Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
7 Ekim 2022 Cuma - 10:02

3 eksikli Antalyaspor'da tek hedef galibiyet

FRAPORT TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahasında Konyaspor'u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanışmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılarda 2 oyuncu kırmızı kart cezası, Hakan Özmert de sakatlığından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.

3 eksikli Antalyaspor da tek hedef galibiyet
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig'de son 4 maçta sahadan yenilgi ile ayrılan ve ligin 8'inci haftasını da BAY geçen Antalyaspor, yarın sahasında oynayacağı Konyaspor maçında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılarda yapılan antrenmanlarda futbol sorumlusu olarak 1 yılını geride bırakan Nuri Şahin, oyuncularına Konyaspor'a karşı ne yapmaları konusunda sürekli uyarılarda bulundu ve ezberletti. Akdeniz ekibi, bugün yapacağı son antrenmanla da hazırlıklarını tamamlayacak.

TOPLAMDA 49'UNCU RANDEVU

Antalyaspor ile Konyaspor cumartesi günü oynanacak mücadele ile 49'uncu kez birbirlerine rakip olacak. Süper Lig'de ise 23'üncü randevuya çıkacak. Kırmızı beyazlı takım ile Konyaspor toplamda 48 kez karşı karşıya gelirken, Antalyaspor bu maçlarda 13 galibiyet, 16 beraberlik ve 19 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig'de 22 kez karşılaşırken kırmızı beyazlılar bu maçlarda 4 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

ANTALYASPOR SAHASINDA ÜSTÜN

İki takım arasındaki mücadelelerin 22'si TFF 2. Lig, 2'si Türkiye Kupası, 2'si hazırlık maçı ve 22'si Süper Lig karşılaşması olarak tarihteki yerini aldı. İki takım Antalya'da ise toplamda 21 kez karşılaşırken, Akdeniz ekibi sahasında oynadığı maçlarda 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

17 MAÇ 1-0 BİTTİ

Antalyaspor ile Konyaspor arasında oynanan maçlarda en çok alınan skor 17 maç ile 1-0 olarak istatistiklere yansıdı. İki takım arasında 8 maç 0-0, 7 maç 2-0, 6 maç 1-1, 3 maç 2-1, 2 maç 3-1 ve 3-2, 1'er maç da 2-2, 3-0 ve 3-3 sona erdi.

1 SAKAT, 2 CEZALI, 1 SINIRDA

Fraport TAV Antalyaspor'da zorlu Konyaspor maçı öncesi Hakan Özmert'in sakatlığı bulunurken, 7'nci hafta maçında deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen Adana Demirspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Soner Aydoğdu ve Shoya Nakajima maçta forma giyemeyecek. Kırmızı beyazlı ekipte Güray Vural da sarı kart cezası sınırında bulunurken, kart görmesi halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Corendon Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

ÖMER, MEHMEDİ VE FERNANDO GÖREVE HAZIR

Antalyaspor'da sakatlıklarını atlatan Ömer Toprak, Admir Mehmedi ve Fernando Martins'in ise futbol sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde sahada olması bekleniyor. Transfer döneminin son günü Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya dahil edilen Demokratik Kongo Cumhuriyetli Luyindama'nın ise 11'de sahada olması ve ilk kez kırmızı beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

ŞAHİN, FUTBOL SORUMLUSU OLARAK 1 YILINI GERİDE BIRAKTI

Geçen sezon teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Nuri Şahin, futbol sorumlusu olarak 1 yılını geride bıraktı. Şahin, sosyal medya hesaplarından “Tam bir yıl önce, futbolculuk kariyerimi noktalayıp, saha kenarında yepyeni bir serüvene başlamıştım. O gün duygularımı 'Çok uzun bir yolun, ilk adımları' diye özetlemiştim. Bir yılda, zor gibi görünen anlardan, hep birlikte çıktık. El ele verip, Antalyaspor tarihine geçen başarılara imza attık. Her sabah tesislere yüzümüzde gülümseme ve daha iyisini yapabilme motivasyonuyla geldik. Bugün ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Bu süreçte yanımda olan tüm Antalyaspor camiasına, teknik ekibime, başkanıma ve tüm yönetime, terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularıma, tesis personelimize teşekkür ederim. Onlar olmasaydı bu hikaye eksik kalırdı" ifadelerini kullandı.

Genç futbol sorumlusu Nuri Şahin, kırmızı beyazlıların başında toplamda 43 maça çıkarken, bu maçlarda 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

Fraport TAV Antalyaspor ile Konyaspor arasında cumartesi günü Antalya Corendon Airlines Park'ta saat 17.00'da başlayacak mücadelede Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR, SUPER LIG'IN 9'UNCU HAFTASINDA SAHASINDA KONYASPOR'U MAGLUP EDEREK 5 HAFTA ARADAN SONRA GALIBIYETLE TANISMAYI HEDEFLIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR, SUPER LIG'IN 9'UNCU HAFTASINDA SAHASINDA KONYASPOR'U MAGLUP EDEREK 5 HAFTA ARADAN SONRA GALIBIYETLE TANISMAYI HEDEFLIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR, SUPER LIG'IN 9'UNCU HAFTASINDA SAHASINDA KONYASPOR'U MAGLUP EDEREK 5 HAFTA ARADAN SONRA GALIBIYETLE TANISMAYI HEDEFLIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

 
Meslek liseleri fabrika gibi: 47 milyon lira ciro yaptılar
 
Dini nikahla yaşadığı kadını öldüren sanığa müebbet talebi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arda Turan: Bir ekol hocası olmak istiyorum
Arda Turan, “Bir sistem hocası olmak istiyorum. Bir ekol hocası olmak ...
Antalyaspor, Süper Lig'in en yaşlı 3 takımından biri
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligin en yaşlı ...
Uşakspor - Serik Belediyespor: 0-1
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan düşme ...
 
Antalyaspor altyapısından 13 milli futbolcu
Fraport TAV Antalyaspor'un altyapısından geçen sezonun başından bu yana ...
Antalyaspor'da Fernando Martins müjdesi
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da sakatlığı ...
Korkuteli BAL'a kötü başladı
KORKUTELİ Belediyespor, BAL'a mağlubiyetle başladı.
 
Şahika Ercümen, Türkiye rekoru kırdı
Antalya'nın Kaş ilçesinde Türkiye Sualtı Sporları Fedarasyonu'nun ev sahipliğinde, ...
Antalyaspor’da Aziz Çetin yeniden başkan seçildi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor’un olağan genel ...
Afyonspor kupaya veda etti
HES İlaç Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda evinde Amberçay ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva