vermiyordu. Sabah kapıyı kilitleyip akşam gelince açıyordu. En son beni boğuyordu, elinden zor kaçtım. Karakola gittim. Karakoldan sonra aileme sığındım. Hiçbir şekilde can güvenliğim yok. Her gün bıçakla saldırıyordu. Defalarca kez şikayet ettim. Defalarca kez savcılık karşısına çıktım .Uzaklaştırma kararı vardı" diye konuştu

"15 YAŞIMDAN BU YAŞIMA KADAR HAYATIMI MAHVETTİ" 

Kendisini yaralayan eşinin bir an önce yakalanmasını isteyen 27 yaşındaki kadın, "Adresimi gizledim, telefonumu gizledim. İstanbul'da  abimin yanına geldim. Ben servis beklerken caddede birdenbire karşıma çıktı. Hiçbir şekilde konuşmadan silahı çıkarıp defalarca kez ateş etti. Gerçekten çocuklarıma kavuşmak istiyorum. Ne olur duyun sesimi. Çok korkuyorum, ölmek istemiyorum. Bununla da sınırlı kalmayacak, biliyorum tekrar öldürmek için gelecek. 15 yaşımdan bu yaşıma kadar hayatımı mahvetti. Yakalanıp  hak ettiği cezaya çarptırılmasını istiyorum "dedi. Şehriban Bilge'nin avukatı Bilge Türköz ise "Kocasının şiddetinden dolayı Diyarbakır'dan kaçıp koruma altına alınmıştı. Adresi ve kimliği gizlenmiş. Fakat bir zaman sonra eşi tarafından adresi bulundu. Bunun üzerine biz Şehriban işini değiştirdik  ve  uzaklaştırma kararı aldık. Uzaklaştırma kararını da ihlal etti. Nurettin Bilge müvekkilimi buldu ve tabiri caizse kurşuna dizdi.  Bunun  asla müvekkilimi hayatta olmasından dolayı bir kasten yaralama olmaması gerekir, cinayete teşebbüstür. Şehriban bugün hayatta da olmayabilirdi. Bu nedenle  Şehriban'ın ve Şehriban gibi onlarca kadının devlet tarafından korunması ve bunun cinayete teşebbüs olarak sanığın cezalandırılması gerekir" diye konuştu.

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDEDILDI. SUPHELI VE YARALI KADIN (USTTE) FOTOGRAF: ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDEDILDI. KALDIRIMDAKI SUPHELI (USTTE)FOTOGRAF: ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI.

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI FOTOGRAF: ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDIFOTOGRAF: ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI. FOTOGRAF: ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI. (AVUKATIN FOTOĞRAFI) : ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDEDILDI. SUPHELI VE YARALI KADIN (USTTE) FOTOGRAF: ISTANBUL, (DHA)

SANCAKTEPE’DE IDDIAYA GORE BIR KISI CADDEDE YURUYEN ESINI TAKIP ETTI DAHA SONRA ESINE PES PESE ATES EDEREK OLAY YERINDEN KACTI. BACAKLARINDAN YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI. (SALDIRGANIN FOTOSU) : ISTANBUL, (DHA)

Cengiz ÇOBAN /İSTANBUL,(DHA)

 
Hyllarima ve Asarcık Tepe'de kazı çalışmaları sürüyor
 
İşçi servis midibüsü devrildi: 3'ü ağır, 25 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hyllarima ve Asarcık Tepe'de kazı çalışmaları sürüyor
MUĞLA'nın zengin tarihini gün yüzüne çıkarmak, sahip olduğu arkeolojik ...
Alkollü taksi şoförü makas attı; Zakire öldü
DÜZCE’de, alkollü olan taksi şoförü trafikte makas atarken otomobile çarptı. ...
Elleri plastik kelepçeyle bağlı asılı bulundu
İZMİR'in Bornova ilçesinde, Suriye uyruklu İbrahim El A. (29), oturduğu ...
 
İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
AVCILAR’da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü önce önündeki ...
Bakan Karaismailoğlu, Honaz Tünelinde inceleme yaptı
ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
76 yaşındaki kadın evde ölü bulundu
Fatih'te annesinden haber alamayan oğlu,yaşadığı eve gidince cansız bedeni ...
 
İki üniversiteye rektör ataması Resmi Gazete'de
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 2 üniversiteye rektör ...
Emekliler Derneği'nde kumara 16 bin 220 lira ceza
MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, polisin baskın düzenlediği Emekliler Derneği'nde ...
Deniz kenarında ceset bulundu
AYDIN’ın Didim ilçesinde, deniz kenarında ceset bulundu. Yapılan incelemede ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva