Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
1 Şubat 2022 Salı - 12:13

2022 Vizyondaki En iyi Filmler Netflix Film Önerileri

İçinde bulunduğumuz 2022 yılında sinema sektöründe birbirinden iddialı farklı türlerden yapımlar sinema salonlarında izleyiciler ile buluşmaya devam edecek.

2022 Vizyondaki En iyi Filmler Netflix Film Önerileri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Her ne kadar son iki yıla damga vuran pandemi nedeniyle film dünyası da ağır darbe almış olsa da aksiyondan bilim kurguya, komediden korkuya birçok türde film Vizyondaki Filmler arasındaki yerini almaya devam etmekte. Siz değerli okuyucularımız için sinema salonlarında gösterime girecek filmler ile ilgili geniş ve detaylı bir çalışma yaptık. Bu yıl sinemada izlerken oldukça iyi vakit geçireceğinizi düşündüğümüz Film Önerileri listemizi haberimiz içeriğinde bulabilirsiniz.

Yazımızda bu yıl vizyona girmesi planlanan içinde en iyi filmleri belirlemeye çalıştık. Filmlerin konusu, vizyon tarihi, oyuncu kadrosu ve yönetmeni gibi bilgilerin sunulduğu bu haberimizde En iyi filmler ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İlginizi çeken filmleri bilet alıp izlemeden evvel bu bilgilere sahip olarak daha doğru ve tarzınıza uyan yapımı seçebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız bu yıl vizyona giren filmler arasında sivrildiğini düşündüğümüz 10 film.

Bergen

Bergen Filmi; Dram ve biyografi tarzında bir yapım olan Bergen filminin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı başrollerde yer alıyor. Mehmet Binay ve M. Caner Alper yönetmen koltuğunda. Arabesk müziğin revaçta olduğu dönemlere damga vuran kadın vokallerden biri olan Bergen’in yaşam öyküsüne odaklanılan filmde Bergen rolünü genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah oynamakta. Genç yaşta müziğe olan yeteneği ile gönüllerde taht kuran Bergen, zorlu bir hayat sürdürmüş ve uğradığı saldırı nedeniyle genç yaşta aramızdan ayrılmıştır.

HocusPocus 2

HocusPocus 2 Filmi; Serinin ikinci filmi olan HocusPocus 2 filminin yönetmen koltuğunda Anne Fletcher’ın yer aldığı filmin başrollerinde ise Bette Midler, Sarah JessicaParker, Kathy Najimy bulunuyor. Eski zamanlarda büyücülük yaptıkları gerekçesi ile idam edilen üç kardeş Cadılar Bayramı arifesinde tekrar dirilirler. Üç yakın arkadaşın bir anlık hataları Sanderson kardeşlerin Salem şehrine gelmelerine sebep olur. Sanderson kardeşler çocuklara açtır ve yakın arkadaşlarda çocukları korumak için yaptıkları hatayı telafi etmenin peşindedir.

Uncharted

Uncharted filmi; 2022’nin şubat ayında sinema salonlarında izleyiciler ile buluşması beklenen aksiyon ve macera türündeki Uncharted filminin yönetmenliğini RubenFleischer üstlenmekte olup filmin oyuncu kadrosunda ise TomHolland, Mark Wahlberg, Sophia Taylor Ali başrollerde yer almaktadır. Bir define avcısı olan Nathan, El Dorada ismi ile bilinen ve Güney Amerika’da bulunan efsanevi bir şehri bulabilme hayali ile yanıp tutuşmaktadır. Bu şehir altın şehir olarak adlandırılmaktadır. Nathan’ın ortağı Victor ise oldukça zeki bir iş ortağıdır. İkili altın şehri bulmak için hazırlıklarını tamamlayarak yola çıkarlar. Ancak bu hazine avını yürüten sadece onlar değildir. Oldukça açgözlü bir insan olan düşmanları da onların bu hayallerinden haberdardır ve onlardan önce hedefe ulaşmak için gereken her şeyi yapmaya kararlıdır.

Her Şey Dahil

Her Şey Dahil filmi; Şubat ayında sinemada gösterime girmesi beklenen yerli komedi türündeki Her Şey Dahil filminin oyuncu kadrosunda Gonca Vuslateri, Gürgen Öz ve Hakan Bilgin başrollerde yer alırken filmin yönetmenliğini ise Hakan Eser üstleniyor. Filmin ana konusuna değinecek olursak; üç kardeş büyük bir geçim sıkıntısı çekmektedirler. Giriştikleri her işte başarısız olmaktadırlar. Hiç beklemedikleri bir anda dedelerinden kendilerine bir koy miras kaldığını haber alırlar. Ancak bir sorun vardır. Dedeleri koyu taksit ile aldığı için son kalan 2 taksitin ödenmesi gerekmektedir. Bunu yapacak paraları olmadığından koyda bir tatil köyü işletmeye ve borçlarını ödemeye karar verirler. Ancak bu iş hiç kolay olmayacaktır.

Black Adam

Black Adam filmi; 2022 yılının merakla beklenen yapımlardan biri olup aksiyon macera ve fantastik türdedir. Filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, AldisHodge, NoahCentineo yer almaktadır. Filmin yönetmenliğini ise JaumeCollet-Serra yapmaktadır. Bir anti kahraman olarak karşımıza çıkan Black Adam, şimşeğin gücüne sahiptir. 7 büyük günah, Black Adam’ın şimşeği serbest bırakması ile birlikte serbest kalır. Serbest kalan bu 7 günah dünyaya ulaştığında dünyanın dengesi derinden sarsılacaktır.

I WantYouBack

I WantYouBack filmi; Amazon Prime’da yayınlanacak olan romantik komedi tarzındaki I WantYouBack filminin yönetmenliğini JasonOrley üstlenmekte. Filmin başrollerinde ise Jenny Slate, Charlie Day, GinaRodriguez yer almakta. Filmde Emma ve Peter, çok sevdikleri partnerleri ile kısa süre içerisinde evlenmeyi planlamaktadırlar. Ancak ikisi de hiç beklemedikleri bir anda sevgilileri tarafından terk edilir. Tesadüfen bir merdivende otururken karşılaşırlar ve birbirlerini tanımaya başlarlar. Bu arada kendilerini terk eden sevgililerinin başka ilişkilere başladığını öğrenirler ve büyük bir şok yaşarlar. Birlikte eski sevgililerinin ilişkilerini bozmak için harekete geçerler.

Hustle (2022)

Hustle (2022) filmi; Bu yıl vizyona girecek yapımlardan ses getireceğini düşündüğümüz Hustle filminin yönetmen koltuğunda JeremiahZagar yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Adam Sandler, QueenLatifah, Robert Duvall gibi isimler yer almaktadır. Filmin konusuna değinecek olursak; çalışmakta olduğu iş yerinden haksız bir şekilde kovulan genç bir adam kendini kanıtlamanın peşine düşer. Yurtdışında hayli iddialı ve yetenekli olduğunu düşündüğü birini NBA’e getirip oynatabilmek için bir maceraya atılır. Bu oldukça zorluklar içeren bir yoldur.

Blacklight

Blacklight filmi; Macera ve Gerilim türündeki Blacklight filminin sinema salonlarında gösterime gireceği tarih 2022 yılının şubat ve mart ayları olacak. Filmin başrollerinde LiamNeeson, AidanQuinn, Taylor John Smith gibi isimler bulunmakta. Filmin yönetmen koltuğunda ise Mark Williams bulunuyor. Hükümet adına çalışmakta olan ajan TravisBlock, bunca yılın sonunda yaptıklarını sorgulamaktadır. Bu sırada büyük ses getirecek bir komplonun devreye sokulduğunu fark edecektir. Bu komplo ile ilgili araştırma yaptıkça ve bu işin içerisine girdikçe daha önce korumalığını yaptığı FBI direktörü ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Doktor Strange : Çoklu Evren Çılgınlığında

Doktor Strange : Çoklu Evren Çılgınlığında filmi; Aksiyon ve Macera tarzındaki Doktor Strange : Çoklu Evren Çılgınlığında filmi Mayıs ayında vizyona giriyor. Benedict Cumberbatch, RachelMcAdams, Elizabeth Olsen’in yer aldığı filmin yönetmenliğini ise Sam Raimi üstlenmekte. Zaman taşının koruyucusu olan ve bu taşın gücü ile ilgili araştırmalarını sürdüren Marvel kahramanlarından Doktor Strange, araştırma yaptıkça taş ile ilgili birçok şey öğrenir. Bu arada eskiden çok yakın olduğu ancak şimdi kötülerin tarafında yer alan eski dostunun gelişi zamanda çok büyük bir kötülüğün oluşmasına yol açar.

Bullet Train

Bullet Train filmi; Aksiyon sahneleri ile dikkatleri üzerine çekecek yapımlar arasında yer alan Bullet Train filmi yaz aylarında vizyondaki yerini alıyor. Oldukça iddialı oyuncu kadrosuna sahip filmin yönetmen koltuğunda David Leitch yer alıyor. Filmin başrollerinde ise Brad Pitt, SandraBullock, Lady Gaga yer alıyor. Bir hızlı trende birbirlerinden haberi olmaksızın yolculuk eden beş suikastçının hikayesine odaklanılan filmde aksiyon sahneleri nefesleri kesecek. Bu suikastçıların görevi ise birbirleri ile ilişkilidir. Bu öğrendiklerinde aralarında müthiş bir mücadele başlayacaktır. Ve trenden yalnız bir kişi sağ olarak kurtulabilecektir.

 
Şevval, 'Özgecanlar ölmesin' diye yazı yazmış
 
Likya Yolu'nda yürüdüler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şevval, 'Özgecanlar ölmesin' diye yazı yazmış
ANKARA'nın Polatlı ilçesinde, eski hastane binasının 3'üncü katından düşerek ...
Kızını darbeden babaya para cezası
KAYSERİ'de, dışarı çıkmak isteyen kızı S.A.'yı darbettiği suçlamasıyla tutuksuz ...
Pitbull'dan kurtulmak için elbiselerini çıkardı
ARNAVUTKÖY'de Kazım Şahin (68) çay içmek için gittiği kahvehaneden çıkarken ...
 
Mahalle kayıyor; 2 ev boşaltıldı, 10 ev tehlike altında
ORDU'nun Ünye ilçesine bağlı İnkur Mahallesi'nde meydana gelen heyelanlarda 1 ...
İndirimli ürün satışlarına ilişkin reklamların koşulları belirlendi
TİCARET Bakanlığı, Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği'nde ...
Parkta oturan çocukları darbedip, cep telefonlarını aldılar
ADANA'da cerrahi maske ve kapüşonlu Berat Erdoğdu (22) ile Nihat Yağcı ...
 
İstanbul Havalimanı'nda İranlı yolcunun tişörtünden kokain çıktı
İRAN'a gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen İranlı yolcu polisin dikkatini ...
Turgutlu'da develer ilk kez güreşti
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinin kırsal Sinirli Mahallesi'nde bu yıl ilk ...
Google Türk veterineri andı
Google, Sabire Aydemir'in görselinin yer aldığı tasarımını ana sayfasına ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva